Page 99 of 105 FirstFirst ... 49899596979899100101102103 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Είμαι chapter 11. Κάθησα και έβγαλα τις πρώτες 15 missions και είπα να προχωρήσω το story. Οι περισσότερες βγήκαν με 5 αστέρια με την πρώτη (εκτός απο 3,4). Upgrade δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα γιατί φοβάμαι μην κάνω καμμία @@. Ακόμα πάντος την παλεύω και χωρίς upgrades οπότε θα το συνεχίσω όσο ακόμα μπορώ.
    Πολύ μου αρέσει το παιχνίδι πάντος! Θέλω να δω και τι θα γίνει....

ΥΓ. Ωραίο το παιχνίδι αλλά έχω αρχίσει να έχω σύνδρομο στέρησης τρόπαιων. Εχτές δεν πήρα ούτε 1 bronze. Άκουσον άκουσον!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οι πρωτες αποστολες ειναι ευκολες, πιο μετα (ιδιως οι τελευταιες 15) ειναι παλουκακια χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οι πρωτες αποστολες ειναι ευκολες, πιο μετα (ιδιως οι τελευταιες 15) ειναι παλουκακια χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο.
    Ολα αυτα μπορουν να γινουν ενω εισαι στο Chapter 11? Εννοω να μην πας στο 12 και γυρισεις στο Gran Pulse για να τα συνεχισεις..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

^^ τις ευκολες αποστολες μπορεις να τις κανεις και τωρα. Για τις υπολοιπες το ειπες μια χαρα. Αλλα μην ανησυχεις , ο τροπος που θα πας πισω στην pulse θα ειναι αστραπιαιος οταν θα....... δεν θα σου πω. Θα το δεις μονος σου.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Μια βοηθεια αν ξερετε κατι. Αυτη η εκδοση --> http://www.play-asia.com/paOS-13-71-...n-70-3m3l.html εχει αγγλικους υποτιτλους και interface? Επισης παιζει τα saves της ευρωπαικης εκδοσης?

Spoiler!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Καλύτερα να κοιτάξεις εδώ: http://www.yesasia.com/global/final-...0-en/info.html

Αυτό γράφει οτι εχει ιαπωνικό voice και αγγλικούς υπότιτλους. Τωρα για το μενού δεν ξέρω... Πιο κάτω εχει μια λίστα με όλες τις εκδόσεις που πουλάνε. Νομίζω αυτή ειναι το πιο κοντινό που θέλεις...

ΥΓ: Αποφεύγουμε Play-asia, ειναι τσιμπημένο σε τιμές! Εχω παραγγείλει απο Yes-Asia και μου ήρθαν μια χαρα, οποτε μη το φοβάσαι...
    Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Eιμαι στο grinding section και γω. Το παιχνιδι τα σπαει, καμια σχεση με τα αρνητικα σχολια που ειχα ακουσει αλλα το συγεκριμενο σημειο κουραζει! Σε κανα μηνα θα το βγαλω..

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To τερμάτισα το Σάββατο.
    Το στόρυ και η κατάληξή του μπορώ να πω οτι τελικά δεν με ενθουσίασε. Μου φάνηκε αρκετά μέτριο δηλαδή και ίσως να έφταιγε που
    Spoiler!

Μέσα στο τριήμερο κάθησα και ασχολήθηκα και με τα missions του Gran Pulse.
    Βασικά έβγαλα τα πρώτα 34 με πέντε αστέρια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και έφτασα στα Titan Challenges. Σε αυτά ακολούθησα ένα μονοπάτι και βγήκε και αυτό αρκετά εύκολα με εξαίρεση το τελευταίο mission.
    Spoiler!

Τέλος πάντον λόγο του τελευταίου, η ερώτηση μου είναι μήπως πάω απο νωρίς στα βαθιά; Αυτή τη στιγμή το party μου αποτελείτε απο Lightning, Fang, Hope με full crystarium στο 9ο επίπεδο στους 3 βασικούς ρόλους του καθένα και 120,000 CP μακρυά απο full στον main τους (Light = ravager, fang = commando, hope = medic). Επίσης δεν έχω κάνει upgrade τίποτα ακόμα μιάς και δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής...
    Να συνεχίσω με τα missions ή να αρχίσω grinding να ανέβω λίγο; Κανένα suggestion για το που να κάνω grinding;
    Επίσης κάπου διάβασα οτι οι τεράστιες χελώνες εξαφανίζονται αν ολοκληρώσεις κάποιο mission. Αυτό δεν θα ήθελα να γίνει ακόμα (λόγω Trapezohendron) οπότε θυμάτε κανείς ποιό mission είναι αυτό ωστε να το αποφύγω;
    Α και μία τελευταία ερώτηση. Όταν ένα όπλο έχει stagger lock αλλά ταυτόχρονα Random: Instant Chain παίζει instant stagger ή όχι;

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ελα ρε παιδιά... κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει;
    Ειδικά σε αυτό με την χελώνα αν μπορείτε απαντήστε μου...

Name
    Δημήτρης

Οι χελωνες οντως εξαφανιζονται αν κανεις καποιο mission αλλα δεν θυμαμαι ποιο. Μπορεις να βρεις σε αλλο σημειο τις χελωνες αυτες που εξαφανιζονται, αλλα δεν ειναι τοσο βολικο για grinding.

Οι χελωνες που εξαφανιζονται αντικαθιστανται απο αλλες που ειναι βασικα ολοιδιες σε σχημα απλα εχουν μια πιο μπλε αποχρωση. Ειναι πολυ πιο δυνατες και με πολυ περισσοτερα HP. Θα σε βοηθουσα παραπανω εαν θυμομουν επακριβως ονοματα τοποθεσιες και αριθμους αποστολων, αλλα δυστυχως εχει περασει καιρος και δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το βρήκα. Εξαφανίζονται όταν τελειωσεις όλα τα Titan challenges!
    Thanks anyway val!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

guys ειμαι στο chapter 12 και τα εχω δει ολα.η δυσκολια των αρχηγων δεν παλευεται!!! θελω να ρωτησω αυτους που το εχουν τελειωσει: με περιμενουν πολυ δυσκολες ωρες μεχρι το φιναλε?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    guys ειμαι στο chapter 12 και τα εχω δει ολα.η δυσκολια των αρχηγων δεν παλευεται!!! θελω να ρωτησω αυτους που το εχουν τελειωσει: με περιμενουν πολυ δυσκολες ωρες μεχρι το φιναλε?
    Xρειαζεται να παιξεις αρκετα τακτικα, με στρατηγικη. Το παιχνιδι δυσκολευει αρκετα, αλλα απαξ και εντοπισεις τα αδυνατα σημεια των εχθρων σου και διαμορφωσεις την στρατηγικη σου αναλογα βγαινουν ολοι οι εχθροι χωρις καθολου leveling Και grinding. Αν παρολαυτα τα βρεις μπαστουνια αρχισε να αναβαθμιζεις τους χαρακτηρες.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Απ' ότι έχω καταλάβει τα δύσκολα είναι μετά το φινάλε
    (Πλησιάζω προς τα εκεί εγώ )

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Φαντάζομαι αναφέρεσε μόνο στα bosses val έτσι;
    Γιατί εχτές πήγα να κάνω το mission με το mega-cactuar (που είναι και B :S) και απέτυχα πανηγυρικά.
    Σχεδόν one-shot kill με είχε!
    Οπότε αποφάσισα "its time for grinding". Πως το βαριέμε γμτ όμως το grinding....

Name
    Δημήτρης

Ναι δεν μιλαω για τις αποστολες, γιατι απο τα συμφραζομενα που ειπε ο φιλος νομιζω εννοουσε τους κανονικους εχθρους του main stοry και οχι τα hunting missions.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι δεν μιλαω για τις αποστολες, γιατι απο τα συμφραζομενα που ειπε ο φιλος νομιζω εννοουσε τους κανονικους εχθρους του main stοry και οχι τα hunting missions.
    εχεις δικιο τα βοsses εννοουσα. ευτυχως βρισκω ευκολα στρατηγηκες οποτε την παλευω!!!
    Spoiler!

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Εγώ που είμαι στο 3ο Chapter και ακόμη δεν καταλαβαίνω πολύ καλά το σύστημα μάχης κλπ έχετε καμία συμβουλή?
    Δεν είμαι και πολύ των Turn Based μαχών..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Οποιος εχει φτασει στο grinding section και θελει να παρει γργορα πολυ CP μπορει να χρησιμοποιησει το Growth Egg το οποιο το διπλασιαζει. Σε μια απλη βολτα εβγαλα 100000CP και γλιτωσα πολυ χρονο. Οριστε και ο οδηγος για να το αποκτησετε..

http://www.gamefaqs.com/boards/95089...-xiii/54005509

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το είδα κ γω γμτ, αλλά αφού είχα τερματίσει το παιχνίδι...
    Τώρα κάνω grinding. Ένα καλό σημείο είναι το mission 24 στο tower.
    Με το growth egg σου δείνει 12000 cp για μάχη μικρότερη από 30 secs με com,com,com κ το mark είναι ακριβώς δίπλα στο stone οπότε δεν έχεις κ πέρα δώθε. Επίσης σε κάθε μάχη περνεις ένα comp που πουλιετε για 6000gil κ έχεις κ πιθανότητα κ για αλλά components.
    Έχει κανείς κανένα άλλο grinding suggestion?