Page 13 of 72 FirstFirst ... 3910111213141516172363 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1432

Thread: Trophy Boost

Ελα ρε συ εγω ειμαι ο καμενος αλλα να σου πω οτι δεν εχω παιξει καθολου ονλαιν το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναω απο το 0 και νομιζω οτι υπαρχει ενα τροπαιο να κανεις 10.000 σκοτωμους?

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by rookie View Post
    Επισης, υπαρχει ενας καμμενος σαν εμενα που θελει και την πλατινα του Resistance 2.
    Υπαρχει κανας αλλος εξισσου καμμενος να βοηθησει?
    Ελα ρε συ εγω ειμαι ο καμενος αλλα να σου πω οτι δεν εχω παιξει καθολου ονλαιν το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναω απο το 0 και νομιζω οτι υπαρχει ενα τροπαιο να κανεις 10.000 σκοτωμους?

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

nai yparxei kai einai aggoyri

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Παρτουζα μαζι θα το παμε ρε σις το resistance 2 ,λοιπον για το rdr οταν βρεθουμε το καλυτερο ειναι να μιλαμε μεσο skype αλλα δεν ξερω αν μπορουμε 8 ατομα geodimi η καμερα δεν βολευει θα πρεπει να την εχεις διπλα σου αλλιως θα ακουμε τις φωνες μας αν την εχεις κοντα στην TV σου ,αλλιως μεσο mic μονο που θα ειμαστε κομπλε.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

εχει καταλαβει κανεις αν με την 8αδα βγαινουν και τα αλλα τροπαια του rdr?
    Κατι 4 συνεχομενες νικες κλπ κλπ?

Quote Originally Posted by konstantinos View Post
    Παρτουζα μαζι θα το παμε ρε σις το resistance 2 ,λοιπον για το rdr οταν βρεθουμε το καλυτερο ειναι να μιλαμε μεσο skype αλλα δεν ξερω αν μπορουμε 8 ατομα geodimi η καμερα δεν βολευει θα πρεπει να την εχεις διπλα σου αλλιως θα ακουμε τις φωνες μας αν την εχεις κοντα στην TV σου ,αλλιως μεσο mic μονο που θα ειμαστε κομπλε.
    Συμφωνο Κωσταντινε με skype ειναι καλυτερα και θα καταλαβαινομαστε καλυτερα και θα εχουμε καθαροτερο και δυνατοτερο ηχο, αλλα δεν ξερω αν το free skype υποστηριζει συνομιλια μεταξυ 8 ατομων συγχρόνως.

Quote Originally Posted by rookie View Post
    εχει καταλαβει κανεις αν με την 8αδα βγαινουν και τα αλλα τροπαια του rdr?
    Κατι 4 συνεχομενες νικες κλπ κλπ?
    Κοιταξε 8 ατομα χρειαζεσαι οπωσδηποτε στα posse up, kingpin (μου φαινεται 8 χωρις αυτον που παιρνει το τροπαιο, 9 συνολο μαζι με εσενα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) και ενα που ειναι στο ποκερ πρεπει να ειναι πληρες το τραπεζι αλλα δεν ξερω ποσα ακριβως ατομα πιανει το τραπεζι τωρα για τα αλλα τροπαια χρειαζεσαι το πολυ 4-5 ατομα για να τα κανεις.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

για το Have Gun Will Travel μπορει να γινει σε privet free roam? γιατι ειπα να το ξεκινησω εχτες κ ενας μ@λ@κ@ς 50αρις ερχοταν κ με σκοτωνε συνεχεια.
    Last edited by ilias78; 27-05-2013 at 17:58.

Spoiler!

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    για το Have Gun Will Travel μπορει να γινει σε privet free roam? γιατι ειπα να το ξεκινησω εχτες κ ενας μ@λ@κ@ς 50αρις ερχοταν κ με σκοτωνε συνεχεια.
    κοιτα το τροπαιο αναφερει σε public free roam επομενως θα σου ελεγα να μην επιχειρησεις να το παιξεις private γιατι ειναι και λιγο χρονοβορο, για να σου δωσω να καταλαβεις πρεπει να κανεις ολα τα hideouts στην αμερικη και στο μεξικο δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο χρονο για να τα ολοκληρωσεις (ο χρονος ειναι εσυ ποση ωρα θα κατσεις στο παιχνιδι για να τα ολοκληρωσεις) και οσες φορες και να τα πεθανεις δεν πειραζει, μπορεις ακομα να τα κανεις και με αλλους παρεα μαζι, παλι θα σου μετρησουν, αλλα θα πρεπει να τα κανεις ολα απο την ωρα που θα μπεις μεχρι την ωρα που θα φυγεις να τα εχεις τελειωσει.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

με βάλατε και μένα στη πρίζα
    Μπορώ να βοηθήσω στα τρόπαια για την πλατίνα (posse κλπ) αλλά θα ήθελα και εγώ βοήθεια για τα DLC. Αν δεν έχετε συμπληρώσει τα άτομα βάλτε και μένα
    Έχει ακόμα x3 xp weekends;

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Σπυρο σε βαζω κ εσενα στα dlc νομιζω αυτο για coop outlaws to the end εχω μονο εγω που ηταν free.Επισεις μπηκα κ ειχε triple xp στης 25 μαιου οποτε μαλλον το επομενο σαββατο θα εχει παλι.

1.kostantlnos
    2.l_impri_um
    3.auber002b
    4.ilias_78
    5.Steva24
    6.geodimi13
    7.Spyroni
    Last edited by konstantinos; 27-05-2013 at 23:29.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

οποτε για τα Hideouts να τα παμε ολοι μαζι.
    kane, εχτες που μπηκε ειχε 3x. μαλλον θα ισχυει για καθε σ-κ. αν ειναι ετσι, το 50 Level θα βγει σφαιρα. μεσα σε μια ωρα ειχα ανεβει 4 Levels.

Spoiler!

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Ηλια τα hideouts δεν ειναι δυσκολα ρε.
    Καταρχας, δεν ειναι υποχρεωτικο να τα ξεκινησεις εσυ....ακομα και αλλοι παιχτες να τα εχουν ξεκινησει, αν εσυ ΑΠΛΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.....και τιποτα να μην κανεις, με το που θα το τελειωσει ο αλλος το hideout θα παρεις ποντους και εσυ και θεωρειται οτι "το εκανες".
    Εγω τα εβγαλα στο μπαμ μονος μου και καναδυο απο αυτα απλα πλησιασα την ωρα που τα τελειωναν αλλοι και μου τα "χρεωσε" κανονικα.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Kane View Post
    με βάλατε και μένα στη πρίζα
    Μπορώ να βοηθήσω στα τρόπαια για την πλατίνα (posse κλπ) αλλά θα ήθελα και εγώ βοήθεια για τα DLC. Αν δεν έχετε συμπληρώσει τα άτομα βάλτε και μένα
    Έχει ακόμα x3 xp weekends;
    Εχω εγω το GOTY, ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ τα dlc αμα ειναι.
    Βεβαια στο Outlaws to the end εχω παρει ολες τις πλατινες, αλλα ουτως η αλλως ΜΙΑ ειναι αυτη που θελει βοηθεια....τις αλλες τις παιρνεις και με random παιξιμο....

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by konstantinos View Post
    Σπυρο σε βαζω κ εσενα στα dlc νομιζω αυτο για coop outlaws to the end εχω μονο εγω που ηταν free.
    Αυτό το είχα ξεχάσει Νόμιζα ότι τα είχα όλα αλλά και εγώ τελικά μόνο αυτό έχω. Οπότε είμαι μέσα για να συμπληρώσετε τα νούμερα και όποιος ενδιαφέρεται βγάζουμε τα coop παρέα.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Σπυρο, εμενα κανε με add και μολις με βρεις μεσα θα σε βοηθησω για το δυσκολακι, αυτο με τα 10 συνεχομενα Κills.
    Το αλλο δυσκολακι, ειναι να παρεις χρυσα μεταλλια σε ολα τα advanced co-op, αλλα αυτο χρειαζεσαι να πεσεις σε ομαδα ατομων με μεγαλυτερα level απο το δικο μου (και ικανοτερος παιχτες) και μαλλον Σ-Κ, διοτι τοτε το παιχνιδι δινει extra xp (και τα χρυσα μεταλλια στα advanced co-op εξαρτωνται ΜΟΝΟ απο τους συνολικους βαθμους που μαζευει η ομαδα λογω των kills)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Κάτι για τα hideouts. Ποσά είναι? Έχει κάποια που το σημάδι τους είναι διάφανο. Τι είναι αυτά?

παιδια βρηκα ενα προγραμμα αντιστοιχο του skype ονομαζεται oovoo ειναι free και μπορεις να συνομιλησεις με 12 φιλους συχρονως.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Γυρω στα 12-13 ειναι.
    Και ειναι οσα δειχνει μονό καπελάκι.......και εννεοειται οτι αν εισια σε ενα ενα ηδη και το κανεις, δεν το δειχνει....

Κάτι για τα hideouts. Ποσά είναι? Έχει κάποια που το σημάδι τους είναι διάφανο. Τι είναι αυτά?

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Μόλις το βγάλεις όμως κ απομακρυνθείς, στο εμφανίζει πάλι.

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    έχεις κανείς το MEDAL OF HONOR του 2010
    να κανονίσουμε για το τρόπαιο :

Fire Controller
    Use each offensive support action once (awarded at end of round)

Ενδιαφαιρεσαι ακομα?

μπορει καποιος να δωσει καμια βοηθεια στο Online του pro 12? εφοσον εκλεισαν τους servers στο 11, υποθετω πως καποια στιγμη το ιδιο θα κανουν κ με το 12. να προλαβω να παρω τα Online (με το Single δεν εχω ασχοληθει καθολου στο Ps3. μονο στο psp).
    μπορω να σε βοηθησω εγω, πες μου τη βοηθεια θες.

Bookmarks

Bookmarks