Πάμε για ακόμα ένα updateάκι:
221. Resident Evil 5 (ps3) (rare): Το παιχνίδι αυτό ίσως να το παιχνίδι που άργησα περισσότερο απο καθένα άλλο να το πλατινάρω. Η ιστορία μου με το παιχνίδι είναι πολύ περίεργη. Παλαιότερα είχαμε παίξει με την πρώην μου μέχρι το mission 3 στο xbox της αλλά το παρατήσαμε. Μετά απο μερικά χρόνια αποφασίσαμε να το ξαναπιάσουμε στο ps3. Φτάσαμε mission 3 και μετά χωρίσαμε οπότε πάλι έμεινε εκεί. Σε κάποια φάση μετά απο χρόνια αποφάσισα να το συνεχίσω μόνος μου και το έφτασα μέχρι το mission 6-1 αν θυμάμαι καλά αλλά μετά κάποιο άλλο βγήκε και το παράτησα. Ε τελικά πρόσφατα κατάφερα να το πλατινάρω

Απο τους χειρότερους χειρισμούς που έχω δει σε παιχνίδι ever. Είναι το πρώτο και το τελευταίο resi που έπαιξα και θα παίξω.
222. Batman: Arkham Knight (ps4) (rare): Πολύ ωραία εμπειρία το παιχνίδι. Το batmobile ήταν κομμάτι overused βέβαια κατά τη γνώμη μου και είναι και ο λόγος που δεν πήγα για 2ο 100% στο new game+. Τώρα θέλω να βγεί σε έκπτωση το season pass να το κατοσταρίσω (απαράδεκτα τα 40 ευρώ που κοστίζει).
223. Far Cry 4 (ps4) (uncommon): Ωραίο fps open world και φοβερά γραφικά. Εύκολο γενικά αλλά με έχουν κουράσει νομίζω τα open world. Κουράστηκα πια με τα generic side quests. Επίσης το στόρυ δεν ήταν τόσο καλό όσο του 3.
224. Far Cry 3 (ps3) (uncommon): Όπως το 4. Χειρότερα γραφικά, καλύτερο στόρυ. Hated the co-op trophies.
225. Batman: Arkham Origins Blackgate (vita) (rare): Για 1 playthrough συμπαθητικό. Για 3 που θέλει η πλατίνα όμως όχι. Μόνο για τις διακοπές για τις λίγες ώρες που θες να σκοτώσεις την ώρα σου (έτσι το έκανα και εγώ, να κάτσω σπίτι και να το παίξω 3 φορές δεν υπήρχε καμμία πιθανότητα).
226. Gravity Rish (vita) (rare): Πάρα πολύ καλό και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Με έκπληξε το πόσο καλό στόρυ είχε. 100% original gameplay και σχετικά εύκολη πλατίνα. Το προτείνω σε όποιον έχει vita!
227. Batman: Arkham Origins (ps3)
(ultra rare): Μου έβγαλε την πίστη αυτό το game. 3 plays, ένα κάρο challenges και ατελείωτες ώρες σε ένα απο τα χειρότερα online ever. Αν βάλεις και κάποια online τρόπαια που μόνο με boosting βγαίνουν καθώς και τα προβλάματα του server άστα να πάνε...Απο την άλλη αν κάποιος θέλει να παίξει απλά το παιχνίδι θα έλεγα οτι αξίζει και διαφωνώ με αυτό που λένε οτι είναι το χειρότερο batman. Best boss fights in an arkham game hands down!
Bookmarks