Page 38 of 109 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast
Results 741 to 760 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Tα περισσοτερα απο αυτα που δειχνουν σε αυτο το trailer τα εχουμε ξαναδει σε καποια μορφη (προηγουμενα trailers, κατα καιρους screenshots απο Dengeki και Famitsu). Καινουριο υλικο ειναι νομιζω εκει που κρατουν την pigtails που φοραει εναν μανδυα (προφανως ειναι κρατουμενη), σε αυτες τις 3-4 σκηνες βλεπουμε καποιον με μακρια μαυρα μαλλια (συγκεκριμενα απο πλατη). Απο το ολο Sephiroth look υποθετω ειναι villain. Υπαρχουν και καποιες σκηνες με starships που επισης δεν εχουμε ξαναδει. Δεν εχουμε δλδ κατι συνταρακτικα καινουριο, παρολα αυτα αξιζει το trailer κυριως λογω του οτι ολα αυτα που εχουμε δει σε scans τον τελευταιο καιρο δειχνουν πολυ πιο ομορφα σε κινηση (Ifrit :1appl συνοδευομενα απο μια εξαιρετικη μουσικη. Οπως ανεφερε και ο Valkyre, το trailer ειναι entirely cg εκτος απο ελαχιστες σκηνες προς το τελος που ειναι προφανως απο καποια cutscenes.
    Αξιοσημειωτο και το "coming 2009" στο τελος.
    Για japan υπολογιζε... εμεις θα πρεπει να περιμενουμε να ειναι ετοιμη η εκδοση του 360 για να παιξουμε...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Για japan υπολογιζε... εμεις θα πρεπει να περιμενουμε να ειναι ετοιμη η εκδοση του 360 για να παιξουμε...
    Καλά εγώ το βλέπω πάντως να καταντάει ανέκδοτο το πότε θα παίξουμε FF XIII. Όπως και το tekken 6 έχει βγει 1 χρόνο στα arcades και περιμένουμε να ετοιμαστεί η 360 έκδοση για να κυκλοφορήσει...

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by muku View Post
    Καλά εγώ το βλέπω πάντως να καταντάει ανέκδοτο το πότε θα παίξουμε FF XIII. Όπως και το tekken 6 έχει βγει 1 χρόνο στα arcades και περιμένουμε να ετοιμαστεί η 360 έκδοση για να κυκλοφορήσει...
    Όχι, όχι, όχι μη συγκρίνεις το tekken 6 με το ff xiii, η namco καλά κάνει και το καθυστερεί, πρέπει να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες arcades για τη νίλα που τους έκανε με το 5, που δεν έκλεισε ούτε εξάμηνο στις στοές και βγήκε αμέσως στις κονσόλες...
    Φυσικά όλοι ήταν εξοργισμένοι μαζί της...

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

nai...gia japan!!tha perimenoume to 360 les e..grrr..!!egw pantos to ff den tha to agorasw original me tin kamia .....gia dikous mou logous ideologias...
    i mean.... ekteimo para polu tous dimiourgous tou ff kai tin douleia pou erixan gia to to teleiwsoun...alla otan pezoun me emena(ton aplo katanalotako..lol)to sigouro einai oti tha xasoun...kai den einai sto xeri tous!!!copia ki auto...

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by obione View Post
    nai...gia japan!!tha perimenoume to 360 les e..grrr..!!egw pantos to ff den tha to agorasw original me tin kamia .....gia dikous mou logous ideologias...
    i mean.... ekteimo para polu tous dimiourgous tou ff kai tin douleia pou erixan gia to to teleiwsoun...alla otan pezoun me emena(ton aplo katanalotako..lol)to sigouro einai oti tha xasoun...kai den einai sto xeri tous!!!copia ki auto...
    Mαζί σου συγκεκριμένα γιατί ακριβώς παίζουν;

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

einai upokeimeniko sxolio mate...to "paizoun me emena" nomizw oti to katalaves parola auta...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Διαφωνώ με την άποψη να τιμωρηθούν οι DEVS λόγω των κινήσεων του Publisher.

Το να το πάρεις κόπια βέβαια τιμωρεί περισσότερο τους Devs, αφού αυτοί θα απολυθούν ή θα μειωθεί ο μισθός τους αν μετά η Square πρέπει να κάνει περικοπές λόγω μειωμένων κερδών. Το να πάρεις κόπια δεν κοροϊδεύει κανέναν, αλλά μόνο τον εαυτό σου νομίζοντας ότι βάζεις φωτιά στο "σύστημα" :giggle:

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Εννοειται πως ΔΕΝ θα παρω το 13 και δεν προκειται να δω ουτε αυτο το trailer ουτε οποιοδηποτε αλλο βγει. Συμγωνω με PersonGR και obione. Δεν με πειραζει που θα βγει στο 360, καλυτερα για μενα, θα το παρω κοπια αν το εχω τσιπαρει μεχρι τοτε, μου τη σπαει που ο Wada μας θεωρει μαλακες 'Οχι το FF δεν θα καθυστερησει λογω του 360, αλλα ουτε θα βγει οταν ειναι ετοιμο επειδη θα περιμενουμε την εκδοση του 360'

Αν ειναι δυνατον, θελω να βγαλω επανω του ολη τη Wu Bu chuan ετσι για να ξεσπασω ,ε τον καραγκιοζη!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Διαφωνώ με την άποψη να τιμωρηθούν οι DEVS λόγω των κινήσεων του Publisher.

Το να το πάρεις κόπια βέβαια τιμωρεί περισσότερο τους Devs, αφού αυτοί θα απολυθούν ή θα μειωθεί ο μισθός τους αν μετά η Square πρέπει να κάνει περικοπές λόγω μειωμένων κερδών. Το να πάρεις κόπια δεν κοροϊδεύει κανέναν, αλλά μόνο τον εαυτό σου νομίζοντας ότι βάζεις φωτιά στο "σύστημα" :giggle:
    Κοιταξε , χωρις παρεξηγηση , ειναι και αργα και ειμαι ολιγον κομματια ( ) , εγω νομιζω οτι καταλαβαινω γιατι το λεει αυτο που λεει ο obione , και εν μερει (το τονιζω εν μερει) συμφωνω μαζι του.

Εχει καταντησει σκετη κοροιδια αισχροτατων διαστασεων αυτο που μας πουλαει η Squarenix τον τελευταιο καιρο...

Δηλαδη ουτε παιδακια του δημοτικου δεν θα δεχοντουσαν τετοια προσβολη της νοημοσυνης τους , με τις δηλωσεις της Squarenix.Εγω προσωπικα δεν δεχομαι να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου ετσι απροκαλυπτα.Οχι οτι ειναι κανενα μειζον θεμα της ζωης μου που θα πρεπει να με απασχολει , αλλα ετσι -για το κασερι που λενε- , αφου με κοροιδευουν , αν μπορεσω θα τους κοροιδεψω και εγω.

Θα την πληρωσουν οι devs?Δεν νομιζω , τα παλικαρια εχουν μεγαλο ταλεντο και δεν προκειται να χασουν καμμια δουλεια τους , ασε που και να την χασουν την δουλεια τους , θα βρουν δουλεια σε εξισου αξιολογα (να μην πω πολυ ΠΟΛΥ πιο αξιολογα απο την παρουσα μορφη της Squarenix) studio να δουλεψουν.

Οχι την νηλα θα την φαει και θα την χρεωθει η Squarenix.Η ιδια Squarenix που επι 3-4 χρονια με δουλευι ψιλογαζι με τις ανακοινωσεις τις , με το ποσο πολυ με υπολογιζει , με τα "δωρεαν" συνταρακτικα exclusive demo της -που δεν ειναι δωρεαν- , με την φοβερη υποστηριξη της πλατφορμας που διαθετω , και ιδιως με το γεγονος οτι εγω θα πρεπει να περιμενω σα μακακας να τελειωσει η εκδοση 360 για να παιξω το παιχνιδι που επι 3 χρονια μου υποσχονταν οτι ειναι exclusive και αποτελεσε εναν απο τους 2 αρχικους λογους που εδωσα 600 ευρω.Βεβαια αν τουλαχιστον εβγαιναν και μου ελεγαν ετσι στα ισια : "μαγκα , θα περιμενεις να τελειωσει η εκδοση 360 " αντι να μου πουλανε παραμυθια περι ιδιου χρονου για localising και ολοκληρου port , τοτε μπορει να ειχα ενα ιχνος σεβασμου στο προσωπο της...

Οποτε ναι , συμφωνω με τον obione εν μερει.Αν με κοροιδευουν , θα τους κοροιδεψω.Ετσι για πλακα...

ΥΓ1: Δεν ειναι θεμα τα 60-70 ευρω , εχω αγορασει 22 παιχνιδια για το PS3 μου,ουτε φτωχοτερος , ουτε πλουσιοτερος θα γινω για ενα τετοιο ποσο, ειναι θεμα νοοτροπιας.
    ΥΓ2: Παντα φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο να ξανααποκτησω πιστη στο ονομα Squarenix.Απλα θα χρειαστει πολυ προσπαθεια και ειλικρινεια απο μερος τους πλεον.
    Last edited by Valkyre; 14-12-2008 at 03:41.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Αν αποφασισω να το αγορασω αυτο,θα ειναι απο ιαπωνια... Δεν θα κατσω να περιμενω το 360...Αλλα αμα δεν δω καλα πραματα απο ντεμο κλπ θα το αφησω για ενοικιαση οταν βγει το 2010 ΧΡ κ αμα...
    Spoiler!

Aμαν....Μια μερα ελειψα και εγινε χαμος.Λοιπον οσο αναφορα το video κατι δεν μου αρεσει, δεν ξερω τι ειναι αλλα σιγουρα κατι δεν μου αρεσει.Ισως μου θυμίζει λιγο star trek η απλα
    δεν μου κανει η ολη αισθητικη του.Μαλλον ειναι νωρις ακομα για τετοια συμπερασματα ,
    πολυ πιθανο να παιζουν ρολο ολα αυτα που εχουν γινει.Τι να πω ,θα δουμε...

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Οποτε ναι , συμφωνω με τον obione εν μερει.Αν με κοροιδευουν , θα τους κοροιδεψω.Ετσι για πλακα...
    Ναι αλλά αν θέλεις να "κοροιδέψεις" απλά δεν το παίρνεις. Δεν παίζεις τη κόπια, απολαμβάνοντας την δουλειά που έκαναν οι ταλαντούχοι προγραμματιστές και χωρίς να τους επιβραβεύσεις. Είναι και ο λόγος που αποφάσισα να πάρω το Tomb Raider Underworld παρά την απέχθειά μου για την Eidos.

Πάντως για 'μένα η καλύτερη απάντηση θα ήταν οι πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις στο PS3. Το να βγάζουν έκδοση για 360, όπως είδαμε και σ' αυτό το thread μόνο τους πειρατές βοηθάει και τίποτα άλλο.

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Aμαν....Μια μερα ελειψα και εγινε χαμος.Λοιπον οσο αναφορα το video κατι δεν μου αρεσει, δεν ξερω τι ειναι αλλα σιγουρα κατι δεν μου αρεσει.Ισως μου θυμίζει λιγο star trek η απλα
    δεν μου κανει η ολη αισθητικη του.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω 100%. Κι εγώ βλέποντας το βίντεο είδα άλλο ένα FF12 που είναι κράμα "final fantasy" και "star wars". Δεν μ' άρεσε το περιβάλλον, παρά μόνο εκεί που έδειξε λίγο δάσος που μου θύμισε FF10. Σε αντίθεση με αυτό στο trailer του Versus 13 που ήταν ένα συνεχές δέος και ανατριχίλα

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

δεν μου κανει η ολη αισθητικη του.Μαλλον ειναι νωρις ακομα για τετοια συμπερασματα ,
    πολυ πιθανο να παιζουν ρολο ολα αυτα που εχουν γινει.Τι να πω ,θα δουμε...
    Να σου πω τι μπορει να σου θυμιζει?Star ocean πιστευω εγω.Ολο το sci fi σκηνικο,τα summons που γινονται μηχανες κτλ με εκανε να πιστευω πως ηταν το star ocean και οχι το final fantasy.
    Για να μην μιλησω για την αρχη του video...Σαν πολυ αντιγραφη του τελους του ff vii δεν ειναι?Ελεος δηλαδη!
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Να σου πω τι μπορει να σου θυμιζει?Star ocean πιστευω εγω.Ολο το sci fi σκηνικο,τα summons που γινονται μηχανες κτλ με εκανε να πιστευω πως ηταν το star ocean και οχι το final fantasy.
    Για να μην μιλησω για την αρχη του video...Σαν πολυ αντιγραφη του τελους του ff vii δεν ειναι?Ελεος δηλαδη!
    Εχεις δικιο για αυτο που λες για το star ocean αλλα μου ηρθε και μια αλλη σκεψη.Μπορει
    να ειναι χαζομαρα αλλα θα την πω.Σε οτι FF εχω παιξει μεχρι τωρα (απο το 4 μεχρι το 12)
    ηταν δυσκολο να βρεις την εποχη που λαμβανε χωρα η ιστορια.Παλια και νεα τεχνολογια
    παντα συνυπαρχουν κανοντας την διαφορα απο αλλα RPG.Μεχρι και το VII που θυμιζει την
    δικια μας εποχη εχει τις ρετρο παρεμβασεις του.Αυτο που ειδα ομως στο video ηταν καθαρα
    μια ιστορια επιστημονικης φαντασιας χωρις ιχνος "μαγειας"απλα κατι παγωμενο.Ελπιζω
    να διαψευστω.

Name
    Δημήτρης

Εχεις δικιο για αυτο που λες για το star ocean αλλα μου ηρθε και μια αλλη σκεψη.Μπορει
    να ειναι χαζομαρα αλλα θα την πω.Σε οτι FF εχω παιξει μεχρι τωρα (απο το 4 μεχρι το 12)
    ηταν δυσκολο να βρεις την εποχη που λαμβανε χωρα η ιστορια.Παλια και νεα τεχνολογια
    παντα συνυπαρχουν κανοντας την διαφορα απο αλλα RPG.Μεχρι και το VII που θυμιζει την
    δικια μας εποχη εχει τις ρετρο παρεμβασεις του.Αυτο που ειδα ομως στο video ηταν καθαρα
    μια ιστορια επιστημονικης φαντασιας χωρις ιχνος "μαγειας"απλα κατι παγωμενο.Ελπιζω
    να διαψευστω.
    Εχεις δικιο , ετσι ειναι τα FF.Παντα συνδυαζαν φουτουριστικα στοιχεια , μαζι με μεσαιωνικα.Ηταν και η ιδιοφυια του σχεδιασμου και του artwork , που το εκαναν τοσο αγαπητο.

Εχεις δικιο , ετσι ειναι τα FF.Παντα συνδυαζαν φουτουριστικα στοιχεια , μαζι με μεσαιωνικα.Ηταν και η ιδιοφυια του σχεδιασμου και του artwork , που το εκαναν τοσο αγαπητο.
    Ευχαριστω:bow:αρα δεν ηταν μονο δικη μου εντυπωση αυτο.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Εγώ νομίζω ότι πάρα πολλοί υπερβάλλουν πάντως. Παρόλο που και εμένα, προς το παρόν τουλάχιστον, με τραβάει περισσότερο το Versus νομίζω ότι αδικούμε το 13.

Θα πω ανοιχτά μάλιστα (ακόμα και για τον εαυτό μου) ότι με όλη την προϊστορία που υπάρχει δεν είμαστε και αντικειμενικοί. Αυτό που βλέπω εγώ (ακόμα και σε CG) είναι ένας τίτλος πολύ υψηλού προϋπολογισμού, ο οποίος βασίζεται στο ίδιο background story με το Versus, έχει έναν πολύ πλούσιο κόσμο (το συγκεκριμένο trailer ως περιβάλλοντα είναι πολύ πιο πλούσιο από αυτό του Versus) και θεωρώ ότι επειδή ανήκει σε ένα ευρύτερο project ασχολούνται όλα τα μεγάλα μυαλά της SE έστω και έμμεσα (και όχι μόνο με το Versus). Επίσης, είναι το μόνο από τα δύο παιχνίδια για το οποίο έχουμε δει έστω και μερικά (ελάχιστα) in-game πλάνα.

Πρέπει να είμαστε αυστηροί με κάθε παιχνίδι της σειράς FF επειδή έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά αλλά όχι σε σημείο που να αδικούμε το 13 το οποίο ακόμα και εάν δεν είναι τέλειο θα είναι (σχεδόν σίγουρα) καλύτερο από πάρα πολλά.
    Last edited by marzel19; 15-12-2008 at 13:08.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Εγώ νομίζω ότι πάρα πολύ υπερβάλλουν πάντως. Παρόλο που και εμένα, προς το παρόν τουλάχιστον, με τραβάει περισσότερο το Versus νομίζω ότι αδικούμε το 13.
    Υπερβολή υπαρχει παντα, ανθρωποι ειμαστε αλλα καμια φορα η καλη μερα απο το πρωι
    φαινεται.Δεν αμφιβάλλω οτι και τα δυο θα ειναι πολυ καλα παιχνιδια.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Μια εικονα που δειχνει το battle system.
    Κατι δεν κολλαει με το battle system...Μου φαινεται η μοιαζει στα παλια ff?Τουλαχιστον απο αυτα τα scan φαινονται να ειναι ολη σε μια κοινη γραμμη και να υπαρχει το παραδοσιακο μενου εντολων.

http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Μια εικονα που δειχνει το battle system.
    Κατι δεν κολλαει με το battle system...Μου φαινεται η μοιαζει στα παλια ff?Τουλαχιστον απο αυτα τα scan φαινονται να ειναι ολη σε μια κοινη γραμμη και να υπαρχει το παραδοσιακο μενου εντολων.
    Νικολα ,ουτε στο post σου μπορω να το δω ουτε στο http://finalfantasy-xiii.net/