^black flag εδώ αν θες![]()
^black flag εδώ αν θες![]()
και με τους δυο θα το boostarw βρε...ολοι μαζι θα βγει πιο ευκολα. Δειτε τον οδηγο λιγο
http://www.playstationtrophies.org/f...e-roadmap.html
Καλημερα και απο μενα, ειπα μετα απο καιρο να δοκιμασω την τυχη μου με την πλατινα του FIFA15 μιας και το εχω λιωσει.
Δυστυχως εχει ενα τροπαιο που πρεπει να σκοραρεις 2 φαουλ ή 10 πεναλτι με τον pro club παιχτη σου, εχει κανεις καμια βοηθεια; θελει καποιος να το παλεψει;
Ενα ευχαριστω στο mihalis13 που εκατσε βραδιατικα να βγαλουμε 2-3 τροπαια στο project cars.
Οποιος αλλος θελει βοηθεια για το 5% και τους 3 σερι καθαρους αγωνες εδω ειμαστε,αν και ειδα καπου οτι καποιος το εβγαλε με ατυο τον τροπο (εγω δεν το δοκιμασα)
I just got this trophy playing solo. Here's how :
First pick a car / track combo that you think people won't be interested in racing, so others will be less likely to join you. I chose Sakitto GP and the Caterham 7 classic. Next, the settings :
Privacy - Public
Number of laps - 1
Max. grid size - 3
Max. number of human opponents - 1
Fill with AI opponents - Yes
Opponent skill - 0
Opponents all identical car - Yes
Car Class - Current
Qualifying - 5 mins THIS IS IMPORTANT. It allows you to start the race without having to wait for a human to join you.
With that all done, hit Create and start the qualifying session. 5 mins isn't enough time to actually set a lap time on Sakitto, but it doesn't matter. Then, if no humans have joined in during the 5 minute session
mihalis13 (11-06-2015)
Christos33 (11-06-2015)
mihalis13 (11-06-2015)
θελω τρια ατομα να με βοηθησουν σε αυτο το τροπαιο στο dying light:
Complete 5 quests in a single co-op game with the same 3 partners
ειναι πεντε λεπτα υποθεση. θα εχω κανει εγω την προεργασια και το μονο που χρειαζετε ειναι να μπουμε για 10 λεπτα.
AriStos13 (30-06-2015)
Snk (08-07-2015)
Θα ήθελα κάποιος να βοηθήσει για να πάρω το μοναδικό online trophy στο rocket league. Είναι πανεύκολο απλά πρέπει να παίξω έναν αγώνα με κάποιον φίλο.
menel34 (20-07-2015)
menel34 (21-07-2015)
menel34 (21-07-2015)
menel34 (21-07-2015)
Bookmarks