Page 78 of 109 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Βρε δεν λεω οτι κακως εχεις την αποψη που εχεις, μην παρεξηγηθω!Σεβαστη καθολα και μαλιστα βασιζεται σε επιχειρηματα.

Απλα μιλαω για το εν λογω review που τουλαχιστον εμενα μου φανηκε εντελως ηλιθιο.Αλλωστε μην ξεχναμε ο εν λογω κυριος του Destructoid ειναι πασιφανες οτι ειναι attention whore μεχρι αηδιας, αφου εχει βρει το μαγικο "κουμπι" για να τραβαει hits στην ιστοσελιδα.Το ιδιο εκανε με πολλα παιχνιδια απο οτι παρατηρησα , ακομα και στο assassins 2 εβαλε 4.5/10 lol απλα.

Και το κακο ειναι οτι του εδωσα καταλαθος hit τωρα γιατι δεν ηξερα τι να περιμενω ετσι οπως εκανες Link! απο εδω και περα ομως μπαινει στο ignore list Και αυτο

Και εμενα με εχουν σωσει πολλες φορες τα summon. Πιο χαρακτηριστικη ειναι η περιπτωση του Barthandelus. Δεν θα τα ειχα καταφερει χωρις αυτο. Με εχουν ξεγλιστρησει απο ασχημες καταστασεις πολλες φορες.

Να φανταστω οτι ο κυριος του Destructoid περιμενε με ενα καλεσμα να κανεις 1.000 000 damage και να τελειωνει η μαχη. Sorry αλλα αυτο το θεωρω χαζο. Οι περιπτωσεις τυπου final fantasy 8 που τους τιναζες ολους στον αερα με ενα summon, δοξα το θεο εχουν περασει και ελπιζω να εχουν περασει ανεπιστρεπτη.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι την καταλληλη στιγμη , οταν τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ευνοικα για σενα , να καλεσεις το τερας σου και να αλλαξεις την ισορροπια της μαχης προς οφελος σου. Αυτο το θεωρω στρατηγικη, ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες και αλλα λογια να αγαπιομαστε.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Βρε δεν λεω οτι κακως εχεις την αποψη που εχεις, μην παρεξηγηθω!Σεβαστη καθολα και μαλιστα βασιζεται σε επιχειρηματα.

Απλα μιλαω για το εν λογω review που τουλαχιστον εμενα μου φανηκε εντελως ηλιθιο.Αλλωστε μην ξεχναμε ο εν λογω κυριος του Destructoid ειναι πασιφανες οτι ειναι attention whore μεχρι αηδιας, αφου εχει βρει το μαγικο "κουμπι" για να τραβαει hits στην ιστοσελιδα.Το ιδιο εκανε με πολλα παιχνιδια απο οτι παρατηρησα , ακομα και στο assassins 2 εβαλε 4.5/10 lol απλα.

Και το κακο ειναι οτι του εδωσα καταλαθος hit τωρα γιατι δεν ηξερα τι να περιμενω ετσι οπως εκανες Link! απο εδω και περα ομως μπαινει στο ignore list Και αυτο
    http://game20.gr/reviews/final-fanta...i-review-4665/

To ριβιου του Val πάνω στο παιχνίδι

Quote Originally Posted by personGR View Post
    http://game20.gr/reviews/final-fanta...i-review-4665/

To ριβιου του Val πάνω στο παιχνίδι
    Εξαιρετικο το review του Val και αντικειμενικο.Περιμενω και απο εσενα person οταν με το καλο τελειωσεις τις εξετασεις σου

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

ρε παιδιά ο sentinel πέρα από το να τις τρώει χρησιμεύει σε τίποτα άλλο; το tutorial έλεγε ότι κάνει damage με counter attacks, αλλά κάνει μόνο 1 φορά στον γύρο counter και αυτό απειροελάχιστο damage. κάνω κάτι λάθος;
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά το σύστημα μάχης? Δεν έχω πολυκαταλάβει πως ακριβώς είναι.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

αν εισαι στην αρχη μην ρωτας πολλα. το παιχνιδι εχει κατατοπιστικοτατ tutorials και οσο παιζεις κατανοεις τις μαχες περισσοτερο . εδω οτι και να σου πουμε δυσκολα θα το κρατησεις.

Spoiler!

Senior Member God-Ectis's Avatar
    PSN ID
    God-Ectis
    Name
    Γιωργος

na sas rotiso kati oli lene pos to game diarki kana 60 oro xoris side quests ego thelo omos na akouso ke ti exi na pi ke o elinikos laos mia ke imaste i pio poli pro-kameni sta games
    Last edited by God-Ectis; 18-03-2010 at 01:10.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

@God-ectis
    Poios to eipe gia 60 ores xoris side quest?Lol h tha exane ekatontades fores h tha kathotan na blepei ta topia kana 20oro(h to afhne na trexei eno eleipe lol).
    To save mou leei 43 ores teleiomeno,me liga C rank sidequests enapomeinanta.Opote xoris side gyro stis 40 ores.Ta side quests einai pou anebazoun para poly to playtime.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Senior Member God-Ectis's Avatar
    PSN ID
    God-Ectis
    Name
    Γιωργος

LOOOL opos ipa thanks gia to info telika imaste odos pro - kameni

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Τελικά παράτησα το Darksiders, έχει γίνει πολύ φτηνό στο Αποκαλύπτικ και μετά το Τιτάν στο Γκοντογουόρ έω να ηρεμήσω λίγο με FF13. Οπότε θα σας επισκέπτομαι πλέον κι εδώ συχνά πυκνά, ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να βγάλω την ιστορία τουλάχιστον.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    @God-ectis
    Poios to eipe gia 60 ores xoris side quest?Lol h tha exane ekatontades fores h tha kathotan na blepei ta topia kana 20oro(h to afhne na trexei eno eleipe lol).
    To save mou leei 43 ores teleiomeno,me liga C rank sidequests enapomeinanta.Opote xoris side gyro stis 40 ores.Ta side quests einai pou anebazoun para poly to playtime.
    Eγω παντως και παλι λεω οτι 43 ωρες επαιξες βιαστικα χωρις να ξαποστασεις δευτερολεπτο!

Εγω το τελειωσα στις 50 ωρες αν αφαιρεσω καποια πραγματα που εκανα πριν παω να το τελειωσω.Ναι καθησα και χαζευα τα τοπια οχι βεβαια για 20 ωρες...!

@Quaro

Φιλε ο Sentinel ειναι απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες/ρολους. Ειδικα σε boss fights και σε δυσκολα groups εχθρων ειναι απλα απαραιτητος.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Eγω παντως και παλι λεω οτι 43 ωρες επαιξες βιαστικα χωρις να ξαποστασεις δευτερολεπτο!

Εγω το τελειωσα στις 50 ωρες αν αφαιρεσω καποια πραγματα που εκανα πριν παω να το τελειωσω.Ναι καθησα και χαζευα τα τοπια οχι βεβαια για 20 ωρες...!

@Quaro

Φιλε ο Sentinel ειναι απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες/ρολους. Ειδικα σε boss fights και σε δυσκολα groups εχθρων ειναι απλα απαραιτητος.
    Μπα,δεν θα το λεγα οτι βιαστηκα.Απλα τοσο περιπου κρατα αν κανεις ελαχιστα πραγματα.Θα ελεγα οτι ισως ημου ο μονος που το εκανε τοσο αρα και βιαστηκα,αλλα οσοι παιξαν και δεν ασχοληθηκαν με sidequests(ειτε δεν τους ενοιαζε ειτε τα αφησαν για το τελος) περιπου τοσο τους πηρε.
    Θα ειχα καπως παραπανω βεβαια αν δεν εκανα skip καποιες μαχες που διαρκουσαν 5-10 λεπτα και σου εδιναν ελαχιστο CP σε σχεση με την δυναμη των τερατων(οταν ενα ρομποτ μεγαλο που κανει τοσο να πεσει σου δινει 4000 CP που σου δινουν με μαχες των 20 δευτερων 2 ομαδες με λυκους τοτε ακτι δεν παει καλα λολολ).

Ps.Συνεχιζω να λεω οτι το τελικο boss battle ειναι cheap XD.Μιας και το τελειωσες τωρα καταλαβες Δημητρη γιατι το ελεγα ποσο γκαντεμης ειμαι(εκτος αν την γλιτωσες απο
    Spoiler!
    )
    Ps2.Ενα αρνητικο ειναι η ελλειψη ενος σοβαρου villain στο παιχνιδι,ολοι τους ηταν πολυ wooden και ειδικα ο main δεν εδειξε τιποτα απο αποψη χαρακτηρα.Ακομα δεν μου αρεσε πως το παιχνιδι συμπεριφερθηκε σε ορισμενους δευτερευοντες χαρακτηρες
    Περι villains και side characters
    Spoiler!

Ps3.εξαιρετικοτατο το review σου και συμφωνω σχεδον απολυτα(στο τμημα με τους χαρακτηρες μονο δεν συμφωνησα απολυτα) οποτε και σχεδον ιδιο score του δωσαμε.Ηταν πολυ πιο αντικειμενικο απο καθε αλλο...."professional" review βλεπε destructoid(το site το παω για τα αρθρα του αλλα τα reviews του ειναι τραγικα ως αστεια.Εδικα αν αναλογιστεις οτι πριν λιγες μερες ειχαν ποσταρει αρθρο εναντιον των ατομως που ειχαν ξεγραψει το παιχνιδι λογω αυτων που ακουγαν και ελεγα οτι ειναι παρα πολυ καλο....άλλα τελικα λεγαν στο review τους) και Edge.
    +rep αν μπορουσα(αρχιζω να απεχθανομαι το δεν μπορεις να δωσεις rep επειδη πρεπει να μοιρασεις και αλλου...τι φταιω εγω οταν ειναι τα ιδια ατομα που το αξιζουν?lololol).
    Last edited by nikolaszax; 18-03-2010 at 11:11.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Xαχα δεν πειραζει βρε Νικολα, και μονο που το βρηκες αξιολογο μου αρκει!

Παντως κανε ενα edit γιατι σου ξεφυγαν τα σποιλερ λολολολολ

και παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Xαχα δεν πειραζει βρε Νικολα, και μονο που το βρηκες αξιολογο μου αρκει!

Παντως κανε ενα edit γιατι σου ξεφυγαν τα σποιλερ λολολολολ

και παλι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
    Αξιολογο ειναι λιγο,πιστεψε με.Αριστο θα το ελεγα.Τι εχει να ζηλεψει απο τα αλλα reviews αλλωστε?
    Shit,παλι καλα που το ειδες εγκαιρως,thanks.

Quote Originally Posted by Quaro View Post
    ρε παιδιά ο sentinel πέρα από το να τις τρώει χρησιμεύει σε τίποτα άλλο; το tutorial έλεγε ότι κάνει damage με counter attacks, αλλά κάνει μόνο 1 φορά στον γύρο counter και αυτό απειροελάχιστο damage. κάνω κάτι λάθος;
    Κοιτα,αρχικα φαινετε πως δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.Συντομα ομως θα καταλαβεις ποσο απαραιτητος ειναι.
    Κατ'αρχας αυξανει τρελλα το DEF του και τραβαει την προσοχη των εχθρων πανω του.Αυτο απο μονο του σε βαζει σε στρατιγικες προσεγγισεις.
    Παραδειγματα με τον sentinel σε party:
    1)Αν οι χαρακτηρες σου ειναι σε κινδυνο τοτε τραβαει την προσοχη και δεχεται τρελλα μειωμενο damage οσο οι αλλοι healaroyn.Ποια η διαφορα απο το να κανεις 3 healer?Απλο.Ακομα και αν healareis οι αντιπαλοι θα βαρανε ολο το party σου και το healing δεν θα ειναι το καλυτερο δυνατο.Μειωνοντας ομως ετσι το damage και βαροντας μονο ενα οι εχθροι,μπορεις ανετα να σωσεις το party σου ή καποιον member που κινδυνευει.
    2)Ο sentinel τραβαει την προσοχη οσο οι υπολοιποι παρεχουν buffs/debuffs.Ιδιαιτερα χρησιμο ωστε να μπορεσει ανενοχλητα το party να παρεχει buffs χωρις κινδυνο.Εγω πχ ειχα παντα ενα SEN/SYN/COM ωστε ο sen να τραβηξει προσοχη,ο COM να κανει damage και να κρατησει το stagger υψηλα ωστε να μην πεσει(ιδαιτερα χρησιμο αν το εχεις υψηλα και θες να αλλαξεις σε buffer καποιον επειδη πχ τελειωσε το haste σου κτλ ωστε να μην μηδενιστει το chain που ανεβασες τοσο δυσκολα) και ο syn να παρεχει buffs.Ετσι μονο 1 χαρακτηρας χανει life(και τρελλα μειωμενο μαλιστα) οσο οι αλλοι κανουν την δουλεια τους.
    3)τραβαει την προσοχη των επιθεσεων που σημαινει οτι μπορεις να αποφυγεις ακομα και πανισχυρες επιθεσεις πολλες φορες(πχ μια επιθεση που βαραει σε straight line μπορει να μην χτυπησει τους αλλους και μονο τον SEN γιατι ηταν σε αλλο τελειως σημειο εκεινος απο τους υπολοιπους 2 members).Οταν δεις πχ behemoths να κανουν Sunder (με αλλα λογια pretty much 1-hit ko σε οτιδηποτε λιγοτερο απο full life αλλα ακομα και με full ολλες φορες) και να βγαζουν τον leader KO(αρα game over) τοτε ξερεις οτι ο SEN ειναι απαραιτητος μιας και δεν θα πεσει τοσο ευκολα απο ισχυρες επιθεσεις.αν μαλιστα παρει και DEF up buff γινεται κινητο φρουριο.

Με αλλα λογια δεν ειναι για επιθεση.Το λεει αλλωστε οτι εχει 0 επιθεση και μονο με counter βαραει σπανια(και καλυτερα μαλιστα γιατι τον θες στην αμυνα και οχι ελευθερο να χτυπηθει).
    Ειναι ο tanker των jrpg(ορος των wrpg) οπου τραβει την προσοχη ολων ωστε να προστατεψει τους αδυναμους και να αφησει τους DPS να κανουν την δουλεια τους ανενοχλητοι επειδη αυτος δεν νιωθει απο επιθεσεις.
    Θα σε σωσει απειρες φορες,εμενα προσωπικα το εκανε.

Συνιστω παντως να αφηνεις τον SEN για τα αλλα members.Αν μπορεις να τον χειριστεις αποτελεσματικα τοτε be my guest και ελεγξε τον εσυ.Αν ομως δεν μπορεις τοτε γινεται liability και δεν βοηθα οποτε και ειναι μονοδρομος η χρηση του απο την AI των αλλων members.
    Τωρα βεβαια υπαρχει το ζητημα οτι μονο 2 ειναι οι SEN.Με την Fang να ειναι ενας αν δεν μπορεις να χειριστεις το class τοτε σημαινει πως δεν μπορεις να την χειριστεις(εκτος αν εχεις βαλει και τον snow στο party σου).Εγω πχ ηθελα πολυ να παιζω με την fang αλλα τελικα την παρατησα γιατι δεν ημουν καλος στο SEN class και δεν μπορουσα να διαβαζω τους αλλους members μου οσο ημουν SEN.
    Last edited by nikolaszax; 18-03-2010 at 11:17.

Name
    Δημήτρης

Εκτος αυτου ο Sentinel μπορει να κανει defense και παραλληλα να healει μονος του τον εαυτο του (mediguard)

ειναι τρελος ρολος παρα παρα πολυ χρησιμος στις δυσκολες μαχες

Εγω εχω αφησει εξω τον Sazh και το πολυτιμο Haste τουΔεν μου κολλαγε στο party που εχω φτιαξει. Ετσι εχει μεινει με 700,000 περιπου χιλιαδες cp αχρησιμοποιητα...
    Φοβαμαι οτι παιζω σιντηρητικα, εχω την Lightning σε RAV τον Hope MED και την Fang COM. Παντα θελω να εχω εναν med, αλλαζω που και που για buffs κτλ , αλλα στο 90% των περιπτωσεων εχω τον πιο πανω σχηματισμο.

Name
    Δημήτρης

Προτεινω να ανεβασεις τον Hope σαν synergist.Ειναι εκπληκτικος και σε αυτον τον ρολο, οποτε δεν θα σου λειψει καθολου το Haste

Επι του παροντος εγω ξεκιναω τις μαχες μου (τις δυσκολες δηλαδη) με το εξης σχημα

Fang - Com
    Hope - Synergist
    Lightning - Ravager

Μετα τα haste/protect και αναλογως το stagger point και το ειδος του εχθρου καθως και το ποσο δυσκολος ειναι γυρναω ειτε σε:

Fang - Com
    Hope - Ravager
    Lightning - Ravager

ειτε σε περιπτωση αρκετα δυσκολου εχθρου

Fang - Sentinel
    Hope - Ravager
    Lightning - Ravager για γρηγορο stagger.

Φυσικα καθε φορα οι μεταλαξεις αυτων των σχηματων ειναι πολλες.

Το σχημα εκτακτης αναγκης παντως ειναι

Fang Sentinel
    Hope Medic
    Lightning Ravager

Οπως επισης το σχημα μετα απο επιτυχες stagger ειναι

Fang Com
    Hope Rav
    Lightning Com

Και το safe σχημα για ελεγχομενη ζημια ειναι

Fang Com
    Hope Medic
    Lighhtning Ravager

lol πολλα εγραψα χαχα και δενε ιναι ουτε τα μισα ξεχασα και το σχημα

Fang Saboteur
    Hope Synergist
    Lightning Medic

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Εγω ειχα Ligh/Fang/Sazh.Εβαλα τον Sazh να μαζει το βασικο heal και esuna και ηταν μια χαρα απο αποψη healing τελικα.
    Το set up μου ηταν RAV/COM/RAV οταν ξεκιναω την μαχη.MED/SEN/MED για γρηγορο healing,COM/COM/RAV για οταν εχει ανεβει πολυ το stagger meter ή οταν σπασει ο εχθρος,COM/SEN/SYN για τον λογο που ειπα πιο πανω στη εξηγηση προς quaro(+ το οτι ο sazh εχει τα καλυτερα επιθετικα buffs που αργουν οι αλλοι να μαθουν),COM/SAB/SYN για γρηγορ buff/debuff σε δυσκολους αντιπλαους(de haste και το αλλο που μειωνει τα element weakness ακρως απαραιτητα σε αντιπαλους) και τελος COM/SEN/MED για να βαραει η light οσο αποσπα την προσοχη η Fang και ο Sazh να την healarei,ιδανικο για οταν ειμαι αντιμετωπος με πολλους αντιπαλους που κανουν πολλαπλα hit ωστε να τους τρωει λιγο λιγο η light και μετα μια full scale αντεπιθεση.
    Με αυτο το παρτυ δεν ειχα ποτε προβλημα.

Eυχαριστω για τις συμβουλες παιδια
    Επισης εχω πορωθει και χρησιμοποιω πολυ συχνα το army of one της Lightning