Eαν μπορεσεις να βρεις 1 ποστ μου οπου καθομαι και λεω οτι το FFXIII δεν ειναι καλο παιχνιδι , θα ημουν ευγνωμων.Νομιζω οτι εαν ψαξεις το θρεντ θα δεις οτι τα παρολα αυτα που λεγονται , εγω εχω τονισει πολλες φορες οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο και οτι για εμενα ειναι σιγουρη αγορα.Αυτο που κανω , ειναι οτι εκφραζω τις οποιες ανησυχιες μου εχω για τον τιτλο.
Και θα παρατηρησεις οτι οι περισσοτεροι τα εχουμε βαλει με την εταιρεια , οχι το παιχνιδι.Νομιζω οτι οι μονες ανυσηχιες/αρνητικα, που εχω κανει εγω για το FFXIII ειναι για τον νεο χαρακτηρα και για τo πως θα ειναι το story επειδη ακουστηκε οτι δεν εχει main character το παιχνιδι.
Παιδια, να μαθετε να ακουτε τις αποψεις και να παραδεχεστε καποια πραγματα.Εγω ποσο κακος και καθετος ημουν με την ΕΑ games?Ποσες φορες τους εκραζα στο παρελθον?Φανταζομαι θυμαστε.Οταν βγηκε το Dead Space , τους εδωσα ευσημα?Μιλησα με τα καλυτερα λογια και τους εβγαλα το καπελο και γι αυτο αλλωστε ετρεξα και αγορασα το παιχνιδι , ενω ειχα να αγορασω παιχνιδι της ΕΑ περιπου 6 χρονια...
Καταλαβετε κατι.Δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να βγω και να πω "ημουν λαθος τελικα αυτος ο χαρακτηρας με το αφρο μαλλι ειναι σουπερ".Ισα ισα το εχω πει χιλιαδες φορες "μακαρι να αποδειχθω λαθος".Τις ανησυχιες μου ομως θα τις εκφραζω , οπως τις εκφραζω παντου και για οτιδηποτε δεν μου κολλαει καλα.Και το God Of War 3 το εκραξα , και κατα 99% ειμαι λαθος.Οκ κανενα προβλημα , ισα ισα θα χαρω παρα πολυ.
Ειμαι της αποψης οτι η αυστηρη κριτικη κανει καλυτερα παιχνιδια.Καντε και την εξης ερωτηση στον εαυτο σας:
Εαν ο κοσμος δεν εβγαινε να κραξει την Sony και την Guerilla Games για το ψευτικο τρεηλερ του 2005 , πιστευετε οτι θα ειχαν πεισμωσει τοσο πολυ οι devs της Guerilla να κλεισουν τα στοματα ολων?Πιστευετε οτι το ΚΖ2 θα εδειχνε οπως δειχνει σημερα εαν κανεις δεν ελεγε τιποτα?

Reply With Quote

Ok σιγα και τι εγινε!
)

Bookmarks