Page 27 of 109 FirstFirst ... 172324252627282930313777 ... LastLast
Results 521 to 540 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Τρομερες pics! Τι να πω, η square ετοιμαζεται να βγαλει αλλο ενα αριστουργημα οπως μονο αυτη ξερει και μας εχει συνηθισει. Ας βγαλει το παιχνιδι οπως πρεπει και οπως περιμενουμε οι εκατομμυρια φανς της σειρας να ειναι και θα συγχωρεθει για ολα τα περιεργα που εχει κανει στο θεμα του ff13

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Thanks to our ever helpful forum member epsilon, we have yet more of Dengeki's interview with Nomura to show you. Square-Enix announced at DKS3173 that the Final Fantasy XIII demo will be packaged with the Advent Children: Complete blu-ray release in March next year. Unfortunately for everyone outside of Japan, the demo will probably arrive much later than that.

Nomura has told Dengeki though that the Final Fantasy XIII demo may be sold separately some time after Advent Children: Complete's release. Square-Enix know they can make a huge amount of revenue by including the Final Fantasy XIII demo with AC:C but is selling the demo separately possibly taking it too far? The demo is supposed to be 90 minutes long, so the file size could make it unfeasible to host on the Playstation Network but if they sell it for an extortionate price, would people still buy it? I can pretty much answer my own question and say yes but that doesn't make it right.

Other than this, a few more details about the compilation were discussed which I've listed below:

All of the Final Fantasy XIII titles are based around extremely fast combat.

Final Fantasy Agito XIII will have both command input and action elements in it's gameplay.

Characters in Agito will actually transform into Summons. (misunderstanding) Each character will have their own individual summon.

Agito is currently running on PSP hardware but won't be released until after Final Fantasy XIII and Versus because of the lengthy story and large amount of characters.
    Πραγματικα ΕΛΕΟΣ.... συγνωμη , αλλα εαν κανουν κατι τετοιο θα εχουν ξεφυγει απο το ηδη ΠΑΡΑΛΟΓΟ και θα εχουν μπει στη σφαιρα της ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ....

Δηλαδη ειχαμε που δεν ειχαμε να πρεπει να αγορασουμε το AC για να παρουμε το demo , τωρα παιζει να πληρωσουμε ξεχωριστα ΜΟΝΟ για το demo... ε δηλαδη ΕΛΕΟΣ...
    Λυπαμαι οσους θα πανε να δωσουν ευρω για να αγορασουν ενα DEMO...

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

δεν μας χέζει και η SE και το FF λεω εγώ ..σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι το οποίο μέχρι στιγμής είναι στην σφαίρα της φαντασίας απο άποψη υλοποίησης. Το μόνο που έχουμε δεί είναι το ίδιο trailer εδώ και 2 χρόνια και κάτι artwork-screenshots.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πραγματικα ΕΛΕΟΣ.... συγνωμη , αλλα εαν κανουν κατι τετοιο θα εχουν ξεφυγει απο το ηδη ΠΑΡΑΛΟΓΟ και θα εχουν μπει στη σφαιρα της ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ....

Δηλαδη ειχαμε που δεν ειχαμε να πρεπει να αγορασουμε το AC για να παρουμε το demo , τωρα παιζει να πληρωσουμε ξεχωριστα ΜΟΝΟ για το demo... ε δηλαδη ΕΛΕΟΣ...
    Συμφωνω, οχι και να πληρωσουμε για να παιξουμε ενα demo 1,5 ωρας...
    Ειμαι τεραστιος φαν της σειρας αλλα ντεμο του ff13 δε θα αγορασω και θα κανω λιγη υπομονη παραπανω μεχρι να βγει το full game

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Νομίζω ότι η SE το έχει καβαλήσει το καλάμι. Εφόσον έκανε τις επιλογές που ήθελε για επέκταση του franshine της θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δείξει σεβασμό προς το κοινό της (που ποια δεν είναι μόνο οι fans). Εάν θέλει να καθησυχάσει το Playstation κοινό της και να μην ρίξει παραπάνω λάδι στην φωτιά θα πρέπει να πράξει τουλάχιστον τα αυτονόητα (χρέωση σε Demo?).

Δεν είμαι από αυτούς που πετάω την SE στην πυρά για την multiplatform επιλογή που έκανε (από οικονομικής άποψης θα είναι αποδοτική) αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να διαχειριστεί πολύ καλύτερα κάποια θέματα Για παράδειγμα θα έπρεπε να πάρει πολύ νωρίτερα την απόφαση να πάει multiplatfom (έτσι δεν θα εξόργιζε σε τέτοιο βαθμό τους fans που περιμένουν χρόνια) εάν αυτό ήθελε. Εφόσον, δεν το θέλησε δεν έπρεπε να δεχθεί πρόταση της Microsoft!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Sorry, αλλά και το gt5 prologue κάποιου είδους demo είναι, αλλά δεν είδα κανέναν να παραπονιέται...

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Το gt5 prologue (που ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθεί) δεν κρατούσε 90 λεπτά. Είχε επαρκή αριθμό πιστών, αυτοκινήτων και modes για να κρατήσει ώρες ενώ έχει και συνεχή υποστήριξη με updates και νέο content! Στην περίπτωση του FF μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση της εισαγωγής του παιχνιδιού!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Το gt5 prologue (που ήμουν σίγουρος ότι θα αναφερθεί) δεν κρατούσε 90 λεπτά. Είχε επαρκή αριθμό πιστών, αυτοκινήτων και modes για να κρατήσει ώρες ενώ έχει και συνεχή υποστήριξη με updates και νέο content! Στην περίπτωση του FF μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση της εισαγωγής του παιχνιδιού!
    Γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε?
    Ποιός σου τα είπε όλα αυτά?Πηγή?
    Έπαιξες για να ξέρεις το πόσο διαρκεί το demo ή το πόσες εναλλακτικές έχει?

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Τι εναλλακτικές να έχει δλδ? Μην τρελαθούμε. ΝΤΕΜΟ είναι. ΝΤΕΜΟ. Μην ανακατεύουμε τη γνωστή αηδία των 360 φάνμποτς περί gt5p=demo, ήμαρτον.

PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Τι εναλλακτικές να έχει δλδ? Μην τρελαθούμε. ΝΤΕΜΟ είναι. ΝΤΕΜΟ. Μην ανακατεύουμε τη γνωστή αηδία των 360 φάνμποτς περί gt5p=demo, ήμαρτον.

Kοίταξε να δεις, έχω την άποψη μου, έχεις τη δική σου, και από τη φαίνεται κάκως έκανα και την έγραψα, δεν σας αρέσει που δεν σας αρέσει αρπάζεστε και με το παραμικρό (που για μένα δείχνει εθελοτυφλία).
    Και τα ήμαρτον κράτα τα για τον εαυτό σου, εγώ δε σου μίλησα ποτέ έτσι.

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Δεν είμαι εγώ αυτός που ανέφερε άσχετο παιχνίδι. Φυσικά μπορείς να έχεις την άποψη ότι ένα δηλωμένο ντέμο είναι το ίδιο με ένα παιχνίδι που για τα 25 ευρώ που κοστίζει προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο από full price τίτλους.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε?
    Ποιός σου τα είπε όλα αυτά?Πηγή?
    Έπαιξες για να ξέρεις το πόσο διαρκεί το demo ή το πόσες εναλλακτικές έχει?
    Στο demo του FF XIII αναφέρεσαι? Από την αρχή της ανακοίνωσης του ως κομμάτι του Blu-ray του AC ανακοινώθηκε ότι θα διαρκεί γύρω στα 90 λεπτά και θα αφορά την εισαγωγή του ολοκληρωμένου τίτλου όταν αυτό βγει αργότερα. Εάν διαβάσεις το thread αναφέρεται!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Από το στόμα μου το πήρες Person, το ίδιο ακριβώς θα έλεγα :giggle: Το πείραμα του Prologue πέτυχε πάντως, οπότε γιατί όχι του FF13;;

Εγώ θα πάρω το blu-ray όταν βγει Ευρώπη/Αμερική γιατί θέλω να έχω την ταινία. Το ότι θα έχει demo είναι καλοδεχούμενο bonus, αλλά δεν σκάω κιόλας. Θα έχουμε και το Little Big Planet τότε :giggle:

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Από το στόμα μου το πήρες Person, το ίδιο ακριβώς θα έλεγα :giggle: Το πείραμα του Prologue πέτυχε πάντως, οπότε γιατί όχι του FF13;;

Εγώ θα πάρω το blu-ray όταν βγει Ευρώπη/Αμερική γιατί θέλω να έχω την ταινία. Το ότι θα έχει demo είναι καλοδεχούμενο bonus, αλλά δεν σκάω κιόλας. Θα έχουμε και το Little Big Planet τότε :giggle:
    Το demo παιζει να μην το εχει η Blu ray ταινια desperate , και μπορει να χρειαστει εκτος απο την ταινια , να αναγκαστεις να σκασεις και εξτρα λεφτα για να παιξεις το demo.Γι αυτο λεμε και κανουμε παραπονα αυτη τη στιγμη!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εκραξα την Polyphony Digital οσο δεν παει τον καιρο που ειχε βγει το GT Prologue, αλλα οφειλω να παραδεχθω οτι αυτο που παει να κανει τωρα η SE ειναι διαφορετικο και φυσικα απειρως πιο γελοιο(για τους λογους που εξηγησε πανω κατω ο marzel19). Δεν χρειαζεται να επαναλαβουμε το προφανες που εσχατως πανε καποιοι ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ του χωρου να αλλαξουν, τα demos ειναι ο ορισμος του free distributed προιοντος, ΑΛΙΜΟΝΟ αν φτασουμε στο σημειο να αγοραζουμε free υλικο. Υποτιμουν τη νοημοσυνη μας με ξεδιαντροπο τροπο, δεν θελω και πολυ να παρω αναποδες και να μην αγορασω ΚΑΘΟΛΟΥ το ffxiii οταν βγει. Κι ας μην εχω χασει ουτε μιση ff κυκλοφορια χρονια τωρα, καποια πραγματα ειναι απλα too much.
    Tετοιες πρακτικες δημιουργουν "δεδικασμενο" για πολλους καλοθελητες, μην φτασουμε σε σημειο να αγοραζουμε demos τα επομενα χρονια, ΕΛΕΟΣ δλδ.

Name
    Δημήτρης

Το θεμα μεταξυ Prologue και demo του FFXIII ειναι αρκετα διαφορετικο.Εκτος του οτι απο πλευρας υλικου το prologue εχι πολυ πρισσοτερα πραγματα, μαλιστα πολυ περισσοτερα απο full racing τιτλους (motorstorm) ,ειναι μιαπρακτικη που γινεται εδω και χρονια απο την polyphony.Δεν συμφωνω με αυτην την πρακτικη 100% , ομως για 30 ευρω αυτα που προσφερει ειναι αρκετα και σιγουρα πολυ περισσοτερα απο 2 ωρες gaming.

Αυτο που παει να κανει η SE ειναι κοροιδια.Με εχουν καλυψει πιο πανω τα παιδια , λεγοντας οτι εαν φτασω στο σημειο να πρεπει να πληρωνω για παιξω ενα demo 2ωρων , τοτε συγνωμη αλλα αυτο ξεφευγει υπερβολικα.Δειχνει μη σεβασμο στον καταναλωτη , και υποτιμηση της νοημοσυνης του,με προσχημα ενα πολυ αγαπητο franchise.

Για φανταστειτε να γινει κοινη πρακτικη αυτο και να πρεπει να πληρωνεις για τα demo σο PSN...να πρεπει να πας και να πληρωσεις για να παιξεις ας πουμε το Bad Company για 15 λεπτα 2 ευρω....

Ελεος , ειναι υπερβολη!Και αυτη η απληστια της Square παει πολυ.Δηλαδη δεν εφτανε που μας αναγκαζε να παρουμε μια ταινια για να παιξουμε ενα demo, τωρα δεν αρκει ουτε αυτο και πρεπει να τα αγορασεις και τα 2!!Και να θυμισω πως αυτο επροκειτο για το "συγκλονιστικο νεο" για τους PS3 users...

Got milk?

PS4forums Fanatic greekteo's Avatar
    PSN ID
    Greekteo
    Name
    Κωνσταντίνος

Final Fantasy XIII demo may be sold separately

We all k now that the Final Fantasy XIII(PS3, 360) demo will be packaged with the Advent Children: Complete Blu-ray release come March next year. What we did not hear then at Square Enix' DKS3173 event was that it may be sold separately after the Complete's release.

That's the buzz we're getting now from Final Fantasy-XIII.Net, armed with Dengeki's interview with Nomura. It's kind of preposterous to hear of a demo being sold separately, but the demo is said to be 90 minutes long, after all. The sheer size of it makes it impossible for the PlayStation Network to host it. Still, will people bite the bait and buy?

Anyway, nothing else is completely final at this point regarding the matter, although there are a few more details on the compilation:

* All of the Final Fantasy XIII titles are based around extremely fast combat.
    * Final Fantasy Agito XIII will have both command input and action elements in it's gameplay.
    * Each character will have their own individual summon.
    * Agito is currently running on PSP hardware but won't be released until after Final Fantasy XIII and Versus because of the lengthy story and large amount of characters.

Very juicy, indeed, eh? We'll get back to you as soon as there are more updates on this.
    Source

Παντως ειναι ΕΛΕΟΣ να βγαινουν εστω και rumors που να λενε οτι ισως κοστισει για να παιξει καποιος το demo. Το demo ειναι κατι δοκιμαστικο και δεν εχει λογο καποιος να πληρωσει επειδη ειναι 90 λεπτα. Που βρισκομαστε δηλαδη.

Επισης, δεν υπαρχει λογος συγκρισης του GT5pro και του FF-XIII Demo διοτι το ενα ειναι ενα παιχνιδι με ολα τα features διαθεσιμα και μια αναλογη τιμη. Αντιθετα το αλλο ειναι ενα demo.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by greekteo View Post
    Source

Παντως ειναι ΕΛΕΟΣ να βγαινουν εστω και rumors που να λενε οτι ισως κοστισει για να παιξει καποιος το demo. Το demo ειναι κατι δοκιμαστικο και δεν εχει λογο καποιος να πληρωσει επειδη ειναι 90 λεπτα. Που βρισκομαστε δηλαδη.

Επισης, δεν υπαρχει λογος συγκρισης του GT5pro και του FF-XIII Demo διοτι το ενα ειναι ενα παιχνιδι με ολα τα features διαθεσιμα και μια αναλογη τιμη. Αντιθετα το αλλο ειναι ενα demo.
    Βρε το εχωποσταρει απο εχθες και αυτο συζηταμε τοσα ποστ!

PS4forums Fanatic greekteo's Avatar
    PSN ID
    Greekteo
    Name
    Κωνσταντίνος

Βρε το εχωποσταρει απο εχθες και αυτο συζηταμε τοσα ποστ!
    Το ξερω, τα διαβασα απο πριν. Απλα παρεθεσα ακομα ενα site που το αναφερει.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Θέλει εμπέδωση το θέμα. Εγώ με 100 posts και δεν μπορώ να το διανοηθώ!