Page 9 of 62 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Βλεπω οτι CODοποιουνται τα παντα.
    Το μονο που θα καταφερουν ειναι να χασουν τον κοσμο που ηθελε το killzone ως κατι διαφορετικο. Γιατι για να φερουν κοσμο απο το COD oυτε μια στο εκατομμυριο, αφου καποιο νεο COD θα κυκλοφορει τοτε.
    Ελπιζω να τελειωνουμε συντομα με αυτη την μοδα γιατι θα γινει η ταφοπλακα του διαφορετικου.

Member Dellkwstis's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Μερικοι (που ειναι παρα πολλοι) παραπονιομαστε γιατι θελουμε τα παιχνιδια να διαφερουν μεταξυ τους και να μην εχουμε κλωνους COD σε οτιδηποτε FPS παιχνιδι κυκλοφορει. Τωρα αν αυτο ειναι για μερικους αλλους τοσο δυσκολο να κατανοηθει ή τους ακουγεται τοσο παραλογο, οκ αποψεις ειναι αυτες.

Εγω δεν ηθελα να παιξω ενα Killzone με χειρισμο COD, αν ηθελα COD θα μπορουσα να παρω ενα απο τα 25295726952695693569346 COD που εχουν βγει...

Το ποσο πουλησε το KZ και ποσο το COD δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα του παιχνιδιου αυτου καθεαυτου. Γιατι αν παμε μονο με γνωμονα τις πωλησεις οσον αφορα την ποιοτητα των παιχνιδιων, τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με αλλους τιτλους που μπορει να μην εχουν πουλησει καν 1 εκατομμυριο αλλα παγκοσμιως θεωρουνται αριστουργηματα...

Εν κατακλειδι το ΚΖ επρεπε να μεινει ΚΖ, να εχει αυτο το κατι διαφορετικο απο τον σωρο των FPS και οχι να καταντησει ενα COD στο διαστημα.Αυτη ειναι η αποψη μου.
    To πόσο πούλησε μπορεί να μην ενδιαφέρει άμεσα εσένα κι μένα αλλά σίγουρα ενδιαφέρει την Guerilla και την Sony που ξόδευσαν πολλά λεφτά στην ανάπτυξη και προώθηση του KZ2.

Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να λέτε αυτά τα πράγματα. Κανείς δεν είπε ότι το KZ3 θα γίνει Call of Duty αλλά καλό είναι να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις σύμφωνα με το feedback που πήρε η Guerilla όλο αυτόν τον καιρό. Στο κάτω κάτω αν εσένα σου άρεσε τόσο πολύ το KZ2 δεν θα σε πειράξει και τόσο αν υπάρχουν κάποια κοινά σημεία με το CoD. Αντίθετα, κάποιος άλλος που είχε πρόβλημα με το KZ2 ίσως με τις αλλαγές ενθαρρυνθεί και αγοράσει το 3.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Dellkwstis View Post

Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να λέτε αυτά τα πράγματα. Κανείς δεν είπε ότι το KZ3 θα γίνει Call of Duty αλλά καλό είναι να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις σύμφωνα με το feedback που πήρε η Guerilla όλο αυτόν τον καιρό.
    Αυτο ειναι κατι διαφορετικο ομως.Αλλο διορθωνω καποια λαθη του Killzone 2(υπηρχαν προβληματα) και αλλο αλλαζω τον τροπο παιχνιδιου,επειδη θελω να παρω κοσμο που δεν ειχα.

Το killzone 2 ειχε ξεχωριστο gameplay και για αυτο το λατρεψαν καποιοι.

Φυσικα και δεν ειναι ομως βεβαιο, οτι θα γινει COD.Aς περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν.

.................................................. ......................

[GT]701683[/GT]
    Last edited by PDS; 14-07-2010 at 14:01.
    .

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Το ποσο πουλησε το KZ και ποσο το COD δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα του παιχνιδιου αυτου καθεαυτου. Γιατι αν παμε μονο με γνωμονα τις πωλησεις οσον αφορα την ποιοτητα των παιχνιδιων, τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με αλλους τιτλους που μπορει να μην εχουν πουλησει καν 1 εκατομμυριο αλλα παγκοσμιως θεωρουνται αριστουργηματα...
    Tα αριστουργήματα είναι για τους λίγους και εκλεκτούς, για όλους τους άλλους υπάρχει και το CoD

Δυστυχώς όμως επειδή και οι εταιρείες θέλουν αυτό το πράγμα που το λένε παραδάκι, συμβιβάζονται με τις επιταγές του κοινού και κάνουν υποχωρήσεις στα αρχικά τους πλάνα, προσπαθώντας να κλέψουν λίγο από την "μαγεία" των άλλων που μπορεί να μην είναι top στις προτιμήσεις μας εμάς, αλλά είναι top στο να πουλάνε. Εμένα με ενδιαφέρει να δω πόσο υποχώρησαν και τί ακριβώς υποχωρήσεις είναι αυτές πριν αρχίσω τα μπινελίκια!!! Μπορεί κάλλιστα να μοιάζει με το BC2 περισσότερο και λιγότερο στο MW2, θα μου πεις και λοιπόν; Θα είναι τελικά killzone ή θα είναι Codzone Killfare 3;

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Tα αριστουργήματα είναι για τους λίγους και εκλεκτούς, για όλους τους άλλους υπάρχει και το CoD

Δυστυχώς όμως επειδή και οι εταιρείες θέλουν αυτό το πράγμα που το λένε παραδάκι, συμβιβάζονται με τις επιταγές του κοινού και κάνουν υποχωρήσεις στα αρχικά τους πλάνα, προσπαθώντας να κλέψουν λίγο από την "μαγεία" των άλλων που μπορεί να μην είναι top στις προτιμήσεις μας εμάς, αλλά είναι top στο να πουλάνε. Εμένα με ενδιαφέρει να δω πόσο υποχώρησαν και τί ακριβώς υποχωρήσεις είναι αυτές πριν αρχίσω τα μπινελίκια!!! Μπορεί κάλλιστα να μοιάζει με το BC2 περισσότερο και λιγότερο στο MW2, θα μου πεις και λοιπόν; Θα είναι τελικά killzone ή θα είναι Codzone Killfare 3;
    Εντάξει, δε θα αποκαλούσα το Killzone 2, "αριστούργημα", αλλά ήταν ένας πολύ δουλεμένος τίτλος με, τουλάχιστον, μια διαφορετική προοπτική FPS. Το ότι τον πειράζουν για να βγάλουν €€€ λογικό μου ακούγεται, δεν παύει όμως να δυσαρεστεί. Άμα θέλω να παίξω διαστημικό FPS με run'n'gun, θα προτιμήσω σίγουρα το halo, που στην τελική μαζεύει περισσότερο κόσμο, για όποιον λόγο και αν το κάνει. :S

Member Johnny1981's Avatar
    PSN ID
    JyDud1981
    Name
    Giannis

Mην εχοντας παιξει COD αλλα οντας μεγας fan του Killzone 2 (και του online), μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι θα το αλλαξουνε; Ποια ειναι η διαφορα;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Johnny1981 View Post
    Mην εχοντας παιξει COD αλλα οντας μεγας fan του Killzone 2 (και του online), μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι θα το αλλαξουνε; Ποια ειναι η διαφορα;
    Ειναι καπως πιο arcade.Αναλογα τι στοιχεια θα παρουν βεβαια.Δλδ φανταζομαι οτι θα μπορεις να γυρισεις πλατη πολυ πιο γρηγορα απο πριν.Ελπιζω ομως να μην ειναι το ιδιο ευκολο να κανεις kill οπως στο COD.

btw

Killzone 3 4-player co-op confirmed

http://www.thatvideogameblog.com/201...-op-confirmed/
    his week’s FirstPlay — the digital magazine for the European PSN — features a nice juicy Killzone 3 preview. It doesn’t reveal any new footage of the 3D-enabled shooter but does confirm something that we’ve been waiting to hear about for a while; co-op.

The inclusion of a co-op mode has been rumored before, but the preview now tells us that despite not knowing much about multiplayer, “we do know that Guerrilla is working on a special objective-based 4-man co-op mode to go with the standard 2-player stuff.”

That sounds like confirmation to us! If you have no idea what objective based 4 man co-op is, check out Battlefield: Bad Company 2’s Onslaught mode, which should at least give you an idea.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Εν κατακλειδι το ΚΖ επρεπε να μεινει ΚΖ, να εχει αυτο το κατι διαφορετικο απο τον σωρο των FPS και οχι να καταντησει ενα COD στο διαστημα.Αυτη ειναι η αποψη μου.
    να φανταστείς πως οι συνηθισμένοι με τα cod λένε πως η αίσθηση χειρισμού του Killzone 2 έχει προβλήματα!!

ρε άντε μάθετε λίγο μπαλίτσα

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Και το killzone 2 επασχε εκει. Ηταν σαν αληθινος πολεμος (δεν εχω δει φυσικα και ουτε θελω) αλλα το ακραιο simulation δεν μου αρεσει. Θελω να παιξω, οχι να ''πολεμησω''.
    Tο killzone 2 δεν έχει καμία σχέση με simulation, πόσο μάλλον ακραίο simulation. Ακραίο simulation είναι το Battlefield 2 realism.
    Last edited by BigBOSS; 14-07-2010 at 21:05.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by PDS View Post

Killzone 3 4-player co-op confirmed

http://www.thatvideogameblog.com/201...-op-confirmed/
    Αυτό το χαρακτηριστικό μετράει πολύ. Κάνουν σωστά βήματα

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    να φανταστείς πως οι συνηθισμένοι με τα cod λένε πως η αίσθηση χειρισμού του Killzone 2 έχει προβλήματα!!

ρε άντε μάθετε λίγο μπαλίτσα

Tο killzone 2 δεν έχει καμία σχέση με simulation, πόσο μάλλον ακραίο simulation. Ακραίο simulation είναι το Battlefield 2 realism.
    Μα γιαυτον ακριβως τον λογο δεν μου αρεσε ουτε το battlefield 2 realism η πως το λενε...

Ο πληρης ρεαλισμος απο τον καναπε, εμενα δεν με συγκινει. Και παλι γραφω προσωπικη αποψη. Το Killzone 3 θα το παρω και ας ξερω οτι παιζει να μην μου αρεσει. Γιατι ειναι παιχνιδαρα. Ασχετα με τον χειρισμο του και λοιπα, αλλα...

....θελω ενα ποσοστο arcade στα παιχνιδια γιατι μονο τοτε ειναι παιχνιδια. Αλλιως παω στην λωριδα της γαζας και καθομαι. Εκει να δεις ρεαλισμος.

Δεν θελω να κανουν το killzone 3 σαν το cod αλλα να παιξουν λιγο με το ποσοστο του arcade ωστε να ειναι λιιιιιιιιγο πιο κοντα μας. Εδω να γραψω οτι ισως ο λογος ή ενας απο τους λογους που το παρατησα ηταν οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν επαιξα χωρις lag.

Φιλικα εεεεεεεεε
    Last edited by ps4; 15-07-2010 at 11:32.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Το BF2 realism είναι mod του BF2.

To Κillzone 2 δεν είναι ρεαλιστικό, απλώς έδωσε μια αίσθηση βάρους στα όπλα.

PSN ID
    OST9

Αισθηση βαρους. Αυτο. Ισως ηταν αυτο.

Λιγο μελετη πανω στο ποσοστο arcade θελω τιποτα αλλο. Και φυσικα να μην εχει lag. 100 παιχνιδια επαιξα και ΟΛΑ με lag. Ας το αφησουν ετσι τωρα που το σκεφτομαι και ας φτιαξουν το lag.

PSN ID
    Nek_Food

Ελπίζω τουλάχιστον να μην πατάς το κουμπάκι στόχευσης και να σκοτώνει μόνο του όλους τους αντιπάλους στην οθόνη.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ελπίζω τουλάχιστον να μην πατάς το κουμπάκι στόχευσης και να σκοτώνει μόνο του όλους τους αντιπάλους στην οθόνη.
    ^^

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Μα γιαυτον ακριβως τον λογο δεν μου αρεσε ουτε το battlefield 2 realism η πως το λενε...

Ο πληρης ρεαλισμος απο τον καναπε, εμενα δεν με συγκινει. Και παλι γραφω προσωπικη αποψη. Το Killzone 3 θα το παρω και ας ξερω οτι παιζει να μην μου αρεσει. Γιατι ειναι παιχνιδαρα. Ασχετα με τον χειρισμο του και λοιπα, αλλα...

....θελω ενα ποσοστο arcade στα παιχνιδια γιατι μονο τοτε ειναι παιχνιδια. Αλλιως παω στην λωριδα της γαζας και καθομαι. Εκει να δεις ρεαλισμος.

Δεν θελω να κανουν το killzone 3 σαν το cod αλλα να παιξουν λιγο με το ποσοστο του arcade ωστε να ειναι λιιιιιιιιγο πιο κοντα μας. Εδω να γραψω οτι ισως ο λογος ή ενας απο τους λογους που το παρατησα ηταν οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν επαιξα χωρις lag.

Φιλικα εεεεεεεεε
    φιλε μου το να ειναι κατι ποιο "ρεαλιστικο"
    δυσκολο και να απαιτει καποιο σκιλ δεν μας αρεσει επειδη νομιζουμε οτι πυροβολαμε στα αληθεια, αλλα αλλαζει το gameplay του παιχνιδιου.π.χ στο cod δεν υπαρχει στρατηγικη γιατι και να πας να κανεις κατι με την ομαδα σου θα σου το χαλασει και ο τελευταιος νουμπας με τοσο autoaim που θα σε πετυχει απο την αλλη ακρη της (μικρης) πιστας καταλαθος γιατι στοχευσε περιπου προς τα εσενα.Ενω στο killzone μπορεις να προσπαθησεις να περασεις το δρομο για να flankαρεις τους αντιπαλους η να πας για το objective .Γενικα σου δινει το παιχνιδι ποιο πολλες ευκαιριες να δουλεψεις και το μυαλο σου περα απο το dualshock.

To killzone για μενα ειναι το καλυτερο μουλτιπλευερ παιχνιδι που εχω παιξει.
    Πρεπει να διορθωσουν στο 3 το spawn camping ,καταντουσε τραγικο μερικες φορες αν τυχαινες σε αδυναμη ομαδα,λιγα παραπανω οπλα και τελος να εχεις λογο να στοχευσεις με τα sights και οχι με hip fire να εισαι τοσο ευστοχος.

Ανυπομονο να ξανανιωσω με το killzone 3 αυτο το συναισθημα που ειχα το πρωτο μηνα (και οχι μονο) που επαιζα αυτη τη παιχνιδαρα.

PSN ID
    OST9

Εχεις δικιο. Το cod ειναι καπως. Αλλα autoaim δεν εχει. Ή τουλαχιστον εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι.

Το killzone εχει στρατηγικη, αυτο ειναι αληθεια. Εγω ειχα 2 προβληματα, τα εγραψα πιο πανω. Δεν εγραψα ποτε οτι δεν ειναι παιχνιδαρα. Απλα για μενα ελειπε πολυ ο ''χαβαλες''.

Να μην το κανουν και warhawk που ειχε αυτοματη στοχευση αλλα ουτε και να βαρας και να νομιζεις οτι εχεις παρκινσον επειδη το οπλο κλωτσαει σαν μουλαρι. Μέτρο, παντου.!!!!

Παν μετρον αριστον.

Και ξαναγραφω, τουλαχιστον ας διορθωσουν το lag. Και καλα παιχνιδια να εχουμε.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Το COD στις κονσολες δεν εχει Auto-Aim ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε ηρεμηστε... Εχει μια δοση aim-assist αλλα that's it. Η διαφορα των 2 ειναι η νυχτα με την μερα.

Επισης για αυτον που ειπε οτι το realism στο BF ειναι simulation...ARMA II εχεις παιξει?
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

τι μια δοση ρε παιδια μονο του σημαδευει αυτο...νταξει υπερβαλλω αλλα ειναι πολυ εντονο ,αφου κουνιετε μονο του αν περασει απο μπροστα σας εχθρος δε το εχετε παρατηρησει;

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Το COD στις κονσολες δεν εχει Auto-Aim ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε ηρεμηστε... Εχει μια δοση aim-assist αλλα that's it.
    Για το campaign μιλάμε ή το multi; Γιατί στο single campaign είχε κανονικότατο auto-aim, μέχρι και "μάθημα" στον νεοσύλλεκτο κάνει στην αρχή ο αξιωματικός να μην βαράει from the hip και να σκοπεύει και ότι εάν είναι κοντά στον στόχο πάει καρφί επάνω του και μετά αν το αφήσεις και το ξανακάνεις πάει καρφί στον επόμενο στοχο κλπ. Κάνω λάθος;
    Στο multi ευτυχώς νομίζω δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι όποιος έχει παίξει CoD που είναι νομίζω πιο noob friendly και πάει να παίξει μετά KZ2 χάνει τον κόσμο ξαφνικά (και στο single campaign κυρίως).
    Να υποθέσω ότι αυτό άλλαξαν και καλά... ότι το έκαναν πιο noob friendly. Εμένα δεν ξέρω πόσο θα με χαλάσει αυτό, νομίζω ότι θα είναι ανάλογα την διάθεση μου όταν θα το παίξω πρώτη φορά.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

E3 2010: Killzone 3 Video Interview & Transcript
    http://www.ausgamers.com/features/read/2931206

Killzone 2 vs. Killzone 3 - Controls

http://www.killzone.com/kz/news.psml...e+3+-+Controls
    .

Page 9 of 62 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks