Και μου φαινοταν πολυ γνωστη η φωνη απο τα trailers.. Ο J.K. Simmons ειναι..
Και μου φαινοταν πολυ γνωστη η φωνη απο τα trailers.. Ο J.K. Simmons ειναι..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^ Ο οποιος ειναι...??
^^ ΟΜG! Απλα ΘΕΟΣ με κεφαλαια γραμματα ο τυπος!! Πωπω τι επικες στιγμες μου θυμιζεις τωρα! ηταν ισως ο μοναδικος λογος για να δει καποιος το spiderman 3 (κατα την αποψη μου παντα) Αλλα και σε οτι ρολο τον εχω δει ειναι φοβερος... Lady Killers...χαχαχα
Για να φανταστείτε πόσο πολύ περιμένουμε μερικοί αυτό το game φανταστείτε εσάς με το uncharted 3.
κάπως έτσι αλλά ακόμα περισσότερο.
(και ειμαστε πααααρα πολυ, απλα εδω ειναι ps3forum και δεν φαινεται αυτο, το portal εχει τεραστιο fandom )
Meet the real-life Chell from Portal 2
http://www.computerandvideogames.com...al-2/?site=psm
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Portal 2's Co-op "Twice As Long" As Portal
http://www.totalvideogames.com/Porta...l-1-15985.html
"No, so the co-op's about twice as long as the original one: so however long that took you, co-op's going to take you twice as long. Single-player is... twice as long plus... a bunch more. It ended up we expanded out even more than we thought we were originally going to," he said.Given that the original Portal took around 3-4 hours to play through, that puts Portal 2's co-op campaign at around 6-8 hours and its single-player at 8+ hours.
.
liges den einai?
αν σκεφτεις το πρωτο ηταν 3 4 ωρες, οι 8 τώρα είναι μια χαρα.
(μπορει να σου παρει και παραπανω, δεν ειναι οπως τα fps το παιρνεις σβαρνα και προχωρας, αλλη λογικη τελειως)
πολυ καλα νέα PDS
αυτο που θα ηθελα θα ηταν να βγει καποια collectors και να μαθω αν η ps3 version εχει καποιο κωδικο να κατεβασω και την stream version, αν ναι θα πάρω αυτη.
^^ ουτε και αυτο το γνωριζα και το εχω τελειωσει 2-3 φορες το HL2...
Portal 2 review scores 94 and an EditorΆs Choice award in PC Gamer
http://www.pcgamer.com/2011/04/15/po...d-in-pc-gamer/
WeΆve played and reviewed Portal 2 and awarded it 94 and an EditorΆs Choice award. The review appears in the latest issue of PC Gamer US, and the June issue of PC Gamer UK.
Why did it get that score and the prestigious award? We described it as “hilariously well-written and acted”, “full of thrilling showcase moments” and “some of the most social gaming youΆll have.” We basically think itΆs outstanding.
.
διθυραμβικες κριτικες το παιχνιδι μεχρι στιγμης.
^
Oντως!
96/100 στο metacritic μεχρι στιγμης.
10/10 απο eurogamer.
http://www.eurogamer.net/articles/20...-review?page=2
Δημητρη αν δεν εχεις παιξει το πρωτο,στο προτεινω ανεπιφυλακτα.Θα ελεγα να μη πας κατευθειαν στο 2(αν ειχες σκοπο να το κανεις).
edit.Στην συγκριση του LOT(αν ειναι οκ) δειχνει μου φαινεται λιγο καλυτερο στο ps3.Πιο καθαρο και καλυτερο ΑΑ.
http://www.lensoftruth.com/head2head...ot-comparison/
Last edited by PDS; 19-04-2011 at 12:13.
.
^^ Bασικα οι διαφορες ειναι μεγαλες σε σχεση με το 360 αν ειναι οντως το συγκριτικο σωστο και δικαιο. Δεν μιλαμε για μικρες διαφορες.
Τεσπα, Βαγγελη εχω παιξει πολυ λιγο το πρωτο. Εξηγησε μου γιατι μου προτεινεις να μην παιξω κατευθειαν το 2ο? Απο ποια αποψη το λες? Απο την αποψη του να συνηθισω το gameplay και τους κανονες του ή απο αποψη σεναριου? (που δεν νομιζω)
Επισης, πολυ μικρο δεν ειναι ενα παιχνιδι 5 ωρων? Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η επενδυση του? Δηλαδη οκ το τελειωσες, μετα? Εχει τιποτα random επιπεδα ή κατι να συνεχισεις να ασχολεισαι? Γιατι Βαγγελη ελπιζω να καταλαβαινεις οτι 40 και 50 ευρω για 5 ωρες τα θεωρω πολλα αυτη τη στιγμη! Εχω ψηθει για το παιχνιδι, απλα το value του με απωθει.
ΥΓ: Ειναι αληθεια οτι η εκδοση PS3 εχει μεσα και το παιχνιδι για το PC? LOL? ενδιαφερον τροπος να προωθησουν το παιχνιδι στο PC. Και στο 360 ισχυει αυτο?
Δείχνει αρκετά καλύτερο στο LoT η έκδοση του PS3 αλλά το αυτό σε στατικ εικόνες, το ιδανικό θα ήταν να συνοδεύονται και από απροβλημάτιστο gameplay (frames per second/drops/tearing/κλπ). Aν σε βίντεο μετρήσεις αποδειχτεί ότι είναι καλύτερη η έκδοση του PS3, γιεαπ εκεί θα κάτσει και η μπάλα αγοράς.
Ναι ισχύει. Μάλλον το "steam" θέλουν να προωθήσουν Δημήτρη αν έχεις διαβάσεις σχετικά με το steam@psn και όχι το portal στο pc όπου εδρεύει ούτως ή άλλως η fanbase του παιχνιδιού. Θεωρώ πως μέσω portal η Valve βάζει τις βάσεις για το μέλλον......
Δεν με χαλάει καθόλου προσωπικά. Θα το πάρω στο ps3 έτσι με έναν σμπάρο δυο τρυγόνιααν και δεν νομίζω να ασχοληθώ με την έκδοση του playstation καθόλου αλλά καλό είναι να υπάρχει. Φυσικά όταν πέσει η τιμή μιας και δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για τον τίτλο και έχω κάτι τόνους παιχνιδιών που ακόμα ΔΕΝ έχω πιάσει..........
Btw δυστυχώς δεν γίνεται να πάρει κάποιος το portal στο ps3 και να δώσει τον κωδικό του σε κάποιον κάτοχο pc. Γίνεται link των accounts σε steam@psn και steam.......
^^ A ναι σωστος ο Chill! Ολα για το Steam γινονται. Μονο η εκδοση PS3 το υποστηριζει σωστα? Και επειδη απεχω πολλααααα χρονια και ειμαι παντελως ασχετος... με λιγα λογια... τι σημαινει για το PS3 η υποστηριξη Steam? Τι παραπανω θα προσφερει δηλαδη? Mods ή και αλλα καλουδια?
Bookmarks