Page 50 of 109 FirstFirst ... 4046474849505152535460100 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Είχα να μπω μέρες στο forum, μόλις είδα ότι είχε κρασάρει κι ο server, κλπ..
    70% είδα κριτική από ένα περιοδικό και το θεωρώ αρκετά κακή βαθμολογία για ένα παιχνίδι που περίμενα πώς και πώς..

AgentPrinny μιας και ρώτησες, μάλλον PreOrder θα γίνει, κι ας μην είναι όπως το περιμένουμε..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

ΛΟΛ το 360 θα εχει τελικα "exclusive DLC" !!!

OMGWTFBBQ ??!?!!

relax... το επικο exclusive DLC προκειται για ....ρουχαλακια για το Avatar system του xboxlive... lol

Ειλικρινα υπαρχει πιο φτηνος τροπος για να κερδισεις τις εντυπωσεις?Αν δε στο κουτι του Bundle γραφει "exclusive DLC" και δεν αναφερει οτι προκειται για ρουχα Avatars , μιλαμε για την υστατη attention whore προσπαθεια ever!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Yoichi Wada: All FF goes to MS...
    Tetsuya Nomura: I will protect Versus!
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι μια αλλαγη καθε εβδομαδα δεν ειναι μεγαλος κοπος, ουτε η συμπιεσμενη εικονα και ηχος, ουτε φυσικα το γεγονος οτι εκοψαν τονους υλικου απο το παιχνιδι για να μην φανε εξτρα προστιμο απο το 4ο δισκακι της MS....
    Χωρις να ειρωνευομαι, εχεις καποιο επισημο link που να το
    λεει αυτο για το 4ο δισκακι ? Επισημο link ομως.

Ρωταω γιατι απο θεωριες συνομοσιας και καταστροφης
    εχω ακουσει πολλες.

Ευτυχως εχω τη χαρα να εχω και τις δυο κονσολες οποτε
    θα το χω original στο Ps3 για την συλλογη και κοπια στο XBOX
    για τα καλυτερα ingame graphics.

Απο gamespot:

However, we noticed at this stage that the movies on the Xbox 360 suffered from more compression than on the PlayStation 3, while the Xbox 360 had an overall crisper image quality in the main game.
    Last edited by hollow_83; 12-02-2010 at 08:19.

ΛΟΛ το 360 θα εχει τελικα "exclusive DLC" !!!

OMGWTFBBQ ??!?!!

relax... το επικο exclusive DLC προκειται για ....ρουχαλακια για το Avatar system του xboxlive... lol

Ειλικρινα υπαρχει πιο φτηνος τροπος για να κερδισεις τις εντυπωσεις?Αν δε στο κουτι του Bundle γραφει "exclusive DLC" και δεν αναφερει οτι προκειται για ρουχα Avatars , μιλαμε για την υστατη attention whore προσπαθεια ever!
    Πρεπει να ειναι τυρι καποιος :rofl: ωστε να δωσει φραγκα σε
    τετοιο exclusive. Νταξ απο τη μια καλα κανει αφου πηρε τετοιο
    third party η MS θα το ξεζουμισει.

Και για να δωσω ενα τονο χαβαλε γιατι Fanboy dεν ειμαι.

Το disk swapping στο Xbox δινει ενα πιο κλασσικο τονο στο
    παιχνιδι οποτε οι βετερανοι θα νιωθουν οικειοι. :giggle:

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

ποτε βγαινει ρε παιδες τελικα?

¶λλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    ΜΆ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γιΆ ανυπόταχτες ματιές.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by hollow_83 View Post

εχω ακουσει πολλες.

Απο gamespot:

δε νομίζω ότι χρειάζεται να το επιβεβαιώσει και κάποιος επίσημα (και σιγά μην το κάνει κιόλας). είναι αυτονόητο ότι ένα exclusive είναι πολύ καλύτερο και πιο "γεμάτο" απ'ότι ένα multiplatform... για ποιο λόγο το θεωρείς θεωρία συνομωσίας;

Name
    Δημήτρης

εχω ακουσει πολλες.

Απο gamespot:
    Τι να επιβεβαιωσω ακριβως?Γνωριζεις ή οχι οτι η MS επιβαλλει προστιμο σε καθε παιχνιδι το οποιο αποτελειται απο περισσοτερα απο 2 DVD?Αν ναι τοτε καταλαβαινεις οτι οι devs πανε το πολυ μεχρι το 3ο δισκακι διοτι με καθε δισκακι το προστιμο αυξανεται...(ο δε Carmack στο επερχομενο παιχνιδι του Rage δηλωσε απεχθεια για τα προστιμα αυτα και θα ριξει την ποιοτητα του τιτλου οπως παραδεχθηκε)

Επισης γνωριζεις προφανως τι συνεβει με το Star Ocean 4 που επειδη δεν ηταν Linear οπως το FFXIII οταν ηθελες να επιστρεψεις σε προηγουμενες περιοχες αλλαζες καθε φορα δισκακι...

Ουτε εγω ειμαι fanboy και ουτε κανω "θεωριες συνωμοσιας"... ειναι αυτονοητο οτι η Squarenix (και το ειχαν παραδεχτει) δεν ηξεραν τι να κανουν με τα DVD του FFXIII.

Και ο σχεδιασμος του παιχνιδιου κανει καραΜΠΑΜ οτι εγινε ετσι ουτως ωστε να μην χρειαζεται οι 360 users να αλλαζουν δισκακι.Το ποιοι την πληρωνουν στην τελικη ολοι το μαθαμε.

Επισης μαλλον θα απογοητευτεις αν κοιτας την εκδοση 360 για τα καλυτερα in game graphics στο εν λογω παιχνιδι , μια βολτα απο το IGN και το κοινο που παιζει το διαφημιστικο προμο του παιχνιδιου και με τις 2 εκδοσεις διπλα διπλα, αλλα λεει.
    Last edited by Valkyre; 12-02-2010 at 09:33.

Αν δεν ειναι καλη στο ΧΒΟΧ Θα την παιξω στο PS, xexe.

Αυτο για τα προστιμα ομολογω δε το γνωριζω μιας και δε δουλευω μεσα στην Microsoft, και θα ηθελα μια Official παραπομπη, ισως δε με καιει και τοσο πολυ οσο εσας ωστε να αποδειξετε κατι λεγοντας το και ξαναλεγοντας το.

Για το Star Ocean δεν εκανα αλλαγες DVD περαν απο τις ζητουμενες (και μαλιστα οταν παω σπιτι θα το ξαναδοκιμασω) και ομολογω οτι το ελιωσα αρκετα (οχι καψιμο).

Τα ιδια θα πω και απαναντι οταν ακουστουν οι αναλογες "χαζομαριτσες" περι μεγαλου installation time κτλ. για την εκδοση του PS.

Εδιτ: To βρηκα για τα Royalty Fees

However, whatΆs still up in the air is how many discs the title will ship on. Without sacrificing texture quality, three discs will be enough, but the issue is that adding a third DVD into the equation would cost id “millions of dollars” in royalty fees, according to Carmack. If Microsoft does not agree to make a concession, id plans to ship Rage on two DVDs instead, with lower quality textures.
    Οπως ειπα ειναι κατι που δε το ηξερα, οποτε ανακαλω για το συγκεκριμενο κομματι.
    Last edited by hollow_83; 12-02-2010 at 10:23.

Name
    Δημήτρης

Αν δεν ειναι καλη στο ΧΒΟΧ Θα την παιξω στο PS, xexe.

Αυτο για τα προστιμα ομολογω δε το γνωριζω μιας και δε δουλευω μεσα στην Microsoft, και θα ηθελα μια Official παραπομπη, ισως δε με καιει και τοσο πολυ οσο εσας ωστε να αποδειξετε κατι λεγοντας το και ξαναλεγοντας το.

Για το Star Ocean δεν εκανα αλλαγες DVD περαν απο τις ζητουμενες (και μαλιστα οταν παω σπιτι θα το ξαναδοκιμασω) και ομολογω οτι το ελιωσα αρκετα (οχι καψιμο).

Τα ιδια θα πω και απαναντι οταν ακουστουν οι αναλογες "χαζομαριτσες" περι μεγαλου installation time κτλ. για την εκδοση του PS.

Εδιτ: To βρηκα για τα Royalty Fees

Οπως ειπα ειναι κατι που δε το ηξερα, οποτε ανακαλω για το συγκεκριμενο κομματι.
    Παλι καλα που το εψαξες γιατι πραγματικα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω με την ανεση μου να κοιταξω λολ

Καταλαβαινεις αυτο ποσο περιοριζει την δημιουργικοτητα των developpers...και φυσικα ποσο αλλαζει το concept ενος τιτλου.

Για το Star Ocean 4 λογικα δεν εχεις ασχοληθει πολυ με τα sidequests γιατι εγω αλλαξα αρκετες φορες τα δισκακια πηγαινοντας πισω στους παλιους πλανητες.

Οντως παντως η εκδοση PS3 ειναι καλυτερη , αλλωστε εκει ξεκινησε η παραγωγη του τιτλου.

Σχεδον ποτε δεν μιλαω με ανακριβειες.Απλα βαριεμαι καθε φορα να βαζω λινκς, τα παιδια με εχουν μαθει

Ναι οντως τρελη μαλακια το θεμα με τα δισκακια,αλλα
    και οι κοπανοι στην Square μπρος το χρημα να το ριμαξουν.

Οποτε μονο στο PS και αυθεντικο (Ετσι για να στηριξουμε πατριδα :rofl.

Θα μου λυψει ομως η χαρη του Disc Swap.:frog:

Βασικα στο SO εκανα πολυ Harvesting στα τρεχοντα "σεναριακος" δισκακια
    οποτε ημουν αρκετα High Powered στο τελευταιο δισκακι και ειχα κανει και αρκετα
    quests, δε σε αμφισβητω ομως και πολυ πιθανον αν ηθελα να το μηδενισω να με εκνευριζε
    αυτη η διαδικασια.

Δεν τα αφησα για το τελος οποτε γλυτωσα και ενα μερος του backtracking.
    Last edited by hollow_83; 12-02-2010 at 10:48.

Για το Star Ocean 4 λογικα δεν εχεις ασχοληθει πολυ με τα sidequests γιατι εγω αλλαξα αρκετες φορες τα δισκακια πηγαινοντας πισω στους παλιους πλανητες.
    Πανω απο 20 φορες αλλαξα τα dvd:witsend: .Ενας απο τους λογους που δεν εχω ξαναγγιξει το παιχνιδι.

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

[gt]61852[/gt]

έναν κουβά γρήγορα...
    Last edited by Avenger_Seraphim; 13-02-2010 at 16:41.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

http://golgotron.com/2010/02/square-...shame-on-them/

LMAO,παιζουν με την νοημοσυνη μας....
    Το τι καναν βασικα?Στειλαν και καλα εικονες απο τις 2 εκδοσεις για να δειξουν οτι ειναι ιδιες και δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα.Ελα μου ομως που οι εικονες περα απο κουμπια της καθε εκδοσης δεν εχουν καμια διαφορα!Η σταση των χαρακτηρων,τα HP,ακομα και τα damage values ειναι τα ιδια!
    ΜΕ αλλα λογια?Μια προχειροδουλεια photoshop οπου αντικατεστησαν τα κουμπια καποιας εκδοσης με την αλλη(τωρα το ποια εκδοση ειναι αυτη που δειχνουν.....κρινετε εσεις).

Και τωρα εχω την αποκλειστικοτητα...Το FFXIII ερχεται στο wiii!!!!

H SE ξερει να βαζει ενα hardware στα ορια του ΧΡ.
    Last edited by nikolaszax; 13-02-2010 at 10:22.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Καλα , ειλικρινα εχω αρχησει και πιστευω οτι στην SE κυκλοφορει επιδημια καθυστεροσυνης και ηλιθιοτητας...

Ειναι δυνατον να κανουν τετοιες γυφτιες?Λολ?Δηλαδη ποσο τουβλα μπορει να ειναι για να ποσταρουν τετοιες φωτο λολ?

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Mια φουλ επεξηγηση του συστηματος μαχης..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zLUNtn4f14w"]YouTube- Final Fantasy 13 Battle Showcase[/ame]

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Απο gamespot:
    Quote:
    However, we noticed at this stage that the movies on the Xbox 360 suffered from more compression than on the PlayStation 3, while the Xbox 360 had an overall crisper image quality in the main game.
    Aπο το ιδιο αρθρο κομματι του οποιου παρεθεσες:
    After getting over the initial shock of playing a Final Fantasy game on the Xbox 360, we found it was difficult to tell the two versions apart.
    IGN

Both PS3s and 360s were being used to show off the game, which was great as I was able to see both versions running side-by-side. As expected, the 360 version was noticeably less crisp than its PS3 counterpart, but it still ran nicely.
    link

digitalspy
    Visually, the PS3 version was a little more crisp – but that might have been attributed to the setup of the station we played it on – while load times remained the same for either console.
    link

Υπαρχουν διαφορες αποψεις οπως βλεπεις, οχι μονο του gamespot. Γενικα πιστευω οτι οπτικα οι εκδοσεις θα ειναι ιδιες, τωρα αν στο Ps3 το δεντρακι ειναι πιο vibrant ξερω γω ενταξει, δεν μου κανει διαφορα. Oι διαφορες που γνωριζουμε οτι εχουν αποδεδειγμενα τα παιχνιδια ειναι οι εξης:
    - ps3 uncompressed audio
    - ps3 cutscenes 1080p / 360 cutscenes 720p
    - 360 3 discs / ps3 1 bluray
    - 360 καποια dlc που απ' οτι διαβασα ειναι avatars? Δεν ειναι playable content δλδ.

Διαλεγει και παιρνει κανεις. Επαναλαμβανω, τα γραφικα δεν νομιζω να εχουν διαφορες.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by atomsk View Post
    [gt]61852[/gt]

έναν κουβά γρήγορα...
    Γιατί κουβά; Ξες πόσα παίρνει αυτή για να λέει ότι της αρέσει να "run around all day";

Εγώ ανυπομονώ για το FF13 και κρίμα που δεν βλέπω το ίδιο και απ' όλους τους συμ-forum-ιτες. Ακούω κάθε μέρα Leona Lewis και ψάχνω λακ που να μην βλάπτει το Chocobo που περιθάλπτω στο κεφάλι μου. Η κυκλοφορία ενός Final Fantasy αποτελεί ένα χαρούμενο event. Κάθε 5 χρόνια περίπου παίζουμε μια υπερφαντασμαγορική όπερα φαντασίας και δεν με πειράζει τόσο αν είναι linear, δεν είναι linear ή δεν έχει όλα αυτά που στερεοτυπικά περιμένει κάποιος από ένα JRPG.

Παίζοντας το FF7 στο PSP τελευταία, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι ένα αριστούργημα, αλλά είναι τόσο aged σε όλα του. Μεγάλες πόλεις, random συζητησούλες ανάμεσα σε κομμάτια περιήγησης σε dungeons. Για πάνω από 10 χρόνια η συνταγή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές. Το FF12 για 'μένα ήταν πάρα πολύ κακό και χαίρομαι που όλοι λένε πόσο διαφορετικά έχει προσεγγιστεί το 13. Αν δεν μπορεί η Square να δώσει νέα πνοή στη συνταγή, τότε ποιός μπορεί;

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

καλά ...πολλούς κουβάδες τότε...έχω φάει και σουβλάκια, ποιός την χάρη της.