Quote Originally Posted by enstikto View Post
Το Wipeout φιλαράκι είναι κοριτσίστικο παιχνίδι όπως κάτι Gran Turismo και κάτι άλλα παρόμοια που παίζεις!
Το Cod πρέπει να είναι πολύ ευκολάκι οπότε για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Αλλά θα ασχοληθώ για να μην λες
Το Hannah Montana όμως όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ hardcore για μένα και σε παρεδέχομαι πραγματικά που έχεις πλατίνα. Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω σε αυτό!
Χαχαχαχα!! Λοιπον, αλλαγή σχεδίου. Παίζω στο Knight το Castlevania και εσύ παίζεις Hannah Montana και ΜΑΛΙΣΤΑ θα είναι η 100η πλατίνα σου!!!

Quote Originally Posted by Kane View Post
Έχει δίκιο ο Άρης και οφείλω να απολογηθώ. Δεν το πήρα πρέφα για το Vanquish. Ζητώ συγνώμη που δεν απένειμα τα εύσημα ως όφειλα. Συγχαρητήρια για αυτό το παλούκι φιλαράκι έστω και ετεροχρονισμένα
Για το WaW φιλαράκι μην το κάνεις θέμα. Ακόμα και εγώ, που δεν είμαι πρώτης κλάσεως, έβγαλα το veteran . Όχι ότι είναι εύκολο αλλά με γαϊδουρινή υπομονή βγαίνει. Για το Hannah Montana δεν έχω άποψη ακόμα. Επιφυλάσσομαι...
Εγω που είμαι δευτεροκλασάτος στα FPS πάντως, έχω ένα σπασμενο βάζο στο COD:WAW! Πολλά μπινελίκια και έριξα! Πάντως Σπυρο, με το Hannah Montana, θα νιωσεις μεγάλη βαρβατιλα να διαπερνάει το κορμί σου, καθώς θα πλατινάρεις αυτο το μικρό διαμάντι των video games,.