Μετά τις 6 είναι μια χαρά!
Τώρα, είμαι στις 500.000 με τον rachet.
Δευτέρα απόγευμα με λιώσιμο....
Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει τα κουλά του και δε μας αφήσει να ευχαριστηθούμε.
Έχει μερικά σκαλώματα το Online, απ' ότι έχω παρατηρήσει.
Μετά τις 6 είναι μια χαρά!
Τώρα, είμαι στις 500.000 με τον rachet.
Δευτέρα απόγευμα με λιώσιμο....
Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει τα κουλά του και δε μας αφήσει να ευχαριστηθούμε.
Έχει μερικά σκαλώματα το Online, απ' ότι έχω παρατηρήσει.
My Trophies:
Spoiler!
Λοιπον πρωτη ομαδα για trophy boost Battlefield Bad Company 2
Να κανονισουμε παιδια ωρα να τα παρουμε κ γρηγορα γιατι ουσιαστικα ειναι ευκολα τα trophy του.
Vicarious_GR
auber002b
kostantlnos
Δευτερη ομαδα για trophy boost Ratchet & Clank All 4 One
Απο σημερα στης 6 το απογευμα μεχρι να παρουμε τα trophy.
auber002b
kostantlnos
ilias_78
gdskate
Παιδιά, εγώ το πήρα το Platinum.
Οπότε, εάν θέλει να πάρει άλλος τον Rachet για να μαζέψει τα 1.000.000 Bolts, ας τον πάρει.
Θα σας βοηθήσω με όποιον χαρακτήρα περισσέψει.
Θα είμαι μέσα από τις 6 μέχρι τις 7 γιατί πρέπει να φύγω πιο μετά.
Έτυχε κάτι....
Θα κάνω εγώ Host γιατί έχω ξεκλειδωμένη την τελευταία πίστα όπου και γίνεται χαμός από Bolts.
Θα τα μαζέψετε πολύ γρήγορα.
Καλό θα ήταν να έχετε ξεκλειδώσει και κανένα καλό όπλο...
My Trophies:
Spoiler!
Εγώ μπορώ την Πέμπτη το απόγευμα κατά τις 18:00.
Εάν είναι, σας βάζω στο Level και φεύγω.
My Trophies:
Spoiler!
μα ρε αντωνη, ηξερα που το εγραφα!!!!!! χααχαχαχχααχ
μετα το Q-Force δεν εχει βγει αλλο ratchet. εκτος αν εννοεις το Full Frontal Assault το οποιο ειναι το ιδιο Game αλλα με αλλο ονομα (νομιζω εχει αυτο το ονομα για αμερικη). αν εννοεις αυτο τελικα, διαβασα σε οδηγο οτι εχει co-op και μπορεις να το πας ολο το campaign ετσι.
είδες ένα κόμμα (,) αν ξεχαστεί τι κάνει ?
ούτε η Πηθεία να ήμουνα...
ενοούσα αυτό που βγήκε μετά από το all 4 one , δλδ το Q-Force ! χαχα
(το Full Frontal Assault είναι όπως είπες το ίδιο game απλά οι φίλοι μας οι αμερικάνοι έχουν πολλές φορές άλλα ονόματα...)
ωραία αφού έχει θα το τιμήσω και αυτό , προφανώς όμως μέχρι 2 άτομα θα παίζουν coop ? (έχει και cross play για όποιον έχει ps vita , απλά έχουν αναφερθεί glitches για τα trophies)
να προετοιμάσω λίγο το έδαφος....
από εβδομάδα και με την νέα χρονιά όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα παρακάτω ας με έχει υπόψην του....
Bad Company 2
COD Black Ops
και βάζω και τα παρακάτω αν και μάλλον έχει βρεθεί η συμμορία....χαχα
Bulletstorm (Vicarious & Κωνσταντίνος ετοιμοπόλεμοι?...)
Virtua Tennis 4 (Σταύρο ακούς??)
Για Uncharted 3 MP (DLC trophies) ενδιαφέρεται να boostάρει κανείς;
Εγώ έχω πιάσει το Darksiders 2.
Έχει μερικά on-line.
Όποιος ψήνεται, μου λέει για να κανονίσουμε.
My Trophies:
Spoiler!
Υπάρχει ένα που λέει ότι πρέπει να κάνεις take down σε φίλο σου..Επειτα χρειάζεται να παίξεις 5 events σε μία λίστα που έχεις φτιάξει εσύ και να ξεκλειδώσεις 3 pro mods για το αμάξι σου..Κάποια θέλουν φίλο , κάποια όχι.Το θέμα είναι οτι με μπουστάρισμα θα βγει πιο γρήγορα και λιγότερα αγχωτικά..Οσες φορές μπήκα , δεν έρχεται κανένας στη λίστα μου.Και αν προλάβουν να ξεκινήσουν κάποια άλλη , τότε πρέπει να βγεις από το παιχνίδι και να προσπαθήσεις να βρεις καινούριο.Γενικά δεν εχει level-up και τέτοια grindarίστματα, αλλά θες καποια ωρίτσα ανενόχλητος να κάνεις κάποια πραγμάτα χωρίς να έχεις το αγχός αν σε αφήσουν μόνο σου.
Αν θες μπορούμε να τα κάνουμε μαζί σήμερα κάποια στιγμή..Εγώ πλέον εκτός από τα ονλάιν , μου μένουν 5 security gates για να τελειώσω το παιχνίδι..
Οκ, μια χαρά! Χρειαζόμαστε άλλους άραγε;
Θα τα τσεκάρω το μεσημεράκι, και μετά, απογευματάκι, θα σε κάνω και add (ή κάνε με εσύ εντωμεταξύ). Λογικά αργά το απόγευμα, νωρίς το βραδάκι θα μπορώ εκτός σημαντικού απροόπτου, γιατί τώρα τελειώνω με κάτι βαψίματα. Έχω και headset κανονικά οπότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.
Εσύ πότε μπορείς φίλε;
Bookmarks