dj pete τι ειδες απο το nba?αν θελει να νικησει η α.ι δεν σε αφηνει με τιποτα να νικησεις εσυ.γενικα ατμοσφαιρα κινηση ολα καλα αλλα σπαει νευρα στο θεμα της επιθεσης αφυλαχτα σουτ πεναλτι και δεν μπορουμε να βαλουμε καλαθι εχω ξεκινησει αρκετες φορες season και τα παραταω επειδη με εκνευριζει η αδικια.ονλινε ειναι δικαιο 50-50 θελεις να παιξουμε ονλινε?
Παιδια εχω απορια!!!! Εχω το NBA κανονικα στο ιντερνετ & κανει τα Update του!
Πχ ο Y.Ming ειναι τραυματιας & εχει χαλασει το rating του.........
εγω θελω να ειναι update παιχνιδι μου αλλα να μπορω να παιζω & με τον Y.Ming,
υπαχρει τροπος να επαναφερω το default rating του παιχτη? ΜΟΝΟ OFFLINE παιζω!
Παιδια μια ερωτηξη ... πριν απο καποιο update (δεν θυμαμαι πιο ...) ειχες την ελευθερια των κινησεων κατα καποιο τροπο στο be a legend ... μετα "μας κοτσαρισαν" τα συστηματα και δεν μπορω να παιξω με τον ιδιο τροπο ... θα πρεπει να ακολουθω τα συστηματα για να παρω πασα και ανεβει το level εφοσον ακολουθω πιστα τις θεσεις που οριζει η AI ... αυτο μου την σπαει αφανταστα ... δεν υπαρχει τροπος αλλαγης ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Καλημέρα παιδιά,είχα πάρει το 2k11 απο τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε(οκτώβριο μου φαίνεται)και απο τότε παίζω association σχεδόν Καθημερινά απο καμμιά ωριτσα.το cd δεν το βγάζω απο μέσα,απλώς ανοίγα το playstation και ξεκιναγε.Σημειωτέον ότι άπο τότε δεν είχα παίξει άλλο παιχνίδι ούτε είχα δει ταινία ούτε τίποτα άλλο,χθες όμως έπαιξα λίγο pro και όταν ξαναεβαλα σήμερα το 2k11 αυτο κολλάει στην εισαγωγή,εκει που δείχνει τον Jordan.Καθάρισα το cd απο σκόνη 7-8 φορές,το έβγαλα απο το ρεύμα και αυτο τίποτα,ακομα κολλάει εκει,δεν ξεκινάει καθόλου δλδ.Το pro που δοκίμασα πάντως πριν λίγο παίζει κανονικά οπότε μόνο στο 2k11 γίνεται,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ;συγγνώμη αν είμαι offtopic
παιδες....!! προβλημα με το 2Κ11............!! επειδη το psn ειναι κατω, δεν δοκιμασα να βαλω ακομα καποιο patch ή καποιο update.. χτες που πηρα το game μια χαρα ελιωσα το ξημερωμα κανα σπαστο 4ωρο μ ενα φιλαρακι.. το βγαλα μαλιστα, παιξαμε λιγο προ, και ξανα λιωσιμο κανονικα με την παιχνιδαρα.. δοκιμαζω ομως τωρα, να το βαλω να του βγαλω το λαδι λιγο, αλλα μου φορτωνε για ωωωωωωρα μετα την εισαγωγη, γραφωντας checking hdd space... τελικα μετα απο ΩΡΑ, επαναλαμβανω, μ γραφει εκει μια παπαρια παταω Χ, και freezαρει.. μετα απο κανα 3λεπτο.. μαυρη ο8ονη, μια κατεστραμενη κατι-σαν-μουσικη, και φριζαρε το πλει τελειως.. το μηχανιμα ειναι new fish, και μ ολα τ αλλα games δν αντιμετωπισε καποιο προβλημα.. το cd ειναι fresh, επισης.. ξερετε τι παιζει........!?
σβησε μια στο game data τα παντα οπως και το save file και ξανακατεβασε το patch μηπως και φτιαξει
με τα patch το game φυσαει.. σκαβει ****** και ****** δε κoλωνει που8ενα λεμεthnx παιδες once again
![]()
Bookmarks