Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Και εσυ βρε person καθε φορα που γραφεται μια αποψη αρνητικη για καποιο στοιχειο του παιχνιδιου , γιατι εισαι τοσο αντιδραστικος μαζι μας και δεν μας αφηνεις να εχουμε την αποψη μας?Δηλαδη πρεπει ολα να μας αρεσουν για να μην ειμαστε κολλημενοι?

Το κανεις μονιμως τελευταια ,και οχι μονο για το FF αλλα γενικα.Γιατι?

Δεν εχω το δικαιωμα να γυρισω και να πω "δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας"?Ημαρτον δηλαδη!Αποψεις αναφερουμε.Toν Nomura τον εχουν ολοι σε υψηλη εκτιμηση.Απλα αυτος ο χαρακτηρας ηταν για εμενα miss-fire.Οπως ηταν miss-fire και η μαιμου στο MGS4 ως κωμικο στοιχειο για εμενα.
Γιατί πολύ απλά έχω την τάση να αποφεύγω forums για παιχνίδια για τα οποία δεν νοιάζομαι τόσο πολύ(πχ Resident Evil 5, Killzone 2), ή για παιχνίδια που ξέρω πως δε θα μου αρέσουν (πχ Home, Motorostorm 2).

Αν όμως καταλάβω πως ένα παιχνίδι για το οποίω λιώνω αδικείται, τότε θα κάνω τα πάντα για να το υπερασπιστώ.

Και εσείς συγκεκριμένα αδικείτε σε μεγάλο βαθμό το FF XIII και την ομάδα πίσω από αυτό, και πιο συγκεκριμένα μετά το σπάσιμο του exclusivity.
Μπορεί εσάς να σας φαίνεται άθλιος ο νέος χαρακτήρας (μετά τον Cj του San Andreas σειρά έχει και ο Cole του GoW, σωστά, αλλά εγώ και πολύς κόσμος τον βρίσκουμε ενδιαφέρον, ίσως έχει κάτι παραπάνω να δώσει από ακόμα έναν συνηθισμένο, semi-emo ήρωα.

Φιλικά, έτσι;