12. Sonic Generations
Ρε παιδια τι ειναι τα Platinum trophy και πως τα περνεις , τελειωνοντας ενα παιχνιδι ?
κερδιζοντας ολα τα τροπαια σε ενα παιχνιδι.
δες εδω για να μαθεις περισσοτερα
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=6855
31.Shadows of the damned,πολυ ευκολη πλατινα,πολυ χιουμορ ingame,ωραιος χειρισμος...αυτα τα 3 playthrough να μην ειχε (για καθε δυσκολια ξεκλειδωνει ξεχωριστα το τροπαιο της,εξαιρεση η satanic hell που δεν εχει τροπαιο) ευτυχως ειναι σχετικα μικρο. Στα συν τα διαφορα επιπεδα-υποπαιχνιδια. Ελπιζω να βγαλουν και συνεχεια... (απο οτι με αφησε να καταλαβω το τελειωμα...)
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
To πιο εύκολο platinum που έχω δει, μου πήρε ώρες να το τερματίσω αλλά μόλις λίγα λεπτά για να το πλατινάρω,
τα trophies του είναι άσχετα με το καθευατό παιχνίδι,
είναι κάποια κολπάκια που για να γίνουν είναι θέμα δευτερολέπτων,
ίσως να είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν χρειάζεται να το τερματίσεις για να το πλατινάρεις.
93-94-95 : Monster Jam Path of destruction ( γρήγορο , εύκολο και διασκεδαστικό..Γίνεται λίγο εκνευριστικό μέχρι να καταλάβεις τις κινήσεις , αλλά μετά είναι πανεύκολο ) , Rio ( μου άρεσε λόγω των πολλών και διαφορετικών minigames που είχε , τα περισσότερα trophies σκάγανε μόνα τους και μόνο για τα 26 μίλια χρειάστηκε να grindάρω λίγο παραπάνω αλλά και αυτό διασκεδαστικό ) , Shift 2 Unleashed ( παιχνιδάρα από τις λίγες , αρκετά δύσκολη και κυρίως στο online κομμάτι , αλλα μου αρέσουν τόσο πολύ τα racing , που αυτο δε μπορούσε να λείπει..
^^ μήπως εννοείς το sly 1 ?
και το 3 έυκολο είναι αλλά το 1 και 2 είναι ακόμα πιο έυκολα για πλατίνα , μόλις μου θύμησες πως πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να τα ξαναπιάσω..χαχα
μόνο το 1 έχω τελειώσει και εγώ !
*το quantum of solace το έχεις ακόμα ? μπας και βοηθούσες λίγο στο Online ?
tnx
Bookmarks