Page 21 of 72 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1432

Thread: Trophy Boost

Cool Member SevenAm's Avatar
    PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Υπάρχει κάποιος που θέλει να παίξει το co-op Riptide Dead Island από αρχή μέχρι τέλος? (Δεν χρειάζεται να γίνει με τη μία!)
    Happy Days in Killzone 3 MP @ http://www.youtube.com/watch?v=ln_96Vuk1Ac

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Παιδιά δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο Thread και sorry για το off..

Μήπως θα βοηθούσε αρκετούς από εδώ να βρουν co-op partners πιο εύκολα ή να προγραμματίσουν καινούργιους τίτλους εαν υπήρχε ένα συγκεντρωτικό πόστ στο οποίο το κάθε μέλος μπορεί να αναφέρει τι παίζει ή και τι προγραμματίζει να παίξει (και αν φυσικά χρειάζεται βοήθεια)? Όπως πχ στις αγγελίες που υπάρχει ανανέωση με το τι έφυγε και τι μπήκε στη λίστα?

εγώ προσωπικά έχω 4-5 τίτλους που θα με απασχολήσουν και ήδη με απασχολούν αλλά το να ξέρω ανα πάσα στιγμή αν κανείς τρέχει το ίδιο παιχνίδι παράλληλα θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ακόμη και για τίτλους που σκέφτομαι να ξεκινήσω..

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Κοίτα από boost σε trophies και να παίξεις με άλλους αν κοιτάξεις παλιά post είμαστε 5-6 άτομα που ψάχνουμε συνέχεια για άτομα να μας βοηθήσουν το απλό που θα κάνεις ειναι να γράψεις σε ποια παιχνίδια ζητάς βοήθεια και μετά ελπίζεις οτι κάποιος θα απαντήσει.Μετά για trophy boost μπορεις να μπεις στο psnprofiles.com κανε register κ εκει μπορείς να κάνεις game session με το παιχνίδι που θέλεις και ποία trophies θέλεις και απλά το ποστάρεις και περιμένεις να κάνουν join άλλα άτομα.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

4. The Following 2 Users Say Thank You to konstantinos For This Useful Post:

SevenAm (03-09-2013)

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Thanks Κώστα, ήδη είμαι μέλος εκεί και στο ps3trophies.org αλλά θα προτιμούσα να παίξω με κάποιον από Ελλάδα ή ακόμη καλύτερα και από το forum.

PSN ID
    kostantlnos

Να σου πω την αλήθεια μην περιμένεις πολλά κάνε εμένα για αρχή φίλο και αν έχουμε καποιο παιχνίδι παίζουμε βασικό στην παρέα για boost ειναι το skype για να μιλάμε.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

7. The Following User Says Thank You to konstantinos For This Useful Post:

SevenAm (04-09-2013)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Θα παίξουμε BF3? Τι θα γίνει;

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Quote Originally Posted by konstantinos View Post
    Να σου πω την αλήθεια μην περιμένεις πολλά κάνε εμένα για αρχή φίλο και αν έχουμε καποιο παιχνίδι παίζουμε βασικό στην παρέα για boost ειναι το skype για να μιλάμε.
    Thanks και θα στείλω req. το βραδάκι!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Θα παίξουμε BF3? Τι θα γίνει;
    γεια σου Σπύρο ,

τις τελευταίες εβδομάδες έχω μπλέξει και ή μπαίνω αργά το βράδυ (23:00 και μετά) ή και καθόλου ... βασικά δεν θυμάμαι να έχω 2 εβδομάδες να ανάψω το ps3 και να μην είμαι διακοπές...

τεσπα , για το BF3 όμως να δούμε λίγο ποιοι είμαστε να κανονισουμε ;

ας γράψουμε αρχικά ποιος είναι μέσα και γενικά ποιες ώρες της ημέρας μπορεί ,

εγώ π.χ. μπορώ καθημερινές αργά αλλά για την περίπτωση του BF3 αν το ξέρω 2-3 μέρες πριν θα κανονίσω να μπω από τις 18:00 και όσο πάει ,

ΥΓ. Σπύρο με το AC3 τί έκανες το έβγαλες ;

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

εγω ειμαι για BF3, απλα αυτο τον καιρο μας πετανε στο δρομο (η κυβερνηση) με τις απολυσεις που ετοιμαζει και ειμαστε καθε μερα σε συνελευσεις συμβουλια διαβουλευσεις κοκ και συχνα γυρναω σπιτι μου πολυ αργα (εως νυχτα) με τσιτα τα νερυα, πονοκεφαλο και διαθεση σκατα....
    παντως αμα αποφασισετε μερες θα προσπαθησω να συμμετεχω....αλλωστε σε 1-2 βδομαδες παιζει να ειμαι και ανεργος και να εχω απειρο χρονο.....

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PSN ID
    kostantlnos

Quote Originally Posted by rookie View Post
    εγω ειμαι για BF3, απλα αυτο τον καιρο μας πετανε στο δρομο (η κυβερνηση) με τις απολυσεις που ετοιμαζει και ειμαστε καθε μερα σε συνελευσεις συμβουλια διαβουλευσεις κοκ και συχνα γυρναω σπιτι μου πολυ αργα (εως νυχτα) με τσιτα τα νερυα, πονοκεφαλο και διαθεση σκατα....
    παντως αμα αποφασισετε μερες θα προσπαθησω να συμμετεχω....αλλωστε σε 1-2 βδομαδες παιζει να ειμαι και ανεργος και να εχω απειρο χρονο.....
    Δεν σε βαζουμε στην ομαδα εσενα.χαχαχα παντως να παμε κ για AC3.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Σωστός ο Αντουάν, να κάνουμε προετοιμασία. Ελπίζω να μαζευτεί ικανός αριθμός. Μπορώ καθημερινά (εκτός Παρασκευής) από τις 18.00 και μετά. Μετά τις 23.00 - 24.00 η απόδοση μου πέφτει δραματικά

Ξεκινάω τη λίστα και όποιος ενδιαφέρεται κάνει quote το post και συμπληρώνει το όνομα του. Να συμπληρώσω ότι το πλάνο είναι να νοικιαστεί server να τον έχουμε για την πάρτη μας και να μη μας "γλεντάνε" οι προφέσσορες του είδους μέχρι να μάθουμε το παιχνίδι. Πάντως αν υπάρχει θέμα μπορεί να το παίξουμε και σε 2-3 μήνες. Δεν έχουμε deadline

1. Spyroni

Αντώνη, δεν ασχολήθηκα με το AC3 γιατί με είχε μονοπωλήσει το XCOM, από το οποίο μετά από 3 συνεχόμενα playthroughs είπα να κάνω μια διακοπή. Με έχει τσαντίσει και το γεγονός ότι μου έχει γκλιτσάρει και το τρόπαιο με τα pivots οπότε θα το πιάσω όποτε μου έρθει.

PSN ID
    SevenAM
    Name
    Vassilis

Παιδιά καλημέρα! GTAV θα βάλετε καθόλου στο πλάνο??

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

ωραία.... οπότε για το BF3 ας ξεκινήσουμε εγώ λέω την επόμενη εβδομάδα μία καθημερινή (εκτός Παρασκευής) στις 18:00 και μετά βλέπουμε για την επόμενη φορά πότε θα είναι,
    (για αρχή θα αναλάβω εγώ τον server)
    Αν ξέρει ο Κωνσταντίνος το πρόγραμμά του για το ποιο απόγευμα δεν θα δουλεύει ας το πει να πούμε και μέρα συγκεκριμένα , οπότε μέχρι να μας πει είναι ανοιχτό από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη στις 18:00

θα είμαστε οι :

1. Spyroni
    2. auber002b
    3. Kostantlnos

(όποιος θέλει να μπει στην ομάδα , ας γράψει το psn id του, απλά να ξέρει πως θα παίξουμε κυρίως για να βγάλουμε τα Online trophies & level πιο γρήγορα σε δικό μας server)

ΥΓ. Λυμπέρη εύχομαι όλα να πάνε καλά με την δουλειά..

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Βαλτε και μενα υπο την αιρεση να μπορω εκεινη την μερσ που θα πειτε.......αλλιως καποια αλλη μερα....

Να υποθεσω οτι θα τον νοικιαζουμε ανα ΜΕΡΑ τον σερβερ ε?

Υ.Γ Και γω το ευχομαι ρε Αντωνη, αλλα η ευχες δεν τρωγονται και δεν πληρωνουν ρευμα και σουπερμαρκετ.......
    Last edited by rookie; 05-09-2013 at 20:51.

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PSN ID
    kostantlnos

Από βδομάδα δεν μπορώ μόνο δευτέρα τις υπόλοιπες μέρες είμαι ελεύθερος.

Η A-Team μαζευται, μακαρι να ειχα και εγω το Battlefield 3 να εμπαινα στη παρεα.
    Λυμπερη οτι καλυτερο με τη δουλεια σου ρε φιλε

PSN ID
    kostantlnos

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Ίσως και εγώ μέσα για BF3 αν ξέρω μέρες ώρες.

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

οκ σύμφωνα με όλα αυτά που έχουμε πει , ας κάνω την αρχή :

Τετάρτη 11/9 και ώρα 18:00 για BF3

1. Spyroni
    2. auber002b
    3. Kostantlnos

Λογικά θα είναι και άλλο ένα παιδί εκτός φόρουμ που είχα μιλήσει άρα 4 άτομα σίγουρα ,
    οπότε τώρα που είπαμε μερα και ώρα συγκεκριμένα , πείτε ποιοι άλλοι μπορείτε π.χ. Nerven & Λυμπέρης ;

ΕΕΕΕΕ βαλε και εμενα μεσα αλλαξανε τα δεδομενα με κελεσανε για επιστρατευση!!!! λοιπον για τεταρτη ψιλομπορω, εχω boost στις 9 το βραδυ στο hawx ειναι να βγαλω ενα δυσκολο τροπαιο, επομενως 8 παρα κατι θα φυγω απο εσας θα το παρω και ξαναερχομαι
    πιστευω θα μου παρει κανα μισαωρο.

Bookmarks

Bookmarks