11. uncharted 1
55. Batman Arkham City.
Πολύ μεγάλο παιχνίδι (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους κατοχους πλατινουμ απο μενα
δεν εχω ουτε ενα και δεν πιστευω να υπαρχει περιπτωση να παρω ετσι οπως παιζω![]()
30.Sega mega drive ultimate collection
το ειχα απο καιρο σε εκκρεμοτητα,ειχα παρει τα μισα,μια αποφαση ηταν να το ξαναβαλω στο drive,δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα αλλα σιγουρα μετραει για τους πιο παλιους παιχτες,πολλες αναμνησεις
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
το πρωτο!!!!
cars2
56. Assassin's Creed: Revelations
Ευτυχώς που έπεσα σε double xp weekend της Ubisoft αλλιώς μπορεί να το άφηνα και αυτό όπως το Brotherhood. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια με κάποιες ωραίες προσθήκες (γάντζος, βόμβες) και κάποιες όχι και τόσο (den defence). Η Πόλη πολύ ωραία πάντως.
Για περαστε , για περαστε και θαυμαστε !! απλα να θυμασαι ξεκινας καπως ετσισυνεχιζεις καπως ετσι
αλλα με το που παρεις το platinum σε κοβω ανετα να εισαι ετσι
. Για το Riddick συγνωμη δεν σου εχω απαντησει γιατι λογω δουλειας εχω ( ευτυχως ) πολυ τρεξιμο και παιζω απο λιγο, εως και καθολου και ωρες ανωμαλες. Το εχω υπ'οψιν μου αλλα σε κοβω για Πασχα που παραδοσιακα θα εχω χρονο.
Κοιτα, δεν με χαλάει το να ριξω χριστοπαναγίες. Με ενδιαφέρει να ειναι fair δυσκολία. Π.χ. και στο Vanquish εριξα γαμωσταυρίδια, αλλα δεν εσπασα χειριστήρια, γιατι ήταν μεν παλουκοπάλουκο, αλλα ήταν fair.
Επίσης θυμάμαι μου είχαν λιώσει και στο Crash Bandicoot 3, να πάρω platinum σε όλες τις πιστες. Βεβαια ήμουν 10 χρόνια νεώτερος τότε χωρις παιδια. Ειδωμεν!
Και σιγα τώρα μην αγχώνεσαι για Riddick! Εγω στο ειπα ΑΝ κάποτε σε ενδιαφέρει, γιατι οπως σου ειπα μονος μου δεν υπάρχει ελπίδα
Bookmarks