Page 57 of 119 FirstFirst ... 74753545556575859606167107 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

Cool Member fistikis's Avatar
    PSN ID
    John_Fistikis2

18. Darksiders II, τοσα glitch να μην ειχε το παιχνιδι και θα ηταν τελειο.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

και εγώ την πήρα την πλατίνα εχτές στο darksiders 2.
    Εγώ με τίποτα δεν θα έλεγα οτι είναι τέλειο ακόμα και τα glitch/freeze να μην είχε.
    Απο πλευράς gameplay δεν μπορώ να πω μια χαρά ήταν.
    Το story όμως αποδείχτηκε πολύ χειρότερο των προσδοκιών μου (καμμία σχέση με το έπος που ήταν το 1). Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και "filler" ενώ το παιχνίδι θα μπορούσε να λέγετε Darksiders 1.5 αντί για 2....

Cool Member polynekros's Avatar
    PSN ID
    polynekros
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Για να κάνεις save σε USB πρέπει να είσαι Plus member, αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν μου κάνει. Ας ξεμπερδέψω με τα 3 kills ανά level και στο επόμενο playthrough δεν πρόκειται να αφήσω κανένα π@υστη ζωντανό (εκτός από τα level που δεν μπορείς να σκοτώσεις βέβαια). Είμαι στο abbatoir τώρα στο hard.

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά φιλαράκι
    Δεν ισχυει αυτο για το plus, τουλαχιστον για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Δεν ειχα ποτε plus αν και νομιζω αυτο που μου λες πρεπει να ισχυει για το cloud του plus. Απλα ορισμενα παιχνιδια δεν υποστηριζουν αντιγραφη σε εξωτερικη πηγη ή δευτερο account. Ειδικα στο 3ο και τελευταιο παιχνιδι το usb θα γινει ο καλυτερος σου φιλος.

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

πλατίνα στο resistance 3... πολύ εύκολο μου φάνηκε...

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    και εγώ την πήρα την πλατίνα εχτές στο darksiders 2.
    Εγώ με τίποτα δεν θα έλεγα οτι είναι τέλειο ακόμα και τα glitch/freeze να μην είχε.
    Απο πλευράς gameplay δεν μπορώ να πω μια χαρά ήταν.
    Το story όμως αποδείχτηκε πολύ χειρότερο των προσδοκιών μου (καμμία σχέση με το έπος που ήταν το 1). Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και "filler" ενώ το παιχνίδι θα μπορούσε να λέγετε Darksiders 1.5 αντί για 2....
    σοβαρά δημήτρη; τόσο χάλια πια; το περίμενα πως κ πως τόσα χρόνια, μιας κ το 1 είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι, απ' όσα έχω παίξει στο ps3...
    Today is a good day to die...

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

77. Motorstorm RC [PS VITA]
    Last edited by antoniss; 26-09-2012 at 04:05.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Mouxlalouda View Post
    πλατίνα στο resistance 3... πολύ εύκολο μου φάνηκε...

σοβαρά δημήτρη; τόσο χάλια πια; το περίμενα πως κ πως τόσα χρόνια, μιας κ το 1 είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι, απ' όσα έχω παίξει στο ps3...
    Σίγουρα σεναριακά δεν θα είναι αυτό που περίμενες τόσα χρόνια.
    Απο πλευράς gameplay είναι πολύ καλό και "γεμάτο" και δεν το βαριέσαι αλλά όπως είπα και πριν σεναριακά θα μπορούσε και να μην υπάρχει....

Elite gdskate's Avatar
    PSN ID
    gdskate
    Name
    Γιώργος

32: Final Fantasy XIII-2

My Trophies:
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

65. Splinter Cell

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

162. Sleeping dogs
    Τι διαμαντακι απο το πουθενά ήταν αυτο; Πραγματικά πολυ Καλό κ αξιοπρεπεστατο open world game. Ενδιαφέρουσα ιστορία, ωραίο gameplay με μπόλικα πράγματα να ΚΑΝΕΙΣ ενώ το γεγονός ότι εχει κ "αστυνομικά missions" το κανει να ξεφεύγει κ απο τη σκιά του gta προσφέροντας ΚΑΤΙ διαφορετικό.
    Οι φανς των open world μην το αγνοησετε!

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

40. Shadows of the Damned ωραιο μου αρεσε πολυ ελπιζω σε καποια συνεχεια.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

163. Buzz: Quiz World

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

δημητρη, μηπως αυτο το RETIREMENT να φυγει σιγα σιγα????

Spoiler!

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Μετα τις 20 πλατινες γίνεται αυτο

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Χαχαχα. Δεν έχεις άδικο. Αν και τώρα τελευταία έχω πάρει τόσες πολλές γιατί έχω λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό (προς το παρόν κερδίζω). Τόσα χρόνια έπαιρνα πλατίνες και δεν έβγαλα ούτε 1 σεντ. Είπα καιρός είναι να αλλάξει.
    Όχι βέβαια οτι θα πάρω κανα super-wow δώρο. Ο 1ος κερδίζει μία psn card των 20. Δεν με χαλάει όμως....

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

μπράβο ρε θηρίο, αντε να παίρνει σειρά το μουσικό κουίζ τώρα... (λολ)

για να μην είμαι εντελώς οφφ,

7) just cause 2
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ game, και αρκετά χρονοβόρα πλατίνα, μου πήρε 80 ώρες, αλλά αρκετά fun to play ως ένα σημείο. Δυστυχώς από στόρυ τίποτα το συναρπαστικό, όμως πανέμορφος χάρτης και πολύ μεγάλος, πολλά αξιοθέατα και τοπία!!!

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

41. The Darkness 2 γρηγορη κ ευκολη πλατινα.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    μπράβο ρε θηρίο, αντε να παίρνει σειρά το μουσικό κουίζ τώρα... (λολ)

για να μην είμαι εντελώς οφφ,

7) just cause 2
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ game, και αρκετά χρονοβόρα πλατίνα, μου πήρε 80 ώρες, αλλά αρκετά fun to play ως ένα σημείο. Δυστυχώς από στόρυ τίποτα το συναρπαστικό, όμως πανέμορφος χάρτης και πολύ μεγάλος, πολλά αξιοθέατα και τοπία!!!
    Πιθανότατα να το βάλω μπρος απο Οκτώβρη αυτό έτσι όπως μου είπες. 1,2 προσπάθιες την ημέρα μεεεεχρι να το πάρω. Ευχαριστώ και πάλι ρε φίλε για την εξυπηρέτηση με το αγγλικό version!

164. Trine 2: Γελοιοδώς έυκολη πλατίνα και ο λόγος που δεν είχα ασχοληθεί με το game με το που βγήκε. Εξακολουθεί να είναι μαγικό αλλά μου τη δίνει να σου δείνουν την πλατίνα έτσι στο πιάτο. Εννοείτε πως το τερμάτησα βέβαια και δεν έπαιξα μόνο για την πλατίνα.

165. Max Payne 3: Ας είναι καλά η rockstar που έβαλε όχι double xp αλλά triple xp (!) αυτό το σουκού και μπόρεσα να τελειώσω με το multiplayer leveling. Πολύ καλό παιχνίδι γενικά. Το ευχαριστήθηκα πολύ και σε σιngle και σε multi επίπεδο. Προειδοποιώ μόνο οτι δεν είναι καθόλου εύκολη πλατίνα καθώς περιέχει τρόπαιο που απαιτεί να το τερματίσεις σε συγκεκριμένο χρόνο απο την αρχή μέχρι το τέλος σε δύσκολο επίπεδο χωρίς save (you die - you start over).

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

78. MOTORSTORM RC [PS3]
    79. Buzz!: Quiz World

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Θα ποστάρω και εδώ αφού πόσταρα και στο άλλο

102 : Cars 2..Ολοι το καταλαβαίνουμε ότι αυτό ειναι παιχνίδι που αγοράστηκε κ μόνο για την πλατίνα..Είχε το χαβάλε του , ήταν σχεδον διασκεδαστικό και γρήγορο

103 : Green Lanter Rise of the Manhunters ..το είχα βάλει από καιρό στο μάτι και μόλις το βρήκα σε χαμηλή τιμή το τσίμπησα..Δε γίνεται , μετά τον Batman όλοι οι άλλοι υπερήρωες δεν πιάνουν μία μπροστά του..Γατάκια όλοι τους..Το παιχνίδι δεν είναι τίποτα το συνταρακτικό , αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα μου μαζί τουκαι ευτυχώς δε χρειάστηκε και grinding στο τέλος..

104 : Rayman Origins ..! Γιατί όλα τα παιχνίδια να μην είναι σαν και αυτό!!Δεν είχα παίξει ποτέ Rayman σε προηγούμενη έκδοση του και ήταν η πρώτη μου φορά..!Γραφικά , περιβάλλον , κόσμος , στόρι , πόσο μάλλον το γεγονός πως το έπαιξα όλο με ένα φίλο μου που είχε ερθει διακοπές και το καταδιασκεδάσαμε αλλάζοντας σειρά στο παιχνίδι ( μιά ζωή εγώ , μία εσύ ) η κατα διαστήματα το παίζαμε και σε οφλάιν co-op..!Μαγικό!!!

105 : Disne Universe..Εχω την εντύπωση ότι πήγε να μιμηθεί LBP ..Δεν εχω αποφασίσει ακόμα αν τα κατάφερε ή όχι..Εγώ πάντως το διασκέδασα με εξαίρεση το σημείο που έπρεπε να μαζεύω αστερια για το κάθε κουστούμι του κάθε χαρακτήρα του κάθε κόσμου..Συμπαθητικό

106 : Monopoly Streets , ΑΚόμα ένα παιχνίδι που μπήκε στη σειρά για την πλατίνα και μονο..Εντάξει πόσο να διασκεδασεις παίζοντας μονόπολυ στην τηλεόραση..Ευτυχώς και κάναμε κανα ονλάιν με τον Αντώνη ( auber002 ) και τα λέγαμε στο σκάιπ και πέρναγε πιο ευχάριστα η ώρα..!

107 : Buzz Quiz World..Να και ένα παιχνίδι που το πήρα για την παρεά , δεν το έβαλα ποτέ σκοπό να το πλατινάρω και όταν τελικα το σκέφτηκα κάτι μήνες πριν , είπα δε γίνεται είναι πολλα και το παράτησα..Δεν ξέρω πως το ξαναέβαλα μπροστά , αλλά πιστεύω τα κατάφερα και γρήγορα..Ειδικά στο σημείο των κουίζ που θέλουν παιξίματα από διαφορετικούς παίχτες..Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ξέρω ποιον να πρςτοευχαριστήσω βέβαια , γιατί και σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε πολλά άλλα βομβάρδισα με Inbox πολύ κόσμο για να παίξει τα κουίζ μου..Τελικά τ κατάφερα και πολύ γρήγορα μάλιστα..Ακόμα ένα τιτανομεγαλογιγαντιαίο ευχαριστώ στον αντώνη!
    Ρε μαν , τι θα έκανα χωρίς εσένα σε αυτά τα απάλευτα βράδια ?Να είσαι καλά μαν , με βοήθησες και πάαααλι πάρα πολυ!

108 : Deep Black , Μετριότατο , σε σημεία εκνευριστικό και με κάτι σέρβερς να θες να το κάνεις κομμάτια και να το ταίσεις σε χρυσόψαρα..Σαν στόρι δεν κατάλαβα και πολλά , για όσους έχουν παίξει καλά shooters θα τους φανεί γελοίο θεωρώ , και το ονλάιν παρά το γεγόνος πως μπουστάρεται και δεν είναι πάνω από 15-20 λεπτά για τον κάθε παίκτη μπορεί να σπάσε νέυρα..τεσπά για 8 ωρίτσες καλά ήταν!

Αυτα!

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

20. ENSLAVED ODYSSEY TO THE WEST

Bookmarks

Bookmarks