42. Driver San Francisco επιτελους platinum να ευχαρισω τον φιλο μου κ coop partner μηνες τωρα Αντωνη που μαζι τα καταφεραμε κ πηραμε τα online trophy αν κ δεν δεν μπορουσαμε να τα μπουσταρουμε τα πηραμε.
42. Driver San Francisco επιτελους platinum να ευχαρισω τον φιλο μου κ coop partner μηνες τωρα Αντωνη που μαζι τα καταφεραμε κ πηραμε τα online trophy αν κ δεν δεν μπορουσαμε να τα μπουσταρουμε τα πηραμε.
159. Dark Souls.
Αν και το πρωτο (γνωμη μου) το θεωρω ασυγκριτο, το θεμα ειναι οτι και τα 2 σε ''βυθιζουν'' στον κοσμο τους, με αποτελεσμα για μια ακομα φορα να εχω μεινει ''κενος'' απο ορεξη να συνεχισω με κατι αλλο (λεμε τωρα). Δινω προκαταβολη απο τωρα το δικο μου soul για το τριτο μερος της αμιμητης επικης σειρας. Απο τα καλυτερoτερα του ps3.
Επείδη δε βρίσκω το αντίστοιχο thread , θα ποστάρω εδώ!
Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσε να τελειώσω το Band Hero?Μου μένουν 9 challenges για την πλατίνα , εχω κάνει τα πάντα απο κιθάρα-μπάσο ( 2-3 νομίζω δεν έχω κάνει ) και μου μένουν όλα τα band , drums και κάποια από του μικροφώνου..Το πρόβλημά μου είναι ότι το κόκκινο ντραμ μου δε δουλεύει και στο μικρόφωνο απλά δεν το έχω!!Για band δεν το συζητάω αφού δε μπορώ να βρω τόσο κόσμο να το οργανώσω..Βασικά κόσμο έχω , αλλα δε γίνεται να βρεθεί κοινή ώρα για όλους και να τα κάνουμε..So , anyboby?
Bookmarks