Page 101 of 119 FirstFirst ... 5191979899100101102103104105111 ... LastLast
Results 2,001 to 2,020 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

Moderator odytsak's Avatar

47. The Walking Dead (PS4)

Bέβαια ανάμεσα στα επεισόδια έριχνα και καμμιά στεκιά στο Hustle Kings γιατί παραείναι βαρετό αν το παίζεις για τρίτη φορά,
    πρόπερσι το είχα παίξει στο PS3 και πέρσι στο Vita οπότε με δυσκολία το ξαναέπαιξα και με επιλογές ότι να 'ναι μπας και δω κάτι διαφορετικό αλλά τελικώς δεν είδα.

Το Ηustle Kings για PS4 παρεπιμπτόντως είναι πολύ καλό και μάλιστα free.
    Oι ήχοι από τις στεκιές και γενικώς τις μπίλιες και ότι συμβαίνει πάνω στο μπιλιάρδο ακούγονται από το ηχείο του DS4.
    Πεντακάθαρα γραφικά και η φυσική του απίστευτη.

Last edited by odytsak; 03-03-2015 at 18:40.

το hustle kings που το βρισκουμε; δεν υπαρχει στο στορε

Moderator odytsak's Avatar

Προς το παρόν υπάρχει μόνο στο αγγλικό PS Store, εννοείται θέλει αγγλικό account,
    τσέκαρε το post του blue tiger εδώ
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post568574

4. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

StarRider (03-03-2015)

ωραιος ευχαριστω

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

16. Sly cooper 1 (ps vita)
    17. The wolf among us (ps vita)

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

191. Sly 3 [PS VITA]

Με διαφορά το πιο δύσκολο από τα 3 του hd collection , ίσως και από το 4ο όσο μπορώ να θυμιθώ και αυτό κυρίως λόγω των challenges που έχει .

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

17) Dying Light

Επισήμως το πιο rare trophy της συλλογής μου!
    Spoiler!

9. The Following 2 Users Say Thank You to chrisfox For This Useful Post:

ary4022 (07-03-2015),odytsak (11-03-2015)

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

10) Destiny
    Ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι για trophy hunters καθώς απαιτεί πάρα πολλά πράγματα μαζί (και παρα παρα πολύ χρόνο). Αλλά είναι εθισμός το άτιμο. Καταρχάς πρέπει να φτιάξεις και να ανεβάσεις όλα τα classes κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο. Μετά έρχονται τα όπλα που πρέπει να έχεις και οι άπειρες ώρες που χρειάζονται για αναβάθμιση. Σε αυτά πρέπει να προστεθούν και ορισμένα collectibles που σίγουρα θα χρειαστούν τον χρόνο τους (ghosts) αλλά και αρκετές ωρίτσες σε PVP γιατί έχει και εκεί trophies που πρέπει να τσιμπήσεις. Και μετά έρχεται το πιο δύσκολο κεφάλαιο με τα raids. Εκεί πιάνει οροφή η δυσκολία γιατί χρειάζεσαι μία ομάδα για να τα κάνεις αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ναι μεν θα τα βγάλεις τα raid κάποια στιγμή αλλά αυτό που θα χρειαστεί είναι να το κάνεις αρκετές φορές μέχρι να πάρεις ολο το gear και τα όπλα που δίνει. Σε αυτό βάζεις και τον παράγοντα τύχη γιατί μπορεί να κάνεις 500 strike και raid και να μην σου πέφτουν τα όπλα που χρειάζεσαι ποτέ. (π.χ. ghalahorn) Και αφού αποκτήσεις όλα αυτά τότε πάς στο ακόμη πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού για την πλατίνα. To άτιμο flawless raider trophy. Εκεί όχι μόνο χρειάζεσαι ομάδα αλλά η ομάδα θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί σαν ένα άτομο. Κάθε μέλος πρέπει να έχει ότι θα χρειαστεί από όπλα και gear καθώς και χρόνο, εμπειρία αλλά και υπομονή. Αρκετή υπομονή. Γιατί με ενα στιγμιαίο λάθος στο raid πάει χαμένη 1 ώρα ομαδικής προσπάθειας. Και είναι εύκολο κάποιο μέλος να βαρεθεί και να σταματήσει να προσπαθεί και να το παρατήσει. Όποτε πας πάλι στο σημείο να φτιαχτεί νέα ομάδα. Να μάθεις πάλι πως λειτουργεί κάθε μέλος της ομάδας και να ξαναξεκινήσεις. Ειδικά όταν πλησιάζεις προς το τέλος του raid και βλέπεις ότι μέτα από μία ώρα προσπάθειας να μήν έχει πεθανει κανένας από την ομάδα σου και είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις έκει αρχίζει το άγχος. Γιατί ξέρεις πόσο έυκολο είναι να στραβώσουν όλα ακόμη και την τελευταία στιγμή. Η στιγμή όμως που τελικά τα καταφέρνεις είναι priceless. Και όχι μόνο για εσένα αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου που κατάφεραν να λειτουργήσουν άψογα για όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Πραγματικά η πιο δύσκολη πλατίνα μου (άλλωστε μόλις 10 έχω) αλλά σίγουρα η πιο απολαυστική.

11. The Following 8 Users Say Thank You to jper75 For This Useful Post:

antoniss (10-03-2015),AriStos13 (10-03-2015),ary4022 (09-03-2015),Kane (09-03-2015),Nerven (08-03-2015),Nikoladim (09-03-2015),odytsak (10-03-2015),Vicarious (08-03-2015)

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

192. Velocity Ultra [PS VITA]

Με έφερε στα όριά μου πααααρα πολλές φορές , μεγάλος μου αντίπαλος ο ίδιος μου ο εαυτός ... σε κάποιες πίστες πάλευα να ρίξω τον χρόνο για ένα δευτερόλεπτο στην κυριολεξία! Όλα ήτανε στην λεπτομέρεια και εκει που μετά από δεκάδες φορές περνάς αυτό το σημείο, ξαφνικά χάνεις σε άλλο που ήτανε γελοίο...Πολλές τέτοιες στιγμές μου πρόσφερε το game το οποίο επειδή μου άρεσε πάρα πολύ (ιδιαίτερο μεν , αλλά 100% στα γούστα μου) δεν υπήρχε περίπτωση να το παρατήσω...
    Το μόνο κακό που μου άφησε αυτή η πλατίνα είναι πως από την ένταση και τις απότομες δυνατές κινήσεις νομίζω πως έχει ξεχαρβαλωθεί λίγο το R πλήκτρο από το vitaκι μου...λολ

13. The Following 4 Users Say Thank You to antoniss For This Useful Post:

ary4022 (10-03-2015),Gokussjin (10-03-2015),jper75 (11-03-2015),odytsak (11-03-2015)

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

Τελικά πρέπει το μικρόβιο του hunting να μου ξαναγύρισε... Μέσα σε 2 βδομάδες (είπαμε, ας είναι καλά το freeze των seven), πήρα πλατίνες σε...

1) Dead or Alive 5 Last Round

2) Driveclub (Μου λείπανε τα challenges και λίγο grind για το 50 lvl, ευχαριστώ τον Οδυσσέα aka Odytsak για τη βοήθειά του)

3) The Order 1886

4) Transformers Rise of the Dark Spark (Ευχαριστώ πολύ Αντώνη aka litanies)

5) Dying light (Hell Yeah...)

Τώρα ασχολούμαι με το Zombie Army Trilogy αλλά είναι δύσκολο χαχαχαχα...
    Today is a good day to die...

15. The Following 5 Users Say Thank You to Mouxlalouda For This Useful Post:

antoniss (11-03-2015),ary4022 (13-03-2015),jper75 (11-03-2015),litanies (11-03-2015),odytsak (11-03-2015)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Πρωτο planitum trophy ever στο Dark Souls!Πολυ φαρμινγκ ενω χρησιμοποιησα κατα λαθος μια Sif Soul.

17. The Following 4 Users Say Thank You to stavros88 For This Useful Post:

Ixor24 (11-03-2015),jper75 (11-03-2015),Nerven (12-03-2015),odytsak (11-03-2015)

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

98. Sniper Ghost Warrior 2

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

193. Final Horizon [PS VITA]

Ένα tower defence strategy game , χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολο βγαίνει σε ένα 10ωρο πάνω κάτω και δεν με κούρασε , πέρασε οκ η ώρα μαζί του.
    Last edited by antoniss; 12-03-2015 at 00:42.

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Ερώτηση : Πως μπορούμε αυτό το παλληκάρι που δεν έχει αρ***ια να μας στείλει από το πραγματικό του λογαριασμό και μας στέλνει από δεκάδες άλλα δευτερεύοντα να του κλείσουμε το λογαριασμό του?

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

poios einai aytos re paidia? peite moy se pm opoios kserei....

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by rookie View Post
    poios einai aytos re paidia? peite moy se pm opoios kserei....
    Λυμπερη σου στέλνω

Παμε ενα update:
    38)UP
    Ευκολο παιχνιδακι και γρηγορο παιξτε το απλα για την πλατινα.

39)Green Lantern: Rise of the Manhunters
    Εχει καποια δυσκολια αλλα μολις γινουν καποιες καλες αναβαθμισεις γινετε αρκετα ευκολο.

40)Back to the Future: The Game
    Δεν ειναι στο επιπεδο του walking dead αλλα μου αρεσε μιας και ειμαι φαν των ταινιων.Αρκετα missable trophies αλλα ακολουθώντας καποιο walkthrough βγαινουν ευκολα

41)de Blob 2
    Απο τα καλυτερα platform παιχνιδια.Πολυ ομορφα γραφικα μοναδικο ξεχωριστο gameplay και 12 levels εξαιρετικες.Βγαλτε το πρωτα στο easy να παρετε μια ιδεα κα επειτα στο normal καντε ολα τα αλλα.Υπαρχουν 3 cheats τα οποια δεν απενεργοποιουν τα τροπαια και θα τα βρειτε στο ps3trophies στο guide στην τελευταια σελιδα.Ισως τα χρειαστειτε μετα το 7-8 level που δυσκολευει αρκετα.Αρκετα collectibles θα χρειαστειτε σιγουρα οδηγο.

42)PAC-MAN and the Ghostly Adventures
    Το περιμενα να ειναι κακο απο οσα review ειχα διαβασει αλλα μου αρεσε αρκετα.Ωραιες πιστες φερνει καποια νοσταλγια απο pac-man world και εχει κανονικη δυσκολια.

43)SpongeBob Squarepants: Plankton's Robotic Revenge
    Ακομα μια ευκολη πλατινα που τερματιζετε γρηγορα.Εχει καποιο grind αλλα σε max 10 ωρες πλατιναρετε.Θελει 4 controllers για ενα τροπαιο.

44)CSI: Fatal Conspiracy
    Στυλ NCIS με αρκετα missable trophies.Εχει καλυτερη υποθεση απο το NCIS και ειναι πιο σοβαρο.

45)Heavy Fire: Afghanistan
    Rail shooter παιχνιδι που εχει το χαβαλε του σαν κατι διαφορετικο.Με Move παιζετε καλυτερα.

46)HEAVY FIRE SHATTERED SPEAR
    Συνεχεια του HFA αρκετα πιο δυσκολο και προσεξτε το glitch με τα radios.Πρεπει να βγαλετε το παιχνδι και στο rookie και στο veteran σε one sit αλλιως glitcaroun τα radio trophies.

47)BEN 10 OMNIVERSE
    Ωραιο παιχνιδακι με αρκετους χαρακτηρες που γινετε επαναλαμβανομενο αλλα τερματιζετε σχετικα γρηγορα.

48)Ratchet & Clank: Into the Nexus
    Απο γραφικα ειναι κορυφαιο.Απο gameplay ετσι και ετσι.Στο story εχει γινει προχειροδουλεια.Εχει καποια νοσταλγια με την αρενα αλλα overall μετριο.

49)BEN 10 OMNIVERSE 2
    Τελειως διαφορετικο απο το πρωτο σε στυλ temple run.Eιναι λιγο μπερδεμενο σε καποια σημεια αλλα οχι τιποτα το σοβαρο.

Ξεκινησα σημερα και το batman arkham asylum την goty edition στο hard κατευθειαν.Το παιχνιδι ειναι κορυφαιο απο καθε αποψη.Επαιξα και 2 challenges και εχει αρκετη δυσκολια που θα με κρατησει αρκετο καιρο.

Μια ερωτηση:
    Στα τροπαια σε μενα η πλατινα δεν φαινετε.Ειναι στα hidden trophy σωστα?
    Last edited by king2009; 14-03-2015 at 15:23.

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Ναι , είναι hidden η πλατίνα..

25. The Following User Says Thank You to Gokussjin For This Useful Post:

king2009 (14-03-2015)

Quote Originally Posted by Gokussjin View Post
    Ναι , είναι hidden η πλατίνα..
    Να σε καλά.Στην αρχή παραξενευτηκα αλλά μετα είδα οτι είναι 48 τα τρόπαια οποτε είναι και η πλατίνα μέσα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Παιχνιδάρα. Να την καταχαρεις. Θα σου πρότεινα να κάνεις ενα plauthrough στο easy , να βγάλεις challenges και μετά ενα στο hard.

Bookmarks

Bookmarks