Page 52 of 109 FirstFirst ... 24248495051525354555662102 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Για να διαπιστώσουν στην SE οτι κινούνται σε λάθος δρόμο, θα πρέπει να το δουν αποτυπωμένο στην κερδοφορία τους.Κάτι το οποίο δεν το βλέπω να γίνεται.Εγώ, αν και είμαι προκατειλημένος για το XIII, μάλλον θα το πάρω.Από τη στιγμή που το οικονομικό chart θα δείχνει οτι έχουν πιάσει ή ξεπεράσει τους στόχους, όλα καλά...γι'αυτούς.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ H κερδοφορια τους δεν παει καλα.

Το οτι το FFXIII πουλησε 2 εκατομυρρια σε ιαπωνια δεν λεει κατι καθως το 90% των τιτλων που βγαζουν κανουν πενιχρες πωλησεις σε σχεση με το παρελθον.Κοιταχτε το Star Ocean, Last Remnant κλπ κλπ.

Ακομα και το FFXIII τα εχει παει χειροτερα απο καθε αλλο final fantasy.Οποτε η πορεια τους και οι μετοχψες τους δεν πανε καλα.

Το θεμα ειναι ποσο πεισματαρης ειναι αυτος ο προεδρος που θελει ντε και καλα να πεισει ολον τον κοσμο οτι η ποσοτητα>ποιοτητα και οτι η δυτικοποιηση ειναι κατι καλο για μια εταιρεια που εδραιωθηκε βαση των ιαπωνικων της χαρακτηριστικων.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Οσο τα αγοραζετε, τοσο θα γινονται χειροτερα τα παιχνιδια. Εχετε τα @@ να μην το αγορασετε και να υποστηριξετε εμπρακτα αυτα που λετε περι κοροιδιας και λοιπα? Εκει γινεται η διαφορα, στο αδυνατο τους σημειο, το ταμειο.

Αλλα δυστυχως δε βλεπω καμια τετοια κινηση, οσοι κραζετε, θα το αγορασετε. Και θελω να δωσω συγχαρητηρια απο τωρα σε οσους σκεφτονται να μην το παρουν, λογω της ξεφτιλας και της αθλιοτητας που αντικρυζουν.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by freak View Post
    Οσο τα αγοραζετε, τοσο θα γινονται χειροτερα τα παιχνιδια. Εχετε τα @@ να μην το αγορασετε και να υποστηριξετε εμπρακτα αυτα που λετε περι κοροιδιας και λοιπα? Εκει γινεται η διαφορα, στο αδυνατο τους σημειο, το ταμειο.

Αλλα δυστυχως δε βλεπω καμια τετοια κινηση, οσοι κραζετε, θα το αγορασετε. Και θελω να δωσω συγχαρητηρια απο τωρα σε οσους σκεφτονται να μην το παρουν, λογω της ξεφτιλας και της αθλιοτητας που αντικρυζουν.
    Δεν προσεχεις λεω εγω λιγακι πως εκφραζεσαι??Σιγα την σοβαρη αποφαση ζωης για να φανει αν καποιος εχει τα @@ ή οχι να ζημιωσει μια εταιρεια σαν την SE , την Sony την MS -οποιαδηποτε-.Σιγα μην χασω και τον υπνο μου για τα οικονομικα τους.

Μπορω να σου βρω 100αδες παρομοιες καταστασεις...

Φροντιζω να εχω τα @@ για τις σοβαρες αποφασεις της ζωης μου ευχαριστω πολυ, και δεν μου αρεσει να βλεπω τον οποιονδηποτε να μου κανει κυρηγμα ζωης μεσω ιντερνετ.Και εφοσον υποτιθεται ασχολεισαι και "επαγγελματικα" με τον χωρο θα επρεπε να ειχες μαθει τα βασικα , δηλαδη οτι κρινεις, κραζεις ενα προιον , αλλα δεν εχεις δικαιωμα να αρχιζεις τους εμεσσους χαρακτηρισμους στο κοινο το οποιο υποτιθεται θελεις να σε ακουει και να σε διαβαζει...

PSN ID
    tsikibaum

Εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν. Σεβομαι ακομη και τους εμπαθεις αναγνωστες και ακροατες οι οποιοι πολλες φορες θελουν να πουν το δικο τους ρε παιδι μου. Αυτο που ρωτησα ειναι αν εχει το Ελληνικο καταναλωτικο κοινο τα ?κοτσια? για να το πω αλλιως, να υποστηριξει εμπρακτα αυτο που λεει. Και αυτο εκτεινεται και περα απο τα games. Μπορουν οι Ελληνες εστω και για μια μερα να κανουν μποικοταζ, ας πουμε στη ζαχαρη? Στο γαλα? Για να παει η αγορα μπροστα. Και αυτο ΝΑΙ, ειναι αποφαση ζωης Valkyre. Και εξαρταται απο σενα, απο μενα και απο τους υπολοιπους.

Η προτροπη μου αυτη αναφερεται στο συνολο της αγορας, και των προιοντων, συμπεριλαμβανονται και τα games σε αυτο.

Αν εσυ καταλαβες οτι χαρακτηρισα ''καπως'' το κοινο που ακουει την εκπομπη τοτε σου ζηταω να μου δειξεις το σημειο στο οποιο έκανα τον χαρακτηρισμο, και θα πω οτι ειμαι φαουλ.

Name
    Δημήτρης

^^Τωρα δηλαδη θες να μου πεις οτι θα εβγαινες στο ραδιοφωνμο ή στο website σου και θα ελεγες "αν εχετε αρχιδια οσοι το κραζετε (εμμεσως πλην σαφως ξερουμε απολυτα σε ποιους αναφερεσαι, αρα και αυτους χαρακτιριζεις εμμεσα) μην το αγορασετε!"

Θα εβγαινες να το πεις/γραψεις αυτο?Ετσι?Με αυτην την διατυπωση και αυτον τον τροπο?Δεν νομιζω γιατι ειναι οντως απρεπες... ο καθενας κανει τις επιλογες του και η νο1 επιλογη του στην αγορα ενος βιντεοπαιχνιδιου ειναι η διασκεδαση του και οχι το ποσο καλα θα παει ή οχι οικονομικα η εταιρεια που το εφτιαξε...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ H κερδοφορια τους δεν παει καλα.

Το οτι το FFXIII πουλησε 2 εκατομυρρια σε ιαπωνια δεν λεει κατι καθως το 90% των τιτλων που βγαζουν κανουν πενιχρες πωλησεις σε σχεση με το παρελθον.Κοιταχτε το Star Ocean, Last Remnant κλπ κλπ.

Ακομα και το FFXIII τα εχει παει χειροτερα απο καθε αλλο final fantasy.Οποτε η πορεια τους και οι μετοχψες τους δεν πανε καλα.

Το θεμα ειναι ποσο πεισματαρης ειναι αυτος ο προεδρος που θελει ντε και καλα να πεισει ολον τον κοσμο οτι η ποσοτητα>ποιοτητα και οτι η δυτικοποιηση ειναι κατι καλο για μια εταιρεια που εδραιωθηκε βαση των ιαπωνικων της χαρακτηριστικων.
    Ειδικά για την Square αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ήταν από τις πιο επικερδείς χρονιές τους, γιατί το Batman Arkham Asylum πήγε εξαιρετικά (εφόσον έχει αγοράσει την Eidos, η Square καρπώθηκε της επιτυχίας) και είναι και αυτοί που εκδίδουν το Modern Warfare 2 στην Ιαπωνία που πήγε πολύ καλά (καμιά σχέση με την επιτυχία στην Αμερική βέβαια). Με κέρδη σαν αυτά δεν νομίζω ότι στηρίζονται μόνο στο Final Fantasy για να βγάλουν τα έξοδά τους, σε αντίθεση ας πούμε με άλλα studio όπως η Rockstar που μόνο από το GTA περιμένει προκοπή.

Οπότε η S-E πράγματι θα γίνει μια εταιρεία σαν την EA, το μόνο που μας μένει είναι να δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος τίτλων που αγαπάμε όπως τα Final Fantasy (και τα Kingdom Hearts γιατί από 'κει ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από την νέα "ιμπεριαλιστική" S-E).

PSN ID
    tsikibaum

Valkyre εγραψα @@. Και ναι στο ραδιοφωνο αρκετες φορες εχουμε πει χαριτολογώντας, ''Οποιος εχει τα παπάκια ^_^ ας παιξει το ταδε παιχνιδι στο super hard''. Μαλλον παρεξηγησες τον τροπο γραφης μου, κατι που θεωρω λογικο, αφου το internet ειναι λιγο απροσωπο.

Αλλα οπως σου ειπα η σταση μου ειναι αυτη. Δηλαδη εφοσον οι φιλοι πιστευουν οτι το FFXIII ας πουμε ειναι ξεφτιλα, δεν θα πρεπει να το αγορασουν. Αν το φρεσκο γαλα πιστευουν οτι ειναι κοροιδια να το αγοραζουν 1.4 ευρω, ας μην το παρουν. Υπαρχουν πολλες εταιριες που εχουν φρεσκο γαλα, οπως υπαρχουν και πολλα παιχνιδια. Ετσι μονο θα βελτιωθει η εικονα της ποιοτητας και της τιμολογιακης πολιτικης.

Σαφως και δεν μας ενδιαφερουν τα οικονομικα της εταιριας. Αλλα αυτο ειναι και το οπλο μας. Για να δουνε οι καταναλωτες πιο φτηνα προιοντα, πρεπει να πιεσουνε στο καταλληλο σημειο.

^^Σαν ανθρωπος του χωρου, δεν θα επρεπε να εισαι λιιιιιγο πιο αντικειμενικος με ενα παιχνιδι που δεν εχεις παιξει ακομα ??
    Δεν νομιζεις οτι η πικρια σου και οι κακιες που λες ερχονται σε αντιθεση με το ρολου ενος καλου reviewer ??

PSN ID
    tsikibaum

Εισαι σωστος! Μονο που αναφερθηκα στη γνωμη των παιδιων στο φορουμ. ''θελω να δωσω συγχαρητηρια απο τωρα σε οσους σκεφτονται να μην το παρουν, λογω της ξεφτιλας και της αθλιοτητας που αντικρυζουν.''

Αν δηλαδη καποιος κρινει πως οι λεξεις ξεφτιλα και αθλιοτητα που διαβασα 2 σελιδες πισω, αντικατοπτριζουν το παιχνιδι, καλυτερα να μην το παρει. Σε προηγουμενη συζητηση που ειχα με τον Valkyre, πριν 1 εβδομαδα περιπου, μου ειπε πως ειχε δει Live Stream τΟ παιχνιδι και πως μερικα στοιχεια δεν ειναι τοσο ασχημα οσο λενε.

Επομενως οπως πολυ σωστα λες, σαν reviewer δεν εκφραζω ακομα την πληρη κριτικη μου, τουλαχιστον μεχρι την επισημη κυκλοφορια(αλλα μη νομιζεις πως δεν εχω κιολας το παιχνιδι στα χερια μου ^_^).

θελω τελικα να σου αρεσει το παιχνιδι ....Θα πεσει πολυ γελιο

PSN ID
    tsikibaum

Σε λιγες μερες θα πω τις πρωτες εντυπωσεις μου στην εκπομπη στο ραδιοφωνο! Και να 'σαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη αυτο θα πω. Η απογοητευση μου διηρκησε οσο καιρο διαβαζα τα σχολια διαφορων ξενων χρηστων που ειχαν δει το παιχνιδι απο κοντα. Εφοσον το εχω στα χερια μου ομως, δεν εχω λογο να συνεχισω να διαβαζω οσα του εχουν σούρει!

Name
    Δημήτρης

Eγω αγοραζω το FF και ξερω οτι εχει πολλα στοιχεια και αλλαγες που δεν μου αρεσουν καθολου μα καθολου.Πονταρω ομως για τελευταια φορα στο franchise και συγκεκριμενα πονταρω σε 3 σημεια.

Την ιστορια του παιχνιδιου, το συστημα μαχης (που ξερω οτι ειναι πολυ καλο) και το καλλιτεχνικο κομματι (που επισης ξερω οτι ειναι καλο).

Αν αυτα τα 3 ειναι σαφως βελτιωμενα σε σχεση με τους προκατοχους του , τοτε παρολες τις αλλαγες θεωρω οτι αξιζει μια τελευταια ευκαιρια.

Και ναι θα συνεχισω φυσικα να κραζω αυτα που βλεπω και δεν μου αρεσουν , αλλωστε θα γραψω εκτενεις εντυπωσεις μολις το τελειωσω τιμης ενεκεν.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Freak εχεις την αποψη σου και ειναι σεβαστη. Απλα εχει διαφορα να "τιμωρεις" μια εταιρια για την γενικοτερη πολιτικη της απο το να την "τιμωρεις" για ενα μετριο/κακο προιον. Εγω προτιμω το δευτερο γιατι στην τελικη αυτο ειναι που θα φτασει στα χερια μου, οχι οι δηλωσεις και οι γκαφες του Wada και του καθε Wada. Κι αυτο δεν μπορει να γινει αν δεν παρω το παιχνιδι στα χερια μου και δεν κρινω μονος μου αν αξιζε τα λεφτα του. Σαφως και πρεπει να δειξουμε τα θελω μας σαν αγοραστικο κοινο, αλλα να υπαρχει και ενα προιον για να μπορει να μπει ολο αυτο σε μια λογικη βαση. Επισης να σου πω κι εγω το προφανες (στο εχει πει ηδη ο Agentprinny), εφοσον ασχολεισαι επαγγελματικα με αυτο το αντικειμενο θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να κοιταζες περισσοτερο την ουσια. Αυριο-μεθαυριο θα κανεις το review του παιχνιδιου, πιστευεις οτι αυτη η προκαταληψη θα σε βοηθησει για ενα καλο αποτελεσμα?
    Εννοειται οτι ολα αυτα στα λεω ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ και δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης, ελπιζω να μην εισαι παρεξηγησιαρης :ha-ha:

PS3forums Addict vasses's Avatar

Quote Originally Posted by freak View Post
    Σε λιγες μερες θα πω τις πρωτες εντυπωσεις μου στην εκπομπη στο ραδιοφωνο! Και να 'σαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη αυτο θα πω. Η απογοητευση μου διηρκησε οσο καιρο διαβαζα τα σχολια διαφορων ξενων χρηστων που ειχαν δει το παιχνιδι απο κοντα. Εφοσον το εχω στα χερια μου ομως, δεν εχω λογο να συνεχισω να διαβαζω οσα του εχουν σούρει!
    Εχεις απολυτο δικιο , οχι για το ff αυτο δεν ξερω πως θα ειναι αλλα για την νοοτροπια

Στο ιδιο μηκος κυματος ειμαι αλλα στο θεμα multiplatform που δεν εχω παιξει παρα ελαχιστα και αυτα λογω ονοματος στο ps3 ξερω τι θα αντικρυσω πανω κατω , τις περισσοτερες μην πω ολες χαιρομαι για την επιλογη μου , που δεν πεταξα τα λεφτα απο το παραθυρο

Επισης ο ελληνας καταναλωτης πρεπει να ξερεις οτι συμπεριφερεται σαν καταναλωτικο ΖΩΟΝ με ολη τη σημασια , αν πας να δεις την τιμολογιακη πολιτικη των πολυεθνικων στην ελλαδα (ικεα ,lidl , praktiker , media markt ) κλπ ειναι στο ελληνικο πνευμα , σε σχεση με τα αντιστοιχα της εε που εχουν χαμηλοτερες τιμες

Βλεπεις επισης τι υστερια επικρατει οταν βγανει μια τοπ απκλειστικοτητα η το Y ονομα , πολλοι προκειμενου να το παιξουν πρωτοι δινουν ψυχη και σωματι πληρωνοντας οσο οσο

Αν θες την γνωμη μου δεν υπαρχει ωριμο κοινο στο gaming οι περισσοτεροι ειναι κουκουροκου και ασχετοι στο να αξιολογησουν σωστα Αναφερομαι ( παγκοσμιως) , βλεπεις οτι μας εχει φαει η μετριοτητα του multiplatform και εκει ο κοσμος συνεχιζει να επενδυει , οι εταιριες απο την αλλη ειναι η πιο οφελειμενες βλεπε activision με το brand του ονοματος , σωστο marketing την μουφα την κανουν αριστουργημα , σημειωνοντας τρελες πωλησεις με σχετικα μικρο κοστος
    Απλα παραδειγματα call of duty κλπ

PSN ID
    tsikibaum

Hakoo κουβέντα κάνουμε και εννοειται πως δεν παρεξηγηθηκα. Στην γραφή σου δεν εισαι προσβλητικος. Αυτο που λες για την προκαταληψη συνηθως δε με αγγιζει, γιατι προτιμω να κραταω μικρο καλαθι πριν παιξω εναν τιτλο και να εκπλαγω θετικά, παρα να παω με πολλες προσδοκιες και τελικα να βγω άκυρος και υπεραισιοδοξος για αυτα που εγραφα και ελεγα. Παντα βλεπω τα παιχνιδια με οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα ως προς τον καταναλωτη κριτηρια και με βαση τον δεικτη περιεχομενο/τιμη. Γι αυτο αλλωστε ειχα δεχτει διαφορα σχολια οταν βαθμολογησα το LittleBigPlanet με 8.5(ναι ξερω για μερικους ειναι ιεροσυλια, αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω plz XD)

Τωρα σε αυτο που λεει ο Vasses πανω κατω συμφωνουμε. Πρεπει ολοι μας να συμβαλλουμε ετσι ο Ελληνικος λαος να αποκτησει καταναλωτικη συνειδηση. Δυστυχως δεν εχουμε και θα ηθελα να αλλαξει αυτο. Γιατι οταν πηγα στο Λονδίνο πλήρωσα την Corona 3 λιρες (περιπου 4 ευρω) και στο Γκαζι την πληρωνω 8?? Σημειοτεον δεν υπηρχαν τραπεζακια εξω απο το μαγαζι(ναι το ακουω κ αυτο, λες και οι ξενοι δεν εχουν πλατειες)

Αυτο ειναι το βασικο μου σκεπτικο, ασχετα με το FFXIII, το οποιο το εχω στα χερια μου και θελω ενα ευλογο χρονικο διαστημα, μεχρι να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

Μαντεψτε...μια ακομη συνεντευξη των kitase/Toriyama
    πανω κατω τα ιδια λενε. Το μονο που θα κρατησω ειναι αυτο:

With western RPGs becoming so popular, how were you influenced in Final Fantasy XIII to encompass all audiences?

Kitase/Toriyama: No games were a direct influence in particular, but we definitely looked at the FPS genre and other Western games to incorporate more speed and increase the pace of gameplay in Final Fantasy XIII. In terms of the FPS genre influence, the story progression of FFXIII is very similar to that (FPS) genre in the sense that different challenges and situations are presented to the character one after the other. That’s how they progress in the storyline.
    fps genre, fps genre, fps genre, τρεις φορες το ειπε. Με αυτη τη σκεψη θα ξυπναει και θα κοιμαται.

Το βραδυ μαλιστα θα μετραει fps προβατακια για να κοιμηθει
    Ας του πει καποιος οτι κανουν rpg μηπως και ξυπνησει

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Μπαααα..... Άστον να κοιμάται και να μετράει FPS προβατάκια, δεν πρόκειται να ξυπνήσει..

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Eγω αλλο δεν καταλαβαινω, και δεν ειναι η πρωτη συνεντευξη που το βλεπω

Kitase/Toriyama: No games were a direct influence....
    Τι σκατα, μαζι απαντανε?

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Eγω αλλο δεν καταλαβαινω, και δεν ειναι η πρωτη συνεντευξη που το βλεπω

Τι σκατα, μαζι απαντανε?
    αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω. Μαλλον ειναι κατι σαν τους αδελφους Κατσαμπα...