πηρα φορα χωρις να το θελω,ηρθε και 7η πλατινα με το driveclub και πανευκολα.
Gokussjin (21-07-2015)
^^ γεια σου ρε Λυμπέρη άρχοντα !! χαχα
κράτα γερά το άθλημα γιατί εμείς έχουμε πάει για κανένα μπάνιο , σε καμια 2 βδομάδες τα λέμε πάλι με τις πλατίνες...
ΥΓ. Δεν πας και εσύ για καμιά βουτιά ή είσαι από αυτούς που τις προηγούμενες μέρες λέει φοβηθήκανε για τα ευρώπουλά τους και ...αγοράσανε από τηλεοράσεις μέχρι αυτοκίνητα...?? χαχα![]()
223. Rocket League [ps4]
ok απλά περνάει η ώρα , αν δεν το έδινε το plus δεν ξερω αν θα το έπαιζα ποτέ , για πλατίνα είναι αρκετά εύκολο εκτός από 1 τροπαιο που θελει λίγο grid
224. Guacamelee! [ps vita]
Παιχνιδάρα !! από τα πιο ωραία games που έχω παίξει στο vita, το σύστημα μάχης , οι κινήσεις/μαγείες , το skill που πρέπει να έχεις για τα σκαρφαλώματα που στην ουσία είναι puzzle game... , για πλατίνα δεν είναι τόσο εύκολο που ειχα διαβάσει έχει κάποια σημειά που θα προσπαθήσεις ξανά και ξανά αλλά γενικά θα βγει όμως
225. Shin Hayarigami [ps3]
226. GRISAIA NO KAJITSU [ps vita]
μακριά , μόνο για πλατίνα και τα δύο
227. Crysis [ps3]
ωραίο για τα χρόνια του , κάποτε το είχα παίξει σε pc αλλά το είχα παρατήσει , παίζεται ακόμα και τώρα χωρίς όμως να ξεχωρίζει πλέον ,
για πλατίνα είναι εύκολο ειδικά σε σχέση με τα επόμενα , μόνο στο πολύ δύσκολο επίπεδο πρέπει να παίξεις με προσοχή
Ρε φιλε, με ταλαιπωρει αυτο το τροπαιο με τους 37 Optional διαλογους.Originally Posted by mihalis13;589742
[B
Εχω τερματισει το παιχνιδι 2 φορες (με το γνωστο κολπακι) και την δευτερη φορα ειδικα ακολουθησα τον οδηγο "ευλαβικα" και παρ'ολα αυτα μου λειπει ενας!
Τι διαολο?
Μπας και σου ετυχε και σενα?
Όχι, γενικά σε κανένα τρόπαιο δεν μου έτυχε κάτι "περίεργο".. Και εγώ μετά με τον οδηγό βρήκα 3-4 διαλόγους που μου λείπανε..
Τα αστεία της Ellie τα έχεις βρει όλα;;
Για μένα δες πάλι προσεκτικά τον οδηγό μήπως σου ξεφεύγει κάτι.. Το είχα πάθει εγώ με τα collectibles αυτό
5 μήνες σχεδόν μετά το τελευταίο ποστ σε αυτό το thread (με έφαγε το destiny)
92. The wolf among us
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο γνωστό στυλ της Telltale. Το ευχαριστήθηκα
93. God of War: Ascencion
Μου έλειπε μόνο το ονλάιν τρόπαιο γιατί είχα πάρει το παιχνίδι μεταχειρισμένο. 50' για να κατεβάσω τα σχεδόν 3Gb της ενημέρωσης, 5' για το τρόπαιο.
Τα ξαναλέμε στο μέλλον
Μου ειχε συμβαίνει σε μενα αλλα αν θυμάμαι καλα (εχει περάσει καιρος),σε ενα λεωφορείο κατι δεν μου ειχε περασει.
Αν θες μπορω να το κοιτάξω αργότερα να θυμηθώ που.
@mixalis13 εγω την δεύτερη φορά το έπαιξα ειναι αρκετά δύσκολο αλλα το έβγαλα, εγω βαριέμαι τα online τρόπαια.
Πολύ τούβλο και μπουκάλι
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο grounded ναι, πραγματικά πολύ τούβλο.. Τώρα είμαι όμως σε σημείο που σκάνε πολλά μαζί και δεν μπορώ να κάνω κάτι..
Εγώ όταν είχα πρωτοπαίξει The Last Of us είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το Online του μιας και το θεωρούσα άκυρο...(και γενικά δεν είμαι φαν το competitive online gaming)
Αλλά το συγκεκριμένο με κέρδισε. Γούσταρα πολύ όταν έπαιζα. Δεν ήταν κλασικά πιου-πιου, ήθελε προσοχή ώστε να σκοτώσεις τον αντίπαλο.
Αν βρεις τον τρόπο είναι πολύ εύκολο. Για παράδειγμα όποτε σου λέει αν δεν κάνεις αυτό θα πεθάνει το 60% του πληθυσμού εσύ δεν θα το κάνεις.
Το θέμα είναι να βγάλεις μόνο τις αποστολές που σου λέει ότι κινδυνεύει το 100% του πληθυσμού σου. Οι υπόλοιπες δεν σε αφορούν.
Bookmarks