138. Need for Speed: Most Wanted [PS VITA]
ary4022 (11-03-2014)
53. UNCHARTED: Golden Abyss
Η πρωτη μου πλατινα στο Vita.....ειμαι συγκινημενος...χαχαχα!
Σαφως απλουστερο απο τα αλλα Uncharted, αλλα επειδη το επαιζα σε Vita και χαζευα λιγο τις ιδιοτητες/δυνατοτητες της κονσολας, το ευχαριστηθηκα!
156. Assassins Creed III Liberation ( PsVita )
Το online είναι το χειρότερο και πιο βαρετό ονλάιν που έχω κάνει ποτέ μου.
Η ιστορία δεν ήταν κακή , αλλά μάλλον δεν ήμουν σε mood όταν το έπαιζα.
Το παιχνίδι δεν το χάρηκα και δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι ήταν κακό παιχνίδι ή το έβλεπα σαν αγγαρεία απλά και μόνο γιανα το βγάλω.
Προχωρώντας στην ιστορία άρχισε να μου αρέσει , αλλά μου φάνηκε μικρό και μετά υπήρχαν τα collectibles που επίσης βαρίόμουν να τα μαζέψω.
Ναι , όπως τα γράφω , μάλλον αγγαρεία το έκανα .
Το ονλάιν δε μπουστάρεται , και βασικά δε χρειάζεται μπουστάρισμα.
Είσαι ο Δημήτρης , έχεις 3-4 στρατιώτες και τους στέλνεις για μάχες και μετά από κάθε μάχη κερδίζεις κάποιους πόντους που σε βοηθάνε να ανεβάσεις το overall level σου.
Σου δίνει τη γη , διαλέγεις μία βάση και από εκεί μπορείς σε κοντινές περιοχές που συνδέονται με τη βάση σου να διαλέγεις περιοχές για να κάνεις μάχες.
Κάθε φορά , διαλέγεις περιοχή , στρατιώτη να πάει , πατάς οκ , σε 3 δευτερόλεπτα τελειώνει η μάχη και ξανά από την αρχή.
Αυτό.... κάντο 9-10 ώρες και έχεις το ονλάιν κομμάτι του παιχνιδιού..
Εγώ το έκανα πριν κανά 4 μηνο γιατί είχα ακούσει κάτι για τους σέρβερς του παιχνιδιού που δεν ξέρω κατα πόσο ίσχυσε τελικά..
Αυτα![]()
alan sirer (16-03-2014)
AriStos13 (16-03-2014)
ωχ ! ωχ ! ωχ !
νομιζω οτι προλαβαινω να πουλησω τα 3 αμαξια,το τανκ,το ελικοπτερο και την βαρκα που δεν χρησιμοποιησα ποτε,πριν βγει ο serial killer με το μπαζουκα.
στο 120 που θα παρεις και το minigun εγω θα μπαινω σε αλλο session.
Bookmarks