Ειναι σαν να μου λες οτι για να κανω κριτικη και να εκφρασω μια ανησυχια ή κατι που με απασχολει , πρεπει να περιμενω ή το τελικο προιον ή να μιλαω μονο για θετικα σχολια.
Δεκτη η γνωμη σου , εγω ομως διαφωνω.Η κριτικη οταν ειναι κοσμια , χωρις να προκαλει δεν κανει κακο.Το πολυ πολυ να κανει κακο σε εμενα μονο και να με χαρακτηρισετε ολοι σας γεροξεκουτη και γεροπαραξενο και να με κανετε ignore!

Ok σιγα και τι εγινε!
Ακομα ομως δεν μου ειπες... πιστευεις εσυ οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα χωρις την πιεση και την εντονη κριτικη που δεχτηκε?Νομιζεις οτι θα σπαταλαγανε τοσο χρονο και θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ?Αμφιβαλλω κατα πολυ.
Εαν λοιπον η γκρινια του Valkyre και του οποιου Valkyre , τελικα δωσει σε εσας ενα Final Fantasy XIII λιγουλακι καλυτερο απο οτι σκοπευε να ειναι τοτε χαλαλι του πιστευω.Γιατι εγω θεωρω οτι η γκρινια του κοσμου γενικα με το FFXIII που επικραττει στις μερες μας ,στο τελος θα δωσει ενα καλυτερο παιχνιδι.
Αλλιως πειτε το μου και απο εδω και μπρος θα περιμενω μονο τις τελικες εκδοσεις για να εκφρασω αποψη και θα εχουμε ενα φορουμ το οποιο θα μοιαζει με το reuters , ενα καθημερινο blog με νεα απο βιντεοπαιχνιδια. (το ξερω οτι δεν εννοεις αυτο και οτι τωρα υπερβαλλω , αλλα θελω να τονισω απλα την σημασια που πιστευω οτι εχει η κριτικη.)
Πιστεψε με θα χαρω πολυ να βγειτε ολοι σας και να μου πειτε " i told you so" οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.

Bookmarks