Page 39 of 62 FirstFirst ... 2935363738394041424349 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Iδεα μου ειναι ή το γιαπωνεζικο voice acting ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο απο το αγγλικο??

Αν εξαιρεσει κανεις το γεγονος οτι δεν ειναι lyp synced στα γιαπωνεζικα τα στοματα των χαρακτηρων, οι φωνες ειναι πολυ πολυ πιο καλες.

Ακομα και οι λεπτομερειες στο voice act ειναι καλυτερες μαλιστα αν συγκρινετε την σκηνη εκεινη λιγο μετα την αρχη οταν συντριβεται το μεταγωγικο που μεταφερει τον ακατανομαστο (Rico) και τον Sev. Τα "αααααχ" "οοοουυχ" που ακουγονται στα αγγλικα ειναι γελοια ενω στα γιαπωνεζικα εχει γινει καλυτερη δουλεια.

Eπισης ο γιαπωνεζος Rico ειναι μακραν λιγοτερο εκνευριστικος απο τον αμερικανο/αγγλο. (ναι ακομα και η προφορα του αυθεντικου Voice actor του με εκνευριζει χαχαχαχα )

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://gr.playstation.com/ps3/news/a...e_locale=el_GR

τι ειναι αυτο ρε παιδια?

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Βασικά θελώ το coop να το παίξω με την κοπέλα μου. Το θέμα είναι οτι μαζεύει και αυτή τρόπαια.
    Αν γινόταν online δεν θα είχαμε θέμα καθώς θα έπαιζα ο καθένας στο δικό του ps3 και θα ξεκλείδωναν και στους 2.
    Τώρα που δεν γίνετε online αναγκαστηκά θα το παίξουμε split-screen στο δικό μου ps3 και καλό θα ήταν να μπορούσε να μπει στο coop με το δικό της account και να πέρνει και αυτή τρόπαια.
    τοτε αναγκαστικα δεν εχει trophy η μονη λυση ειναι να παιξετε και στα 2 πσ3 αλλα ρε φιλε μια απορια...και οι δυο ασχολιστε με trophy?

ps. θελω να σας ακουσω ονλινε οταν παιζετε απο 2 πσ3 τι λετε...θα μπω σε κλαν μαζι σας!
    Last edited by enstikto; 18-02-2011 at 13:08.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^ Είναι λίγο ο,τι να νε ή μου φαίνετε; (Για το link λέω για να μην υπάρξει παρεξήγηση

H αλήθεια είναι οτι εγώ της κόλησα το μικρόβιο των trophies αλλά είναι hardcore gamer απο παλιά...
    Lol για το ΥΓ
    Last edited by enstikto; 18-02-2011 at 13:10.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Βασικά θελώ το coop να το παίξω με την κοπέλα μου. Το θέμα είναι οτι μαζεύει και αυτή τρόπαια.
    Αν γινόταν online δεν θα είχαμε θέμα καθώς θα έπαιζα ο καθένας στο δικό του ps3 και θα ξεκλείδωναν και στους 2.
    Τώρα που δεν γίνετε online αναγκαστηκά θα το παίξουμε split-screen στο δικό μου ps3 και καλό θα ήταν να μπορούσε να μπει στο coop με το δικό της account και να πέρνει και αυτή τρόπαια.

¶ρε τυχερέ! Η δικιά μου κοπέλα όταν ακούει για video games βγάζει σπυριά....

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Καλό αυτό... είναι αλεργική στις κονσόλες οπότε μένει μακριά τους αφήνοντας σε εσένα να τις απολαμβάνεις στο μέγιστο. Τέλεια, σου λέω, τουλάχιστον εκεί έχεις μέχρι ένα βαθμό την ησυχία σου. Ορίστε, τί θέλει μία γυναίκα με το Killzone μπορεί να μου πει κάποιος; Όλα τα χάλασε πια αυτή η ισότητα και ο φεμινισμός!!!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Καλό αυτό... είναι αλεργική στις κονσόλες οπότε μένει μακριά τους αφήνοντας σε εσένα να τις απολαμβάνεις στο μέγιστο. Τέλεια, σου λέω, τουλάχιστον εκεί έχεις μέχρι ένα βαθμό την ησυχία σου. Ορίστε, τί θέλει μία γυναίκα με το Killzone μπορεί να μου πει κάποιος; Όλα τα χάλασε πια αυτή η ισότητα και ο φεμινισμός!!!
    Καταρχήν αμα αυτό ειναι το θέμα σου της πέρνεις μια δικιά της και παίζει ο καθένας στην δικιά του
    Απο την άλλη προσωπικά μια χαρά την βρίσκω να παίζουμε coop μαζί. ¶σε που με καταλαβαίνει και στο κόλημα που έχω γιατί έχει και αυτή το ίδιο (ντάξει όχι τόσο εγώ). Δεν έχω δηλαδή το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι τiς μουρμούρας-σπαζ@@ς του στυλ "Αμαν πια με τα παιχνίδια και τα μπλιμπλικια σου" (τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο οι περισσότεροι )
    Όσο για την τελευταία πρόταση σου θέλω να πιστεύω οτι κάνεις πλάκα... Αν όχι γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος....

PSN ID
    Nek_Food

Κάνω πλάκα.

Βασικά, πλάκα κάνω σχεδόν στο 99% του προηγούμενου μηνύματος μου. Φυσικά και συμφωνώ, στο ότι αν έχεις μία λόξα και την μοιράζεσαι με το έτερο ήμισυ σου είναι καλό, ακόμη και όταν αυτή η λόξα είναι το μέχρι χθες ανδροκρατούμενο gaming. Απλά είπα να γράψω κάτι για να δώσω λίγο κουράγιο στον φίλο Γιάννη, έτσι για να μην νιώθει άσχημα.

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    A fix to the "Your Faction Has Won/Lost" issue, along with all oddities that resulted from this occurring
    An issue that allowed more than two clans to join a clan match will be fixed
    Increased Accuracy, Bullet Damage and Faster Reload Ribbons will update correctly on personal statistics screens
    We've simplified the process to invite players into your game (just one button press)
    The radius of the Marksman's Scramble++ has been lowered
    Medic's Revive distance increased and cooldown to re-use is decreased
    No collision on mortally wounded player bodies
    Increased player stamina
    An icon will be shown in the menu when you have a Killzone 3 message in your inbox
    Support for color-blind players
    Implement unranked custom games for players to create private or clan matches
    Enhanced custom games functionality that will allow players to:
    Control over games modes and settings
    Secure games, allowing you to invite the players you want to play with
    The ability to prevent abilities and weapons from being used
    Toggling on and off functionality, such as ribbons, skills, explosives, etc.
    Selecting which careers you want available to players
    Allow friendly fire to be turned on or off
    Faction switching enabled or disabled
    The Clan Officer role will be added to clans
    Separate turn speeds for hip-fire and ADS
    Overly enthusiastic death screams will be toned down
    Increased the amount of kills required to win a Guerrilla Warfare match
    Increased Accuracy ribbon will have its effectiveness lowered
    Likewise, the Bullet Damage ribbon will have its effectiveness lowered as well
    Matches will end if the other team forfeits (i.e. too few, or no players on the enemy team)
    Matchmaking enhancements that will close and merge games based on player count, which will keep games more full
    Balance factions out by moving players to the other team at the end of the match if one team is lopsided
    The ability to turn off HUD markers for point pop-ups and objectives
    A menu option to allow squad-only chat
    The addition of a Mute All button
    Scoreboard flickering will be fixed
    Clans will no longer get matched against other clans that have many more players than they do (i.e. 4 vs. 7, 5 vs. 8)
    Πάρη, μου έφτιαξες τη μέρα

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Separate turn speeds for hip-fire and ADS τι εννοει?

ασχετο αλλα το gameover.gr εβαλε 8.5 και εβαλε στα αρνητικα την κακη μιξη του ηχου...ξερεται τι εννοει?...ΟΤΙ ΤΟ VOICE ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ 100% ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ 70-80% ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ...ΕΛΕΟΣ βγηκα απο τα ρουχα μου με τις βλακειες που ακουμε μερικες φορες ολα τα αλλα σωστα φαινοντουσαν αλλα ελεος!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Κάνω πλάκα.

Βασικά, πλάκα κάνω σχεδόν στο 99% του προηγούμενου μηνύματος μου. Φυσικά και συμφωνώ, στο ότι αν έχεις μία λόξα και την μοιράζεσαι με το έτερο ήμισυ σου είναι καλό, ακόμη και όταν αυτή η λόξα είναι το μέχρι χθες ανδροκρατούμενο gaming. Απλά είπα να γράψω κάτι για να δώσω λίγο κουράγιο στον φίλο Γιάννη, έτσι για να μην νιώθει άσχημα.
    Χαίρομαι. Και συμφωνώ απόλυτα!
    Όσο για το Γιάννη είμαι σίγουρος ότι έχει και πολλά πράγματα άλλα να τον δένουν με την καλή του οπότε δεν νομίζω να νιώθει άσχημα

PSN ID
    Nek_Food

Σίγουρα έχει πολλά να τον δένουν, ένα μικρό παράπονο τον είδα ότι το έχει όμως...

Καλά μιλάμε το update της Guerrilla για το KZ3 πριν καλά καλά βγει τα σπάει. Ένα σωρό βελτιώσεις και οι περισσότερες από αυτές ήταν πράγματα που φυσικά πονούσαν τους παίκτες που ασχολήθηκαν με το MP.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δεν ειναι παραξενο,1ον γιαυτο γινεται η open beta κ 2ον και στο kz2 και στο resi2 ειχαν patch πριν την ημερομηνια κυκλοφοριας

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Separate turn speeds for hip-fire and ADS τι εννοει?
    Στρίβεις με διαφορετικές ταχύτητες όταν πυροβολείς χωρίς σκόπευρα (χωρίς L1), από ότι όταν πυροβολείς με σκόπευρα (Aiming Down Sights)

edit: όσο για το review του gameover.......ασχολίαστο....
    Last edited by le_71; 18-02-2011 at 15:47.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ αυτο ειναι κατι καλο... και επιβεβαιωνει αυτο που ελεγα οτι στο single player η ταχυτητα ειναι η ιδια...και απο οτι καταλαβα οι ρυθμισεις αυτες θα ειναι μονο για το online?

Cool Member roselyn's Avatar
    PSN ID
    RoselynGR
    Name
    Marina

Κάνω πλάκα.

Έτσι μπράβο...προς στιγμην με τρόμαξες

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Take a look at how the PlayStation Move performs in the intense Killzone 3 multiplayer battlefield and learn how to be comfortable and competitive with it in this second video analysis of Guerrilla Games shooter.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=JWF0yZCmpNo"]YouTube - VIDEO | iWatch: Killzone 3 (Multiplayer)[/ame]
    .

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Αυτό που έχω να πω σε πρωτη φάση είναι "μακάρι να μην πέσω σαυτον τον καραφλοκόρακα σε online γιατί θα σπάσω την κονσόλα".Σε δεύτερη φάση τώρα,έχω να πω ότι "τόχει κάνει δεύτερη φύση ο ξεφτυλισμένος" χαχαχα και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να φτάσεις σαυτο το σημείο, ασχέτως αν αυτός λέει ότι γίνεται.Δοκιμάστε το.Εγώ από τότε που βγήκε η beta προσπαθώ να προπονηθώ αλλά πάνω από ενα τέταρτο δεν αντέχω.Γίνονται τα νεύρα μου σιδερώστρα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=y0oYYDD9v4s"]YouTube - Killzone 3 Helghast Edition: Official Unboxing[/ame]

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Αυτό που έχω να πω σε πρωτη φάση είναι "μακάρι να μην πέσω σαυτον τον καραφλοκόρακα σε online γιατί θα σπάσω την κονσόλα".Σε δεύτερη φάση τώρα,έχω να πω ότι "τόχει κάνει δεύτερη φύση ο ξεφτυλισμένος" χαχαχα και δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να φτάσεις σαυτο το σημείο, ασχέτως αν αυτός λέει ότι γίνεται.Δοκιμάστε το.Εγώ από τότε που βγήκε η beta προσπαθώ να προπονηθώ αλλά πάνω από ενα τέταρτο δεν αντέχω.Γίνονται τα νεύρα μου σιδερώστρα.
    Και εγώ όταν το πρωτοέπαιξα με Move είπα "wtf? γιατί το έβαλαν;", αλλά το παιχνίδι έχει τόσες ρυθμίσεις για να πειράξεις το gameplay με το χειρηστήριο, που ,ε, δε μπορεί, κάποια θα είναι και για σένα. Τώρα μου αρέσει τόσο να παίζω με Move, που το dualshock μου φαίνεται παράξενο μετά από ώρες με το χειρηστήριο

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Ότι νάνε το video!
    Last edited by Nerven; 19-02-2011 at 15:44.

Bookmarks

Bookmarks