Όχι, όχι, όχι μη συγκρίνεις το tekken 6 με το ff xiii, η namco καλά κάνει και το καθυστερεί, πρέπει να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες arcades για τη νίλα που τους έκανε με το 5, που δεν έκλεισε ούτε εξάμηνο στις στοές και βγήκε αμέσως στις κονσόλες...
Φυσικά όλοι ήταν εξοργισμένοι μαζί της...
nai...gia japan!!tha perimenoume to 360 les e..grrr..!!egw pantos to ff den tha to agorasw original me tin kamia .....gia dikous mou logous ideologias...
i mean.... ekteimo para polu tous dimiourgous tou ff kai tin douleia pou erixan gia to to teleiwsoun...alla otan pezoun me emena(ton aplo katanalotako..lol)to sigouro einai oti tha xasoun...kai den einai sto xeri tous!!!copia ki auto...
einai upokeimeniko sxolio mate...to "paizoun me emena" nomizw oti to katalaves parola auta...
Διαφωνώ με την άποψη να τιμωρηθούν οι DEVS λόγω των κινήσεων του Publisher.
Το να το πάρεις κόπια βέβαια τιμωρεί περισσότερο τους Devs, αφού αυτοί θα απολυθούν ή θα μειωθεί ο μισθός τους αν μετά η Square πρέπει να κάνει περικοπές λόγω μειωμένων κερδών. Το να πάρεις κόπια δεν κοροϊδεύει κανέναν, αλλά μόνο τον εαυτό σου νομίζοντας ότι βάζεις φωτιά στο "σύστημα" :giggle:
Εννοειται πως ΔΕΝ θα παρω το 13 και δεν προκειται να δω ουτε αυτο το trailer ουτε οποιοδηποτε αλλο βγει. Συμγωνω με PersonGR και obione. Δεν με πειραζει που θα βγει στο 360, καλυτερα για μενα, θα το παρω κοπια αν το εχω τσιπαρει μεχρι τοτε, μου τη σπαει που ο Wada μας θεωρει μαλακες 'Οχι το FF δεν θα καθυστερησει λογω του 360, αλλα ουτε θα βγει οταν ειναι ετοιμο επειδη θα περιμενουμε την εκδοση του 360'
Αν ειναι δυνατον, θελω να βγαλω επανω του ολη τη Wu Bu chuan ετσι για να ξεσπασω ,ε τον καραγκιοζη!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κοιταξε , χωρις παρεξηγηση , ειναι και αργα και ειμαι ολιγον κομματια () , εγω νομιζω οτι καταλαβαινω γιατι το λεει αυτο που λεει ο obione , και εν μερει (το τονιζω εν μερει) συμφωνω μαζι του.
Εχει καταντησει σκετη κοροιδια αισχροτατων διαστασεων αυτο που μας πουλαει η Squarenix τον τελευταιο καιρο...
Δηλαδη ουτε παιδακια του δημοτικου δεν θα δεχοντουσαν τετοια προσβολη της νοημοσυνης τους , με τις δηλωσεις της Squarenix.Εγω προσωπικα δεν δεχομαι να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου ετσι απροκαλυπτα.Οχι οτι ειναι κανενα μειζον θεμα της ζωης μου που θα πρεπει να με απασχολει , αλλα ετσι -για το κασερι που λενε- , αφου με κοροιδευουν , αν μπορεσω θα τους κοροιδεψω και εγω.
Θα την πληρωσουν οι devs?Δεν νομιζω , τα παλικαρια εχουν μεγαλο ταλεντο και δεν προκειται να χασουν καμμια δουλεια τους , ασε που και να την χασουν την δουλεια τους , θα βρουν δουλεια σε εξισου αξιολογα (να μην πω πολυ ΠΟΛΥ πιο αξιολογα απο την παρουσα μορφη της Squarenix) studio να δουλεψουν.
Οχι την νηλα θα την φαει και θα την χρεωθει η Squarenix.Η ιδια Squarenix που επι 3-4 χρονια με δουλευι ψιλογαζι με τις ανακοινωσεις τις , με το ποσο πολυ με υπολογιζει , με τα "δωρεαν" συνταρακτικα exclusive demo της -που δεν ειναι δωρεαν- , με την φοβερη υποστηριξη της πλατφορμας που διαθετω , και ιδιως με το γεγονος οτι εγω θα πρεπει να περιμενω σα μακακας να τελειωσει η εκδοση 360 για να παιξω το παιχνιδι που επι 3 χρονια μου υποσχονταν οτι ειναι exclusive και αποτελεσε εναν απο τους 2 αρχικους λογους που εδωσα 600 ευρω.Βεβαια αν τουλαχιστον εβγαιναν και μου ελεγαν ετσι στα ισια : "μαγκα , θα περιμενεις να τελειωσει η εκδοση 360 " αντι να μου πουλανε παραμυθια περι ιδιου χρονου για localising και ολοκληρου port , τοτε μπορει να ειχα ενα ιχνος σεβασμου στο προσωπο της...
Οποτε ναι , συμφωνω με τον obione εν μερει.Αν με κοροιδευουν , θα τους κοροιδεψω.Ετσι για πλακα...
ΥΓ1: Δεν ειναι θεμα τα 60-70 ευρω , εχω αγορασει 22 παιχνιδια για το PS3 μου,ουτε φτωχοτερος , ουτε πλουσιοτερος θα γινω για ενα τετοιο ποσο, ειναι θεμα νοοτροπιας.
ΥΓ2: Παντα φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο να ξανααποκτησω πιστη στο ονομα Squarenix.Απλα θα χρειαστει πολυ προσπαθεια και ειλικρινεια απο μερος τους πλεον.![]()
Last edited by Valkyre; 14-12-2008 at 03:41.
Αν αποφασισω να το αγορασω αυτο,θα ειναι απο ιαπωνια... Δεν θα κατσω να περιμενω το 360...Αλλα αμα δεν δω καλα πραματα απο ντεμο κλπ θα το αφησω για ενοικιαση οταν βγει το 2010 ΧΡ κ αμα...
Spoiler!
Aμαν....Μια μερα ελειψα και εγινε χαμος.Λοιπον οσο αναφορα το video κατι δεν μου αρεσει, δεν ξερω τι ειναι αλλα σιγουρα κατι δεν μου αρεσει.Ισως μου θυμίζει λιγο star trek η απλα
δεν μου κανει η ολη αισθητικη του.Μαλλον ειναι νωρις ακομα για τετοια συμπερασματα ,
πολυ πιθανο να παιζουν ρολο ολα αυτα που εχουν γινει.Τι να πω ,θα δουμε...
Ναι αλλά αν θέλεις να "κοροιδέψεις" απλά δεν το παίρνεις. Δεν παίζεις τη κόπια, απολαμβάνοντας την δουλειά που έκαναν οι ταλαντούχοι προγραμματιστές και χωρίς να τους επιβραβεύσεις. Είναι και ο λόγος που αποφάσισα να πάρω το Tomb Raider Underworld παρά την απέχθειά μου για την Eidos.
Πάντως για 'μένα η καλύτερη απάντηση θα ήταν οι πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις στο PS3. Το να βγάζουν έκδοση για 360, όπως είδαμε και σ' αυτό το thread μόνο τους πειρατές βοηθάει και τίποτα άλλο.
Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%. Κι εγώ βλέποντας το βίντεο είδα άλλο ένα FF12 που είναι κράμα "final fantasy" και "star wars". Δεν μ' άρεσε το περιβάλλον, παρά μόνο εκεί που έδειξε λίγο δάσος που μου θύμισε FF10. Σε αντίθεση με αυτό στο trailer του Versus 13 που ήταν ένα συνεχές δέος και ανατριχίλα
Να σου πω τι μπορει να σου θυμιζει?Star ocean πιστευω εγω.Ολο το sci fi σκηνικο,τα summons που γινονται μηχανες κτλ με εκανε να πιστευω πως ηταν το star ocean και οχι το final fantasy.
Για να μην μιλησω για την αρχη του video...Σαν πολυ αντιγραφη του τελους του ff vii δεν ειναι?Ελεος δηλαδη!![]()
Εχεις δικιο για αυτο που λες για το star ocean αλλα μου ηρθε και μια αλλη σκεψη.Μπορει
να ειναι χαζομαρα αλλα θα την πω.Σε οτι FF εχω παιξει μεχρι τωρα (απο το 4 μεχρι το 12)
ηταν δυσκολο να βρεις την εποχη που λαμβανε χωρα η ιστορια.Παλια και νεα τεχνολογια
παντα συνυπαρχουν κανοντας την διαφορα απο αλλα RPG.Μεχρι και το VII που θυμιζει την
δικια μας εποχη εχει τις ρετρο παρεμβασεις του.Αυτο που ειδα ομως στο video ηταν καθαρα
μια ιστορια επιστημονικης φαντασιας χωρις ιχνος "μαγειας"απλα κατι παγωμενο.Ελπιζω
να διαψευστω.
Εγώ νομίζω ότι πάρα πολλοί υπερβάλλουν πάντως. Παρόλο που και εμένα, προς το παρόν τουλάχιστον, με τραβάει περισσότερο το Versus νομίζω ότι αδικούμε το 13.
Θα πω ανοιχτά μάλιστα (ακόμα και για τον εαυτό μου) ότι με όλη την προϊστορία που υπάρχει δεν είμαστε και αντικειμενικοί. Αυτό που βλέπω εγώ (ακόμα και σε CG) είναι ένας τίτλος πολύ υψηλού προϋπολογισμού, ο οποίος βασίζεται στο ίδιο background story με το Versus, έχει έναν πολύ πλούσιο κόσμο (το συγκεκριμένο trailer ως περιβάλλοντα είναι πολύ πιο πλούσιο από αυτό του Versus) και θεωρώ ότι επειδή ανήκει σε ένα ευρύτερο project ασχολούνται όλα τα μεγάλα μυαλά της SE έστω και έμμεσα (και όχι μόνο με το Versus). Επίσης, είναι το μόνο από τα δύο παιχνίδια για το οποίο έχουμε δει έστω και μερικά (ελάχιστα) in-game πλάνα.
Πρέπει να είμαστε αυστηροί με κάθε παιχνίδι της σειράς FF επειδή έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά αλλά όχι σε σημείο που να αδικούμε το 13 το οποίο ακόμα και εάν δεν είναι τέλειο θα είναι (σχεδόν σίγουρα) καλύτερο από πάρα πολλά.
Μια εικονα που δειχνει το battle system.
Κατι δεν κολλαει με το battle system...Μου φαινεται η μοιαζει στα παλια ff?Τουλαχιστον απο αυτα τα scan φαινονται να ειναι ολη σε μια κοινη γραμμη και να υπαρχει το παραδοσιακο μενου εντολων.
![]()
Νικολα ,ουτε στο post σου μπορω να το δω ουτε στο http://finalfantasy-xiii.net/
Bookmarks