Page 42 of 109 FirstFirst ... 323839404142434445465292 ... LastLast
Results 821 to 840 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Advanced Member FunkyCobra's Avatar
    PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

τις μαχες θα τις βλεπουμε με cut-scene????πωπω μη με πωρωνεται...αν κ δεν μου αρεσει το οτι παιζει πολυ τεχνολογια στο παιχνιδι (προτιμω να πολεμαω τερατα απο ρομποτ -.- )λεω να το παρω οταν με το καλο βγει.αν κ δεν εχει online.θα μ πεις τι online να χει κ θα σ πω ελα ντε :S τεσπα αντε να βγει!!!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Aντε να δουμε ποτε θα το κυκλοφορησετε χρυση μου Square-Enix...
    το χουν καθυστερησει πολυ,μα παρα πολυ...
    μη θυμηθω που το βγαζουν και για το 360(μη χεσω!)...καταραμενη square-enix σαγαπαμε κι ας μας ψιλο-πουλας!
    Σε συγχωρω γιατι το Versus που θαναι αποκλειστικοτητα δικια μας φαινεται ακομα πιο απιστευτο!
    A ισχυει οτι τον μαρτιο θα κυκλοφορησει το advent children σε blu-ray και θα χει και το demo του ΧΙΙΙ???
    Spoiler!

PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

demo τον μαρτη??αρα ποτε παιζει να βγει?με βλεπω να παιζω του χρονου

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Μη λέμε τα ίδια 100 φορές. Το παιχνίδι δεν έχει αργήσει απλώς πολύ νωρίς ανακοινώθηκε επειδή βόλευε τη Sony στην προώθηση του PS3 (άλλο εάν τελικά την έφαγε πισώπλατα). Εκτός εάν η SE κάνει το θαύμα και κυκλοφορήσει παντού ταυτόχρονα με την Ιαπωνική έκδοση τότε Δυτικά το game θα έρθει μέχρι το καλοκαίρι του 2010.
    Last edited by marzel19; 09-01-2009 at 15:53.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    MegalodonGR
    Name
    Nikos

μεχρι το καλοκαιρι του 10???και το συζητατε απο τωρα?

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Advanced Member Babis_ECE's Avatar
    PSN ID
    babis200sx

Περιμένοντας πλέον το "Square announces Final Fantasy XIII & Versus XIII European Release Date''..
    :rolleyes:

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

sorry αν ειπα κατι που εχει ειπωθει αλλα ειχα απορια και την πεταξα...
    Να τωρα αυτο για το καλοκαιρι του 2010 δεν το ξερα...καλα πανε καλα...
    Και πολυ καλα λες , τι το συζηταμε απο τωρα...εχουμε καιρο μπροστα μας:banghead:
    Spoiler!

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Square releases next name in FFXIII cast & battle info

Posted on January 12th, 2009 at 03:47 EDT

Japanese-based magazine Famitsu has revealed the name of the latest character in the Final Fantasy XIII line-up to the masses – namely, female heroine Dia Walruva. We're detecting a similarity between Walruva and her compatriot Oerba Dia Vanille, as both possess the word Dia in their names. Chances are we can expect further characters to follow the same pattern.

As for the battle system, Famitsu revealed that the entire combat design has been completely streamlined. The mob that you see on screen, is the exact same mob that you will do battle with. On top of this, the transition from exploration to battle is near unnoticeable and quite refreshing.

While both new tidbits of information are welcomed, we're still waiting on a solid release date to show up.

Source

Quote Originally Posted by FunkyCobra View Post
    demo τον μαρτη??αρα ποτε παιζει να βγει?με βλεπω να παιζω του χρονου
    Square confirms FFXIII demo is "Japan only" deal

http://www.psu.com/Square-confirms-F...0006089-p0.php
    EDIT

Δεν ξερω τι λεει ο κυριουλης στο video αλλα απο τον τροπο που τα λεει πρεπει να εχει δικιο.
    Last edited by AgentPrinny007; 12-01-2009 at 15:01.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εχουμε και λεμε :

To demo κυκλοφορει τον Μαρτιο , αρα ας υποθεσουμε οτι η Ιαπωνικη εκδοση του τιτλου θα εμφανιστει καπου στο καλοκαιρι , και για να ειμαι σουπερ αισιοδοξος , εγω σας λεω οτι βγαινει τον ιουνιο στην ιαπωνια για το PS3. (που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο , αλλα λεμε τωρα...)

Οπως μας εχει πει η πολυ καλη μας φιλη squarenix , το παιχνιδι "υποτιθεται" κυκλοφορει αποκλειστικα για το PS3 σε Ιαπωνια και """"""υποτιθεται""""" (δωστε εμφαση στα πολλα εισαγωγικα) οτι η εκδοση 360 θα ξεκινησει να γινεται port ,ΑΦΟΥ κυκλοφορησει η ιαπωνικη εκδοση του PS3.

Μαλιστα , με λιγα λογια το παραπανω αρθρο μας λεει λιγο-πολυ , οτι η Squarenix θα καταφερει μεσα σε περιπου 6 μηνες , να κανει port την εκδοση του 360 , και μαζι να κανει και localising χωρις φυσικα να καθυστερησουμε καθολου εμεις λογω της εκδοσης 360 -οπως μας υποσχεθηκαν και καλα-.

Μονο εγω το βρισκω ολιγον τι υπερβολικα παραλογο?Νομιζω οτι ο τυπας που εγραψε το αρθρο στο famitsu ή οποιος του εδωσε την πληροφορια αυτη , πρεπει να ξανατσεκαρει λιγακι το ημερολογιο του...

Φανταζομαι ειδατε τον νεο χαρακτηρα του παιχνιδιου.
    http://finalfantasy-xiii.net/media/scans/v-jump/24.jpg
    Στην αρχη αρχισα να γελαω, μετα μου θυμησε τον Shaft
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=NiCB2isZcRM"]YouTube - Shaft trailer (1971)[/ame]
    αλλα τελικα μου αρεσει γιατι ειναι κατι διαφορετικο

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εχουμε και λεμε :

To demo κυκλοφορει τον Μαρτιο , αρα ας υποθεσουμε οτι η Ιαπωνικη εκδοση του τιτλου θα εμφανιστει καπου στο καλοκαιρι , και για να ειμαι σουπερ αισιοδοξος , εγω σας λεω οτι βγαινει τον ιουνιο στην ιαπωνια για το PS3. (που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο , αλλα λεμε τωρα...)

Οπως μας εχει πει η πολυ καλη μας φιλη squarenix , το παιχνιδι "υποτιθεται" κυκλοφορει αποκλειστικα για το PS3 σε Ιαπωνια και """"""υποτιθεται""""" (δωστε εμφαση στα πολλα εισαγωγικα) οτι η εκδοση 360 θα ξεκινησει να γινεται port ,ΑΦΟΥ κυκλοφορησει η ιαπωνικη εκδοση του PS3.

Μαλιστα , με λιγα λογια το παραπανω αρθρο μας λεει λιγο-πολυ , οτι η Squarenix θα καταφερει μεσα σε περιπου 6 μηνες , να κανει port την εκδοση του 360 , και μαζι να κανει και localising χωρις φυσικα να καθυστερησουμε καθολου εμεις λογω της εκδοσης 360 -οπως μας υποσχεθηκαν και καλα-.

Μονο εγω το βρισκω ολιγον τι υπερβολικα παραλογο?Νομιζω οτι ο τυπας που εγραψε το αρθρο στο famitsu ή οποιος του εδωσε την πληροφορια αυτη , πρεπει να ξανατσεκαρει λιγακι το ημερολογιο του...
    Οι πιθανοτητες:
    1ον.εχουν ηδη ξεκινησει το port και μας λενε κουραφεξαλα απλα για να μην ξεσηκωθουν οι fans οτι δεν θα ειναι optimized στο ps3.
    2ον.Θα καθυστερησουν την worldwide κυκλοφορια αλλα δεν θα αμς το πουν(θα λενε τοσο κρατησε το localize λογω πολλων μενου κτλ κτλ).
    3ον.Θα τα καταφερουν να φτιαξουν τν xbox εκδοση και το localize στην ωρα του.

Οσον αφορα το τριτο:Μαρεσει που ειναι τοσο σιγουροι στις δυναμεις τους,οτι θα το κανουν port στον λιγοτερο δυνατο χρονο,οτι δεν θα συναντησουν καμια δυσκολια και ταυτοχρονα θα πετυχουν και το localize.Και μια ακομα παρατηρηση:επειδη δεν ξερω την διαδικασια του localize και κατα ποσο ειναι διαφορετικο σε καθε κονσολα,αν ειναι διαφορετικες διαδικασιες θα πρεπει να κανουν και localize την εκδοση του xbox.

Για να μην αναφερθω για την ευρωπαικη κυκλοφορια που ξερουμε ολοι τι μπερδεμα γινεται εδω στην ευρωπη....

Τελος ο καινουργιος χαρακτηρας ειναι ιδεα μου ή ειναι λιγο εκτος κλιματος?Λιγο ακυρος φαινεται.Ελπιζω να μην ειναι κανας ενοχλητικος gay character οπως του enchanced arms(αμαν μακρια).Ειπαμε να μην βαζουμε stereotypical characters στα games αλλα να μην παμε και στο αλλο ακρο.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Οι πιθανοτητες:
    1ον.εχουν ηδη ξεκινησει το port και μας λενε κουραφεξαλα απλα για να μην ξεσηκωθουν οι fans οτι δεν θα ειναι optimized στο ps3.
    2ον.Θα καθυστερησουν την worldwide κυκλοφορια αλλα δεν θα αμς το πουν(θα λενε τοσο κρατησε το localize λογω πολλων μενου κτλ κτλ).
    3ον.Θα τα καταφερουν να φτιαξουν τν xbox εκδοση και το localize στην ωρα του.

.
    Ολα αυτα που λες , ιδιως το πρωτο , το εχω αναφερει στο παρελθον και κατα καποιο τροπο αυτα σαρκαζα στο παραπανω ποστ μου.

Μας δουλευουν ψιλογαζι.Το εχω πει απειρες φορες , οποιος πιστευει οτι η Squarenix δεν εχει αρχισει το πορτ γελιεται.Οπως επισης γελιεται οποιος πιστευει οτι εαν χρειαζεται κατι να κοψουν απο υλικο ,λογω του 360 και για να αποφυγουν το τυχον 3ο δισκακι που χρεωνει με προστιμο η MS για το 360 , τοτε ειναι παντελως μα παντελως αδαης!

εντάξει ο καινούριος χαρακτήρας ελπίζω να είναι ένα κακόγουστο αστείο...όντως εκτός κλίματος και άσχετος...δυστυχώς παιδιά εγώ δεν βλέπω FF πριν το πρώτο τρίμηνο του 2010

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Κανονικα καθε φορα που καποιος dev η εκπροσωπος της SE αναφεροταν στο port του 360 το οποιο "δεν εχει ξεκινησει ακομα" θα επρεπε να τρωει μια μπουφλα, για προσβολη της νοημοσυνης μας. Απαραδεκτοι επισης και οι δημοσιογραφοι που παιζουν το παιχνιδι της SE για μια αποκλειστικη δηλωσουλα/συνεντευξουλα, το ονομα του 2736453267ου summon και το νουμερο παπουτσιου του Snow και συνεχιζουν ακομα και τωρα να μην ρωτουν το αυτονοητο: Ποτε θα κυκλοφορησει η εκδοση του παιχνιδιου στον υπολοιπο κοσμο και αν θα γινει ταυτοχρονα με την εκδοση του 360? Ειναι προσυμφωνημενο (veto απο SE) να μην γινονται τετοιες ερωτησεις στις συνεντευξεις αλλα και η κοροιδια εχει τα ορια της.
    Συνυπολογιζοντας ολες τις παραμετρους βλεπω κυκλοφορια την ανοιξη του 2010 ταυτοχρονα φυσικα με το 360. Ο κανουριος χαρακτηρας ειναι ο κλασικος joke-maker/light hearted χαρακτηρας που εχει καθε Final Fantasy στο cast του, αυτη τη φορα ομως και λιγο afro λογω αμερικανικου κοινου.
    Δεν πολυκολλαει αλλα δεν με χαλαει κιολας.
    Last edited by hakoo; 15-01-2009 at 17:48.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Wafa confirms FF xiii us release:
    http://www.guardian.co.uk/business/feedarticle/8259189

Square Enix also plans to launch the next version of "Final Fantasy" in 2009 in Japan, further strengthening its product lineup.
    Overseas launches of the latest "Final Fantasy" game will come in the business year from April 2010 or later, Wada said.

Καλα κρασια....Ευρωπη το 2011 τους βλεπω.Αντε να δουμε.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Wafa confirms FF xiii us release:
    http://www.guardian.co.uk/business/feedarticle/8259189

Square Enix also plans to launch the next version of "Final Fantasy" in 2009 in Japan, further strengthening its product lineup.
    Overseas launches of the latest "Final Fantasy" game will come in the business year from April 2010 or later, Wada said.

Καλα κρασια....Ευρωπη το 2011 τους βλεπω.Αντε να δουμε.
    Πφφφ, εγω θα το παραγγειλω οταν θα βγει στην ιαπωνια,σιγα μην περιμενω να το μεταφρασουν μετα απ'ολα αυτα ΧΡ :fryingpan:
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Απλα ροφλ...

Ειλικρινα δεν ξερω , εχω ηδη αρχισει και χανω το ενδιαφερον μου -δυστυχως- για την σειρα , και αν μου λενε απριλη 2010 , νομιζω οτι θα εχω χασει παντελως την διαθεση για το FFXIII.Οχι οτι δεν θα το παιξω , απλα μαλλον θα το παιξω οπως θα επαιζα ενα "καθημερινο" παιχνιδι.Δεν θα νιωσω δηλαδη αυτο το hype που ενιωσα για το MGS4 και που τωρα εχω για τα KZ2 , Uncharted 2.

Που ξερεις βεβαια , ισως αυτο μου κανει καλο τελικα , γιατι αν το παιχνιδι ειναι ανταξιο της "παλαιας square" να το ευχαριστηθω ακομα πιο πολυ!

ΥΓ: Δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο που θα πω τωρα , αλλα με αυτον τον χαρακτηρα που ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου , ισως ειναι η πρωτη φορα που απογοητευομαι απο τον Nomura.Βεβαια μπορει να μην φταιει λογικα αυτος , αφου μαλλον η νεα πολιτικη της Square :"θελω να προσεγγισω τους αμερικανους και την δυτικη κουλτουρα" προφανως τον αναγκασαν να βαλει αυτον τον χαρακτηρα σαν ενα στοιχειο τετοιο.

Δεν ξερω δειχνει εντελως ασχετος με το υφος των final fantasy... μα αφρο μαλλι??!? GTA meets Final Fantasy?!? lol
    Last edited by Valkyre; 15-01-2009 at 18:40.