Page 34 of 109 FirstFirst ... 243031323334353637384484 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Ετοιμαστείτε να γελάσετε πολύ. Πάρα πολύ όμως!
    New Final Fantasy XIII/Versus XIII footage on Dec. 13th

Posted on November 22nd, 2008 at 11:01 EDT

Famitsu publisher Enterbrain will be releasing a new DVD next month featuring 60 minutes worth of new trailers and gameplay footage for both Final Fantasy XIII and Final Fantasy Versus XIII.
    Entitled "Re: Final Fantasy XIII", the DVD will include footage that was shown at the DKS3137 and Tokyo Game Show events earlier this year. Amazon.co.jp currently has the DVD set to release Dec. 13th for ¥ 2,625 ($27.60 USD).

Stay tuned for more details.

Μετά το γέλιο ώρα να κλάψουμε.
    Last edited by marzel19; 22-11-2008 at 21:58.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω και απο πανω για να δω επιτελους τo ρημαδι το gameplay που μου εχουν υποσχεθει και ειναι υποχρεωμενοι να μου παρεχουν δωρεαν?Βαλε και το demo που θα πρεπει να αγορασω(δεν) την ταινια για να παιξω....Ενα full παιχνιδι δηλαδη τιμη.Ε οχι δεν ειμαστε τοσο μ....ς!
    Θελω να δω τι θα γινει αν τελικα δεν αποδειχτει ανταξιο του hype που εχουν δημιουργησει...Τοτε εχει να παισει κλαμα.
    Last edited by nikolaszax; 22-11-2008 at 22:19.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Δηλαδη θα πρεπει να πληρωσω και απο πανω για να δω επιτελους τo ρημαδι το gameplay που μου εχουν υποσχεθει και ειναι υποχρεωμενοι να μου παρεχουν δωρεαν?Βαλε και το demo που θα πρεπει να αγορασω(δεν) την ταινια για να παιξω....Ενα full παιχνιδι δηλαδη τιμη.Ε οχι δεν ειμαστε τοσο μ....ς!
    Θελω να δω τι θα γινει αν τελικα δεν αποδειχτει ανταξιο του hype που εχουν δημιουργησει...Τοτε εχει να παισει κλαμα.
    Δεν χρειαζεται να το αγορασουμε ΧΡ την ιδια ακριβως μερα θα ειναι στο ιντερνετ :Ρ Ολο και καποιος πορωμενος θα το αγορασει και θα το βαλει στο ιντερνετ :rofl:
    Spoiler!

Αυτοι οι τυποι εχουν καβαλησει το καλαμι,εχουν γινει αλαζονες και συνεχιζουν να υποτιμουν την νοημοσυνη μας με δηλωσεις οτι δεν προτιμουν συγκεκριμενη κονσολα.Ελπιζω μονο αυτο να μην αποτυπωθει στη δουλεια τους.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Αυτοι οι τυποι εχουν καβαλησει το καλαμι,εχουν γινει αλαζονες και συνεχιζουν να υποτιμουν την νοημοσυνη μας με δηλωσεις οτι δεν προτιμουν συγκεκριμενη κονσολα.Ελπιζω μονο αυτο να μην αποτυπωθει στη δουλεια τους.
    Εγώ στην development team κρατάω ακόμα την εμπιστοσύνη μου. Η ανοησία πηγάζει από τα ανώτερα στελέχη (ονόματα δεν λέμε).

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Εγώ στην development team κρατάω ακόμα την εμπιστοσύνη μου. Η ανοησία πηγάζει από τα ανώτερα στελέχη (ονόματα δεν λέμε).
    Συμφωνω απολυτα.Τι φταινε οι αμοιροι programmers και developers αν τα αφεντικα τους ειναι ανικανα να διοικησουν σωστα και να παρουν τις σωστες αποφασεις?
    Nomura FTW λεμε.Παλι καλα που υπαρχει και αυτος,μπας και δουμε καμια ασπρη μερα.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Elite leone's Avatar
    PSN ID
    LEONEGR
    Name
    Kyriakos

την εχουν δει καπως μου φαινετε ...

I'm not a hero...Never was...Never will be
    Spoiler!

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    το ευχομαιrayer:
    Απο τα γερμανικα βραβεια του MTV.Συγκεκριμενα στο do believe the hype.
    http://www.mtvgameawards.de/voting.php
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=kOyCVNE8_K8"]YouTube - MTV GAME AWARDS 2k8part 01 of 10[/ame]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παιδια , ημαρτον δεν ειπε κανεις οτι εχασαν το ταλεντο τους...!

Αλλα εαν το management περνει τις λαθος αποφασεις και αναγκαζει development teams να ασχολουνται με πολλα και εντελως ηλιθια projects και ταυτοχρονα πιεζει την ομαδα να κανει πραγματα που δεν επιθυμει , ε τοτε τα παιχνιδια θα ειναι σκατα...

Δηλαδη ποσα παραδειγματα χρειαζομαστε για να το καταλαβουμε αυτο?

Για βρειτε μου ενα παιχνιδι της Squarenix πριν απο αυτο το gen που ειχε ποκομισει μεσο ορο βαθμολογιων της ταξεως του 6/10....βρειτε μου ενα!

Και εδω σε αυτο το gen μετραμε μεχρι στιγμης 3 αισχροτητες που κυιρολεκτικα ΠΑΤΩΣΑΝ στις βαθμολογιες παμψηφοι...

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Για βρειτε μου ενα παιχνιδι της Squarenix πριν απο αυτο το gen που ειχε ποκομισει μεσο ορο βαθμολογιων της ταξεως του 6/10....βρειτε μου ενα!

Και εδω σε αυτο το gen μετραμε μεχρι στιγμης 3 αισχροτητες που κυιρολεκτικα ΠΑΤΩΣΑΝ στις βαθμολογιες παμψηφοι...
    Βρηκα ενα .Ειναι το unlimited saga για το ps2 με 5.2.Το παιχνιδι ειχα την ατυχια να το αγορασω και ηταν πολυ αθλιο,εξαιρετικα αθλιο και εντελως αθλιοΒεβαια αν κοιτάξουμε
    την συσκευασια λεει SQUARE ENIX αρα δικιο εχεις

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Κατά την άποψη μου δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το FF XIII. Οι καλύτεροι εκεί μέσα ασχολούνται με αυτό. Καλό θα βγει. Το μόνο που πρέπει να ανησυχούμε είναι μην καθυστερήσει λόγω 360 και να μην κοπούν πράγματα για τον ίδιο λόγο.

Quote Originally Posted by muku View Post
    Κατά την άποψη μου δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το FF XIII. Οι καλύτεροι εκεί μέσα ασχολούνται με αυτό. Καλό θα βγει. Το μόνο που πρέπει να ανησυχούμε είναι μην καθυστερήσει λόγω 360 και να μην κοπούν πράγματα για τον ίδιο λόγο.
    Το εχω σιγουρο οτι θα κοπουν πραγματα λογο διφορας στην χωρητικοτητα(blue ray-DVD).
    Αποκλειεται η καινουργια SE να δωσει avantage στο PS3.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Quote Originally Posted by muku View Post
    Βασικά από ότι έχω καταλάβει μάλλον με το Βέρζους ασχολούνται οι καλύτεροι βλέπε ομάδα του Νομουρα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Με το FFXIII ασχολειται η ομαδα που μας εδωσε το FFX, οποτε δεν τιθεται θεμα ποιοτητας. Απλα τα οσα περιβαλλουν τον τιτλο δημιουργουν τα προβληματα και κυριως το μαρκετινγκ της SE.

http://games.kikizo.com/features/fin...terview-p1.asp
    τα ιδια λενε λες και τους εχουν βαλει κασετα.
    Last edited by AgentPrinny007; 28-11-2008 at 11:26.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Με το FFXIII ασχολειται η ομαδα που μας εδωσε το FFX, οποτε δεν τιθεται θεμα ποιοτητας. Απλα τα οσα περιβαλλουν τον τιτλο δημιουργουν τα προβληματα και κυριως το μαρκετινγκ της SE.
    Διαφωνω ... εν μερει..

Μπορεις να εχεις ενα καταπληκτικο team δημιουργων , πως ειναι αυτοι της Square και παρολαυτα το προιον και το αποτελεσμα να ειναι κακιστο.

Τον μεγαλυτερο ρολο απο ολα , και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ (τουλαχιστον κατα την αποψη μου) ειναι η πολιτικη που ακολουθει η εταιρεια.

Εαν η εταιρεια ακολουθει μια πολιτικη η οποια στοχευει πιο πολυ στην ποσοτητα , παρα στην ποιοτητα , τοτε οσο καλο team Και να εχεις , το αποτελεσμα δεν θα ειναι αναλογο των δυνατοτητων του team αυτου.

Η Squarenix εχει ριξει πολυ τα στανταρντς που ακολουθουσε στο παρελθον.Ενα παιχνιδια σαν το Last Remnant ή το Infinite Undiscovery δεν υπηρχε περιπτωση ΠΟΤΕ να κουβαλησει το ονομα Square στο παρελθον.Και αυτο διοτι τοτε η Square προσεχε πολυ καλα τι προσφερε στον κοσμο και εδινε τεραστια σημασια στην ποιοτητα.Δεν ειναι τυχαιο οτι καταληξαμε να θεωρουμε συνωνυμο το "ποιοτητα" με το ονομα της Square.

Αυτη ηταν η πολιτικη της εταιρειας.Τα ιδια ατομα που ασχοληθηκαν για να φτιαξουν το Last Remnant ασχοληθηκαν με τα Vagrant Story , Xenogears , Valkyrie Profile κλπ κλπ.
    Οι εργαζομενοι ακολουθουν πιστα την πολιτικη της εταιρειας.Δεν προκειται καποιος να κατσει να δουλεψει υπερωριες επειδη λατρευει το Final Fantasy.Eιναι η δουλεια τους.Και οτι λεει ο εργοδοτης κανουν.

Παραδειγμα.Εαν ο εργοδοτης εγκρινει ενα παιχνιδι με προβληματα στο framerate , γιατι να κατσει να τα λυσει ο εργαζομενος?

Η Square εχει ριξει υπερβολικα χαμηλα τα ποιοτικα στανταρντς στα παιχνιδια της.Δινει εμφαση σε μια πληθωρα τιτλων που αναπτυσσονται ταυτοχρονα , κατακερματιζοντας ετσι τις ομαδες σε πολυ μικροτερα κομματια και στηριζεται κυριολεκτικα στην φημη του ονοματος της για να πουλησει.Ετσι το βλεπω εγω και μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα αυτο αποδεικνυουν.

Εαν πεσει και το Final Fantasy σε αυτην την κατηγορια "μετριων και κακων" τιτλων , τοτε η οργη του κοσμου θα ειναι αβυσσαλεα...και η Squarenix θα χασει κυριολεκτικα -και ισως αμετακλητα- τον σεβασμο των gamers...

Square δεν ηταν μονο Final Fantasy ηταν Vagrant Story ηταν Final fantasy Tactics ηταν και Parasite eve.Παιχνιδια οχι στην πρωτη γραμμη αλλα με εξαιρετικο production value.Οσοι εχουν παιξει το V.S ακομα θυμουνται τα γραφικα και την ατμοσφαιρα που ειχε για παιχνιδι ps1.Τωρα αυτη η "δευτερη γραμμη" εχει αντικατασταθει απο τα Last Remnant και Infinite Undiscovery.
    Βεβαια εχουν φυγει ικανα στελεχη πχ ο Yasumi Matsuno (Vagrant story,Tactics) πηρε ποδι γιατι το Final fantasy XII δεν ειχε ερωτες ουτε εναν πρωταγωνιστη δεκαπενταχρονο με spiky hair και αμνησια με σκοπο να σωσει τον κοσμο απο εναν ψυχοπαθη κακο.....Απο οτι μαθαινω και η πρωταγωνιστρια του FFXIII εχει αμνησια....
    Δεν ξερω αν το κακο αποτελεσμα των τελευταιων μηνων ειναι η ελλειψη ικανων στελεχων σε συνδυασμο με τα πολλα projects που αναλαμβανουν η η βιασύνη τους να προωθήσουν τους καινουργιους τους φιλους στην Ιαπωνια,αυτο που ξερω ειναι αυτο που ειπε ο Valkyre οτι το ονομα Square ηταν συνωνυμο με την ποιοτητα κατι που δεν ισχυει ποια.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Ποιος τον χεζ** τον σεβασμο? Στα τετοια τους, μονο αν πεσουν οι πωλησεις θα καταλαβουν κατι... Δεν τους νοιαζει τιποτα και ολοι να τους βριζουν, αν ολοι πανε και παρουν το FF13, προσωπικα δεν θα το παρω, τοτε χεστηκαν για σεβασμο. Λεφτα να μπαινουν στα ταμεια απο αχρηστα projects και αυτοι θα ειναι ευτυχισμενοι

Ετσι λειτουργει η κοινωνια μας δυστυχως

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Εγώ πιστεύω ότι όντως η Square Enix έχει ρίξει τα standards της και το παίζει σιγά σιγά ΕΑ (η οποία τώρα τελευταία βέβαια κάνει μία μικρή στροφή) αλλά νομίζω ότι το XIII δεν θα το αδικήσουν καθώς αποτελεί το παιχνίδι εικόνα της εταιρείας και δεν θα ήθελε να το θυσιάσει. Για αυτό και του δίνει πολύ χρόνο ανάπτυξης. Από άποψη marketing πάντως, μάλλον η λογική των "¨ψίχουλων" που μας πετάει στο τέλος κακό θα κάνει.