Quote Originally Posted by antoniss View Post
^^ αα κατάλαβα !
καλά εγώ χαβαλέ έκανα αλλά πάντως μπράβο σαν 1ος είσαι , όμως μεγαλύτερο μπράβο στους devs που δεν αφήσανε έτσι το game , είδανε το λάθος και το διορθώσανε , ενώ π.χ. η EA που είναι και ¨μεγάλη¨εταιρία ..... έχει αφήσει στην μοίρα του το Fifa Football για ps vita , έχει πρόβλημα ένα τρόπαιο και δεν το δίνει (αυτό που πρέπει να παίξεις σε όλα τα γήπεδα) , και ενώ έχουνε στείλει 100δάδες παράπονα στην EA αλλά και στην Sony ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο και ούτε patch ούτε τπτ ! για αυτό το τρόπαιο δεν έχει πάρει κανείς πλατίνα !....λολ
Το κατάλαβα μαν , αλλά εντυπωσιάστηκα και εγώ με την αντίδραση αυτών που είναι πίσω από το παιχνίδι και το διορθώσανε τόσο γρήγορα.Τώρα βγήκε και το Coconut Dodge που είναι της ίδιας εταιρίας και έχει ένα χρυσό παλουκάκι αλλά το παιχνίδι πάλι είναι στην ίδια λογική με το προηγούμενο , ίσως και πιο απλό : Απλό και εθιστικό

Η ΕΑ δεν αφαίρεσε και τα ονλάιν πας τώρα? Και καλά σκόνη στα μάτια ..Αν κάποιος είναι υπεύθυνος είτε 'μικρός' είτε μεγάλος , θα το διορθώσει νομίζω.Αν τον νοιάζουν τα λεφτά μόνο , χεσ...ηκε για ένα τρόπαιο και αν θα το πάρεις η όχι..