Το θέμα είναι ότι έχασε πάρα πολύ κόσμο.Πρέπει να δείξει πολλά πράγματα αύριο για να κερδίσει τις εντυπώσεις.(αν και δεν το βλέπω)
Αυτο που με πειραξε περισσοτερο ειναι οτι θα ειναι multiplatform με οτι αυτο συνεπαγετε πραγματικα περιμενα κατι ξεχωριστο σε γραφικα σε μεγεθος τωρα θα υπαρξουν συμβιβασμοι σε μεγεθος και ποιοτητα τελικα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!
Καποια στιγμη στην συνεντευξη μιλησε για την καινουργια μεγαλη συνεργασια microsoft Square-Enix απο οτι καταλαβαινω μαλλον μην περιμενουμε αποκλειστικοτητες απο αυτην την εταιρια που τοσο πολυ στηριξαν οι κατοχοι Playstation.
Φτανει η πικρα μεχρι εδω. Ας ελπισουμε να δουμε αυριο κατι καλο και καινουργιο
Οταν μιλαω , καμμια φορα εχω δικιο....
Οταν βριζω καποιον , εχω λογο... δεν το κανω τυχαια.
Εδω και πολυ καιρο ΠΟΛΛΑ που εκανε η Squarenix μου φαινοντουσαν περιεργα.Και γι αυτο την καταδικαζα.
Και η μεγαλυτερη απογοητευση μου σε αυτο το gen (και το λεω ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ) δεν ειναι οτι το 360 θα παρει το FFXIII.Ειναι οτι το FFXIII γινεται multiplatform.Ειλικρινα καλυτερα να ηταν exclusive σε 360 παρα αυτο.
Ο ξεπεσμος της Squarenix , ειναι για εμενα το πιο απογοητευτικο σε αυτο το gen.Το γεγονος οτι ασχολουνται με παιχνιδια σε κινητα , οτι τους μεγαλυτερους τιτλους τους τους κανουν multiplatform και οτι εγιναν μια "ΕΑ" της ιαπωνιας.
Εχω ολα τα παιχνιδια τους αυθεντικα , το FFXIII δεν το αγοραζω.Θα το νοικιασω ή θα το κανω κοπια.Ναι κοπια.
Γιατι εγω παλαια αγοραζα παιχνιδια ξεχωριστα.Οπου το μονο που τους ενοιαζε απο πλευρας hardware ηταν ενα και μονο μηχανημα.Τωρα τα εκαναν σκατα.Μπραβο τους.
FFXIII με Unreal Engine.Ωραια πραγματα... που ειναι οι παλιες εποχες?
Ξαναλεω , μακαρι να ελεγαν οτι ακυρωνουν την εκδοση PS3 και το κανουν μονο 360 παρα αυτο.
Last edited by Valkyre; 14-07-2008 at 22:46.
Έτσι είναι όταν επί δύο χρόνια το μόνο με το οποίο ασχολείσαι είναι το blu ray αυτά παθαίνεις.Παρότι φαν της sony το ευχαριστήθηκα για να βάλει μυαλό.
Εντάξει περαστικά στην SONY.Πλέον το PS3 είναι μόνο για blu-ray player.Άλλο ένα κάστρο έπεσε,God of war κανείς?
θα κάνουν post όλα τα troll εδώ μέσα; για να ξέρω να μην μπαίνω δλδ.
Θες να κανω μια προβλεψη?Σε κανα διμηνο (πιθανοτατα στην TGS) θα ανακοινωθει η κυκλοφορια του Star Ocean για το PS3.
Τεσπα οπως και να εχει τα παιχνιδια εχασαν πλεον την μοναδικοτητα τους.Δεν υπαρχει τιποτα που να ξεχωριζει , τιποτα που να κραταει αυτη την μαγεια του παρελθοντος.
Καποια παιχνιδια πρεπει να ειναι exclusive.Ανεξαρτητα απο την κονσολα ξαναλεω.Ας εβγαιναν μονο για το 360.
Καποια παιχνιδια τα αγοραζεις και ξερεις οτι καποιοι ανθρωποι δουλευαν χρονια για να φερουν αυτο το προιον αποκλειστικα και οπτιμαρισμενο με βαση τις δυνατοτητες μιας και μονο κονσολας.
Πλεον αυτο αποτελει παρελθον.
Για εμενα ενα σημαντικο κομματι του gaming πεθανε.
Ουτε το FFVII remake θελω ουτε τιποτα.Δεν εχει νοημα.Και ειλικρινα το ευχομαι οι μλκες της Squarenix που καθονται και ασχολουνται με 800 παιχνιδια ταυτοχρονα να γινουν ολοκληρωτικα μια Ε.Α. και να πεσουν στο επιπεδο της.
Ευχομαι στην TGS το FFXIII να γινει 360 exclusive ΜΑ ΤΩ ΘΕΟ.
Δεν ντρεπονται να μου μιλανε για ομαδες παραγωγης οι ξεφτυλες και να μου τραβανε ατομα απο το FFXIII για να τελειωσουν τις κωλοεξτρασκηνες μιας ταινια που βγηκε πριν 5 χρονια?
Αι στο διατανο καραγκιοζηδες.
Παλι καλα που αυτο τουλαχιστον το φτιαχνει η σονυ.
jorgedept Ηρεμησε, μεχρι στιγμης κανεις δεν κανει trolling εδω μεσα.
Last edited by mootsChios; 14-07-2008 at 23:15.
Συμφωνω απολυτα με αυτο πραγματικα δεν με ενδιαφερουν οι χαζες κοντρες με ενδιαφερει η ποιοτητα που δυστηχως δεν βλεπω. Ειδαμε σε αυτην την γενια μεγαλα παραδειγματα οπως PRO 2008 - GTA4 και τωρα ισως FF13.
Πηρα PS3 για τα RPG δεν βλεπω τιποτα και ακομα περιμενω!!
Πραγματικα περιμενω να ακουσω κατι καλο αυριο και κυριως κατι καινουργιο εφτασε η ωρα για κατι καινουργιο.
Ελπιζω να παρουμε κανονικα το STAR WARS Force Unlished τον Σεπτεμβριο το περιμενω πως και πως.
Ξενέρωσα απίστευτα . -
lol Ετυχε και μπηκε στο facebook ενας φιλος μου που μενει στην ιαπωνια και ειπε οτι στα φορουμ εκει χαμο κυκλοφορει ΠΟΛΥ μισος για την Squarenix.
Δεν θα βγει στην Ιαπωνια για 360 ομως..
2:10
question: "Is the reason why the Japanese 360 version is not announced because of the hardware situation or some sort of contract arrangement?"
2:12
Hashimoto: As I have already mentioned, considering that the install base was one of the reasons why decided to release it in the West on the Xbox 360...
Bookmarks