Page 20 of 62 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Cool Member Et3rn1tyGR's Avatar
    PSN ID
    Et3rn1tyGR

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα στο twitter των developers @KillzoneDotCom δινουν κωδικους για BETA.

NPTD-QBNQ-HBLC, 7P82-25NJ-K4N2, 3DE4-EBN6-PJ5N.

Πριν κανα μισαωρο τους εδωσαν ...λογικα θα εχουν σφαχτει αλλα δεν χανεται τπτ να δοκιμασετε.(ειμαι δουλεια και δεν μπορω εγω)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Σε τετοιες περιπτωσης, μπορεις να κανεις redeem το κωδικο απο το pc σου!

https://store.playstation.com/login.gvm

good luck
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Senior Member carnage's Avatar
    PSN ID
    gkphy
    Name
    Μάκης

Πέρα από τα γραφικά που είναι εντυπωσιακά για alpha code το παιχνίδι δεν με εντυπωσίασε. Τα όπλα μου φαίνονται άσχετα με τα classes ο tactician από βασικό και κύριο class το μόνο που κάνει είναι να ξεκλειδώνει περιοχές, τα όπλα εκτός απο το M82 και το STA52 δεν έχουν recoil, ο medic είναι abuse οι χάρτες μεγάλοι και οι παίχτες λίγοι. Τα jet packs και τα ΕΧΟ έχουν πλάκα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Γι αυτους τους λογους λεγεται ΒΕΤΑ...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

O tactician κάνει και άλλα πράγματα αν ξεκλειδώσεις όλα τα abilities του [αναγνωρίζει τους εχθρούς και ενημερώνει τους συμπαίκτες σου ενώ έχει και το ιπτάμενο sentry drone], πάντως ουσιαστικά ό,τι έκανε στο KZ2 κάνει και τώρα δεν νομίζω να άλλαξε κάτι προς το χειρότερο. Λίγο πολύ τα classes όπως ήταν και στο killzone 2 είναι...

Τα όπλα δεν καταλαβαίνω τί εννοείς ότι δεν έχουν recoil, εμένα όσα έχω δοκιμάσει (κυρίως engineer) μία χαρά κλωτσάνε from the hip, ειδικά τα LMG που εάν κρατήσεις πατημένη την σκανδάλη θα φτάσει να πυροβολής τα πουλιά. Όταν σκοπεύεις κανονικά, ναι δεν κλωτσάνε, υποθέτω ότι υποτίθεται γιατί τα "στηρίζεις" κάπως... όσο για το αν ταιριάζουν, η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η καραμπίνα στον engineer και έλεγα στην αρχή τί μου φταίει...

Οι 2 από τις 3 διαθέσιμες πίστες σε Warzone/Operations ναι είναι μεγάλες (στο warfare είναι μία χαρά - περιορισμένοι αρκετά), αλλά συνήθως επικεντρώνεται λόγω της αποστολής το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένα σημεία, αν υπάρχει και κανένας tactician της προκοπής διορθώνεται η κατάσταση. Πάντως ομολογώ ότι εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες πίστες (οπαδός BC2) και απεχθάνομαι τις πολύ μικρές/στριμωγμένες( βλ. CoD), ειδικά σε παιχνίδια που υπάρχουν συγκεκριμένες αποστολές και όχι στο bodycount... Αυτό με τους λίγους παίκτες δίνεται πιο έντονο όταν δεν έχει "γεμίσει" το παιχνίδι πάντως, το έχω αντιμετωπίσει και εγώ.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι, όταν κάποιος αρχίζει και μου ρίχνει (ειδικά από μακριά μέσα σε χώρους με διαδρόμους κλπ), εγώ προλαβαίνω και καλά και κρύβομαι πίσω από τον τοίχο, ένα κλικ μετά πέφτω νεκρός λες και πέρασε η σφαίρα μέσα από τον τοίχο ή έχει μικρή "καθυστέρηση" ο θάνατος. Τα jet packs δεν μου ταιριάζουν, δεν έμαθα ακόμη να τα χρησιμοποιώ, ο εξωσκελετός είναι γμ, φάση έχει και το κανόνι γιατί εάν δεν σε έχουν πάρει γραμμή σπέρνει τον πανικό από μακριά.

Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί αλλά τα classes και τα όπλα είναι τα παρακάτω:
    Spoiler!

[EDIT]
    Το καλό κατά την γνώμη μου πλέον είναι, ότι μπορείς με τα unlock points, να ξεκλειδώνεις τα όπλα και τα abilities που επιθυμείς και μάλιστα σε όποια class επιθυμείς. Μπορείς δηλαδή να παίζεις με τον engineer και να μαζεύεις πολλά unlock points, τα οποία να μην τα εξαργυρώσεις όλα σε δικά του abilities/οπλα, αλλά να "ξοδέψεις" και στα άλλα classes ώστε να μην ξεκινήσεις σε αυτά πάλι από το μηδέν. Το κακό είναι ότι ξεκλειδώνουν τα όπλα κατά σειρά, ήτοι πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσει το Χ όπλο σε μία class και μετά το Ψ, αντί να πας απευθείας στο Ψ. Τα unlock points τα μαζεύεις με την πρόοδο σου στους βαθμούς (κάθε βαθμός και 1 ή παραπάνω unlock points ανάλογα το πόσο ψηλά έχεις φτάσει). Τα passive skills ξεκλειδώνονται αυτόματα σε συγκεκριμένους βαθμούς.
    Last edited by Nek_Food; 13-11-2010 at 21:45.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παιδια να τον μπαναρουμε τον Nek να τελειωνουμε; Τι λετε;

LOL

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Nek_Food

ps3forums.gr VS. killzone 3 beta
    χμ... δύσκολη η επιλογή
    άντε βρε μπάναρε με να δω τί θα καταλάβεις...

Αλήθεια, δεν θυμάμαι δεν σε έχω στην friends list μου στο PS3 έτσι;
    Κάτσε να σου στείλω ένα request, να με βλέπεις όταν μπαίνεις να παίζω με την beta

PSN ID
    gkphy
    Name
    Μάκης

Ίσως να έχεις δίκιο απλά έχοντας παίξει άπειρες ώρες το killzone 2 μια από τις κυριότερες καινοτομίες του ήταν το spawn grenade και η δυνατότητα που σου έδινε να βάζεις όπου θέλεις το spawn. Τώρα οι προκαθορισμένες περιοχές για spawn θεωρώ οτι είναι ένα βήμα πίσω. Επίσης δεν έχουμε badge combinations και όλα είναι αποκλειστικά στο class που θα διαλέξεις(ενώ το boost απουσιαζει τελείως).
    Τα όπλα τουλάχιστον τα SMG και τα assault που έχω ξεκλειδώσει δεν έχουν recoil δηλαδή ενώ με το M82 στο ΚΖ2 πυροβολούσα με burst για να μην ξεφεύγει τώρα πυροβολώντας συνεχόμενα μένει στο στόχο(με λίγη προσαρμογή). Πράγματι enginner χωρίς καραμπίνα κάπως φαίνεται. Η καραμπίνα είναι μικρότερη ή μου φαίνεται;
    Το operations είναι κάτι καινούργιο και διαφορετικό και έχει πλάκα αφου είναι co-op και έχει και τα cutscenes σε κάθε objective.
    Αυτό που εννοώ με τους χάρτες είναι ότι είναι μεγαλύτεροι αλλά δεν έχουν παντόυ την ίδια ένταση. Υπάρχουν περιοχές που γίνεται πανικός και άλλες που είναι έρημες. Ο αριθμός των παιχτών θα είναι 24 ή αυτό ίσχυει μόνο για την beta;
    Αυτό που λες για την καθυστέρηση ίσχυει με πυροβολούν κάνω 2-3 βήματα και μετά πεθαίνω αλλά έχω συνηθίσει από το 2.
    Δεν λέω ότι είναι άσχημο αλλά διαφορετικό απο το δεύτερο και πιο κοντά στο call of duty. Με το matchmaking που γίνεται θα μπορούμε να παίζουμε μεγάλα παιχνίδια (30 min/objective) ή όχι;
    Τέλος ό ήχος από τα όπλα μέχρι τις εκρήξεις και τα jet-packs είναι απλά τέλειος.

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Oντως ο tactician και το να βαζει τα spawn grenade, ηταν το μεγαλο ατου
    στο KZ2. Μπορουσε να γυρισει το παιχνιδι αν ηταν ωραιος και η ελλειψη αυτη
    δεν μου αρεσει καθολου. Βασικα δεν εχω παιξει την beta για να εχω ολοκληρωμενη
    αποψη, αλλα και μονο που το ακουω με χαλαει.
    Οπως και η ελλειψη κλοτσιας των οπλων βεβαιως...

Οι αποψεις παντως που εχω ακουσει ειναι μισες μισες. Οι μισοι λενε ετσι και ετσι,
    αλλοι λενε τα καλυτερα. Ολοι συμφωνουν παντως, πως εχασε τις ριζες του.

Θα δειξει. Εγω θα το αγορασω πρωτη μερα οπως και να εχει...

Εμένα πάλι μου αρέσει που έβγαλαν το spawn grenade αφού είχε καταντήσει γελοίο να κάθονται όλοι γύρω από τον καπνό και μόλις έβγαινες μπαμ και κάτω.

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Oσο και αν εχω ξενερωσει απ αυτη τη κατασταση (νομιζω εγινε μετα απο ενα
    update, γιατι στην αρχη σε τρωγανε δυσκολα, αν θυμαμαι καλα),
    το spawn και ο tactician, ειναι ενα απ τα μεγαλυτερα στρατηγικης σημεια
    του KZ2.

Ακομα και με αυτη τη κασταση (βγαινω-με τρωνε) ειδα σε πολλους αγωνες
    να γινεται η ανατροπη απο δυο εξυπνα τοποθετημενα spawn ή αντιθετα απο
    μερικα χαζα (δυο μαζι σε κλειστο χωρο ας πουμε) να χανετε ενα
    φαινομενικα ευκολο match...

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Εμένα πάλι μου αρέσει που έβγαλαν το spawn grenade αφού είχε καταντήσει γελοίο να κάθονται όλοι γύρω από τον καπνό και μόλις έβγαινες μπαμ και κάτω.
    αυτη ηταν η αιτια να ακουω πολλες βρισιες απο ξενους παικτες κατα καιρους γιατι εκει που ηταν ο καπνος πηγαινα και πεταγα τα εκρηκτικα C4 !!και μολις εκανε respawn καποιος ενα μπαμ και παρτον κατω!!!
    αλλα και παλι πριν κανεις respawn εβλεπες στον χαρτη αν ηταν μαζεμενοι οι εχθροι και σε περιμενανε και μπορουσες παντα να επιλεξεις καποιο αλλο σημειο για respawn.
    παρολα αυτα θα συμφωνησω με τον adtk οτι ειναι λιγο ξενερα που εφυγε αυτο το χαρακτηριστικο.αν ειχες εναν καλο παικτη tactician οπως ειπε και ο φιλος,μπορουσε να γυρισει το παιχνιδι..

Δεν αμφιβάλλω αλλά αυτό όταν παίζεις με γνωστούς και μπορείς να συνεννοηθείς αλλά όταν παίζεις με άγνωστους και κάνουν ότι γουστάρουν όπου και όποτε γουστάρουν από πλεονέκτημα γυρνάει σε μειονέκτημα οπότε καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου αν και όπως σωστά είπες μπορείς να διαλέξεις που θα βγεις.

PSN ID
    gkphy
    Name
    Μάκης

Το μόνο κακό που είχε η spawn grenade ήταν ότι έπαιρνε ο καθένας tactician τη στιγμή που δεν ήξερε πως να βάζει σωστά το spawn (ανάποδα απο εκεί που κοιτάμε). Αν το spawn ήταν γεμάτο με εχθρους μπορούσες να κάνεις spawn στον squad leader κάτι που βοηθούσε αρκετά και μέχρι στιγμής δεν το έχω δει στο 3.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Η Βeta άνοιξε για όλους τους ps+ subscribers.

PSN ID
    Nek_Food

Για αυτό χθες με έσκισε στο lag;

Μάλιστα σε ένα - δυο παιχνίδια ήταν τραγικό, έβλεπα παίκτες να τηλεμεταφέρονται, σε ένα κόλλησε το death screen για πάνω από μισό λεπτό, οι χρόνοι των αποστολών έκαναν τα δικά τους (τέλειωνε η μέτρηση και ο στόχος έσκαγε μετά από κάνα τρίλεπτο) ενώ το χειρότερο μου το επιφύλασε για το τέλος, όπου εκεί που έτρεχα στην μάχη κόλλησε τελείως η εικόνα, ακουγόταν επαναλαμβανόμενος ο ήχος του αέρα για αρκετή ώρα. Το άφησα μπας και ξεκολλήσει μόνο του αλλά μετά από κάνα πεντάλεπτο και αφού σταθεροποιήθηκε το λαμπάκι από το WiFi και σταμάτησε να αναβοσβήνει (το σπάνια μεν) λαμπάκι του δίσκου, αποφάσισα να το κλείσω με την "βία" πάτησα το Off και το κράτησα πατημένο παρατεταμένα. Μετά από λίγο μαύρισε η οθόνη, έκανε τα blib blib του και (αϊ σιχτίρ) κόλλησε πάλι το PS3 με το πράσινο λαμπάκι να αναβοσβήνει συνέχεια (φρέσκο φρούτο αυτό). Περίμενα, τίποτα, πάτησα το off το οποίο το κράτησα για πολύ περισσότερη ώρα από το σύνηθες και επιτέλους έσβησε!!! Μετά off χειριστήρια, δεν δούλευε τίποτα. Το άναψα από το κουμπί, του έχωσα το καλώδιο usb και ευτυχώς το βρήκε, αλλά μου την έσπασε τόσο άσχημα που το παράτησα και πήγα για FM3 μέχρι να βγει το GT5.

Δυστυχώς μου έχει κάνει πολλά και άσχημα κολλήματα το KZ3 (4~5), αν και μετά το τελευταίο update αυτά που είχα αναφέρει παλαιότερα εξαφανίστηκαν, αλλά χθες τα χρειάστηκα άσχημα δεν είμαι για νέα κονσόλα τώρα. Οπότε θα είμαι λίγο επιφυλακτικός από εδώ και πέρα και με το πρώτο σύμπτωμα lag θα την κάνω από την beta μπας και παίξω τίποτε άλλο γιατί τον τελευταίο καιρό ασχολιόμουν μόνο με αυτή (που να ήταν και το κανονικό παιχνίδι δηλαδή).
    Εάν σας κολλήσει λοιπόν, ξέρετε ότι είναι μάλλον φυσιολογικό και τί να κάνετε... όχι κουμπάκια από πίσω, νεύρα, σπάσιμο χειριστηρίου, κλπ.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

να ρωτήσω και εγώ κάτι
    η beta παίζει με το move+sub το έχει δοκιμάσει κανείς, λέω να το κατεβάσω να δοκιμάσω πως παίζει με αυτά

Spoiler!

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Η Βeta άνοιξε για όλους τους ps+ subscribers.
    Oι Αμερικάνοι ps+ subscribers μάλλον δεν πρέπει να παίξουν Killzone 3.......την τρέλα μου μέσα.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Nek, το ίδιο είχαμε πάθει όταν άνοιξε η beta του brotherhood και μπήκαν όσοι είχαν κάνει preorder.
    Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    να ρωτήσω και εγώ κάτι
    η beta παίζει με το move+sub το έχει δοκιμάσει κανείς, λέω να το κατεβάσω να δοκιμάσω πως παίζει με αυτά
    Όχι, δεν παίζει με το move.
    Quote Originally Posted by nikon View Post
    Oι Αμερικάνοι ps+ subscribers μάλλον δεν πρέπει να παίξουν Killzone 3.......την τρέλα μου μέσα.
    Aυτό ποτέ δεν το κατάλαβα.Άλλη πολιτική η SCEE, άλλη η SCEA, άλλη η SCEJ...
    Ότι να ναι!

Είναι γνωστό ότι λειτουργούν σαν καθυστεριμένοι οπότε ελπίζω ότι θα το βάλουν έστω με καθυστέρηση.

Bookmarks

Bookmarks