Υπάρχει κάποιος να θέλει να βγάλουμε το ονλάιν τρόπαιο του NFS Shift στο DLC ( exotic cars )?
Βρηκα άτομο απο ξενο σαιτ αλλα αν καποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να πάμε και περισσότερα άτομα. Το παιχνίδι θα το εχω για λιγες μέρες, οποτε οσοι θέλετε, είστε ευπρόσδεκτοι.
Το συγκεκριμένο trophy στο Dying Light μου έχει σπάσει τα νεύρα...
http://psnprofiles.com/trophy/3303-D...mini-Lupus-Est
Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο να το πάρω πιο γρήγορα;;;
Δεν θυμάμαι αν σε εχω μεσα στους φίλους του psn, κανε εσυ στο christoforos7 και οπότε με πετύχεις μέσα σφυρα να το βάλουμε μπαμ μπαμ καλύτερα είναι να κανονίσουμε κανένα βραδυ που δεν θα μας κόψουν να κοιμούνται τα παιδια και η κυρά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχαλη πήγαινε στην παλια πολη. Εκει σου βγαζει περισσοτερες ευκαιρίες για να το παρεις. Κοιτα να κανεις βολτες στις ταρατσες γιατι στους βγαζει στα μαλκονια κ οχι σε δρομους.
Επισης, μπορει να χρειαστει να σωσεις περισσότερους απο 15. Εγω χρειαστηκε να σωσω 17 για να μου το δωσει.
Πηγαινε τν για υπνο 1-2 φορες να αλλαξει η μερα μηπως κ θα σου ανοιξει μερικους. Ο οδηγος απο το pstrophies δειχβει 2-3 σημεια στην παλια πολη που βγαζει συχνα. Δοκιμασε το. Εγω παντως σε αυτα τα σημεια δεν βρηκα ποτε. Ισως φανεις πιο τυχερος εσυ.
Ειμαι απο κινητο κ δεν μπορω να σου βρω το λινκ.
Έχει κανείς το black flag gia ps4?
Άμα το εχει να boostaroyme μαζί το all rounded trophy
Bookmarks