Page 27 of 33 FirstFirst ... 17232425262728293031 ... LastLast
Results 521 to 540 of 653

Thread: The Witcher 2: Assassins of Kings

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Νικολα το παιχνιδι το παιζω οσο πιο πολυ RP μπορω και με βαση ειδικα το lore του Witcher που παρουσιαζεται σαν καποιος που προσπαθει να αποφυγει την ασκοπη μαχη οταν υπαρχει αλλη λυση!Οποτε καταλαβες τι εκανα με τον Aryan!

Τωρα ειμαι στο Flotsam και λεω να ξεκινησω το sidequesting. BTW υπαρχουν miss-able sidequests ή αποστολες που πρεπει να τις κανεις σε καποιο χρονικο διαστημα αλλιως χανονται?
    Oh yes,i know .Good choice imo,η αλλη αποφαση θα την δεις σε αλλο playthrough τι συνεπεια εχει εφοσον την επιλεξεις.

Δεν υπαρχουν missable sidequest λογω χρονου.
    Υπαρχουν τα κλασσικα "missable" με την εννοια του να μην βρεις το ατομο που ξεκινα ενα quest να του μιλησεις για καποιον λογο (πχ θυμαμαι καποιοι να χανουν το "party" sidequest με τους blue stripes επειδη για καποιον λογο δεν βρισκαν/μπαιναν στο μερος οπου ηταν η βαση τους στο ch1) ή πολυ απλα να εχεις κανει μια επιλογη σε προηγουμενο chapter που να μην σου ανοιξει το quest στο επομενο(πχ melitele's heart στο prologue που ολοκληρωνεται στο ch1 μονο αμα
    Spoiler!
    .
    Και φυσικα υπαρχουν και τα sidequest που μπορει να χαιθουν αμα προχωρησεις την ιστορια λογω γεγονοτων (δυσκολο να σου συμβει εκτος αν βαλεις στοχο να κανεις τα main quest πρωτα αλλα καλου κακου εχε save ωστε μολις πχ πας να ολοκληρωσεις καποιο quest και σου πεταξει μηνυμα failed quest -που σημαινει πως κατα πασα πιθανοτητα εγινε κατι πχ εφυγε ο quest giver λογω ιστοριας- τοτε να κανεις load και απλα να αφησεις το συγκεκριμενο quest μεχρι να κανεις αυτο που γινεται fail.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Ξεκίνησα και εγώ την ΕΕ για PC και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί ευχάριστα. Το παίζω σε dark difficulty και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο. Σίγουρα χρειάζεται προσεχτικό build και προετοιμασία πριν τις μάχες αλλά όχι κάτι το υπερβολικό. Αυτή την φορά επέλεξα roche μονοπάτι και είμαι ήδη στο part 2. Έχω μια εντύπωση πως τρέχει κάπως καλύτερα από την vanilla edition.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εχω ενθουσιαστει κι εγω με το παιχνιδι... οσο το μαθαινω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Μεχρι στιγμης τα παραπονα μου ειναι στο quest tracking το οποιο νομιζω σου κανει την ζωη λιγο δυσκολη χωρις λογο. Ας πουμε ολοκληρωσα ενα side quest και μετα εψαχνα ολοκληρη την πολη για να βρω που ειναι το ατομο να το ολοκληρωσω. Απηυδησα και το κοιταξα τελικα στο witcher wiki... Ενταξει καταλαβαινω να μην υπαρχουν hints για την διαδικασια ολοκληρωσης του quest αλλα δωσε μου ενα ταπεινο marker να ξερω που να παω να το ολοκληρωσω τουλαχιστον μην παιδευομαι!

Ενα αλλο "αρνητικο" το οποιο βεβαια με εκανε να ξεραθω στα γελια, ειναι το γεγονος οτι οι NPCs dont give a flying fuck what you do lol! Ειναι σκηνικο που ειμαι μεσα σε σπιτι, loot-αρω τα παντα, ξαφνικα μπαινουν μεσα οι ιδιοκτητες, εγω ειμαι ακομα στην κρεβατοκαμαρα τους και λεω "ωχ τωρα θα μου την πουν και θα βρω μπελα (κατι σαν skyrim), αυτοι στα @@ τους εντελως λολ πεφτουν στο κρεβατι και ροχαλιζουν... χαχααχαχα πεθανα στο γελιο λεμε wtf!!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Εχω ενθουσιαστει κι εγω με το παιχνιδι... οσο το μαθαινω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Μεχρι στιγμης τα παραπονα μου ειναι στο quest tracking το οποιο νομιζω σου κανει την ζωη λιγο δυσκολη χωρις λογο. Ας πουμε ολοκληρωσα ενα side quest και μετα εψαχνα ολοκληρη την πολη για να βρω που ειναι το ατομο να το ολοκληρωσω. Απηυδησα και το κοιταξα τελικα στο witcher wiki... Ενταξει καταλαβαινω να μην υπαρχουν hints για την διαδικασια ολοκληρωσης του quest αλλα δωσε μου ενα ταπεινο marker να ξερω που να παω να το ολοκληρωσω τουλαχιστον μην παιδευομαι!

Ενα αλλο "αρνητικο" το οποιο βεβαια με εκανε να ξεραθω στα γελια, ειναι το γεγονος οτι οι NPCs dont give a flying fuck what you do lol! Ειναι σκηνικο που ειμαι μεσα σε σπιτι, loot-αρω τα παντα, ξαφνικα μπαινουν μεσα οι ιδιοκτητες, εγω ειμαι ακομα στην κρεβατοκαμαρα τους και λεω "ωχ τωρα θα μου την πουν και θα βρω μπελα (κατι σαν skyrim), αυτοι στα @@ τους εντελως λολ πεφτουν στο κρεβατι και ροχαλιζουν... χαχααχαχα πεθανα στο γελιο λεμε wtf!!
    Καποια quest το εχουν αυτο .Να υποθεσω πως κατα πασα πιθανοτητα μιλας ειτε για το troll quest ή για το royal mail quest οπου δεν σου δινουν οδηγιες που ειναι και σου λενε πανε ψαξ'το σε ενα phase τους .Θα τα βρισκεις eventually φυσικα(στο troll quest πχ γιατι θα πας καποια στιγμη εκει που θελει και στο royal mail λογω αλλων side quest) αλλα οταν θες να ολοκληρωσεις ενα συγκεκριμενο quest εκεινη την στιγμη μπορει να ειναι λιγο σπαστικο .Τωρα quests τυπου nekker nests και endrega queen ειναι καλυτερο που δεν στα λενε γιατι θελουν να τα ψαξεις και να δεις τα hints (πχ οταν βλεπεις πολλα nekkers ξερεις οτι κατι παιζει και οταν βλεπεις endregas να βγαινουν επισης) αν και ειναι λογικο να χαθεις καποια στιγμη στο δασος ψαχνοντας να βρεις τι nest σου εμεινε(εγω παντα εγραφα σε τετραδιο που εβλεπα τετοια πραγματα για να μην τα ξεχασω )
    Μπορεις φυσικα ανα πασα στιγμη να βλεπεις το guide που ηρθε μαζι με το παιχνιδι σου υποθετω αν και ισως να θες να το αποφευγεις αυτο μην πεσεις πανω σε κανα spoiler καθως ψαχνεις την σελιδα που θες.

As for the above οντως ειναι lol και με ψιλοφαινεται καπως αυτο απο αποψη ρεαλισμου....απο την αλλη τι να σε κανουν οι χωρικοι,να σου πανε κοντρα κοτσαμ witcher και να τους βγαλεις τα εντοσθια ?
    Still στο w3 ελπιζω να το "διορθωσουν" αυτο.

Anyways,anxiously waiting περισσοτερες αντιδρασεις οταν θα προχωρας το main story.I am so waiting for the exciting and the rage moments lol
    Last edited by nikolaszax; 22-04-2012 at 00:30.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

To τρολλ κουεστ οχι μια χαρα μου εδειχνε στον χαρτη που να παω. Μιλαω για το neekers που επρεπε να καταστρεψω τις φωλιες τους, που ναι μεν μου πηρε μια ωρα να βρω τις φωλιες και να βρω τον τροπο να τις καταστρεψω, δεν ειχα προβλημα με αυτο, αλλα να μην μου λεει καν που ειναι αυτος ο αναθεματισμενος Louis Merse να ολοκληρωσω το quest ηταν too much!

Still το παιχνιδι ειναι πολυ πολυ καλο. Δεν ειπα τιποτα για την εξαιρετη μουσικη που το συνοδευει, πραγματικα πολυ καλη δουλεια.

Name
    Δημήτρης

Eχουν κανει εξαιρετη δουλεια με το παιχνιδι στην κονσολα. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια δεδομενου οτι ειναι ισως το τοπ high tech pc game των τελευταιων ετων.

Καμμια σχεση φυσικα οπτικα με ενα δυνατο PC αλλα η μεταφορα εχει γινει με πολλη φορντιδα και προδερμ. Αψεγαδιαστο σε αποδοση, παρα πολυ ομορφα γραφικα, οι χρονοι φορτωσης ειναι πολυ μικροι και η ολη παρουσιαση ειναι τοπ.

Αυτο που με εντυπωσιασε ομως και εκανα αυτο το ποστ δεν ηταν ολα αυτα που ειπα πιο πανω αλλα το πιο θειικο που ανακαλυψα μολις τωρα. Καθοτι παιζω ενα 4αωρο σερι και καθοτι κοντευει 5 το πρωι τα ματια μου τα ειχαν ψιλοπαιξει και δυσκολευομουν πολυ να διαβασω τα διαφορα βιβλια μεσα στο παιχνιδι. Οι γραμματοσειρες ειναι και μικρες οποτε αυτο μου εκανε την ζωη δυσκολη... βγαινω στο κεντρικο μενου και απο περιεργεια παω στις επιλογες και τι να δω... το παιχνιδι εχει επιλογη για μεγαλυτερες γραμματοσειρες ακριβως γι αυτο το λογο! WIN!!

Μακαρι να ερθει και στο PS3 ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι hardcore rpg στον πυρηνα του και δεν πρεπει να λειπει απο την συλλογη καποιου που του αρεσουν τα RPGs. Σιγουρα χανει ποντους απο το Skyrim οσον αφορα τον ανοιχτο κοσμο (το Skyrim πραγματικα δεν εχει αντιπαλο εκει), ομως κερδιζει σε αλλα σημεια οπως το combat system που ειναι απλα πολυ καλυτερο καθως και τους διαλογους και τους χαρακτηρες αλλα και την μεχρι τωρα ιστορια που μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον. Εχω πει πολλακις οτι τα αψυχα βουβα αβαταρ για χαρακτηρες δεν με εκφραζουν και τα θεωρω ακρως αδιαφορα. Ο Geralt ομως ειναι χαρακτηρας με τα ολα του και με προσωπικοτητα.
    Last edited by Valkyre; 22-04-2012 at 05:40.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Val τωρα που το θυμηθηκα,στο prologue
    Spoiler!

Παντως ειναι + οτι δωσαν τετοιες επιλογες στα options,ακομα και για την αφαιρεση των QTE's σε περιπτωση που εκνευριζουν καποιον (γιατι θυμαμαι ατομα σε ξενα forum να διαμαρτυρονται για αυτα χωρις να ξεραν οτι μπορουσαν να τα βγαλουν ...).

Name
    Δημήτρης

foltest said she is kaput

Nικολα τι με συμβουλευεις να κανω με το build του χαρακτηρα? Ολα τα path μου αρεσουν

Υπαρχει τροπος να αλλαξεις τα talents σου και το build σου μεσα στο παιχνιδι?

Σκεφτομουν μια μιξη swordplay και alchemy, αλλα και το magic path μου αρεσει...
    Last edited by Valkyre; 22-04-2012 at 12:18.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

foltest said she is kaput

Nικολα τι με συμβουλευεις να κανω με το build του χαρακτηρα? Ολα τα path μου αρεσουν

Υπαρχει τροπος να αλλαξεις τα talents σου και το build σου μεσα στο παιχνιδι?

Σκεφτομουν μια μιξη swordplay και alchemy, αλλα και το magic path μου αρεσει...
    ....Meh....you would thing οτι θα πηγαιναν για την επιλογη που υποθετω οι περισσοτεροι καναν για default αλλα....Τελος παντων.

Υπαρχει ενας τροπος....αλλα ειναι στο τελευταιο chapter μονο αποτε ειναι αχρειαστος .Οποτε οτι επιλεξεις,επελεξε με προσοχη.

Κοιτα δεν μπορω να σου δωσω ακριβως τι να παρεις γιατι εξαρταται απο το πως παιζεις.
    Το sword path ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα για πρωτες επιλογες.Ability to hit multiple enemies that are close,big dodge distances,normal damage σε backstabs,παρα πολυ καλη αντοχη κτλ και το adrenaline unlock του εξαιρετικο.Μειονεκτημα του ειναι το χαμηλο vigor αμα εισαι αποκλειστικος εκει,αλλα....εχεις το mage path...
    Το mage path επισης εξαιρετικο σε συνδυασμο με το sword path.Αρκετα extra vigor slots πολυ κοντα σου ή φτανεις σε αυτα μεσω χρησιμων skill(οποτε δεν εχεις περιπτωσεις να πρεπει να παρεις αχρηστα skills για αν φτασεις εκει που θες),εξαιρετικα τα signs skills για να σε βοηθησουν με τα βασικα σημαντικα να ειναι σχεδον στην αρχη για αναβαθμιση και γενικα perfect combination με το swordsman tree αλλα και με το alchemy tree.Τελος τα skills ειναι well placed ωστε να αποφυγεις τυχον πραγματα που δεν θελεις και να φτασεις σε αλλα ανωτερα skills γρηγοροτερα
    Lastly the alchemy tree που imo ειναι καθαρα θεμα του πως παιζεις ακομα περισσοτερο σε σχεση με τα αλλα.
    Εχει καποια παρα πολυ χρησιμα skills στην αρχη(100% increased trap/bomb damage με 2 skill points?yes please,extra health early in the game ,extra alchemy ingredients harvested που σημαινει και extra λεφτα πουλωντας monster parts που δεν θες αλλα και περισσοτερες βομβες και potion για καταναλωση) αλλα δεν μ'αρεσουν τοσο πολυ τα τελευταια του skill που θελουν να εισαι poisoned(υποθετω να εχεις παρει παραπανω απο το toxicity capacity σου potion οτι σημαινει) για να δρασουν.Επισης το bomb damage δεν ακολουθειται απο καποιο καλο skill για να συνεχισεις στο path και γενικα αρκετα skills του απλα δεν λενε γιατι τα increases που δινουν ειναι trivial αμα δεν βαλεις 2 ποντους σε καποια skills.Τα αρχικα ομως ειναι ακρετα καλα ακομα και αμα βαλεις πχ 2-3 ποντους στα πρωτα,ασχετα αν εισαι sword/magic.

Οποτε δες πς σε βολευουν,τι σου φαινεται να βρει περισσοτερη χρηση και μεγαλυτερο bonus αμεσα και πραξε αναλογως .Δυσκολα θα πεσεις σε skill που δεν θα σε βοηθησει anyways(με εξαιρεση του training path που μπορει να την πατησει καποιος με καποια επειδη ειναι αρχη στο παιχνιδι οπως arrow block ειναι ομολογουμενος αχρηστα οταν εχεις το quen για ασπιδα)

Andrenaline ειναι το πρωτελευταιο skill που ανοιγεις σε καθε path που θα σου δινει εναν νεο μετρητη που οταν γεμιζει μπορεις να εκτελεις την adrenaline κινηση.Στο sword path ειναι instant kill σε πολλους αντιπαλους ταυτοχρονα,στο mage path το sign για slow down time νομιζω και στο alchemy δεν ξερω γιατι ποτε δεν πηγαινα τοσο μακρια σε αυτο,αλλα μαλλον κατι σαν rage mode υποθετω
    Last edited by nikolaszax; 22-04-2012 at 15:23.

Name
    Δημήτρης

Thanks και παλι Νικολα, τελικα θα παω για swordplay και magic combo.

Ακομα στο Flotsam ειμαι και τελειωνω ολα τα sidequests. κατι αλλο που ειναι λιγο σπαστικο (δεν ξερω αν ισχυει μονο στην εκδοση 360) ειναι οτι οι NPCs λενε το ιδιο πραγμα ασταματητα ρε συ! Δηλαδη ειναι λες και εχουν καποιο designated area που με το που μπαινεις εσυ με τον Geralt αυτοι αυτοματα λενε την ατακα τους. και το κανουν ολη την ωρα! Ημουν στην αυλη του Loredo και στο κεντρικο τραπεζι μου ηρθε να τα πεταξω ολα κατω! Ηταν ενας NPC ο οποιος ελεγε το ιδιο πραγμα ΟΛΗ την ωρα ενοσο προσπαθουσα να μιλησω με τον Roche! Αναγκαστικα να κανω mute γιατι δεν ηταν οτι ελεγε ο NPC το ιδιο πραγμα ολη την ωρα, το ελεγε και δυνατα και μου αποσπουσε την προσοχη απο τον διαλογο με τον Roche

Παντως -για να περασω και στα θετικα παλι- εχει αρχισει και μου αρεσει πολυ το ολο concept battle preparation/mediatation Κλπ! Πλεον εχω παρει το κολαι και εχω γεμισει potions και I dig it! To IGNI sign δεν ξερω γιατι μου ειπες οτι σου φανηκε ψιλοαχρηστο, κανεις τρελα combo με αυτο και ειδικα σε οσους κρατανε ασπιδα τους ριχνεις μια με το IGNI και μετα τους σφαζεις.

Επισης μεχρι στιγμης βλεπω οτι υπαρχει αρκετο loot εχω αλλαξει αρκετα σπαθια και armors, πραγμα που με ανησυχουσε αρχικα μηπως δεν εχει κατι τετοιο το παιχνιδι.

Καπου ομως σημερα πρεπει να ξαναμπω στο main quest γιατι οκ ενδιαφεροντα τα side quests αλλα ειναι και καποια generic κι εγω θελω να δω τι θα συμβει με το στορυ στην συνεχεια!

Νικολα κατι αλλο, τα mutagens απο οτι βλεπω τα χρησιμοποιεις μονο σε συγκεκριμενες και πολυ προχωρημενες abilities. Γιατι εχω γεμισει ομως εγω με mutagens καθε λογης τοσο νωρις στο παιχνιδι, τα οποια μου φαινονται και αρκετα αδυναμα? θελω να πω εχω ηδη 2 πολυ δυνατα mutagens και ενα καρω αδυναμα-αχρηστα. Εφοσον υπαρχουν μονο λιγες abilities για mutagens, γιατι το παιχνιδι σου δινει τοσα πολλα και κυριως τοσα αδυναμα, δεν βρισκω τον λογο.

Επισης κατι αλλο, ενω εχω full knowledge για καποια τερατα στο journal δεν μου τα εμφανιζει στο bestiary , και ακομα εχω μονο 2 τερατα, Dragon και Drowner. Weird.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Thanks και παλι Νικολα, τελικα θα παω για swordplay και magic combo.

Ακομα στο Flotsam ειμαι και τελειωνω ολα τα sidequests. κατι αλλο που ειναι λιγο σπαστικο (δεν ξερω αν ισχυει μονο στην εκδοση 360) ειναι οτι οι NPCs λενε το ιδιο πραγμα ασταματητα ρε συ! Δηλαδη ειναι λες και εχουν καποιο designated area που με το που μπαινεις εσυ με τον Geralt αυτοι αυτοματα λενε την ατακα τους. και το κανουν ολη την ωρα! Ημουν στην αυλη του Loredo και στο κεντρικο τραπεζι μου ηρθε να τα πεταξω ολα κατω! Ηταν ενας NPC ο οποιος ελεγε το ιδιο πραγμα ΟΛΗ την ωρα ενοσο προσπαθουσα να μιλησω με τον Roche! Αναγκαστικα να κανω mute γιατι δεν ηταν οτι ελεγε ο NPC το ιδιο πραγμα ολη την ωρα, το ελεγε και δυνατα και μου αποσπουσε την προσοχη απο τον διαλογο με τον Roche

Παντως -για να περασω και στα θετικα παλι- εχει αρχισει και μου αρεσει πολυ το ολο concept battle preparation/mediatation Κλπ! Πλεον εχω παρει το κολαι και εχω γεμισει potions και I dig it! To IGNI sign δεν ξερω γιατι μου ειπες οτι σου φανηκε ψιλοαχρηστο, κανεις τρελα combo με αυτο και ειδικα σε οσους κρατανε ασπιδα τους ριχνεις μια με το IGNI και μετα τους σφαζεις.

Επισης μεχρι στιγμης βλεπω οτι υπαρχει αρκετο loot εχω αλλαξει αρκετα σπαθια και armors, πραγμα που με ανησυχουσε αρχικα μηπως δεν εχει κατι τετοιο το παιχνιδι.

Καπου ομως σημερα πρεπει να ξαναμπω στο main quest γιατι οκ ενδιαφεροντα τα side quests αλλα ειναι και καποια generic κι εγω θελω να δω τι θα συμβει με το στορυ στην συνεχεια!

Νικολα κατι αλλο, τα mutagens απο οτι βλεπω τα χρησιμοποιεις μονο σε συγκεκριμενες και πολυ προχωρημενες abilities. Γιατι εχω γεμισει ομως εγω με mutagens καθε λογης τοσο νωρις στο παιχνιδι, τα οποια μου φαινονται και αρκετα αδυναμα? θελω να πω εχω ηδη 2 πολυ δυνατα mutagens και ενα καρω αδυναμα-αχρηστα. Εφοσον υπαρχουν μονο λιγες abilities για mutagens, γιατι το παιχνιδι σου δινει τοσα πολλα και κυριως τοσα αδυναμα, δεν βρισκω τον λογο.

Επισης κατι αλλο, ενω εχω full knowledge για καποια τερατα στο journal δεν μου τα εμφανιζει στο bestiary , και ακομα εχω μονο 2 τερατα, Dragon και Drowner. Weird.
    Ε ναι το πρωτο ισχυει.γιατι ποσους διαλογους να βαλουν να λενε οι περαστικοι πια . Ε μετα απο λιγο αρχιζουν και επαναλαμβανονται(στο ΜΕ3 πχ βαρεθηκα να ακουω την τυπισσα που μιλουσε στην στρατηγο της or whatever μπροστα απο το normandy dock για τον αδελφο της).Θα μπορουσαν να τους εχουν πχ τελειως βουβους και τοτε θα ηταν χειροτερο γιατι θα μοιαζαν σαν βουβαντωνηδες .

As for the igni δεν μου ειχε αρεσει στο sword path γιατι πολυ απλα ειχα αλλους τροπους πιο αποτελεσματικους να φαω πχ αυτους με τις ασπιδες + το οτι ειχα και το igni του W1 στην μνημη μου που ηταν imba ενω εδω το damage του ηταν trivial. Η δυναμη του φαινεται imo στο mage path και αμα στραφεις σε sign intensity/damage equipment οπου τοτε αυξανεται το damage του παρα πολυ και με το splash του μπορει και θεριζει.Εχω πχ τωρα εγω like 7 vigor slots και μια ομαδα απο 4 τους εχω με απανωτα igni σαν mage Geralt.
    Στο sword path παντα μου αρεσε περισσοτερο το aard για combo και γιατι εσπαγε την αμυνα,και σου εδινε breathing room,και χτυπουσε σε μεγαλη περιοχη με το level 3 του και ειχε και πιθανοτητα αρκετη για stun->instant kill.Το yrden επισης εκανε short work στις ασπιδες,stun->παω απο πισω λογω μεγαλυτερου damage και strong attacks.
    Το axii ειναι αυτο που δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος.Ενω μπορω να κανω εναν με το μερος μου,το αναβαθμισα για να πιανει 2 ατομα ταυτοχρονα αλλα παλι μονο μια ακτινα βγαζει.Οποτε ή κατι δεν δουλευει ή κανω κατι λαθος ή απλα εννοει οτι μπορεις να κανεις hex 2 αντιπαλους στο συνολο ενω πριν μπορουσες εναν.Still με την rage bomb κανω το ιδιο πραγμα και πιο αποτελεσματικα οποτε...

Επισης στο ειχα πει για τα mutagens system οτι το ενιωθα underdeveloped.Τα abilities ειναι λιγα που τα χρησιμοποιουν και ειναι τοσο βαθια στο skill tree που μεχρι τοτε θα εχεις παρει greater mutagens οποτε τα lesser και basic ειναι παντελως αχρηστα.Πιστευω πως κοιτουσαν να κανουν ενα συστημα του στυλ να επιλεξει ο παικτης αμα χρειαζεται το power τους αμεσα ή να περιμενει με αδεια slots για καλυτερα mutagens αλλα τελικα δεν δουλευει για τους παραπανω λογους...

Για την ακριβεια πριν απο τα patch ηταν ακομα χειροτερο γιατι τωρα βλεπω πως δεν σου δινει τοσο συχνα greater mutagens(πολυ σπανια μου ετυχαν) ενω πριν απο το πρωτο chapter μπορει να μαζευες ανετα(ισως φταιει και το difficulty,idk) και τα υπολοιπα ηταν μονο για πουλημα ,γιατι τοτε δνε μπορουσες να τα κανεις use σαν ingredients.
    Οποτε δες το καλυτερα σαν το gold των τερατων aka πουλας για λεφτα(γιατι δινουν αρκετουτσικα και τα χρειαζεσαι τα λεφτα αμα κανεις μπολικο crafting) και οσα ειναι καποιο σπανιοτερο ingredient τα κρατας για use στο alchemy.

Bear in mind though οτι υπαρχουν 2-3 mutagens που δεν εχουν lesser/basic/greater level και ειναι τα πιο σπανια.Πχ στο πρωτο chapter θυμαμαι πως υπαρχει το madness mutagen που το ριχνει το τελευταιο τερας σε μια σπηλια που θα πρεπει να βρεις.Τα αλλα 2 ειναι τα concentration που επισης ειναι μονο basic οπως το madness και τελος το range που εχει lesser και basic μονο.

Για τα τερατα υποθετω πως ειναι αυτο:
    Για τα τερατα ομως δεν παιζει ρολο το journal σου τι λεει.Το journal απλα σου δινει γενικες πληροφοριες για το τερας(πχ τι ριχνει κτλ),στο beastiary ειναι οι ειδικες info για το πως αντιμετωπιζονται απο τους witchers που βγαινουν απο την εμπειρια ή απο το διαβασμα,και εκεινο πρεπει να κοιτας για να δεις αν ειχες full knowledge για αυτα.Οποτε επειδη πχ σκοτωσεις καποια endregas δεν θα σου βγαλει στο beastiary update(μετα απο 1 αριθμο νεκρων θα σου βγαλει 1/3 κοκ μεχρι τα 3/3).Πανε αγορασε ενα βιβλιο(πχ για τις endregas καλη ωρα) και πατα να το διαβασεις (δεν γινεται update με το που το αγοραζεις αλλα πρεπει να κανεις read) και θα δεις οτι τοτε θα στο βγαλει στο bestiary.Γενικα συμφαιρει η αγορα βιβλιου αμα το τερας ειναι σπανιο και οχι αγορα αμα το τερας δεν ειναι(πχ nekkers,harpies ειναι τερατα που θα πολεμας ουτως η αλλως στην πορεια σου στον καθε χαρτη καθως εξερευνας οποτε δεν υαπρχει λογως να αγορασεις το βιβλιο τους εκτος αν βιαζεσαι για καποιον λογο να κανεις το quest τους).

Τελος επαιξα το νεο quest που βαλαν απο το ενα απο τα 2 main story paths(υποθετω πως ειναι αυτο το νεο quest) και μου αρεσε παρα πολυ,ηταν αρκετα μεγαλο,ειχε καποιους γριφους ,ενα boss battle και το best steel sword του παιχνιδιου καθως και ενα ενδιαφερον conversation.Still δεν νομιζω να κρατησε πανω απο μια ωρα οποτε αμα υποθεσω αυτο +1 ωρα απο το κομματι του roche μαλλον δεν μας κανουν 4 ωρες που λεγαν extra .Unless there is another one down the line στην ιστορια.
    Last edited by nikolaszax; 23-04-2012 at 17:26.

Name
    Δημήτρης

Για το θεμα με τους nPCs καμμια σχεση με το ΜΕ το θεμα που περιγραφω ρε συ, σου λεω ο τυπος επαναλαμβανε συνεχως την ατακα οσο ημουν κοντα του. Δηλαδη δεν θα με ενοχλουσε να την ελεγε καθε φορα που τον πλησιαζω, αυτος σου λεω ειχε κολλησει η βελονα και το ελεγε συνεχεια λολ! Μου εχει τυχει 2-3 φορες δεν ξερω ισως ειναι bug, ηταν ενοχλητικο δηλαδη.

Ωραια αρα για τα mutagens δεν καταλαβα εγω κατι λαθος, πολυ καλα.

Περιττο να σου πω Νικολα οτι αν δεν μου ειχες φτιαξει αυτο το καταπληκτικο pDF θα εψαχνα τα μπουτια μου οσον αφορα το main story. Πραγματικα ειναι αδυνατον να ακολουθησεις το παιχνιδι εαν δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται, μιας και σε βομβαρδιζει με ονοματα και γεγονοτα και θεωρει δεδομενο οτι εισαι ενημερωμενος. (και καλα κανει ετσι)

Ακομα βεβαια ειναι νωρις και δεν εχω δει σημαντικοτατα consequences των επιλογων μου, βεβαια οπως ειπα δεν εχω προχωρησει το main quest. Με εντυπωσιαζει ομως το ξαναλεω η δουλεια που εχει γινει για κονσολα. Το εχουν προσεξει πολυ το παιχνιδι δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο κολλημα ή glitch ή bug (αν εξαιρεσεις αυτο που ειπα με τις ομιλιες το οποιο βεβαια μπορει καλλιστα να μην ειναι bug).

Επισης τα stealth κομματια οντως ειναι λιγο ασυγχωρητα
    Spoiler!

Φανταζομαι Νικολα οτι σαν πρωτο boss εννοουσες αυτο το τερας στην λιμνη σωστα? Γιατι αυτο θα πολεμησω τωρα. Στην προετοιμασια ειμαι. Αναλογα πως θα τα παω θα ανεβασω και την δυσκολια. Ηδη στα generic mobs κανω προπονηση!

Τα βιβλια τα διαβαζω φυσικα δεν τα κουβαλαω απλως, μαλιστα πηγα και ψωνισα βιβλια, τα οποια βεβαια ειναι λιγο τσιμπημενα. Αρχισα να παιζω και τα mini games τα οποια μερικα απο αυτα οπως το arm wrestling ειναι αλυσιδες και επειδη ειμαι στο τελευταιο σταδιο που πρεπει να βρω εναν σουπερ ουαο να πλακωθω μαζι του, εαν προχωρησω το main quest παπαλα αυτο? Φανταζομαι ναι.

Επισης μολις συνειδητοποιησα οτι καθομαι και σε πριζω με ερωτησεις ολη την ωρα γι αυτο θα κανω λιγο τουμπεκι λολ

ΝΑι ναι ξερω θα μου πεις οτι δεν σε πειραζει but still...!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Στο πα οτι χανεσαι λιγο με τα ονοματα αμα δεν ξερεις καποια βασικα πραγματα .Sure μπορεις να πας μετα στο journal και να δεις ποιος ηταν ποιος που αναφεροταν στον προηγουμενο διαλογο αλλα τοτε μπορει να εχεις χασει το ζουμι της συζητησης και να μην ξερεις τι παιζει .Αμα κρινω μαλιστα και το που εισαι ηδη θα εχει αρχισει να γινεται αναφορα σε ενα ατομο στο οποιο για συγκεκριμενους λογους δεν στο ειχα γραψει στο pdf και βαζω στοιχιμα οτι αναρωτιεσαι who the fuck is that and wtf is he talking about XD (και θα γινεται ακομα μεγαλυτερο οσο προχωρα το παιχνιδι).

Μια επιλογη που εχεις κανει ηδη εχει αλλαξει το balance(ή το εχει διατηρησει) του κοσμου απλα δεν το ξερεις .Τα διαφορετικα μονοπατια ομως αρχιζουν να φαινονται προς το τελος του ch1 και συνεχιζει μετα απο εκει.Keep at it and you will see,θυμησου πως πολλες φορες καποαι δεν ειναι φανερα μεχρι να παιξεις ενα 2ο playtrhough κανοντας αλλα πραγματα.

Τα stealth κομματια παλι καλα να λες στην 360 version γιατι ειχα δει κατι βιντεακια και ειδα πως οταν πας για knock out καποιον σε stealth σε βαζει σε "cutscene"-like σκηνικο(εφοσον δεν το αλλαξαν) ενω στο pc γινονται real time σαν κανονικο hit και ηταν ευκολοτερο να μην προλαβεις να τον χτυπησεις απο πισω πριν σε καταλαβει(μολις τον πλησιαζες παιζει να γυρνουσε).Still ηταν αθλια φτιαγμενο το ατιμο το stealth αλλα παλι καλα που δεν σε υποχρεωνει με retries και απλα χανεις καποια πιθανα rewards.Σιγουρα το κομματι που ειτε πρεπει να κοιταξουν να φτιαξουν μελλοντικα σε αλλα παιχνιδια ή να το διαγραψουν τελειως για χρηση .

Ναι αυτο ειναι το πρωτο boss του ch1 αλλα οχι το "final ch1 boss" που ειχαν πολλοι προβλημα(at least προ patch εποχης) στο hard .Το συγκεκριμενο ομως που αναφερεις ειναι ευκολο αμα κινηθεις σωστα.Σημειωση πως το moongoose potion μπορεις να το φτιαξεις και με αλλα υλικα και οχι μονο με αυτο που ζητουσε να βρεις και δεν επιδρα μονο στο kayran αλλα και σε ολα τα poison attacks(οποτε και σε ολα τα υπολοιπα τερατα).

Τα βιβλια οντως ειναι τσιμπιμενα και ισως θα θες να τα αγορασεις οταν θα αρχιζεις να μαζευεις/εχεις λεφτα γιατι θα αρχισουν να σου ερχονται κατι armor crafting κτλ που θα σε φανε ουκ ολιγα orens .

Το arm wresting ειναι σιγουρα αυτο που δινει τα περισσοτερα λεφτα.Αντιθετα το poker dice ειναι αυτο και που δινει λιγοτερα και το πιο δυσκολο.A shame really γιατι στο W1 ειχε κατι που το εκανε ακρως εθιστικο και κερδιζες αραδα λεφτα(final boss σε αυτο ηταν ο foltest και τον ξαφριζες ).Και ναι,αμα προχωρησεις παπαλα αλλα το boss battle που αναφερεις ειναι περιπου το 40% του chapter στα main quest νομιζω οπτοε δεν εχεις ακομα προβλημα.Αν και το arm wrestle στο flotsam εχει ενα ειδικο reward οπως θα δεις για καποιο αλλο quest εκει, που με την σειρα του σε αμοιβει με ενα πολυ καλο reward.You will see,υποθετω.

Μαντεψε....δεν πειραζει
    Last edited by nikolaszax; 23-04-2012 at 20:01.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Just saw one of the new cutscenes στο ch3 απο την πλευρα του αλλου χαρακτηρα(οχι του roche) δηλαδη του
    Spoiler!
    και επισης αλλαζουν την final area οπτικα ωστε να δειχνει
    Spoiler!
    σε αντιθεση με το πως εδειχνε η area προ-EE patch στο τελος.Μια αλλαγη που δινει + στην ατμοσφαιρα.
    Μενει τωρα να τελειωσω και να δω το νεο closing του παιχνιδιου...αυριο ομως .
    Last edited by nikolaszax; 23-04-2012 at 22:57.

Name
    Δημήτρης

Νικολα να μαντεψω οτι το ατομο που λες ειναι η witch (το ονομα της ξεκιναει απο W κατι αλλα τωρα δεν θυμαμαι) στο σκηνικο που
    Spoiler!
    αν ναι οντως σε εκεινο το σημειο ακριβως καπου το εχασα γιατι μου ηταν εντελως αγνωστο προσωπο και σαν να μην εφτανε αυτο εσκασε κατευθειαν και ενα περιεργο cutscene που δεν το πολυκαταλαβα και σκεφτομουν να κανω ερευνα...

ή να μην κανω τελικα γιατι απο αυτα που γραφεις αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο μαλλον μου λες καλυτερα να μην ξερω!

Παντως το εβαλα στο Hard και επισημα το παιχνιδακι και τωρα βουρ γιατι παω να συναντησω Ioverth!

Oσο για το arm wrestling secret reward μηπως το μπερδευεις με το ποκερ? Γιατι εκει σου δινει ενα εξτρα reward για το quest με το Troll!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Hard?
    Μπραβο ρε, εγω προσωπικα και στο normal αιθανομουν οτι ηταν πολυ challenging το παιχνιδι, ειδικα τα bosses ηταν παλουκια!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Νικολα να μαντεψω οτι το ατομο που λες ειναι η witch (το ονομα της ξεκιναει απο W κατι αλλα τωρα δεν θυμαμαι) στο σκηνικο που
    Spoiler!
    αν ναι οντως σε εκεινο το σημειο ακριβως καπου το εχασα γιατι μου ηταν εντελως αγνωστο προσωπο και σαν να μην εφτανε αυτο εσκασε κατευθειαν και ενα περιεργο cutscene που δεν το πολυκαταλαβα και σκεφτομουν να κανω ερευνα...

ή να μην κανω τελικα γιατι απο αυτα που γραφεις αν μιλαμε για το ιδιο προσωπο μαλλον μου λες καλυτερα να μην ξερω!

Παντως το εβαλα στο Hard και επισημα το παιχνιδακι και τωρα βουρ γιατι παω να συναντησω Ioverth!

Oσο για το arm wrestling secret reward μηπως το μπερδευεις με το ποκερ? Γιατι εκει σου δινει ενα εξτρα reward για το quest με το Troll!
    Α ναι λαθος μου,το poker ηταν για το hunter's armor με το troll .
    Και ναι για αυτην μιλαω.Δυστηχως
    Spoiler!

Anyways δεν συμβουλευω να το ψαξεις ακομα γιατι θα κανεις spoiler το wild hunt questline ουσιαστικα και πιθανως να αλλαξεις τις αποψεις σου απο τωρα για καποιους χαρακτηρες κατι που θα επρεπε να κανεις μετα(αν ηταν να το κανεις).Οποτε προχωρα το και θα δουμε πως θα στο παει ,νωρις ειναι ακομα.Το πολυ πολυ να στα εξηγησω και θα τα καταλαβεις καλυτερα σε 2ο playtrhough αμα κανεις.

@ hakoo
    Που να το βαλεις και στο dark .Μιλαμε για πολυ rage moments,καποιες φορες 2-3 hits ειναι αρκετα να σε φανε .Απο την αλλη εκανα ακομα περισσοτερο χρηση ολον των δυνατοτητων του παιχνιδιου για να το βγαλω.Καταφερα μεχρι και τον ρημαδο operator/secret boss να βγαλω που στα παλια μου playtrhoughs δεν ειχα καταφερει (Then again ισως φταιει οτι το mage path,που επαιξα αυτην την φορα ειναι seriously overpowered στο τελος ) ενω ακομα και το ch1 boss battle εβγαλα στην 3η προσπαθεια(ενω παλια ειχα χασει καμια 10αρια φορες στο hard)
    Anyways δεν ξερω σε ποια εκδοση το ειχες παιξει τοτε αλλα εχει σιγουρα γινε ευκολοτερο,το blocking δεν τραβαει τοσο vigor οπως παλια και ειναι viable choice και γενικα καποια δυσκολα κομματια(πχ prologue courtyard fight) εχουν γινει πιο ευκολα.

Name
    Δημήτρης

το μονο gameplay element το οποιο δεν χρησιμοποιω καθολου σχεδον μεχρι στιγμης ειναι τα traps... ισως τωρα που το εβαλα στο δυσκολο να τα χρειαστω!

Name
    Δημήτρης

μου εσπασε τα νευρα το Boss του Chapter 1 !! Πρεπει να εχασα 5-6 φορες... η πλακα ποια ειναι; Οτι τις πρωτες φορες εχασα πριν προλαβω να τον ακουμπησω και διαολοστελνα βραδιατικα (βασικα χειροτερα απο διαολοα εβγαζα σε καποια φαση αλλα ενιγουεη λολ!) και την 7η φορα το εβγαλα χωρις να με ακουμπησει ο μπασταρδος!

Βασικα η τακτικη ειναι υπερβολικα απλη aard και ενα μικρο slash μαζι με ενα μεγαλο αμεσως μετα. Κατευθειαν dodge και repeat!

Σαν boss βεβαια δεν μου αρεσε. Πολυ confined space και η ολη τακτικη το κανει απλα μονοτονο. Πολυ καλο ομως το ending scene!

Κατι ομως που δεν πολυκαταλαβα:
    Spoiler!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

μου εσπασε τα νευρα το Boss του Chapter 1 !! Πρεπει να εχασα 5-6 φορες... η πλακα ποια ειναι; Οτι τις πρωτες φορες εχασα πριν προλαβω να τον ακουμπησω και διαολοστελνα βραδιατικα (βασικα χειροτερα απο διαολοα εβγαζα σε καποια φαση αλλα ενιγουεη λολ!) και την 7η φορα το εβγαλα χωρις να με ακουμπησει ο μπασταρδος!

Βασικα η τακτικη ειναι υπερβολικα απλη aard και ενα μικρο slash μαζι με ενα μεγαλο αμεσως μετα. Κατευθειαν dodge και repeat!

Σαν boss βεβαια δεν μου αρεσε. Πολυ confined space και η ολη τακτικη το κανει απλα μονοτονο. Πολυ καλο ομως το ending scene!

Κατι ομως που δεν πολυκαταλαβα:
    Spoiler!
    ahahahahahah .Told you οτι μαλλον θα σε εκνευρισει XD.Το
    Spoiler!

Τωρα οσον αφορα το flotsam δεν μου ειπες τι ακριβως εκανες για να σου εξηγησω τον λογο
    Spoiler!
    Last edited by nikolaszax; 24-04-2012 at 11:52.

Bookmarks

Bookmarks