4. Mafia II
προσωπικά θα ήμουν τυχερός, γτ δε δυσκολεύτηκα καθόλου στα online, νομίζω σε 2 μέρες τα πήρα, σύνολο 3-4 ώρες...
λοιπόν, πλατίνες σε batman, burnout paradise, sly racoon 3.
batman: καλό παιχνίδι, προσωπικά δεν τρελάθηκα τόσο όσο θα περίμενα.
burnout paradise: γρήγορη σχετικά πλατίνα, δεν το βαρέθηκα καθόλου.
sly racoon 3: όσο μου άρεσαν τα 2 πρώτα, άλλο τόσο δε μου άρεσε αυτό...
υγ. ρε συ αντώνη, πως τυχαίνει με τα παιχνίδια που παίζω κ ψάχνω κόσμο για λίγο boost, εσύ να τα παίρνεις λίγο μετά αφου τα έχω σουτάρει; (nba live 10, avatar) κρίμα... ώρα να αλλάζουμε πληροφορίες μου φαίνεται, χεχε...
κοίτα εκτός από το χρονοβόρο που θέλει να παίξεις 150 online games , το οποίο κάνεις host και το αφήνεις ανοιχτό , είναι 1-2 που αν στην ομάδα σου δεν είναι καλοι παίχτες δεν βγαίνουν με τίποτα ! οπότε και τυχερος θα ήσουνα αλλά και πολύ καλός μάλλον ....χαχα
έλα ντε ! ναι το είδα και εγώ όταν έψαχνα να βρώ κανένα για το nba live και μετά για το avatar και έλεγα bad timing! lol
κανένα Dirt2 αν παίζεις , μαζευόμαστε σιγά σιγά να βγάλουμε τα Online trophies , αν το έχεις join the club plz !![]()
φιλε φοβερη δουλεια .Μπραβο σε αυτους που εχουν μερακι !
MY PLATINUMS
RED DEAD REDEMPTION
CALL OF DUTY BLACK OPS
CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
ASSASSIN CREED 2
G-FORCE
RATCHET AND CLANK CRACK IN TIME
UP
RANGO
SPIDERMAN SHATTERED DIMENSIONS
INFAMOUS
TERMINATOR SALVATION
Μετά από πάρα πολύ καιρό να κάνω και εγώ ένα update:
Dragon Age II
ENSLAVED™: Odyssey to the West™
Killzone 3
Majin and the Forsaken Kingdom™
Mass Effect™ 2
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: The Two Thrones
Prince of Persia: Warrior Within
Racket Sports
Terminator Salvation
Toy Story 3
104. Dragon Age : Origins.
85 ωρες επικης επικοτητας (βγαινει και γρηγοροτερα αλλα ηθελα να κανω ολα μα ολα τα side quests να γινει ο dwarf μου σωστος Chuck Norris του κοσμου του Ferelden).Και το καλυτερο ? Συνεχιζω με τα DLC.Ενταξει μπορει να εχω ριξει τις χρι$%$^παναγ&^%ες στην ΕΑ αλλα με το Ultimate Ed. πακετο, περασμενα ξεχασμενα.
(ευχαριστω τους Hawkey για τις πολυτιμες συμβουλες του και PICOS_APICOS για το φανταστικο του δωρο).
Και τα 2 φοβερά αλλά το mass effect είναι πιό κοντά στο dragon age. Για να καταλάβεις ο λόγος που εγώ θέλω να παίξω DA είναι γιατί με έχει χτυπήσει η έλειψη ME κατακούτελαΑλλά θέλει χρόνο το άτιμο οπότε θα το πιάσω μετά το La Noire και το Infamous 2.
Όπως και να έχει ότι ερώτηση και αν έχεις εδώ είμαστε![]()
21. Ratchet & Clank: A Crack in Time
Άκρος διασκεδαστικό!
22. WRC
Μπορεί να είναι γελοίο από βαθμό δυσκολίας, αλλά θέλει ΠΟΛΥ ώρα το άτιμο.
Βάλε και το online...
Εάν δεν ήμουν πωρωμένος με το είδος, θα είχα βαρεθεί τη ζωή μου.
Last edited by gdskate; 26-05-2011 at 20:13.
My Trophies:
Spoiler!
12. Prince Of Persia: Warrior Within
Spoiler!
109. Lego Pirates of the Caribbean: Το καλύτερο story mode σε lego game και ωραίο gameplay. Λίγα extras όμως.
110. L.A. Noire: Πρωτότυπο gameplay που σε κρατάει. Τα collectibles όμως είναι απάλευτα (ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ OPEN WORLD COLLECTIBLES πάρτο το χαμπάρι εταιρίες - το RDR δηλαδή γιατί δεν είχε
111. Kung Fu Panda 2: Το Megamind της χρονιάς. 4 ωρίτσες πλατίνα (συγκεκριμένα 4:02 μου πήρε χωρίς guide).
112. The Lord of the Rings: Aragorn's Quest: Αν είσαι φαν του LOTR και έχεις και την υπομονή να περάσεις τα τραγικά παιδικά αρχικά σημεία του παιχνιδιού στο Shire τότε το παιχνιδάκι την παλεύει μια χαρά και είναι και σχετικά εύκολη πλατίνα...
Bookmarks