Page 44 of 62 FirstFirst ... 3440414243444546474854 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Έγραψα και το review (με τα πολλά), όποιος έχει όρεξη ας το διαβάσει και ας σχολιάσει

(link στο spoiler, δε θέλω να θεωρηθει spam ε; )

Spoiler!

Απλά φανταστικό παιχνίδι, μακάρι να ήταν τα περισσότερα fps έτσι
    Πολυ καλο το review και σωστη βαθμολογια απο οτι φαινεται. Αν και το κειμενο σου προδιαθετει για λιγο μεγαλυτερη βαθμολογια απο αυτη που εβαλες, εντουτοις θεωρω οτι ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα διαβαζοντας και τα αλλα reviews στο διαδυκτιο.

Διαρκεια, σεναριο ειναι μεγαλα μειον και σωστα πρεπει να αφαιρεθουν βαθμοι απο εκει. Αυτο ρε παιδια που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αν διαβασει κανεις το συμπαν του ΚΖ με βαση οτι ειχε συμβει στο πρωτο παιχνιδι αλλα και τα γεγονοτα πριν το δευτερο, μιλαμε για μια καταπληκτικη ιστορια. Ειδικα οι Ηelghans που ειναι τα πραγματικα θυματα της υποθεσης και εχουν τραβηξει τα πανδεινα, πραγματικα απορρω γιατι η Guerilla τους παρουσιαζει ετσι στα παιχνιδια της, με αυτον τον αθλιο τροπο. Θα μπορουσαν να κανουν κυριολεκτικα ΠΑΠΑΔΕΣ σεναριακα μονο και μονο βασει αυτου.

Αντι γι αυτο τους παρουσιαζουν ως αιμοσταγεις βαρβαρους, με σαφη προθεση να θυμιζουν ναζιστες και 3ο ραιχ, ειλικρινα το βρισκω εντελως ηλιθιο. Στο ΚΖ2 το σεναριο ηταν ανυπαρκτο, συνοψιζοταν σε 3 προτασεις πραγματικα. Κριμα που δεν εμαθαν και πολλα πραγματα απο τοτε.

Βεβαια κοιταζοντας κανεις τις τελευταιες σελιδες αυτου του θρεντ διαπιστωνει οτι δεν υπαρχει λογος να το κανουν, αφου η αγωνια του 99% των υποψηφιων αγοραστων εινα ποτε θα ανοιξουν οι servers και λιγο τους νοιαζει τι ειναι αυτο το πραγμα που λεγεται single player σε ενα FPS παιχνιδι.

Περιμενω το ΚΖ4 να εχει 4 ωρες campaign το οποιο θα ειναι ενα tutorial για το multiplayer.

YΓ: Α μην το ξεχασω +ρεπ για τις εντυπωσεις.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Φοβερό!!!! Άντε να έρθει απο zavvi η limited!
    Last edited by Nerven; 24-02-2011 at 12:31.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν ξέρω τι λες Val, όντως οι Helghast είναι αδικημένοι αλλά ο τρόπος ο οποίος αντιδρούν είναι σαφώς επεκτατικός και πολεμοχαρής. Τελικά, για αυτό που είναι οι Helghast, δεν φταίνε οι ίδιοι, αλλά οι ηγέτες και οι καταστάσεις που τους οδήγησαν εκεί. Όντως το σύμπαν είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, ίσως και οικία αλλά πάλι δεν το έχουν προσέξει πάρα πολύ και χάνει αρκετά έως πολύ, ενώ όντως θα μπορούσε να γίνει πολύ δυνατό χαρτί και γιατί όχι και αυτό που έλπιζαν αρχικά σαν halo killer (αν και είναι μάλλον αργά για κάτι τέτοιο). Όμως για κάποιον λόγο εγώ, έχω background wallpaper στον Η/Υ του γραφείου το σήμα των Helghast, μία από τα ίδια και στον Η/Υ στο σπίτι (propaganda poster), μην πω ότι και στο twitter page που άνοιξα πάλι αυτό έβαλα. Α, ακόμα και στο MP πολλές φορές προτιμώ να είμαι Helghast παρά κάποιος ISA soldier, που γενικά μου φαίνονται και ψιλοαδιάφοροι.

Name
    Δημήτρης

Συμφωνω με ολο το ποστ εκτος την πρωτη σειρα! Δεν θεωρω οτι ειναι πολεμοχαρεις ή για να ειμαι ακριβεις οτι δεν ηταν ποτε τους πολεμοχαρεις! Στο ΚΖ1 εκαναν οι Helghast εισβολη στον πλανητη των ISA (δεν θυμαμαι τωρα ονομα) και ηταν απολυτα δικαιολογημενη η εισβολη τους! Τους ειχαν καταστρεψει τον πλανητη τους (Helghan) τους ειχαν να δουλευουν σε αθλιες συνθηκες σαν τα σκυλια, στο τελος κατεληξαν να μολυνθουν (καθως ο helgan δεν ηταν ιδανικος για να ζησει κανεις αρκετο διαστημα εκει κατι με τα πνευμονια επαιζε και γι αυτο τωρα φορανε ολοι μασκες), να μεταλλαχθουν και οι "καλοι" οι ISA εξακολουθουσαν να τους συμπεριφερονται σαν σκυλια. Απολυτα απολυτα απολυτα δικαιολογημενη η επανασταση τους και να εισβαλλουν.

Τωρα στο ΚΖ2 αυτοι που εισβαλλουν ειναι οι ISA και συνεχιζουν και στο 3ο μερος.

Το ειχα πει και πιο παλια δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερε η guerilla και εχει δημιουργησει ενα συμπαν στο οποιο εγω νιωθω οτι ειμαι ο κακος και οχι αυτοι που προσπαθω να σκοτωσω. Τα εχει κανει μουτι, αν κανεις διαβασει την ιστορια θα δει οτι οι Helghast δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο τους καλους της υποθεσης. Οχι μονο τους εκμεταλλευτηκαν, οχι μονο αρρωστησαν, οχι μονο τους παρατησαν εκει αβοηθητους βγαζοντας λεφτα απο αυτους, μετα ηθελαν και να τους αποκοψουν εντελως απο τον υπολοιπο κοσμο (την διαστημικη τους ομοσπονδια πως την ελεγαν δεν θυμαμαι), ε τι αλλο να κανουν.

Σαλταρανε λοιπον και αυτοι, "αμετε γ...ειτε" ειπαν πηραν τα οπλα στο χερι και αποφασισαν να υπερασπιστουν το σπιτι τους και την τιμη τους.

Και εγω τωρα θελω να σταματησω αυτους?!?!? Και εχω στο πλευρο μου για δεξι μου χερι το "υποδειγμα της ανθρωποτητας και του ηθους", τον Ρικο?!!?? οχι ρε συ... something is very wrong...very very wrong.

Ειχα ακουσει οτι στο 3ο μερος η Guerilla ηθελε να δωσει περισσοτερη εμφαση στους Helghast. Και ηλπιζα οτι αυτο θα σημαινει οτι θα μπουμε λιγο περισσοτερο στο πετσι τους...κατα πολυ βαθος ηλπιζα να παιξω ως αυθεντικος Helghast που ξεσκιζει τους ISA...τραγικο σεναριακο λαθος απο την guerilla...κατι που δεν διορθωνεται ποτε και γι αυτο το στορυ θα ειναι για τα μπαζα μονιμως. Αυτα που τραβηξαν οι helghans απο τους ISA δεν εχουν προηγουμενο...

Ειναι σαν να αγορασω εγω μια Φερραρι και να σου πω δωσε μου τα λεφτα πισω! ΧΑ!!!! Επιτηδες το εκανα αυτο!!!
    Last edited by Valkyre; 24-02-2011 at 11:09.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Πήρες και το steelbook!
    Μία ερώτηση όσον αφορά το κωδικό για τις 24 ώρες με double xp ή με full abilities unlocked που πέρνεις απο το CE ή HE. Οι 24 ώρες αυτές είναι real time aπο την στιγμή που ενεργοποιείς τον κωδικό ή 24 ώρες απο πραγματικό play time?
    Σε μένα πάντως δεν έχει δώσει τίποτα τέτοιο. έβαλα τον κωδικό κατέβασα τους χάρτες ο ένας είναι για TD και ο άλλος Tactical, το Dynamic themes, για ξεκλείδωμα και για τέτοια κόλπα δεν βλέπω τίποτα, ότι έχω ξεκλειδώσει τα έχω κάνει μονος μου

μήπως το 24h είναι την παρασκευή που είναι και τα επίσημα
    Last edited by pgp69; 24-02-2011 at 11:23.

Spoiler!

PSN ID
    Nek_Food

@val

Δεν διαφωνώ και δεν λέω ότι ήταν απαραίτητα πολεμοχαρείς εξαρχής/εκ φύσεως οι ίδιοι οι Helghast σαν λαός, πλην όμως η ηγεσία τους έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και παράλληλα ξέφυγε και ο ίδιος από την αρχική του ιδεολογία και σκοπούς. Ήτοι αντί να δουν τα του οίκου τους και να επενδύσουν σε (κάτσε να δεις πως το λένε) "πράσινη ανάπτυξη" άντε και τυχόν άμυνα, το γυρίζουν σε μία καθαρά πολεμική βιομηχανία τεραστίων διαστάσεων που απονεκρώνει τα πάντα στον ήδη επιβαρυμένο πλανήτη τους με άκρως καταστροφικά αποτελέσματα. Ο πλανήτης όπως τον ζούμε μέχρι ένα βαθμό δεν είναι αποτέλεσμα του τί τους επέβαλαν οι άλλοι πλανήτες, αλλά το πως εξελίχθηκαν μετά από αυτό οι ίδιοι και πως επιβάρυναν περαιτέρω με τις δικές τους επιλογές. Άλλωστε οι ίδιοι έριξαν την βόμβα στον πλανήτη τους και την πρωτεύουσα τους, όχι τα κωλοhelghastφάνταρα φυσικά αλλά η ηγεσία. Αυτή ξέφυγε από την τιμή και το δίκιο και τα σχέδια τους έχουν αλλάξει, φαίνεται και στο πως τρώγονται μεταξύ τους στο 3ο μέρος της ιστορίας.

Ψάχνω την εικόνα που δείχνει στο KZ3 τις απέραντες στρατιές τους που επί τη εμφανίσει καταλαβαίνεις εάν είναι τελικά πολεμοχαρείς ή όχι στο σύνολο του πια ο Helgan. Εν ολίγοις οι Helghast είναι υποχείρια και δούλοι αρχικά των περιστάσεων και μετέπειτα των δικών τους επιλογών. Αυτά... τις υπόλοιπες "διαφορές" μας θα τις "λύσουμε" online ποταπέ ISA soldier που τόλμησες να πατήσεις πόδι στον πλανήτη μας
    Last edited by Nek_Food; 24-02-2011 at 12:26.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Λεπτομέρειες για το πρώτο patch του Killzone 3

πολλες,πολλες,πολλες,ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!
    Enhanced security features included to deter cheating
    LOL
    Last edited by djpar; 24-02-2011 at 14:25.

Μπήκα λίγο multi χθες και με χάλασε πολύ το ότι δεν υπάρχει λίστα με τα δωμάτια και να διαλέγεις σε ποιο θες να μπεις όπως στο 2 δηλαδή......εκτός αν κάνω κάτι λάθος γιατί για να πω την αλήθεια δεν το έψαξα και πολύ.

το demo του multi ηταν διαθεσιμο μονο για PSN plus? φανταζομαι πλεον το demo 8α εχει κατεβει αφου βγηκε το παιχνιδι

Nαι και για τα 2.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Τερμάτισα εχτές το Single player campaign.
    Γενικά έχω πολύ mixed συναισθήματα αλλά υπάρχει και ένα σύννεφο dissapointment στον αέρα!
    -Καταρχήν θα ήθελα να είχε 3,4 chapters παραπάνω. Ηταν αρκετά μικρό. Μόλις 9 chapters απο τα οποία το 1ο είναι tutorial και κρατάει 5 λεπτά!
    -Υπάρχει αρκετή εναλλαγή σε περιβάλλοντα το οποίο είναι στα + του. Ειδικά η πίστα στη "ζούγκλα" μου άρεσε ιδιαίτερα καθώς είχε και stealth στοιχεία!
    -Το Story ήταν μιέ. Τίποτα το ιδιαίτερο και χειρότερο και απο του 2. Πιο πολύ ενδιαφέρον είχε το τι γινόταν μακρυά απο τους πρωταγονιστές στα cutscenes.
    - Φαίνετε ότι έγινε προσπάθεια απο την G. για να ξεμαυρώσει το όνομα του Ρίκο, και όντως δεν είναι τόσο αντιπαθητικός σε αυτό το μέρος, αλλά και πάλι δεν τον συμπάθησα.
    - Φοβερός τεχνικός τομέας και στα γραφικά, και στον ήχο. Η μουσική απο την άλλη μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς του 2 δεν με είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Αντίθετα εδώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Θα ακούσω και το soundtrack και θα επανέλθω...
    - Έχει πάρα πολλά "on the rails" segments που πιστεύω έγιναν καθαρά για προώθηση του move. Αν και εδώ που τα λέμε ήταν αρκετά διασκεδαστικά. Δυστηχώς και αυτά προσθέτουν στην μικρή διάρκεια του τίτλου!
    - Η τελευταία μάχη αν και φαντάζει "επική" εμένα μου φάνηκε λίγο anti-climatic.
    - Μετά τον τερματισμό μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως οι δημιουργοί πριν το φτιάξουν φτιάξαν μία checklist με το segments θέλουν να έχει το παιχνίδι και γύρω απο αυτήν φτιάξαν το παιχνίδι.
    Spoiler!

Όσον αφορά τη δυσκολία τώρα...
    Το ξεκίνησα και στο Elite και έχω φτάσει στην αρχή του 6ου chapter. Η δυσκολία μέχρι στιγμής είναι οk. Περίμενα ότι θα είναι της πλάκας (βλέπε moh) μετά απο διάφορα που έχω ακούσει/διαβάσει στο internet αλλά δεν ισχύει. Όχι βέβαια ότι είναι κάτι το φοβερά δύσκολο! θα έλεγα οτι είναι περίπου της ίδιας δυσκολίας με το killzone 2 αν εξαιρέσεις την πίστα με τη γέφυρα του 2 και φυσικά την τελευταία (που ήταν και οι πιο δύσκολες στο 2). Στα αρνητικά βάζω και το ότι έχει checkpoint κάθε 5 μέτρα....
    Last edited by enstikto; 25-02-2011 at 10:53.

Name
    Δημήτρης

^^ Σποιλερς ρεεεεεε!

Αναφερεις ολα τα ειδη gameplay που εχει μεσα το παιχνιδι! Δεν χρειαζεται να ξερουμε ολα τα ειδη των αποστολων!

Τωρα το οτι το στορυ καταφεραν και το εκαναν χειροτερο απο το 2....λολ τι να πω αυτο θελει προσπαθεια πραγματικη!

Για τον Ρικο δεν σε πιστευω!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το φτιαξα! Αν και για μένα δεν θα ήταν spoiler το συγκεκριμένο, για αυτό και δεν το βαλα σε spoiler εξ αρχής!
    Για το story θα μου πείς και εσύ τη γνώμη σου αλλά νομίζω ότι πραγματικά θα έχεις την ίδια άποψη!
    Όσον αφορά το Ρίκο. Όπως είπα έγινε μια προσπάθεια. Το να πετύχει 100% βέβαια λίγο δύσκολο... Την ίδια φάτσα έχει

PSN ID
    Nek_Food

Έλα βρε σιγά τα spoiler, μην υπερβάλουμε όλοι λίγο πολύ τα έχουμε πάρει μάτι πολύ πριν το παίξουμε, ειδικά για το jetpack που ήταν και στο demo. Για τα άλλα μην περιμένεις και τίποτε το συγκλονιστικό διαβάζοντας τα έτσι; FPS είναι δεν έγινε ξαφνικά stealthy MGS.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολη. Ναι σιγουρα τα εχουμε δει ολα αυτα και απο αλλα FPS, οχι ομως στο killzone ποτε. Εγω δε δεν ειχα ιδεα ουτε ειχε παρει το ματι μου οτι το παιχνιδι περιλαμβανει τετοιου ειδους αποστολες.

Ε δεν ειναι λιγο σποιλερ?

Δηλαδη αμα εγω αρχισω και σου πω για το ταδε "φανταστικο" παιχνιδι, οτι το chapter 1 ειναι αεροπλανο, το chapter 2 ειναι τραινο, το chapter 3 ειναι ετσι και το chpater 4 ειναι Ferrari! (XA!)

καλα δεν χαλασε κι ο κοσμος σιγουρα, απλα θεωρησα οτι καποιοι (εγω ειμαι ενας απο αυτους) δεν θα ηθελαν να ξερουν ολα τα ειδη gameplay/αποστολων που εχει ενας τιτλος. Καλο ειναι να δουμε και κατι ως εκπληξη. Εμενα δηλαδη μου εκανε εντυπωση που εβαλαν οπως ειπε ο φιλος enstikto
    Spoiler!
    δεν το περιμενα...θα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη (δεν θα επεφτα και απο την καρεκλα, αλλα οσο ναναι θα με εκανε να το εκτιμησω παραπανω) αν το διαπιστωνα την ωρα που επαιζα χωρις να ειχα ιδεα τι με περιμενει.

Αnyways Πιο πολυ το ειπα για αλλα παιχνιδια, που απο οτι φαινεται εχουν πολυ πιο σημαντικο και καλο single player. οχι συγκεκριμενα για το ΚΖ για να το αποφυγουμε στο μελλον δηλαδη
    Last edited by Valkyre; 25-02-2011 at 11:15.

PSN ID
    Nek_Food

ΟΚ, θα μου πεις ότι δεν έχει και το πελώριο campaign, άμα το ξέρεις κιόλας από πριν, άστα βράστα. Απλά μην περιμένεις και τίποτα το εξωπραγματικό, όντας φαν του MSG (προσωπικά δλδ αμφιβάλω αν μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο σημείο και πολύ stealth, αλλά θα μου πεις εσύ όταν με το καλό το παίξεις).

Senior Member ehelion's Avatar
    PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Δεν ξερω ποσοι απο εσας παιξατε multi αλλα χθες που επαιξα ειχα αρκετα errors και κολησα 2 φορες και επρεπε αναγκαστηκα να κανω restart το ps3 και ολα αυτα σε μια μερα ελπιζω να βγει patch γρηγορα να τα διορθωσουν γιατι μερικα ειναι πολυ εκνευριστικα.....να φανταστειτε στην beta δεν ειχα κανενα προβλημα

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

υπομονη το παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορισει επισημα ακομα οποτε παιζει πολυ πειραγμα και διορθωση.αυτες τις μερες ηταν λιγο μαρτυριο η αληθεια ειναι με το ιντερνετ αλλα οκ.τωρα που θα πεσει ο μεγαλος ογκος χρηστων θα δειξει τα δοντια του.θα αντεξει η οχι;

Καλα δεν ειναι και τπτ τρελο το mission που λετε.

Θα ηταν stealth mission αν θα πρεπε να μη σε δουν αλλιως παπαλα
    η αποστολη και τετοια (o τροπος προσεγγισης ειναι επιλογη του χρηστη). Απλα βαλαν εναν τροπο για να παρουσιασουν τα νεα mele moves. Προσωπικα δε θεωρω οτι εχει stealth στοιχεια.

Παραυτα ειναι απο τα αρτιοτερα παιχνιδια της γεννιας οσον
    αφορα τον τεχνικο τομεα, και αρκετα απολαυστικο στο πως
    κυλαει σε σχεση με το 2.

Και νομιζω τα Cutscenes ειναι πλεον πιο Cinematic απο πριν.

Στo Elite που το τελειωσα μου φανηκε πολυ πιο ευκολο απο το 2.

PSN ID
    Nek_Food

Είχε και η closed beta παρόμοια προβλήματα αλλά με το τότε update λύθηκαν. Αν σου κολλήσει ξανά, για να μην κλείνεις την κονσόλα που είναι ένα stress παραπάνω, δοκίμασε πρώτα να κλείσεις το ρούτερ. Υποτίθεται ότι αφού έχανε επαφή με τον server, μετά από λίγο σου πετούσε σφάλμα και σε επέστρεφε πίσω στο μενού.

Bookmarks

Bookmarks