Page 46 of 109 FirstFirst ... 364243444546474849505696 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παιδια ειπαν τι ειναι , ειναι ενας τιτλος στο στυλ final fantasy tactics που θα κυκλοφορησει σε PSN/Live , ψαχνω το λινκ και το ποσταρω.Εκτος και αν ειναι κατι αλλο αυτο παλι , μιας και η SE ασχολειται με 325726529912410410 projects αυτη τη στιγμη!
    Μιλας για το tower defence game?Δεν νομιζω να ειναι αυτο μιας και δεν ανηκει στην fabula nova crystallis(εκτος αν κανω λαθος).

Καποιος που εψαξε παντως βρηκε το αρχειο που συνδεετε με το site.

Μπορει να ειναι το trailer ης jump festa που δεν εχουμε δει ακομα.Μπορει να ειναι teaser ιας και εχει το TS στο url.
    Ειδωμεν....
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Quote Originally Posted by Babis_ECE View Post
    Eσείς την βλέπετε την αντίστροφη μέτρηση?
    τη βλεπω την αντιστροφη μετρηση αλλα δεν εχω ιδεα ποια ειναι η αναλυση μου

Παιδια ειπαν τι ειναι , ειναι ενας τιτλος στο στυλ final fantasy tactics που θα κυκλοφορησει σε PSN/Live , ψαχνω το λινκ και το ποσταρω.Εκτος και αν ειναι κατι αλλο αυτο παλι , μιας και η SE ασχολειται με 325726529912410410 projects αυτη τη στιγμη!
    μηπως λες αυτο? http://kotaku.com/5137592/square-eni...e-game-to-live

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

http://vgchartz.com/forum/thread.php?id=57916

Αυτο λεει.Αλλα δεν ειναι το countdown για αυτο.Ειναι γαι κατι σχετικο με ff xiii.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Final Fantasy XIII comes to Wii?

Χεχε , πλακα κανω , μαλλον θα προκειται για ενα ακομα project που θα εχει σχεση με το ολο fabula nova crystalis.Προσωπικα εχω την αισθηση οτι θα ειναι το exclusive παιχνιδι για το 360 που φημιζεται , ως αντιστοιχο του FFVersus XIII.Παντως δεν νομιζω οτι θα ειναι PS3 related news. Ειδωμεν...
    Δεν παίζει να ανακοινώσουν ένα νέο παιχνίδι FF ακόμα και F.N.C., από τη στιγμή που το site είναι αποκλειστικά του FF XIII (το λέει στο link)..

Εγώ πιστεύω πως είναι το countdown για το επίσημο countdown...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Eιναι FFXIII related και ειναι video. Αυτα ξερουμε στα σιγουρα. Καποιο teaser, καποιο trailer που δεν εχουμε δει ακομα (jump festa), αυτες ειναι οι πιο πιθανες περιπτωσεις. Καποιοι κανουν λογο για παγκοσμια ημερομηνια κυκλοφοριας της εκδοσης που θα ακολουθησει της Ιαπωνικης (δλδ για ps3 kai 360 για τον υπολοιπο κοσμο) κατι το οποιο θεωρω για γελια προσωπικα. Δεν νομιζω οτι ειναι κατι σημαντικο παντως, τους εχω ικανους να ειναι η πιο αδιαφορη γελοιοτητα, πολλα εχουν δει τα ματια μας.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Ρε παιδια γιατι ασχοληστε με αυτο? Θα δειξουν καποιο ελαχιστο plot twist, με λιγα εφε και 10 δευτερολεπτα gameplay. Και αυτο ηταν. Αντε να δουμε και 2 ληψεις απο τον CJ. Γνωστα τα κολπα της Square πλεον.

Θα μας φλομωσουν στα video και gameplay θα φανερωσουν πληρως καπου στο τελος του 2009. Οποτε δεn πρεπει, ουτε να ασχολουμαστε πολυ, ουτε να το παιδευουμε πολυ το θεμα. Οτι ναναι θαρθει. Απλα περιμενουμε.
    Last edited by freak; 24-01-2009 at 15:15.

Quote Originally Posted by freak View Post
    Θα μας φλομωσουν στα video και gameplay θα φανερωσουν πληρως καπου στο τελος του 2009. Οποτε δεn πρεπει, ουτε να ασχολουμαστε πολυ, ουτε να το παιδευουμε πολυ το θεμα. Οτι ναναι θαρθει. Απλα περιμενουμε.
    μπα...λογικά gameplay θα δούμε με το γιαπωνέζικο ντέμο που θα κυκλοφορήσει με το blu-ray του Advent Children

PSN ID
    tsikibaum

Ναι ρε, μιλουσα για Official trailer. Μιας και το ανεφερες εφαγε ενα ελαφρυ delay το Blu ray.Αντε να δουμε 2,5 ωρες μεινανε μονο. Εχω μεγαλη περιεργεια. Αραγε να μας δειξουν 1 λεπτο, δυο λεπτα ή πανω απο 3 λεπτα video?

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by freak View Post
    Ναι ρε, μιλουσα για Official trailer. Μιας και το ανεφερες εφαγε ενα ελαφρυ delay το Blu ray.Αντε να δουμε 2,5 ωρες μεινανε μονο. Εχω μεγαλη περιεργεια. Αραγε να μας δειξουν 1 λεπτο, δυο λεπτα ή πανω απο 3 λεπτα video?
    Μικρά trailer δείχνουν σπάνια απλώς είναι φοβερά επαναλαμβανόμενο το περιεχόμενο τους. Ας ελπίσουμε να έχει κανένα δίλεπτο καινούργιου περιεχομένου.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Συγνωμη αυτο ηταν ???οχι δεν μπορει να ειναι μονο αυτο!!!!!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

http://www.square-enix.co.jp/fabula/ff13/

Το trailer ανεβηκε!!!Πατε στο trailer section για να το δειτε!

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    http://www.square-enix.co.jp/fabula/ff13/

Το trailer ανεβηκε!!!Πατε στο trailer section για να το δειτε!
    ευχαριστω Νικολα τωρα το ειδα ολοκληρο

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Αυτό είναι το πρώτο πραγματικό trailer. Τα έχει ΟΛΑ!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eιδα το τρεηλερ.Εχει αρκετο gameplay μεσα (δοξα τον Παναγαθο...) και δειχνει το combat system.Φυσικα απο θεμα στορυ δεν καταλαβαινουμε τιποτα καθοτι ειναι στα γιαπωνεζικα , ομως κατι που ηθελα να ρωτησω , παρατηρησατε και εσεις αρκετα σημεια οπου πεφτει το framerate εμφανως , ή φταινε μηπως τα codecs του υπολογιστη μου και εχω μονο εγω προβλημα.Το κανει συνηθως στις μαχες , σε σημεια δηλαδη που λογικα εμφανιζεται σε παιχνιδια framerate drop.

Κατα τα αλλα , δεν μπορω να καταλαβω πολλα.Σιγουρα το τρεηλερ εχει εντυπωσιακη παρουσιαση και σιγουρα ειναι πολυ , πολυ πιο action απο τα παλια Final Fantasy , ακομα και απο το 12.Ιδιως σε καποιες φασεις μοιαζει με hack n slash.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο ή οχι.Εχω θετικα στοιχεια μεσα στο μυαλο μου για ενα τετοιο συστημα μαχης στο FF , αλλα και καποια αρνητικα.Παντως τα θετικα υπερισχυουν απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης...ειδωμεν!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Eιδα το τρεηλερ.Εχει αρκετο gameplay μεσα (δοξα τον Παναγαθο...) και δειχνει το combat system.Φυσικα απο θεμα στορυ δεν καταλαβαινουμε τιποτα καθοτι ειναι στα γιαπωνεζικα , ομως κατι που ηθελα να ρωτησω , παρατηρησατε και εσεις αρκετα σημεια οπου πεφτει το framerate εμφανως , ή φταινε μηπως τα codecs του υπολογιστη μου και εχω μονο εγω προβλημα.Το κανει συνηθως στις μαχες , σε σημεια δηλαδη που λογικα εμφανιζεται σε παιχνιδια framerate drop.

Κατα τα αλλα , δεν μπορω να καταλαβω πολλα.Σιγουρα το τρεηλερ εχει εντυπωσιακη παρουσιαση και σιγουρα ειναι πολυ , πολυ πιο action απο τα παλια Final Fantasy , ακομα και απο το 12.Ιδιως σε καποιες φασεις μοιαζει με hack n slash.Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο ή οχι.Εχω θετικα στοιχεια μεσα στο μυαλο μου για ενα τετοιο συστημα μαχης στο FF , αλλα και καποια αρνητικα.Παντως τα θετικα υπερισχυουν απο αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης...ειδωμεν!

Δεν εισαι μονος σου.Και εγω παρατηρησα slow-downs.Ελπιζω να οφειλεται στο video και οχι στο παιχνιδι.
    Μου αρεσε το συστημα μαχης αν και με μπερδεψε ακομα περισσοτερο με αυτο το videο .Η φωνη της lighting ειναι παρα πολυ καλη,τα γραφικα εκπληκτικα,η μουσικη απλα τελεια.
    Το μονο που με ξενερωσε λιγο ειναι το star wars feeling του trailer,πολυ gun battles εχουν τα cutscenes κατι το οποιο ευτυχως δεν μεταφερεται και στο battle system.

Παρα πολυ καλο trailer.Αντε να κυκλοφορησει γιατι βαρεθηκα να περιμενω.

Tο framerate και εγω το παρατηρησα.Χορταστικο trailer.Θα γινω παλι γκρινιαρης αλλα μου εχει αφησει μια γλυκοπικρη γευση,συμφωνω με αυτα που λεει ο Val.Κανονικα θα επρεπε να εχω ενθουσιαστει και να το εχω δει πανω απο 800 φορες....δεν ξερω....μια χαρα φαινεται...
    ισως σκεφτομαι οτι θα αργησει λιγο....
    στο ευρωπαικο site της SE εχει αγγλικους υποτιτλους
    http://finalfantasy13game.com/
    Last edited by AgentPrinny007; 28-01-2009 at 19:28.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Καταπληκτικo cgi, τα ingame γραφικα δεν δειχνουν πια τοσο εντυπωσιακα. Ειναι και λογικο αλλωστε μετα απο τοσα χρονια που εχει παρουσιαστει το παιχνιδι. Μενω λιγο στην in-game παρουσιαση, οι υπολοιποι χαρακτηρες περαν των main εχουν σαφως λιγοτερες λεπτομερειες, δεν ειναι τοσο detailed. Οι 2-3 που ειναι μαζι με τον snow ελπιζω να μην ειναι του main party μιας και ειναι υπερβολικα αδιαφοροι σχεδιαστικα. Στα του combat, και παλι δεν ειναι απολυτα ξεκαθαρο το συστημα, δεν φαινεται παντως να υπαρχει τοση ελευθερια οση στο FFXII. Ειδα ευθυγραμισμενους σε καποιες στιγμες χαρακτηρες, κινηματογραφικες ληψεις επομενως λογικα θα ειναι καπως πιο fixed (για μενα θετικο αυτο). Σιγουρα αυτα τα υπερβολικα aerial combos ξενιζουν καπως, οπως και η τοσο action προσεγγιση.Την ολη αισθητικη και ατμοσφαιρα του trailer χαλανε κατα πολυ αυτα τα drops και slow-downs, παρατηρησα κι εγω οτι εμφανιζονται μονο σε in-game intense footage, δλδ μαχες και action sequences. Ετσι οπως το ειδα εγω φαινεται να ειναι framerate drops, ειδωμεν.
    Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα, better than nothing παντως. Νομιζω ξεκαθαρη η προθεση να διαφημισουν το demo, ολο το footage πρεπει να ειναι απο εκει.

δεν πολυκατάλαβα το σύστημα μάχης...θα είναι τελικά turn based με ATB ή θα φέρνει πολύ στο Crisis Core?...ελπίζω το πρώτο

PSN ID
    tsikibaum

Ωραια γραφικα, λιγο δε μαρεσαν οι αριθμοι που εδειχναν το damage. Επρεπε να ειναι λιγο πιο Solid, κατα τα αλλα καλη πρωτη εντυπωση. Πολυ ενδιαφερον και το animation.

Τελικα 2009 Ιαπωνια και μεσα 2010 Ευρωπη-Αμερικη
    Last edited by freak; 28-01-2009 at 21:20.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Ειδα και γω επιτελους το βιντεο...Αρκετα καλο,τιποτα που να με ενθουσιασε μιας και δεν ειμαι φαν των διαστημικων ιστωριων... Για το συστημα μαχης απ'οτι καταλαβα καθε turn εχει απο 3 κομπο, γιατι σε καθε χτυπημα αδειαζει και εκεινη η μπαρα πανω απο τις εντολες η οποια ειναι χωρισμενη σε 3 μερη...
    Αυτο που θα σχολιασω επισης ειναι η μεταφραση,στην οποια δεν εγινε καλη αποδοση :Ρ
    Αυτο που μαρεσε ειναι οι voice actors οι οποιοι ειναι γνωστοι σε αυτους που παρακολουθουν ανιμε σειρες etc και ταιριαζουν και με τους χαρακτηρες :3

Ισως αυτο θα επρεπε να ηταν το πρωτο τρεϊλερ...
    Spoiler!