wtf!παιζω σε 3d και νομιζω οτι ειναι αλλο παιχνιδι.Χανει λιγο σε ποιοτητα γραφικων,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σαφως ανωτερο απο το 2d.
wtf!παιζω σε 3d και νομιζω οτι ειναι αλλο παιχνιδι.Χανει λιγο σε ποιοτητα γραφικων,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σαφως ανωτερο απο το 2d.
.
Βαγγελη υπεπεσες κι εσυ στην αγορα 3d τηλεορασης?
πολυ καλο το killzone σε 3d αλλα χανει πολυ σε αναλυση, προσωπικα μου αρεσει η αλλη τεχνικη που κανουν crysis 2 ,socom 4 που δεν χανει σε αναλυση.
Βεβαια το καλυτερο 3d by far ειναι του gt 5 πραγματικα και μονο για αυτο αν εισαι φαν του gt αξιζει να παρεις 3d tv
Δεν αγορασα εγω ακριβως.Οι γονεις μου ηθελαν tv,πηραν μια 3d(εχμ γιατι αραγε) και τελικα τους εδωσα την δικη μου και την τσιμπησα εγω χεχε.
Χανει αρκετα οντως,αλλα το συνηθιζεις αμεσως και το 3d δινει αλλη διασταση στο gameplay.Εννοειται οτι το αρχισα απο την αρχη...πολυ καλο το killzone σε 3d αλλα χανει πολυ σε αναλυση,
Ειχα δει 3d παιχνιδια ,αλλα τωρα που παιζω κανονικα μου φαινεται αλλη φαση.
killzone+3d+move+χειρισμος χωρις crosshair=win
[YOUTUBE]0lbUIgHZlR0[/YOUTUBE]
.
^^ Kαλα αντε καλοριζικο αλλα μην μας κανεις και καζουρα τωρα!![]()
![]()
ξερει κανεις για το νεο update που εγινε σημερα? τι κανει!
\Patch 1.13 for Killzone 3 is out. This patch introduces Simulview support in preparation for the upcoming launch of Sony's new 3D Display!
Ειναι update για την νεα οθονη της Sony
παιδια κ γω απεκτησα προσφατα μια μαματη 42αρα 3D αλλα γενικα το 3d gaming δεν με βολεψε.κατι οι αναλυσεις που χανουν λιγο η αισθηση..οποτε επεστρεψα στο κλασικο 2d gaming.παντως σκετη παυλα ειναι τα 3d blu ray..εκει δ χανεις τιπ..
Ανταλλαξα το παιχνιδι με τον Νικο για να παιξω εγω αυτο και εκεινος το Resistance 3.
Παιδια... να κανω μια ερωτηση.... το παιχνιδι γιατι δεν προταθηκε καν για την κατηγορια best graphics??
Συγνωμη αλλα τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ καλα....ειδικα σε καποια επιπεδα καποια σημεια, εμενα τουλαχιστον με τα ταπεινα ματια που δεν εστιαζουν σε ολες τις αηδιες που καταστρεφουν το gaming για καποιους (μικροσκοπικα jaggies) σε αρκετες φασεις το παιχνιδι θυμιζε CG δουλεια... CG ταινια για να ειμαι ειλικρινεις...
τα textures ειναι απλα ανυπαρκτα για PS3 και τα επιπεδα ειναι πολυ μεγαλα.
Εντυπωσιαστηκα πολυ απο τον τεχνικο τομεα... απορρω πραγματικα που δεν το προτειναν καν. Ειδα μεγαλη βελτιωση απο το 2.
^^ Σε καποιες φασεις ειναι τοσο καθαρα λογο MLAA που θα παθεις πλακα.
Ειναι σιγουρα πολυ βελτιωμενο σε γραφικα και εντυπωσιακοτατο.Εχει οπως ειπες καλυτερα textures,πολυ ανωτερο ΑΑ και σε πολυ μεγαλυτερα επιπεδα απο το killzone 2.
.
^^ Και πολυ μεγαλυτερη ποικιλια.... γενικα μεχρι στιγμης μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το ΚΖ2, και μιλαω για το campaign... τωρα ποσο γρηγορα θα τελειωσει δεν ξερω, αλλα σιγουρα ειναι πιο γεματο και πιο ποικιλο.
Σε καποια σημεια το παιχνιδι τεχνικα νομιζω οτι ξεπερναει ακομα και το Uncharted 3... υπαρχουν δηλαδη στιγμες που αν δειξεις σε καποιον την εικονα, θα νομιζει οτι ειναι CGI ταινια.
Τραγικη η παραλειψη της υποψηφιοτητας του...η Guerilla αξιζει συγχαρητηρια... κανει ΣΚΟΝΗ κυριολεκτικα οτιδηποτε first person εχω δει προσωπικα και σιγουρα οσον αφορα τις κονσολες.
Εχει πολυ δυνατα σημεια,θα δεις κι αλλα οσο προχωρας.
Επειδη μπορει να το θεωρεις spoiler,γιατι ισως δεν εχεις φτασει ακομα εκει,βαζω ενα βιντεο απο το k2 σε spoiler,γιατι υπαρχει αντιστοιχο level και στο 3.
Οταν φτασεις εκει και το συγκρινεις με το k2,θα διαπιστωσεις οτι ειναι η μερα με την νυχτα η διαφορα.
Spoiler!
.
Το Resi3 sp μου αρεσει περισσοτερο παντως.
Αλλα ενταξει σε θεμα γραφικων καμια σχεση.
.
Πες τα ρε Valkyre. Στo κομματι των γραφικων δινει ρέστα. Μερικά επίπεδα έχουν τέτοια λεπτομέρεια που δεν έχω ξαναδεί σε ps3 game.
Kαι το gameplay πολύ καλύτερο απο του ΚΖ2. Για μένα βασικά είναι το καλύτερο (single) fps που έπαιξα τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτο που σιγουρα δεν μου αρεσει στο ΚΖ3 ειναι η στοχευση που την εκαναν εντελως cod...
Ειναι δυνατον οταν εισαι στα iron sights να κουναει ο χαρακτηρας τοσο γρηγορα το οπλο? Δηλαδη ημαρτον.
Μακαρι να υπηρχε η επιλογη στοχευσης του 2.
Bookmarks