Page 44 of 109 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Εγώ απλώς απορώ πως λέτε με τόση σιγουριά ότι δεν θα είναι πολύ καλό παιχνίδι.
    Eαν μπορεσεις να βρεις 1 ποστ μου οπου καθομαι και λεω οτι το FFXIII δεν ειναι καλο παιχνιδι , θα ημουν ευγνωμων.Νομιζω οτι εαν ψαξεις το θρεντ θα δεις οτι τα παρολα αυτα που λεγονται , εγω εχω τονισει πολλες φορες οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο και οτι για εμενα ειναι σιγουρη αγορα.Αυτο που κανω , ειναι οτι εκφραζω τις οποιες ανησυχιες μου εχω για τον τιτλο.

Και θα παρατηρησεις οτι οι περισσοτεροι τα εχουμε βαλει με την εταιρεια , οχι το παιχνιδι.Νομιζω οτι οι μονες ανυσηχιες/αρνητικα, που εχω κανει εγω για το FFXIII ειναι για τον νεο χαρακτηρα και για τo πως θα ειναι το story επειδη ακουστηκε οτι δεν εχει main character το παιχνιδι.

Παιδια, να μαθετε να ακουτε τις αποψεις και να παραδεχεστε καποια πραγματα.Εγω ποσο κακος και καθετος ημουν με την ΕΑ games?Ποσες φορες τους εκραζα στο παρελθον?Φανταζομαι θυμαστε.Οταν βγηκε το Dead Space , τους εδωσα ευσημα?Μιλησα με τα καλυτερα λογια και τους εβγαλα το καπελο και γι αυτο αλλωστε ετρεξα και αγορασα το παιχνιδι , ενω ειχα να αγορασω παιχνιδι της ΕΑ περιπου 6 χρονια...

Καταλαβετε κατι.Δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να βγω και να πω "ημουν λαθος τελικα αυτος ο χαρακτηρας με το αφρο μαλλι ειναι σουπερ".Ισα ισα το εχω πει χιλιαδες φορες "μακαρι να αποδειχθω λαθος".Τις ανησυχιες μου ομως θα τις εκφραζω , οπως τις εκφραζω παντου και για οτιδηποτε δεν μου κολλαει καλα.Και το God Of War 3 το εκραξα , και κατα 99% ειμαι λαθος.Οκ κανενα προβλημα , ισα ισα θα χαρω παρα πολυ.

Ειμαι της αποψης οτι η αυστηρη κριτικη κανει καλυτερα παιχνιδια.Καντε και την εξης ερωτηση στον εαυτο σας:

Εαν ο κοσμος δεν εβγαινε να κραξει την Sony και την Guerilla Games για το ψευτικο τρεηλερ του 2005 , πιστευετε οτι θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ οι devs της Guerilla να κλεισουν τα στοματα ολων?Πιστευετε οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα εαν κανεις δεν ελεγε τιποτα?
    Last edited by Valkyre; 16-01-2009 at 20:48.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eαν μπορεσεις να βρεις 1 ποστ μου οπου καθομαι και λεω οτι το FFXIII δεν ειναι καλο παιχνιδι , θα ημουν ευγνωμων.Νομιζω οτι εαν ψαξεις το θρεντ θα δεις οτι τα παρολα αυτα που λεγονται , εγω εχω τονισει πολλες φορες οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο και οτι για εμενα ειναι σιγουρη αγορα.Αυτο που κανω , ειναι οτι εκφραζω τις οποιες ανησυχιες μου εχω για τον τιτλο.

Και θα παρατηρησεις οτι οι περισσοτεροι τα εχουμε βαλει με την εταιρεια , οχι το παιχνιδι.Νομιζω οτι οι μονες ανυσηχιες/αρνητικα, που εχω κανει εγω για το FFXIII ειναι για τον νεο χαρακτηρα και για τo πως θα ειναι το story επειδη ακουστηκε οτι δεν εχει main character το παιχνιδι.

Παιδια, να μαθετε να ακουτε τις αποψεις και να παραδεχεστε καποια πραγματα.Εγω ποσο κακος και καθετος ημουν με την ΕΑ games?Ποσες φορες τους εκραζα στο παρελθον?Φανταζομαι θυμαστε.Οταν βγηκε το Dead Space , τους εδωσα ευσημα?Μιλησα με τα καλυτερα λογια και τους εβγαλα το καπελο και γι αυτο αλλωστε ετρεξα και αγορασα το παιχνιδι , ενω ειχα να αγορασω παιχνιδι της ΕΑ περιπου 6 χρονια...

Καταλαβετε κατι.Δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να βγω και να πω "ημουν λαθος τελικα αυτος ο χαρακτηρας με το αφρο μαλλι ειναι σουπερ".Ισα ισα το εχω πει χιλιαδες φορες "μακαρι να αποδειχθω λαθος".Τις ανησυχιες μου ομως θα τις εκφραζω , οπως τις εκφραζω παντου και για οτιδηποτε δεν μου κολλαει καλα.Και το God Of War 3 το εκραξα , και κατα 99% ειμαι λαθος.Οκ κανενα προβλημα , ισα ισα θα χαρω παρα πολυ.

Ειμαι της αποψης οτι η αυστηρη κριτικη κανει καλυτερα παιχνιδια.Καντε και την εξης ερωτηση στον εαυτο σας:

Εαν ο κοσμος δεν εβγαινε να κραξει την Sony και την Guerilla Games για το ψευτικο τρεηλερ του 2005 , πιστευετε οτι θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ οι devs της Guerilla να κλεισουν τα στοματα ολων?Πιστευετε οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα εαν κανεις δεν ελεγε τιποτα?
    Βρε Valkyre ποιος είπε ότι όλο το post μου αναφερόταν σε εσένα? Βασικά μόνο το κομμάτι του νέου χαρακτήρα αναφερόταν σε εσένα.

Ουσιαστικά απαντούσα (πάντα χωρίς παρεξήγηση) στον TopGunZ αλλά και σε ανάλογα σχόλια. Όπως ανάλογα σχόλια γίνονται και στο thread του RE5 και μερικά τα θεωρώ άδικα (γιατί τα αρνητικά σχόλια έχουν πάρει αμπάριζα και το 4).

Όσο για την κριτική δεν είναι ανάγκη αυτή να είναι αρνητική με την δικαιολογία ότι έτσι κάνουμε τον κόσμο "a better place". Πρέπει όταν γίνεται κάτι σωστά να το λέμε. Και όταν δεν γίνεται να δίνουμε βάση στο τελικό προϊόν (GOW3) και όχι στο trailer.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Βρε Valkyre ποιος είπε ότι όλο το post μου αναφερόταν σε εσένα? Βασικά μόνο το κομμάτι του νέου χαρακτήρα αναφερόταν σε εσένα.

Ουσιαστικά απαντούσα (πάντα χωρίς παρεξήγηση) στον TopGunZ αλλά και σε ανάλογα σχόλια. Όπως ανάλογα σχόλια γίνονται και στο thread του RE5 και μερικά τα θεωρώ άδικα (γιατί τα αρνητικά σχόλια έχουν πάρει αμπάριζα και το 4).

Όσο για την κριτική δεν είναι ανάγκη αυτή να είναι αρνητική με την δικαιολογία ότι έτσι κάνουμε τον κόσμο "a better place". Πρέπει όταν γίνεται κάτι σωστά να το λέμε. Και όταν δεν γίνεται να δίνουμε βάση στο τελικό προϊόν (GOW3) και όχι στο trailer.
    Ειναι σαν να μου λες οτι για να κανω κριτικη και να εκφρασω μια ανησυχια ή κατι που με απασχολει , πρεπει να περιμενω ή το τελικο προιον ή να μιλαω μονο για θετικα σχολια.Μα τοτε θα ειναι αργα για να διορθωθει κατι.

Δεκτη η γνωμη σου , εγω ομως διαφωνω.Η κριτικη οταν ειναι κοσμια , χωρις να προκαλει δεν κανει κακο.Το πολυ πολυ να κανει κακο σε εμενα μονο και να με χαρακτηρισετε ολοι σας γεροξεκουτη και γεροπαραξενο και να με κανετε ignore! Ok σιγα και τι εγινε!

Ακομα ομως δεν μου ειπες... πιστευεις εσυ οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα χωρις την πιεση και την εντονη κριτικη που δεχτηκε?Νομιζεις οτι θα σπαταλαγανε τοσο χρονο και θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ?Αμφιβαλλω κατα πολυ.

Εαν λοιπον η γκρινια του Valkyre και του οποιου Valkyre , τελικα δωσει σε εσας ενα Final Fantasy XIII λιγουλακι καλυτερο απο οτι σκοπευε να ειναι τοτε χαλαλι του πιστευω.Γιατι εγω θεωρω οτι η γκρινια του κοσμου γενικα με το FFXIII που επικραττει στις μερες μας ,στο τελος θα δωσει ενα καλυτερο παιχνιδι.

Αλλιως πειτε το μου και απο εδω και μπρος θα περιμενω μονο τις τελικες εκδοσεις για να εκφρασω αποψη και θα εχουμε ενα φορουμ το οποιο θα μοιαζει με το reuters , ενα καθημερινο blog με νεα απο βιντεοπαιχνιδια. (το ξερω οτι δεν εννοεις αυτο και οτι τωρα υπερβαλλω , αλλα θελω να τονισω απλα την σημασια που πιστευω οτι εχει η κριτικη.)

Πιστεψε με θα χαρω πολυ να βγειτε ολοι σας και να μου πειτε " i told you so" οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.
    Last edited by Valkyre; 16-01-2009 at 22:59.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα ff ουτε με τους developers αυτων.Το προβλημα μου ειναι με την διοικηση της εταιριας που κανει το ενα λαθος μετα το αλλο και προκαλει αναστατωση οχι μονο σε μας αλλα και στην ιδια την εταιρια και το προσωπικο της κατι το οποιο μπορει να μεταφερθει και να αντικατοπτριστει στα παιχνιδια της.

Το ff το περιμενω πως και πως να ερθει.Αλλα οταν βλεπω να παιζονται παιχνιδια σε βαρος μου σαν gamer απο την διοικηση και να μου καθυστερουν το παιχνιδι που θα επρεπε να ειναι πιο συντομα στα χερια μου με την προφαση οτι δεν θα πουλουσε οσο τα παλια ff λογω χαμηλοτερου install base(ενω ολοι ξερουμε πως οσοι σκοπευαν να το αγορασουν ειχαν ηδη ps3 ή θα αγοραζαν οταν θα ηταν κοντα στην κυκλοφορια του) τοτε εχω καθε δικαιωμα να αγανακτω με αυτους.
    Ξανατονιζω πως δεν εχω κανενα προβλημα με το ff(εκτος απο το 12 που ηταν επιεικως απαραδεκτο imo )
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ειναι σαν να μου λες οτι για να κανω κριτικη και να εκφρασω μια ανησυχια ή κατι που με απασχολει , πρεπει να περιμενω ή το τελικο προιον ή να μιλαω μονο για θετικα σχολια.

Δεκτη η γνωμη σου , εγω ομως διαφωνω.Η κριτικη οταν ειναι κοσμια , χωρις να προκαλει δεν κανει κακο.Το πολυ πολυ να κανει κακο σε εμενα μονο και να με χαρακτηρισετε ολοι σας γεροξεκουτη και γεροπαραξενο και να με κανετε ignore! Ok σιγα και τι εγινε!

Ακομα ομως δεν μου ειπες... πιστευεις εσυ οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα χωρις την πιεση και την εντονη κριτικη που δεχτηκε?Νομιζεις οτι θα σπαταλαγανε τοσο χρονο και θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ?Αμφιβαλλω κατα πολυ.

Εαν λοιπον η γκρινια του Valkyre και του οποιου Valkyre , τελικα δωσει σε εσας ενα Final Fantasy XIII λιγουλακι καλυτερο απο οτι σκοπευε να ειναι τοτε χαλαλι του πιστευω.Γιατι εγω θεωρω οτι η γκρινια του κοσμου γενικα με το FFXIII που επικραττει στις μερες μας ,στο τελος θα δωσει ενα καλυτερο παιχνιδι.

Αλλιως πειτε το μου και απο εδω και μπρος θα περιμενω μονο τις τελικες εκδοσεις για να εκφρασω αποψη και θα εχουμε ενα φορουμ το οποιο θα μοιαζει με το reuters , ενα καθημερινο blog με νεα απο βιντεοπαιχνιδια. (το ξερω οτι δεν εννοεις αυτο και οτι τωρα υπερβαλλω , αλλα θελω να τονισω απλα την σημασια που πιστευω οτι εχει η κριτικη.)

Πιστεψε με θα χαρω πολυ να βγειτε ολοι σας και να μου πειτε " i told you so" οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.
    Πρώτον, εάν κατάλαβες ότι λέω πως δεν πρέπει να σχολιάζουμε αρνητικά εάν χρειαστεί τότε κατάλαβες λάθος(κατά λάθος χρησιμοποίησα την φράση "τελικό προϊόν" εκ παραδρομής). Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μπορούμε να σχολιάζουμε αρνητικά έναν τίτλο όταν δεν έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για αυτόν (δεν λέω κιόλας να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του για να εκφράσουμε άποψη).

Στην περίπτωση του GOW3 μιλάμε για trailer (και αυτό μάλλον όχι in-game) ενώ για το FFXIII σχολιάζουμε έναν χαρακτήρα μόνο από το παρουσιαστικό του. Αλλά και πάλι είναι το λιγότερο που με πειράζει αυτό και σου είπα ότι δεν έχω πρόβλημα συγκεκριμένα με κάποια άποψη σου.

Με πειράζει το γεγονός ότι μου δημιουργείται η αίσθηση πως το όλο κλίμα γύρω από το FF έχει γίνει αρνητικό και ΟΧΙ μόνο για την SE και τις επιλογές της. Έχουν εμφανιστεί διάφορα posts που προβλέπουν (απόλυτα κιόλας) ότι το FFXIII δεν θα είναι καλό επειδή υποθέτουν διάφορα σχετικά με το port για 360 (multiple disks, world map κτλ). Δεν θέλω να βασίζουμε την κριτική μας σε υποθέσεις. Εάν τον Μάρτιο βγει επιτέλους το demo στην Ιαπωνία τότε θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι κάτι δεν μου αρέσει.

Όσο για το KZ2 παρόλο που σέβομαι την άποψη σου δεν νομίζω ότι η Sony ξόδεψε τόσα χρήματα και "πείσμωσε" μόνο και μόνο λόγω του αντίκτυπου ενός trailer. Εγώ πιστεύω ότι άλλοι παράγοντες συντέλεσαν στο αποτέλεσμα του KZ και αυτοί ήταν κυρίως η ανάγκη της Sony να παρουσιάσει το απόλυτο blockbuster που τόσο πολύ όλοι ζητάν από αυτή σε μία (φαινομενικά αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο thread) δύσκολη στιγμή.
    Last edited by marzel19; 16-01-2009 at 23:06.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

http://finalfantasy-xiii.net/2009/01...etermined.html

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?Η ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ?
    Το μονο που μενει να ακουσω ειναι καθυστερηση για Europe.Εχει να πεσει κλαμα αν γινει κατι τετοιο για οσους,σαν εμενα δεν κανουν import.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

H λύση είναι μία για την αναμονή μέχρι την κυκλοφορία των FF XIII & Versus XIII: Με το που τελειώσει η εξεταστική (για όσους δεν έχουν μπορούν και από αύριο), βγάζουμε το PS2 από το κουτί και ξεκινάμε με την σειρά Final Fantasy VII-XII, Εγώ ας πούμε δεν έχω δει καν μετά το ΙΧ πως ειναι τα Final Fantasy.
    Ε για λίγους μήνες θα είμαστε μια χαρά. Μέχρι τότε ο Nomura και οι υπόλοιποι ιθύνοντες της Square Enix θα μας έχουν δώσει κανένα καινούριο trailer, demo, ίσως και ημερομηνία κυκλοφορίας..
    Κατάντησε κουραστικό να διαβάζω νέα για το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, και τι νούμερο παπούτσι φοράει ο χαρακτήρας, αν ειναι γκομενάκιας ο άλλος χαρακτήρας, για τα μαλλιά της Βανίλιας, εικασίες για το πως θα γίνονται οι μάχες από φωτογραφίες..
    Κι εγώ λατρεύω την σειρά Final Fantasy, αλλά έχουμε και όρια..
    :rolleyes:

Name
    Δημήτρης

Marzel δεν κανω quote γιατι θα ξεχειλωσει η σελιδα

Λοιπον να ξεκινησω με το ασχετο για να βγει απο την μεση.

Για το ΚΖ2 , μου λες οτι δεν πιστευεις οτι ειναι ετσι και οτι απλα η Sony ηθελε ενα blockbuster.Και εγω σε ρωταω , γιατι δεν το εκανε αυτο με αλλα 1st party games?

Πως δηλαδη τους ηρθε και επελεξαν 1 μονο Game?Απλα , για τα πρακτικα να σου πω , οτι οι ιδιοι οι devs μεσω του motherh , ο οποιος μιλαγε για την προοδο του παιχνιδιου καθολη την διαρκεια της αναπτυξης στα αμερικανικα playstationforum.com ειχε παραδεχθει σε ερωτηση στο θρεντ "ask the dev" , οτι ναι μεν ειχαν θεσει ψηλα στανταρ στην αρχη , αλλα εαν δεν υπηρχε αυτη η μεγαλη αντιδραση στην αρχη απο δημοσιογραφους και κοινο , το παιχνιδι δεν θα εδειχνε τοσο καλα οσο δειχνει τωρα.Καθως και οτι θα ειχε κυκλοφορησει νωριτερα.

Παμε τωρα ontopic.Για τα ποστ που προβλεπουν απολυτα οτι το FFXIII δεν ειναι καλο , διαφωνω και εγω.Εννοειται.Τελεσιδικη αποφαση για ενα προιον υπο αναπτυξη δεν υφισταται.Ο λογος που βλεπεις αρκετα ατομα να σχολιαζουν ή να ανησυχουν σε λογικο βαθμο -θεωρω οτι ειμαι ενας απο αυτους- ειναι επειδη "νοιαζονται" για το παιχνιδι και πραγματικα θελουν να ειναι η εμπειρια που φανταζονται οτι θα ειναι ενα next gen FF.

Επισης σου ξαναλεω , οι περισσοτερες ανησυχιες , τουλαχιστον οι δικες μου , αφορουν στην πολιτικη της εταιρειας που ακολουθει τελευταια , και οχι στο ταλεντο της ομαδας το οποιο ειναι αδιαμφησβητητο.Τα βασικα μου παρπονα και οι ανησυχιες , δεν βασιζονται επισης μονο σε δικα μου συναισθηματα , αλλα και στα συναισθηματα των ιδιων των devs.

Οταν ο ιδιος ο Νομουρα βγαινει και σου κανει καυστικα και εμφανως ειρωνικα σχολια για τον προεδρο της εταιρειας , ειναι λογικο να θες να το σχολιασεις.

Δεν νομιζω οτι γινεται κατι λαθος εδω.Οκ υπαρχουν ακραιες αποψεις.Απλα τις φιλτραρεις και κρατας αυτα που θεωρεις εσυ , εγω , ο καθενας μας , λογικα.

Εμενα μου αρεσει η συζητηση και η ανταλλαγη αποψεων.Πολλες φορες μπορει να κανω τον δικηγορο του διαβολου απλα για να κανω κουβεντα, μην με παρεξηγειτε!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Valkyre, εγώ συνεχίζοντας το θέμα για τον μαύρο χαρακτήρα θα επιμείνω ότι δεν μπορείς να πεις με τίποτα ότι μαύρος+άφρο = CJ από San Andreas. Για όνομα δηλαδή, υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπικότητα, όπως επίσης και η ιδεολογία του χαρακτήρα.

Μη μου πεις ότι βλέποντας το άφρο σκέφτηκες να ακούγονται "Yo my Bitch, nigga" στο FF13. Ήμαρτον δηλαδή, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και το ξέρεις. Από τον εξωγήινο Wakka 1000 φορές ένας μαυρός πιο "ανθρώπινος" και ρεαλιστικός χαρακτήρας. Και επειδή όμως έχουμε να κάνουμε και με ένα fantasy game, δεν ξέρεις τι δυνάμεις ή και αξεσουάρ θα έχει που θα τον κάνουν ξεχωριστό.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Valkyre, εγώ συνεχίζοντας το θέμα για τον μαύρο χαρακτήρα θα επιμείνω ότι δεν μπορείς να πεις με τίποτα ότι μαύρος+άφρο = CJ από San Andreas. Για όνομα δηλαδή, υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπικότητα, όπως επίσης και η ιδεολογία του χαρακτήρα.

Μη μου πεις ότι βλέποντας το άφρο σκέφτηκες να ακούγονται "Yo my Bitch, nigga" στο FF13. Ήμαρτον δηλαδή, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και το ξέρεις. Από τον εξωγήινο Wakka 1000 φορές ένας μαυρός πιο "ανθρώπινος" και ρεαλιστικός χαρακτήρας. Και επειδή όμως έχουμε να κάνουμε και με ένα fantasy game, δεν ξέρεις τι δυνάμεις ή και αξεσουάρ θα έχει που θα τον κάνουν ξεχωριστό.
    Βρε desperate με δουλευεις?Γιατι μονιμως βαζεις λογια στο στομα μου τα οποια δεν εχω πει??Μιλησα εγω για "Yo my bitch nigga"?Αναφερθηκα σε τιποτα τεοιο?Μιλησα καθολου εγω για την προσωπικοτητα του χαρακτηρα και δεν το καταλαβα?!?Τι διαβολο δηλαδη θα με τρελανετε?

Μιλησα καθαρα για παρουσιαστικο , για εμφανιση , ελεος δηλαδη!Το οτι μου μοιαζει για χαρακτηρας βγαλμενος απο GTA , δεν αναφερομαι σε προσωπικοτητα "αλα GTA" , αλλα για εμφανιση, look.Τσεκαρε τα ποστ μου και θα δεις οτι καθε φορα που σχολιαζω τον εν λογω χαρακτηρα , κολαω διπλα του μια εκ των τριων αυτων bold λεξεων....

Και εν πασει περιπτωση , εμενα , για τον α ή β λογο, μου θυμησετον CJ απο το San Andreas σε εμφανιση!Συγνωμη για το "ρατσιστικο" -οπως χαρακτηρισες πριν- εγκλημα!Σε λιγο θα πρεπει να απολογουμαστε και να λογοδοτουμε και για το προσωπικο brainstorming εδω μεσα... HMAΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑ!
    Last edited by Valkyre; 17-01-2009 at 05:33.

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Ρε παιδιά ήμαρτον με τα λογίδρια, δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις

Μαρζέλ καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά εξήγησα πως 2 επιλογές της SE με οδηγούν στο συμπέραμσα πως πολύ πιθανόν να μη μου αρέσει το 13, πρώτον το 12 ήταν για τα ανάθεμα και δεύτερον έχει επιλέξει να γίνει η ΕΑ των JRPG (ακόμα και η ΕΑ φαίνεται τελευταία να είναι...λιγότερο ΕΑ από την SE). Παρ' όλα αυτά δεν ήμουν τόσο απόλυτος λέγοντας ότι θα είναι βλακεία. Πίστεψέ με, είμαι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των παιχνιδιών FF αφού έχω παίξει σχεδόν όλα τα αριθμημένα και αρκετά από τα spin offs και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με το που την πάει τη σειρά η εταιρεία...

Καπου πολυ μακρια απο εδω σ ενα εναλλακτικο συμπαν:

AgentPrinny007:
    Παδια ειδατε τις καινουργιες εικονες απο το P.P.XII?Εχω μεινει με ανοιχτο το στομα

Marzel19:
    Τις προσεξα και εχω να πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε ολες μου τις ζωες

Nikolaszax:
    Μπραβο ρε παιδια δεν ειναι τελειες?δεν ειναι απιστευτες?Εχετε ξαναδει κατι τοσο καλο?

Valkyre:
    Εγω ετοιμαζα τον Μεγα διασκορπιστη Υπερχορδων,γυριζω να παρω το κατσαβιδι και τις βλεπω.ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ, δεν εχω να πω τιποτε αλλο.

desperate gamer:
    off topic:Val προσεξε την σειρα καταταξης των αισθητηρων.Θυμασαι τι εγινε την προηγουμενη φορα:giggle:

TopGunz:
    Eχετε τοσο πολυ δικιο ολοι που δεν ξερω με ποιον να πρωτοσυμφωνήσω

Valkyre:
    ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ, δεν εχω να πω τιποτε αλλο.

Babis-ECE:
    Εγω παλι επειδη συμφωνω με ολους σας θα σας χαρισω ενα πολυrep+++

Valkyre:

personGR
    Τι ωραια που συμφωνούμε σε ολα.Ειμαι τοσο ευτυχισμενος που μου ερχεται να μην πατησω το κοκκινο κουμπι.

Valkyre:

πολυ βαρετο συμπαν, δεν μου αρεσει
    (
    συγνωμη για το καραoff topic, καταλαβατε τι θελω να πω.)

PSN ID
    babis200sx

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Καπου πολυ μακρια απο εδω σ ενα εναλλακτικο συμπαν:

AgentPrinny007:
    Παδια ειδατε τις καινουργιες εικονες απο το P.P.XII?Εχω μεινει με ανοιχτο το στομα

Marzel19:
    Τις προσεξα και εχω να πω οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει σε ολες μου τις ζωες

Nikolaszax:
    Μπραβο ρε παιδια δεν ειναι τελειες?δεν ειναι απιστευτες?Εχετε ξαναδει κατι τοσο καλο?

Valkyre:
    Εγω ετοιμαζα τον Μεγα διασκορπιστη Υπερχορδων,γυριζω να παρω το κατσαβιδι και τις βλεπω.ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ,ΤΕΛΕΙΟ, δεν εχω να πω τιποτε αλλο.

desperate gamer:
    off topic:Val προσεξε την σειρα καταταξης των αισθητηρων.Θυμασαι τι εγινε την προηγουμενη φορα:giggle:

TopGunz:
    Eχετε τοσο πολυ δικιο ολοι που δεν ξερω με ποιον να πρωτοσυμφωνήσω

Valkyre:

Babis-ECE:
    Εγω παλι επειδη συμφωνω με ολους σας θα σας χαρισω ενα πολυrep+++

Valkyre:

personGR
    Τι ωραια που συμφωνούμε σε ολα.Ειμαι τοσο ευτυχισμενος που μου ερχεται να μην πατησω το κοκκινο κουμπι.

Valkyre:

πολυ βαρετο συμπαν, δεν μου αρεσει
    (
    συγνωμη για το καραoff topic, καταλαβατε τι θελω να πω.)

:cheers: Όποτε κατέβεις Πάτρα, ή όταν ανέβω ΑΘήνα μετά την εξεταστική κερνάω ποτάκι φίλε!!
    Από τα πιο έξυπνα και συνάμα χιουμοριστικά Post που έχω διαβάσει.!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    Να σε καλα με εκανες και γελασα AgentPrinny.

ευχαριστω παιδια.
    φωτο απο το παιχνιδι.Μεγαλυτερες σε μεγεθος.
    http://www.the-magicbox.com/0901/game090117b.shtml

Εγω αλλαζω συχνα αποψη οσο αναφορα τον "νεο" χαρακτηρα.Την μια μερα τον βρισκω αστειο την αλλη ενδιαφερον μετα λεω οτι δεν κολλαει με το παιχνιδι.Δεν ξερω τι να πω,ελπιζω μονο ο Nomura να ξερει τι κανει.
    Last edited by AgentPrinny007; 18-01-2009 at 21:23.

PSN ID
    babis200sx

Σε αυτές τις φωτογραφίες συμπαθέστατος φαίνεται ο Sazh Katzory!!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Για να λεμε την αληθεια ομως,αρκετα ff ειχαν χαρακτηρες που θα λεγαμε οτι ειναι "ακυροι" με το γενικο κλιμα.Ξεχναμε τον cait sith απο το ff vii,τον waka απο το ff x κτλ κτλ?Αν τους βλεπαμε ετσι απλα θα λεγαμε οτι ειναι ακυροι αλλα τελικα δεναν με τον ενα ή τον αλλο τροπο στην ιστορια.
    Απλα το γεγονος οτι δεν μας τον δειχνουν σε motion και το οτι δεν ξερουμε πολλα για αυτον μας κανει να φοβομαστε.Γιατι ομως?Γιατι ολοι θελουμε το ff να ειναι το καλυτερο rpg και να μην ειναι τελικα αδικη η τοση αναμονη.

Θελω να δω ποιος θα ειναι ο ανθρωπομορφος ή ζωοδης χαρακτηρας του ff(RED,Kihmari,Fran etc).Γιατι δεν μπορει,θα εχει και το XIII καποιον.

Name
    Δημήτρης

Μεγαλο respect στον Kihmari... θυμαμαι ακομα και την μουσικη που επαιζε οταν πηγαινες για πρωτη φορα στον τοπο που μεγαλωσε στα βουνα... εκπληκτικος χαρακτηρας...

Εγω δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ειναι μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα αυτος ο χαρακτηρας του FFXIII.Ισως να ειναι δε και τοσο ενδιαφερον σαν προσωπικοτητα που να ξεχνας ή να παραβλεψεις το "περιεργο" παρουσιαστικο του.Ειδωμεν.

Κατι αλλο , εχουμε κανενα νεο για το στορυ και το αν τελικα επιβεβαιωνεται οτι δεν εχει κατα καποιο τροπο main character?
    Last edited by Valkyre; 18-01-2009 at 17:51.

Αυτο που θελω να δω ειναι η συνδεση του Sazh με τον υπολοιπο κοσμο του παιχνιδιου.Σχεδον σε καθε FF οι ηρωες του ειχαν και μια προσωπικη ιστορια,ενα τοπο καταγωγης.Πχ ο Kihmari ειχε το Mt. Gagazet,ο Wakka ειχε το Besaid,ο Vivi ειχε το black mage village,H Fran στο Eruyt village κ.τ.λ.Αραγε τι θα εχουν κανει για τον συγκεκριμενο?

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Advent Children FFXIII demo dated for Japan

Posted on January 19th, 2009 at 03:52 EDT

Square Enix has confirmed that Final Fantasy VII: Advent Children Complete will be released on Blu-ray in Japan on April 16, 2009.

As previously reported, Advent Children will come bundled with a fully playable demo of the hotly anticipated Final Fantasy XIII, which is due to launch in Japan by the end of the year.

Two versions of the film/demo bundle will be up for grabs. First up, punters will be able to fork out for the Cloud Black 160 GB Special Spec + Final Fantasy XIII Trial Version Set, which includes a 160GB PlayStation 3 console, Advent Children and the demo. The bundle will set you back JPY 49,980.

The second option is by far the cheapest, coming in the form of the Final Fantasy XIII Trial Verion Set, which consists of the film and the demo for approximately JPY 5,900.

Expect some footage on the demo to trickle in from Japan soon after its release.

Source