Quote Originally Posted by freak View Post
Σε λιγες μερες θα πω τις πρωτες εντυπωσεις μου στην εκπομπη στο ραδιοφωνο! Και να 'σαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη αυτο θα πω. Η απογοητευση μου διηρκησε οσο καιρο διαβαζα τα σχολια διαφορων ξενων χρηστων που ειχαν δει το παιχνιδι απο κοντα. Εφοσον το εχω στα χερια μου ομως, δεν εχω λογο να συνεχισω να διαβαζω οσα του εχουν σούρει!
Εχεις απολυτο δικιο , οχι για το ff αυτο δεν ξερω πως θα ειναι αλλα για την νοοτροπια

Στο ιδιο μηκος κυματος ειμαι αλλα στο θεμα multiplatform που δεν εχω παιξει παρα ελαχιστα και αυτα λογω ονοματος στο ps3 ξερω τι θα αντικρυσω πανω κατω , τις περισσοτερες μην πω ολες χαιρομαι για την επιλογη μου , που δεν πεταξα τα λεφτα απο το παραθυρο

Επισης ο ελληνας καταναλωτης πρεπει να ξερεις οτι συμπεριφερεται σαν καταναλωτικο ΖΩΟΝ με ολη τη σημασια , αν πας να δεις την τιμολογιακη πολιτικη των πολυεθνικων στην ελλαδα (ικεα ,lidl , praktiker , media markt ) κλπ ειναι στο ελληνικο πνευμα , σε σχεση με τα αντιστοιχα της εε που εχουν χαμηλοτερες τιμες

Βλεπεις επισης τι υστερια επικρατει οταν βγανει μια τοπ απκλειστικοτητα η το Y ονομα , πολλοι προκειμενου να το παιξουν πρωτοι δινουν ψυχη και σωματι πληρωνοντας οσο οσο

Αν θες την γνωμη μου δεν υπαρχει ωριμο κοινο στο gaming οι περισσοτεροι ειναι κουκουροκου και ασχετοι στο να αξιολογησουν σωστα Αναφερομαι ( παγκοσμιως) , βλεπεις οτι μας εχει φαει η μετριοτητα του multiplatform και εκει ο κοσμος συνεχιζει να επενδυει , οι εταιριες απο την αλλη ειναι η πιο οφελειμενες βλεπε activision με το brand του ονοματος , σωστο marketing την μουφα την κανουν αριστουργημα , σημειωνοντας τρελες πωλησεις με σχετικα μικρο κοστος
Απλα παραδειγματα call of duty κλπ