Thanks και παλι Νικολα, τελικα θα παω για swordplay και magic combo.
Ακομα στο Flotsam ειμαι και τελειωνω ολα τα sidequests. κατι αλλο που ειναι λιγο σπαστικο (δεν ξερω αν ισχυει μονο στην εκδοση 360) ειναι οτι οι NPCs λενε το ιδιο πραγμα ασταματητα ρε συ! Δηλαδη ειναι λες και εχουν καποιο designated area που με το που μπαινεις εσυ με τον Geralt αυτοι αυτοματα λενε την ατακα τους. και το κανουν ολη την ωρα! Ημουν στην αυλη του Loredo και στο κεντρικο τραπεζι μου ηρθε να τα πεταξω ολα κατω! Ηταν ενας NPC ο οποιος ελεγε το ιδιο πραγμα ΟΛΗ την ωρα ενοσο προσπαθουσα να μιλησω με τον Roche! Αναγκαστικα να κανω mute γιατι δεν ηταν οτι ελεγε ο NPC το ιδιο πραγμα ολη την ωρα, το ελεγε και δυνατα και μου αποσπουσε την προσοχη απο τον διαλογο με τον Roche
Παντως -για να περασω και στα θετικα παλι- εχει αρχισει και μου αρεσει πολυ το ολο concept battle preparation/mediatation Κλπ! Πλεον εχω παρει το κολαι και εχω γεμισει potions και I dig it! To IGNI sign δεν ξερω γιατι μου ειπες οτι σου φανηκε ψιλοαχρηστο, κανεις τρελα combo με αυτο και ειδικα σε οσους κρατανε ασπιδα τους ριχνεις μια με το IGNI και μετα τους σφαζεις.
Επισης μεχρι στιγμης βλεπω οτι υπαρχει αρκετο loot εχω αλλαξει αρκετα σπαθια και armors, πραγμα που με ανησυχουσε αρχικα μηπως δεν εχει κατι τετοιο το παιχνιδι.
Καπου ομως σημερα πρεπει να ξαναμπω στο main quest γιατι οκ ενδιαφεροντα τα side quests αλλα ειναι και καποια generic κι εγω θελω να δω τι θα συμβει με το στορυ στην συνεχεια!
Νικολα κατι αλλο, τα mutagens απο οτι βλεπω τα χρησιμοποιεις μονο σε συγκεκριμενες και πολυ προχωρημενες abilities. Γιατι εχω γεμισει ομως εγω με mutagens καθε λογης τοσο νωρις στο παιχνιδι, τα οποια μου φαινονται και αρκετα αδυναμα? θελω να πω εχω ηδη 2 πολυ δυνατα mutagens και ενα καρω αδυναμα-αχρηστα. Εφοσον υπαρχουν μονο λιγες abilities για mutagens, γιατι το παιχνιδι σου δινει τοσα πολλα και κυριως τοσα αδυναμα, δεν βρισκω τον λογο.
Επισης κατι αλλο, ενω εχω full knowledge για καποια τερατα στο journal δεν μου τα εμφανιζει στο bestiary , και ακομα εχω μονο 2 τερατα, Dragon και Drowner. Weird.
Bookmarks