Page 111 of 119 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115 ... LastLast
Results 2,201 to 2,220 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

Moderator odytsak's Avatar

Στο death mode κάποια στιγμή στα βγάζει βολικά και βγαίνει, δεν θέλει πάνω από 5-6 φορές η κάθε πίστα.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Πλάκα κάνεις odytsak, μερικά είναι πολύ σπαστικα , υπερβολικά σπαστικα και πρέπει να έχεις τύχη να τα βγαλεις γρήγορα.
    Εχεις ξεχάσει φαίνεται τότε που το επαιζες.
    Αν τα βγαλεις μια φορά βγαίνουν εύκολα, απλά να βρεις πως παει είναι το σπαστικό

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 11-09-2015 at 12:47.

xbox:Christoforo7s

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμένα μερικά μου σπασανε τα νεύρα. ειδικά κάτι φορές που έπαιρνα το τελευταίο coin και την ίδια στιγμή έληγε και ο χρόνος... Ήρωας το βιτάκι μου..
    Τώρα για να τα πάρει σε ps3/ps4 πρέπει να το ξαναπαίξεις;;;
    Spoiler!

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εμένα μερικά μου σπασανε τα νεύρα. ειδικά κάτι φορές που έπαιρνα το τελευταίο coin και την ίδια στιγμή έληγε και ο χρόνος... Ήρωας το βιτάκι μου..
    Το παιχνίδι έχει cloud save και το ιδιο save ισχύει σε ολες τις κονσόλες. Οπότε κάνοντας το στο βιτακι π.χ., κάνεις cloud sync, ανοίγεις το ps3 η το ps4, κάνεις και εκεί cloud sync και το progress σου είναι στο σημείο που το αφησες.

Στάλθηκε από το 6037K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to Gokussjin For This Useful Post:

mihalis13 (11-09-2015)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Όχι μπορείς να κάνεις upload το save (μέσα απο το παιχνίδι όχι απο το plus) και να πας στις άλλες κονσόλες και να το κατεβάζεις και στα κάνει όλα auto-pop

7. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

mihalis13 (11-09-2015)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εχω την εντύπωση ότι στο ps3 βγαίνουν ποιο ευκολα.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Moderator odytsak's Avatar

Λογικό, δεν έχει καμμιά σχέση ο αναλογικός του PS3 και ακόμη καλύτερα του PS4 συγκριτικά μ' αυτόν του Vita,
    τώρα που το θυμάμαι, σε Vita το είχα ξεκινήσει και δυσκολευόμουν στα death match, μετέφερα το save στο PS4 και τα έβγαζα σχετικά άνετα.

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Λογικό, δεν έχει καμμιά σχέση ο αναλογικός του PS3 και ακόμη καλύτερα του PS4 συγκριτικά μ' αυτόν του Vita,
    τώρα που το θυμάμαι, σε Vita το είχα ξεκινήσει και δυσκολευόμουν στα death match, μετέφερα το save στο PS4 και τα έβγαζα σχετικά άνετα.
    Εγω πάλι Οδυσσέα το αντίθετο.
    Το Ξεκίνησα στο 3 και δεν ξέρω γιατί αλλά στο βιτακι το death mode το έβγαλα πολύ πιο εύκολα.. 'γούστα'

Στάλθηκε από το 6037K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Στο death mode κάποια στιγμή στα βγάζει βολικά και βγαίνει, δεν θέλει πάνω από 5-6 φορές η κάθε πίστα.
    Ποιες 5-6 φορες ρε παιδια?
    Σε μερικα που εχω παρατησει, τα εχω παιξει πανω απο 20 φορες και δεν πλησιαζω καν σε χρονο για να τα κερδισω.....ημαρτον

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    226. Gravity Rish (vita) (rare): Πάρα πολύ καλό και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Με έκπληξε το πόσο καλό στόρυ είχε. 100% original gameplay και σχετικά εύκολη πλατίνα. Το προτείνω σε όποιον έχει vita!
    Και δω το παρατησα στα challenges...αυτο που πρεπει να κανω χρυσο σε μερικα που εχουν τρεξιμο, με τσακισε.
    Γενικα εχω αποφασισει οτι ειμαι χαλιας σε οτιδηποτε παιχνιδι εχει πολλα timed πραγματα να κανεις, με προεξεχοντα βεβαιως τα racing

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

@rookie: Αν τα δοκιμασεις με fully upgraded abilities ειναι αρκετά πιο εύκολα.
    Give it a try!

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

@rookie: Αν τα δοκιμασεις με fully upgraded abilities ειναι αρκετά πιο εύκολα.
    Give it a try!
    Σχεδον fully upgrade....apla eimai sucker se otidipote timed mode....des kai sound shapes poy egrapsa. Akoma kai sta challenges toy....god of war....pio poly me dyskoeyan osa eprepe mesa se sygkekrimeno xrono na kanw kati, px na spasw baza, na skotwsw oloys toys antipaloys trexwntas gyrw gyrw apo kati platformes kok.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

48. Driveclub

Πολύ grinding, όχι τόσο για το level 50 που έρχεται παίζοντας γενικότερα (ειδικά με το season pass) όσο για εκείνο με τα accolades και πιο συγκεκριμένα με το game mode accolade (το drift τελικά ολοκλήρωσα εγώ).

Εντωμεταξύ είχα ασχοληθεί και έκανα 100% τα Child of Light και Valiant Hearts.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

109. Wolfenstein: The Old Blood (PS4)
    110. Sleeping Dogs: Definitive Edition (PS4)
    111. Mass Effect 3
    112. TRANSFORMERS: Rise of the Dark Spark (PS4)
    113. The Amazing Spider-Man 2 (PS4)
    114. Rocket League
    115. The Walking Dead (PS3)
    116. The Wolf Among Us (PS VITA)
    117. Saints Row IV (PS3) <== Μου έσπασε τα νεύρα μου glitchare (Where\'s My Cape?) και αναγκάστηκα να ξαναπαίξω όλο το παιχνίδι από την αρχή συλλέγοντας όλα τα collectibles και κάνοντας σχεδόν όλα τα side/main missions...

16. The Following 3 Users Say Thank You to Nerven For This Useful Post:

antoniss (18-10-2015),ary4022 (18-09-2015)

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Δυο ακόμα πλατίνες μετά από καιρό:

21. Until Dawn (ωραία gaming εμπειρία, ειδικά το πρώτο playthrough)
    22. Mad Max (ένα μικρό διαμαντάκι. ευτυχώς δεν έπεσα πάνω σε κάνενα από τα glitches που έχουν αναφερθεί)
    Spoiler!

PSN ID
    tonybsg

49. Assassin's Creed Unity

Νομίζω τα collectibles μου φάνηκαν περισσότερα από κάθε άλλη φορά

19. The Following 2 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

antoniss (18-10-2015),AriStos13 (17-10-2015)

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πάμε για ακόμα ένα updateάκι:

221. Resident Evil 5 (ps3) (rare): Το παιχνίδι αυτό ίσως να το παιχνίδι που άργησα περισσότερο απο καθένα άλλο να το πλατινάρω. Η ιστορία μου με το παιχνίδι είναι πολύ περίεργη. Παλαιότερα είχαμε παίξει με την πρώην μου μέχρι το mission 3 στο xbox της αλλά το παρατήσαμε. Μετά απο μερικά χρόνια αποφασίσαμε να το ξαναπιάσουμε στο ps3. Φτάσαμε mission 3 και μετά χωρίσαμε οπότε πάλι έμεινε εκεί. Σε κάποια φάση μετά απο χρόνια αποφάσισα να το συνεχίσω μόνος μου και το έφτασα μέχρι το mission 6-1 αν θυμάμαι καλά αλλά μετά κάποιο άλλο βγήκε και το παράτησα. Ε τελικά πρόσφατα κατάφερα να το πλατινάρω Απο τους χειρότερους χειρισμούς που έχω δει σε παιχνίδι ever. Είναι το πρώτο και το τελευταίο resi που έπαιξα και θα παίξω.

222. Batman: Arkham Knight (ps4) (rare): Πολύ ωραία εμπειρία το παιχνίδι. Το batmobile ήταν κομμάτι overused βέβαια κατά τη γνώμη μου και είναι και ο λόγος που δεν πήγα για 2ο 100% στο new game+. Τώρα θέλω να βγεί σε έκπτωση το season pass να το κατοσταρίσω (απαράδεκτα τα 40 ευρώ που κοστίζει).

223. Far Cry 4 (ps4) (uncommon): Ωραίο fps open world και φοβερά γραφικά. Εύκολο γενικά αλλά με έχουν κουράσει νομίζω τα open world. Κουράστηκα πια με τα generic side quests. Επίσης το στόρυ δεν ήταν τόσο καλό όσο του 3.

224. Far Cry 3 (ps3) (uncommon): Όπως το 4. Χειρότερα γραφικά, καλύτερο στόρυ. Hated the co-op trophies.

225. Batman: Arkham Origins Blackgate (vita) (rare): Για 1 playthrough συμπαθητικό. Για 3 που θέλει η πλατίνα όμως όχι. Μόνο για τις διακοπές για τις λίγες ώρες που θες να σκοτώσεις την ώρα σου (έτσι το έκανα και εγώ, να κάτσω σπίτι και να το παίξω 3 φορές δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα).

226. Gravity Rish (vita) (rare): Πάρα πολύ καλό και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Με έκπληξε το πόσο καλό στόρυ είχε. 100% original gameplay και σχετικά εύκολη πλατίνα. Το προτείνω σε όποιον έχει vita!

227. Batman: Arkham Origins (ps3) (ultra rare): Μου έβγαλε την πίστη αυτό το game. 3 plays, ένα κάρο challenges και ατελείωτες ώρες σε ένα απο τα χειρότερα online ever. Αν βάλεις και κάποια online τρόπαια που μόνο με boosting βγαίνουν καθώς και τα προβλάματα του server άστα να πάνε...Απο την άλλη αν κάποιος θέλει να παίξει απλά το παιχνίδι θα έλεγα οτι αξίζει και διαφωνώ με αυτό που λένε οτι είναι το χειρότερο batman. Best boss fights in an arkham game hands down!
    Πάμε άλλο ένα μικρό update:
    228. Broken Age (Very Rare): Πολύ ωραίο παιχνίδι. Όπως είπα και στο thread του plus δεν είναι για όλους αλλά όσοι μεγαλώσαν με κλασικά adventure games και τους αρέσουν δεν πρέπει να το χάσουν. Πολύ ωραίο σενάριο!

229. Until Dawn (Uncommon): Το καταευχαριστήθηκα το game. Το πρώτο playthrough το κάναμε παρέα 4 άτομα και ο καθένας υπεύθυνος για 2 χαρακτήρες και το είδαμε σαν ταινία. Πολύ γέλιο. Γενικά πέρασε πάρα πολύ ευχάριστα η ώρα. Το συννιστώ σε όλους και ακόμα καλύτερα παίξτε το με παρέα.

230. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Very Rare): Σίγουρα απο τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) παιχνίδια της χρονιάς. Το gameplay του απλά δεν υπάρχει. Με χάλασε λίγο το pacing να πω την αλήθεια, αλλά μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το σενάριο αρκετά καλό, αλλά θέλει να το ψάξεις. Αυτό που με στεναχορεί πραγματικά πάντος είναι οτι αν είχαν αφήσει τον Kojima να το τελειώσει (γιατί κακά τα ψέμματα, μισοτελειομένο είναι) ίσως να μιλάγαμε για το καλύτερο παιχνίδι ever.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Πάμε άλλο ένα μικρό update:
    228. Broken Age (Very Rare): Πολύ ωραίο παιχνίδι. Όπως είπα και στο thread του plus δεν είναι για όλους αλλά όσοι μεγαλώσαν με κλασικά adventure games και τους αρέσουν δεν πρέπει να το χάσουν. Πολύ ωραίο σενάριο!
    H μια ωρα full story βγαινει?
    Διοτι η αληθεια ειναι οτι το να "με τρεχουν" σε ενα παιχνιδι με αγχωνει πολυ!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by rookie View Post
    H μια ωρα full story βγαινει?
    Διοτι η αληθεια ειναι οτι το να "με τρεχουν" σε ενα παιχνιδι με αγχωνει πολυ!
    Πρέπει να κάνεις skip τα πάντα, και να ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να βγεί. Δεν πρέπει να χρονοτριβείς καθόλου. Εγώ το έκανα 55' περίπου αλλά κόσμος υποστηρίζει οτι βγαίνει και σε 51-52'.
    Το δύσκολο κομμάτι είναι τα puzzles που αλλάζουν απο παιχνίδι σε παιχνίδι. Για όλα τα υπόλοιπα αν χρησιμοποιήσεις guide είσαι οκ.

PSN ID
    tonybsg

50. The Walking Dead Season 1

Κράτησα την πιο δύσκολη για 50στή!
    Last edited by tonybsg; 13-11-2015 at 11:51.

24. The Following 2 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

AriStos13 (13-11-2015),Gokussjin (13-11-2015)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

25. AC Syndicate!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks