Page 53 of 109 FirstFirst ... 34349505152535455565763103 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Το βραδυ μαλιστα θα μετραει fps προβατακια για να κοιμηθει
    Ας του πει καποιος οτι κανουν rpg μηπως και ξυπνησει
    Το να μετράς FPS προβατάκια τι διαφορά έχει από τα κανονικά προβατάκια; Τα βλέπεις όλα μέσα από τα μάτια του βοσκού και στην άκρη προβάλλεται το χέρι του που κρατάει τη γκλίτσα;

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

αχαχαχα
    Ομοιως εχουμε και τα strategy προβατακια, οπου ο βοσκος στελνει το σκυλο του να τα μετρησει γι'αυτον.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^lol απλα για το τελυταιο χαχα και μονο που το φανταζομαι λιωνω

Λοιπον 9 μαρτιου....ειδωμεν.. προς το παρον ξαναπαιζω το αγαπημενο μου Star Ocean IV που εχει και πολεις και sidequests και τα παντα (και τρεχει σε high definition κονσολα OMG Squarenix!!!11!!) οποτε θα δω την "εξελιξη" αυτη του JRPG οπως θελει να λεει η SE απο πρωτο χερι.Και αναλογως θα σας πω.

Name
    Δημήτρης

Now Xbox 360 FF13 Adverts swamp PS3 websites

After ensuring the first Final Fantasy XIII TV advert was Xbox 360 exclusive Microsoft's aggressive advertising continues - this time by swamping large Playstation-specific websites with Xbox 360 FF13 adverts.

Playstation Universe has been taken over by FF13, but not in the way you'd expect, with every advert on the PS3-specific website dedicated to the Xbox 360 version of the game.

The adverts proudly ask readers to "Preorder now for Xbox 360!" and link to the Microsoft-controlled FF13 on 360 website when clicked.

This is a further indication that Microsoft may have an exclusive advertising deal with Square Enix. Square Enix declined to comment on the lack of PS3 logos in the TV ad, but we'll ping them again over this one. You can find a screencap of the 360 ads on PSU at the bottom of this piece.

FF13 will be out on March 9th, and if you're getting the game or the bundle we highly advise you get your preorders in! Amazon has the Xbox 360 version here and the Playstation 3 version here. There's a Limited Edition Strategy Guide for collectors, too. Here's the link to preorder the Limited Edition Xbox 360 bundle, too.
    Sounds like desperate attention-whoring if you ask me lol

Classic MS marketing procedures!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    προς το παρον ξαναπαιζω το αγαπημενο μου Star Ocean IV που εχει και πολεις και sidequests και τα παντα (και τρεχει σε high definition κονσολα OMG Squarenix!!!11!!) οποτε θα δω την "εξελιξη" αυτη του JRPG οπως θελει να λεει η SE απο πρωτο χερι.Και αναλογως θα σας πω.
    i lol'ed.Οπως ειπα και στου SO4 thread :
    Ειναι αν μι τι αλλο αστειο να ακουω την SE να λεει τις δικαιολογιες τις για το linearity structure και την αφαιρεση πολεων οταν μια εταιρια σαφεστατα μικροτερη οπως η tri ace ,της οποιας τα παιχνιδια ειναι υπευθυνη η SE σαν publisher να αναιρει ολα οσα υποστηριζει....και αρκετες πολεις,και μεγαλα τοπεια χωρις να χανουν σε λεπτομερεια και ποικιλια σε sidequests και gameplay.SE τυφλοι ειστε?
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Και μιας που αναφερθηκε ο Val, ενα ενδιαφερον αρθρο για το πως το desperate marketing της MS στην ουσια βολευει την Sony που δεν χρειαζεται να χαλασει φραγκο για την προωθηση του. Λιγο τραβηγμενο αλλα the man has a point.

http://www.ironstarmovement.com/prof...ft-desperately

Δεν εχει και αδικο. Στην ουσια αυτο που κανει η MS ειναι να προοθει εναν τιτλο που ειναι playstation.
    Οτι ο λογος που η MS ηθελε το Final Fantasy στην κονσολα της ειναι για να στερησει απο την Sony ενα μεγαλο exclusive και οχι τοσο για να το χαρουν οι κατοχοι του 360 ειναι επισης γνωστο.

Name
    Δημήτρης

Aλλωστε ειναι περα για περα λογικοτατο η Σονυ να θελει να ασχοληθει με το μαρκετινγκ του GOWIII που ειναι 1st party exclusive και βγαινει μολις μια βδομαδα μετα το Final Fantasy!

Και ναι οι περισσοτεροι αγορασαν PS3 για να παιξουν FF...ειδα και τις πωλησεις που εκαναν τα αλλα jrpg στο 360...

Το FFXIII βεβαια σιγουρα θα τα παει καλυτερα απο τα υπολοιπα, ομως το κοινο του 360 στην συντριπτικη του πλειοψηφια ξερουμε πολυ καλα τι περιμενει για να καει... Halo Reach και το επομενο COD.

Senior Member Asmodeus's Avatar
    PSN ID
    Asmodeusxi21

Μια ενδειξει των πωλησεων που θα κανει το παιχνιδι σε καθε εκδοση μας ερχεται απο τις προπαραγκελειες στην Αμερικη που ειναι το "ανδρο" του XBOX360 , οι οποιες ειναι 194,000 για το PS3 εναντι μωλις 88,000 για το XBOX360

Link http://news.vgchartz.com/news.php?id=7049&mp=1

Name
    Δημήτρης

Λολ παιδια βοηθηστε με γιατι θα μου ερθει εγκεφαλικο και ειμαι νεος και θελω να ζησω!!!! (τροπος του λεγειν...)

The key developers of Square Enix's Final Fantasy XIII have revealed they "try not to listen to the critics too much" - and responded to criticism of the game's linear nature.

Producer Yoshinori Kitase told CVG sister mag Xbox World 360: "We try not to listen to the critics too much. Most of the criticisms have come because the first half of the game is very linear.

"But we've got a story to tell, and it's important the player can engage with the characters and the world they inhabit before letting them loose..."

The game's director Motomu Toriyama added: "We think many reviewers are looking at Final Fantasy XIII from a western point of view. When you look at most Western RPGs, they just dump you in a big open world, and let you do whatever you like... [It] becomes very difficult to tell a compelling story when you're given that much freedom."
    Κοιταχτε το bold... συγνωμη ας μου πει καποιος οτι τα εχω παιξει και θυμαμαι λαθος τους ιδιους τους δημιουργους να λενε οτι στοχευουν στην "δυτικοποιηση" της εταιρειας και του ιδιου του Final Fantasy XIII!!Πειτε μου οτι θυμαμαι λαθος που μας ελεγαν οτι εβαλαν την Leona Lewis για να νιωθουμε οτι ειναι πιο κοντα σε εμας τους δυτικους και οχι κατι ξενο (βλεπε ιαπωνικης επιρροης)...και τωρα μας λενε οτι το κρινουμε με βαση τα δυτικα προτυπα?Εχμ...αυτο δεν θελατε?Αυτο δεν μας τσαμπουναγατε τοσο καιρο?Η Δυση το ενα η Δυση το αλλο λες και το Ιαπωνικο δεν μας αρεσε?Ε παρτα τωρα...

Καλα ... ή αυτοι δεν την παλευουν μια ή εγω εχω Αλτζχαιμερ και δεν ξερω τι μου γινεται...

Εναι απλο. Οταν κανεις κατι που δεν σου αρεσει και δεν το πιστευεις το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε .

Προσπαθησαν να ειναι αρεστοι σε ολους, ε δεν γινεται αυτο.

Για εμας, τους λατρεις των jrpg βλεπουμε οτι εχει παρει μια "περιεργη" δυτικη πορεια το παιχνιδι που δεν μας αρεσει και ιδιαιτερα.

Για τους λατρεις των wrpg εξακολουθει να ειναι ενα τυπικο ιαπωνεζικο παιχνιδι ρολων με περιεργους χαρακτηρες.

Δεν θελω να μιλησω για τους φιλους των fps ...

Name
    Δημήτρης

^Ακριβως ετσι οπως το λες ειναι...μαλλον κι εσυ Αλτζχαιμερ εχεις φιλε!

Κατσε κατσε γιατι εχω φρεσκο πραγμα που σαλευει (απο την καλη πλευρα αυτην την φορα) :

Final Fantasy XIII Slightly Worse On Xbox 360

The final retail Xbox 360 code is in the door and comes off comparatively the poorer...

Final retail code has just arrived in the building for the Xbox 'cut' of Final Fantasy XIII. Having just finished the game in just under sixty hours on PS3 puts us in prime position to note the differences in visual quality.

To our purely subjective eyes, we have noted:
    “Sacrifices have clearly been made”

• While facial detail appears largely unchanged, the characters' clothes appear at first glance to be lacking finer details, with notably lower resolution textures.
    • Incidental environmental objects and enemies appear less detailed, both in texture and geometry.
    • The game's CG is extremely compressed and pales alongside the stunning HD goodness which blu-ray offers.

Knowing that this is likely to stir controversy, we'd like to make it clear that NowGamer is a multi-format publication, with no leanings either way toward a particular console. These are just the observations fo a few journalists who have experience the game on PS3. It would appear Square Enix has had to make some sacrifices to cram the game onto three discs after all, particularly when it comes to CG quality.

Ultimately, no matter what you're playing it on and we would discourage anyone from deciding not to buy it if they're already planning to. However, if you have a choice, the PS3 version has the edge.
    http://www.nowgamer.com/news/2526/ff...poorer-on-xbox

Σημειωτεον οτι αρχικα ο τιτλος ηταν "FFXIII Significantly worse on 360" , αλλα τον αλλαξαν για ευνοητους λογους console war mayhem (και καλα εκαναν εδω που τα λεμε). Αν διαβασετε το κειμενο γινεται αντιληπτο αυτο καθως δεν σου δινει την αισθηση του "slightly worse".

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Lol!Τα points του άρθρου μόνο "slightly" δεν τα λες.Πως το λέει η παροιμία?
    "Να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω λάδι'"?Ε, κάπως έτσι!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Δεν εχει και αδικο. Στην ουσια αυτο που κανει η MS ειναι να προοθει εναν τιτλο που ειναι playstation.
    Οτι ο λογος που η MS ηθελε το Final Fantasy στην κονσολα της ειναι για να στερησει απο την Sony ενα μεγαλο exclusive και οχι τοσο για να το χαρουν οι κατοχοι του 360 ειναι επισης γνωστο.
    Συμφωνω, νομιζω πως δεν την ενδιαφερει καν τι πωλησεις θα κανει το παιχνιδι. Το ολο σκηνικο ειναι θεμα brand establishment και αλλων marketing policies που ακολουθουν εταιριες οικονομικου μεγεθους ΜS.

When you look at most Western RPGs, they just dump you in a big open world, and let you do whatever you like..
    Tς,τς,τς… και μονο που το σκεφτομαι πεθαινω από βαρεμαρα. Που ακουστηκε ελευθερια σε ένα RPG? Προσωπικα αν δεν μου δωσεις έναν διαδρομο 37846823764 χιλιομετρων (ευθεια εννοειται) με απανωτες μαχες πληττω αφορητα. Το καλυτερο μου φυσικα είναι να εχω πανω από το κεφαλι μου για κανα τριωρο τοσο ενδιαφεροντες και badass χαρακτηρες όπως η Vanille να μοιραζονται μαζι μου τους προβληματισμους τους (ο κλιβανος ποναει σιγουρα λιγοτερο). Τελος ανυπομονω να ψωνιζω από potions μεχρι elemental καλτσες απο ενα save point, κι εσυ που αυτή τη στιγμη εχεις αμφιβολιες σκεψου το σαν εμπορικο κεντρο ένα πραγμα. Γιατι να τρεχεις από δω κι από κει ενώ μπορεις να τα εχεις όλα-σε-ένα?

Seriously, just sad :sincere_sadness:
    Last edited by hakoo; 16-02-2010 at 17:09.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Αχαχαχαχα... Δεν ξέρω γιατί, αλλά μ' αρέσει όλο αυτό το fallout της Square που βλέπω. Η μια δήλωση χειρότερη από την άλλη, καλύτερα να μην το ανοίγουν το ρημάδι (ή καλύτερα να το ανοίγουν! Πετάνε μαργαριτάρια!).

Πάντως το παιχνίδι δεν είναι κακό. Το λένε και όσοι το έχουν παίξει. Linear ναι, jrpg όχι, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Σαν μετρο συγκρισης το White Knight Chronicles απο οσο εχω παιξει ειναι πολυ περισσοτερο JRPG απο το FFXIII. Το FF μου δινει την αισθηση ενος παιχνιδιου που ηθελε λιγο παραπανω δουλεια στα τοπια, τα περιβαλλοντα και γενικοτερα στην ''ανθηση'' των πιστων στις οποιες πηγαινουμε. Εχουν εστιασει περισσοτερο στους χαρακτηρες, γι αυτο αλλωστε ειναι και αρκετα μεγαλοι σε μεγεθος, ενω τα επιπεδα που κινουμαι ειναι σχετικα ''αδεια'' και χωρις λεπτομερειες.

Για να σας δωσω ενα παραδειγμα, στην αρχη του παιχνιδιου προχωρας σε κατι στενους διαδρομους, οι οποιοι μοιαζουν με την πιστα BloodGrutch του Killzone 2, εκει που γινεται ο χαμος, χωρις να εχεις επιλογες. Απο την αλλη στο White Knight Chronicles για να πας απο τη θεση σου, στο ταδε Παλατι για μια απλη αποστολη διασχιζεις 2 και 3 τεραστιους χαρτες, με ανθρωπους, γεφυρες, πολυ καλα σχεδιασμενα ποταμια, πολλαπλους εχθρους και φυσικα μπορεις να αλλαζεις παικτες, κατι που στο FFXIII δε γινεται.

Αυτα ολα τα γραφω για να δειτε με μια πρωτη ματια τη διαφορα στο σκεπτικο και τη δουλεια που γινεται στο περιεχομενο των παιχνιδιων. Αναλυτικα περισσοτερες λεπτομερειες τις επομενες ημερες, μιας και δεν προλαβαινω να παιζω ταυτοχρονα FFXIII, White Kinght Chronicles και Star Ocean 4!

Name
    Δημήτρης

Τα γραφικα του Final Fantasy ειναι τιγκα στις λεπτομερειες.Το προβλημα ειναι οχι οτι δεν εχουν λεπτομερειες οι χαρτες, αλλα οτι οι ιδιοι οι χαρτες δεν προσφερουν εναλλακτικες διαδρομες ή εξερευνηση, τουλαχιστον μεχρι τα μεσα του παιχνιδιου.

Αυτο ειναι το βασικο θεμα.Απο την αλλη εγω οταν παιζω ενα RPG δινω μεγαλη βαση στην ιστορια.Και το WKC λενε οτι ειναι πολυ πατος στο συγκεκριμενο κομματι, ενω για το FF ποτε ακουω μετρια προς απλα καλα σχολια , μεχρι και διθυραμβικα για το στορυ του.Βεβαια αν δεν το δουμε ιδιοις ομασι δεν μπορουμε να πουμε με ασφαλεια.

Tι να πω δεν ξερω...κοντος ψαλμος αλληλουια, η ωρα πλησιαζει που θα μπορω να το κραξω με ακραδαντα επιχειρηματα ή που θα το κραξω μεν γι αυτα που ελεγα τοσο καιρο, αλλα καποιες αλλες "αρετες" του θα με κερδισουν (ιστορια, μουσικη, συστημα μαχης).

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

Πάλι καλά που βγήκε το ff8 στο psn πρόσφατα για να έχω να παίξω κάποιο jrpg. άμωρε. βιάσανε ότι αντιπροσώπευε έναν τίτλο ff με αυτό το παιχνίδι και τώρα έχουν το θράσος να μας λένε ότι φταίει ο δυτικός τρόπος σκέψης μας.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΑ FF 7-9?????? (προσωπικά 6-9 και το 12 αλλά ξέρω ότι το ff έκανε τις καλύτερες πωλήσεις στο psone)
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

Name
    Δημήτρης

Και το FFX ηταν καταπληκτικο final fantasy.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Και το FFX ηταν καταπληκτικο final fantasy.
    Εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με το 10! Πολυ καλο!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!