Page 59 of 72 FirstFirst ... 94955565758596061626369 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1432

Thread: Trophy Boost

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by rookie View Post
    Επειδη ειδα οτι διαφοροι "συντροφοι" του φορουν παλευουν με το Unit 13, διατιθεμαι για δωρεαν "σεμιναριο" πιστας, ωστε μεσα σε 2-3 λεπτακια με coop να παιρνουν πανω απο 200.000 xp ωστε να ανεβασουν λεβελ γρηγορα σε ολους τους Operatives. Πληροφοριες ενταυθα!
    Βρειτε μια μερουλα και ωρα να το κανουμε 2-3 φορες και μετα μονοι σας (ανα ζευγαρια εννοω....χοχοχο)
    φιλαρακι με σωζεις.. με τα βιας μαζευω 110,000 xp την φορα.!
    ποιος αλλος το παλευει εδω μεσα?

2. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

antoniss (24-01-2016)

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    φιλαρακι με σωζεις.. με τα βιας μαζευω 110,000 xp την φορα.!
    ποιος αλλος το παλευει εδω μεσα?
    O Aντωνης σιγουρα, απλα λογω παντουφλας θελει αργα το βραδυ να γινονται τετοια κολπα!
    Χοχοχοχο...τον εδωσα στεγνα!

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

4. The Following User Says Thank You to rookie For This Useful Post:

antoniss (24-01-2016)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

O Aντωνης σιγουρα, απλα λογω παντουφλας θελει αργα το βραδυ να γινονται τετοια κολπα!
    χαχαχα εγω μεσα παντως για ολες τις ωρες!!! δεν εχεει παντοφλα για μενα... ακομα!!

6. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

antoniss (24-01-2016)

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

χαχαχα εγω μεσα παντως για ολες τις ωρες!!! δεν εχεει παντοφλα για μενα... ακομα!!
    Για μενα εχει, αλλα ακομα πεφτει μαλακια....με την χνουδοτη πλευρα....

8. The Following 2 Users Say Thank You to rookie For This Useful Post:

AriStos13 (21-01-2016)

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

^stay on topic

Να επανέλθεις όταν θα γυρίσει πλευρά η παντόφλα χεχε

10. The Following User Says Thank You to litanies For This Useful Post:

antoniss (24-01-2016)

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Παιδες καλημέρα και καλή χρονιά. Εχω καιρό να ποστάρω και είπα να γράψω αν ενδιαφέρεται κανείς. Είμαι σε φάση αναζήτησης παιχτών για να μπορέσω να μπουστάρω καποια παιχνίδια που είτε δεν έχουν κόσμο είτε οι ώρες χωρίς μπουστάρισμα είναι ατελείωτες και το μπουστ είναι μονόδρομος είτε γιατί το απαιτεί το παιχνίδι.

Γενικά μου είναι πιο εύκολο να μπουστάρω τα πρωινά ( 1000-1300-1400 ) αν και δεν αποκλείονται τα βράδια κατόπιν συννενόησης.

Ψάχνω λοιπόν άτομο για τα εξής : Red Fauction Guerilla, Castle Crashers, Assassins Creed Brotherhood-Revelations ( αν δεν κάνω λάθος έχουν και τα 2 ονλάιν ),sniper elite V2, Resident Evil 5 ( τα DLC's ),Far Cry 2. Δε μπορώ να υποσχεθώ ότι το μπουστ θα είναι καθημερινό, φτάνει να θέλετε να τα κάνουμε έστω και μία ή 2 ώρες την ημέρα. Αν μπορούμε παραπάνω, γιατί οχι φτάνει να υπάρχει κατανόηση και συννενόηση. Στην περίπτωση που τελειώσετε το παιχνίδι, δεν έχω απαίτηση να συνεχίζετε για μένα, οπότε έστω και λίγο να θέλετε στο καθένα, είμαι διαθέσιμος. Ευχαριστώ!

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by Gokussjin View Post
    Παιδες καλημέρα και καλή χρονιά. Εχω καιρό να ποστάρω και είπα να γράψω αν ενδιαφέρεται κανείς. Είμαι σε φάση αναζήτησης παιχτών για να μπορέσω να μπουστάρω καποια παιχνίδια που είτε δεν έχουν κόσμο είτε οι ώρες χωρίς μπουστάρισμα είναι ατελείωτες και το μπουστ είναι μονόδρομος είτε γιατί το απαιτεί το παιχνίδι.

Γενικά μου είναι πιο εύκολο να μπουστάρω τα πρωινά ( 1000-1300-1400 ) αν και δεν αποκλείονται τα βράδια κατόπιν συννενόησης.

Ψάχνω λοιπόν άτομο για τα εξής : Red Fauction Guerilla, Castle Crashers, Assassins Creed Brotherhood-Revelations ( αν δεν κάνω λάθος έχουν και τα 2 ονλάιν ),sniper elite V2, Resident Evil 5 ( τα DLC's ),Far Cry 2. Δε μπορώ να υποσχεθώ ότι το μπουστ θα είναι καθημερινό, φτάνει να θέλετε να τα κάνουμε έστω και μία ή 2 ώρες την ημέρα. Αν μπορούμε παραπάνω, γιατί οχι φτάνει να υπάρχει κατανόηση και συννενόηση. Στην περίπτωση που τελειώσετε το παιχνίδι, δεν έχω απαίτηση να συνεχίζετε για μένα, οπότε έστω και λίγο να θέλετε στο καθένα, είμαι διαθέσιμος. Ευχαριστώ!
    απο το re5 μου εχουν μεινει κατι ψιλα? Αλλα να βοηθησω δεν εχω προβλημα. Τα αλλα ειτε δεν τα εχω, ειτε τα ειχα καποτε αλλα τα εστιλε (εξαιρεση το fc2 που απλα το θεωρω ΑΝΩΜΑΛΙΑ να κατσω να το πλατιναρω)

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Εσένα σου έχω πει .... δίνεις και χωρίς κουκούλα!... είναι φίλοι μας οι Γερμανοί και έτσι.... (σε λάθος εποχή ζεις...χαχαχα )

Αρίστο αν θες να το πάμε μαζί το Unit13 για τα lvls είμαι μέσα , απλά από μέσα της εβδομάδας , Τετάρτη και μετά γιατί έχω μπλέξει με το κωλο 2k14 και είμαι στα τελειώματα , απο τον Δεκέμβριο παίζω κάθε μέρα...
    αν εξαιρέσεις για διάλειμμα κάτι jap που έιναι του κώλου απλά κάνεις skip κτλ. μόνο αυτό παίζω προς το παρόν , μου έχει μείνει ένα trophy για plat..
    Από 11 και μετά το βράδυ μπορούμε να παίζουμε , και 1 ώρα να παίξουμε την φορά είναι μια χαρά για το lvl.

Για μενα εχει, αλλα ακομα πεφτει μαλακια....με την χνουδοτη πλευρα....
    Καλά ακόμα είναι αρχές φιλος , μόλις αγοράσει σπίτι άλλες με τακουνάκι ή τσοκαράκι ξανά γράψε μας εντυπώσεις....λολ

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    Εσένα σου έχω πει .... δίνεις και χωρίς κουκούλα!... είναι φίλοι μας οι Γερμανοί και έτσι.... (σε λάθος εποχή ζεις...χαχαχα )

Αρίστο αν θες να το πάμε μαζί το Unit13 για τα lvls είμαι μέσα , απλά από μέσα της εβδομάδας , Τετάρτη και μετά γιατί έχω μπλέξει με το κωλο 2k14 και είμαι στα τελειώματα , απο τον Δεκέμβριο παίζω κάθε μέρα...
    αν εξαιρέσεις για διάλειμμα κάτι jap που έιναι του κώλου απλά κάνεις skip κτλ. μόνο αυτό παίζω προς το παρόν , μου έχει μείνει ένα trophy για plat..
    Από 11 και μετά το βράδυ μπορούμε να παίζουμε , και 1 ώρα να παίξουμε την φορά είναι μια χαρά για το lvl.

Καλά ακόμα είναι αρχές φιλος , μόλις αγοράσει σπίτι άλλες με τακουνάκι ή τσοκαράκι ξανά γράψε μας εντυπώσεις....λολ
    Αντωνη πολυ θα ηθελα να μπουσταρουμε παρεα αλλα σημερα μου επεσε κατω και μου εσπασε η οθονη! Δεν ξερω αν θα το φτιαξω να πω την αληθεια!!!

Sent from my iPhone 6

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

εισαι και παρεξηγιαρης παναθεμα σε....

Στο unit 13 θα σε βοηθησω εγω αν δεν μπορεσει τελικα ο Αριστος....αλλιως απλα θα σας δειξω το κολπο. Αλλα κανε πρωτα ολα τα υπολοιπα που δινουν και αυτα xp ωστε να μην boostaroyme xp χωρις λογο και χανουμε χρονο.....

16. The Following User Says Thank You to rookie For This Useful Post:

antoniss (24-01-2016)

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Αντωνη πολυ θα ηθελα να μπουσταρουμε παρεα αλλα σημερα μου επεσε κατω και μου εσπασε η οθονη! Δεν ξερω αν θα το φτιαξω να πω την αληθεια!!!

Sent from my iPhone 6
    έλα ρε φίλε σοβαρά; γκαντεμιά! να το φιάξεις δεν ξέρω αν θα σε σύμφερε πάντως , για κανένα used ίσως ;

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

έλα ρε φίλε σοβαρά; γκαντεμιά! να το φιάξεις δεν ξέρω αν θα σε σύμφερε πάντως , για κανένα used ίσως ;
    Ειμαι σε σκεψεις για το τι να κανω!!

Sent from my iPhone 6

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Ξερει κανεις αν στο Street Fighter x Tekken gia to vita, υπαρχει τροπος να boostaristoyn oi 100 nikes online?

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια για να βγάλω κάποια trophy στα dlcs του call of duty MW3 στο veteran.Αν υπάρχει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει ή τα θέλει και αυτός ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει μνμ.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Υπαρχει κανεις που να θελει να Boostaroyme σημερα η αυριο βραδυ το Street Fighter x Tekken για το vita?

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Υπάρχουν άτομα που να έχουν τα dlcs στο Battlefield bad Company 2 να τα βγάλουμε?Θέλει 3 άτομα για να βγει πιο γρήγορα για όλους.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Υπαρχει κανεις που να θελει να Boostαρουμε κατι ευκολα τροπαιακια στο motogp13 sto vita? (το ειχε δωσει το Plus)

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Κάποιος για το rocket league .Το τρόπαιο που θέλει να κάνεις invate a friend

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by karlat89 View Post
    Κάποιος για το rocket league .Το τρόπαιο που θέλει να κάνεις invate a friend
    Αν δεν βρεις αλλον, να το ξανακατεβασω εγω....απλα αυτο τον καιρο ο σκληρος του ps4 ειναι ΤΙΓΚΑ και δεν ξερω αν χωραει παιχνιδι εστω και τοσο μικρο....

26. The Following User Says Thank You to rookie For This Useful Post:

karlat89 (03-03-2016)

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Θέλει κανείς να boostάρουμε όλα τα DLCs του Modern Warfare 3 ?

Αν και έχει παλιώσει το game ακόμα παίζεται ευχάριστα

Iron Clad and Kill Switch
    Arctic Recon
    Vertigo
    Special Delivery and Light 'Em Up

Bookmarks

Bookmarks