Page 59 of 62 FirstFirst ... 9495556575859606162 LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

εγω που γουσταρω να τρολαρω και να παιζω καμπερομενος ολη την ωρα ποιο παιχνιδι πρεπει να παιξω? λολολολ

επισης τροφη για σκεψη:

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Αυτό το ρημδοhidden τρόπεο πως το δινει?
    Spoiler!

Έχω κάνει τα πάντα. Τα πάντα όμως: Απο delete το update μεχρι και απ την αρχη το επαιξα και βημα βημα το πήγα με pc και τιποτα την ατυχια μου μεσα και ειναι και bronze. Αυτο και τα δυο του Online μου λειπουνε για να το πλατιναρω.

Και ναι το online του 2, ειναι για πολυ καλύτερο απ του 3. Έβαλα πριν λιγο καιρο το ΚΖ2 στο ALL WELCOME και παλι ειχαμε τρελο αγώνα. Μεχρι τα τελευταια λεπτα ειμασταν 3-3 και πηραμε τη νικη στα τελευταια δευτερολεπτα (S&D). Kαι να χαναμε δηλαδη ηταν τοσο πορωτικος και ταυτοχρονα ευχαριστος και ισοροπημενος ο αγωνας που πραγματικα αξιζαν και οι δυο ομαδες να κερδισουν.

τι ειναι all welcome ?κανας σερβερ?το πηρα αποφαση ξαναρχιζω kz2 με διαφορετικο psn id για να εχω και τα unlocks απο την αρχη kz2 the best evez!

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    τι ειναι all welcome ?κανας σερβερ?το πηρα αποφαση ξαναρχιζω kz2 με διαφορετικο psn id για να εχω και τα unlocks απο την αρχη kz2 the best evez!
    Nαι. Απ τους καλυτερους για μενα και τον τροπο που μου αρεσει να παιζω: Κλειδωμενα rpg και sniper, μεχρι 24 παιχτες, αλλα δυστυχως για σενα δεν εχει την pyrhus rise...

Name
    Δημήτρης

Ερ .... εγω θα το πω....

το παιχνιδι αν οχι εξισου με εντυπωσιασε σχεδον το ιδιο ΟΠΤΙΚΑ με το Uncharted 3...

Σαφως και τα setpieces του Uncharted κανουν το παιχνιδι ακομα πιο εντυπωσιακο, αλλα αυτο δεν ειναι τεχνικο στοιχειο, ειναι σκηνοθετικο.

Λεγοντας οπτικα εννοω καθαρα την τεχνικη αρτιοτητα αυτου που βλεπω. Σαν campaign δεν εχω ξετρελαθει ουτε με την ιστορια ουτε με το gameplay, ουτε με τα σκηνικα που παιζουν.

Αλλα τα γραφικα ειναι απλα ΤΟΥΜΠΑΝΟ...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Και ειμαι ο μοναδικος που το ψηφισε στα polls για γραφικά!Τα ελεγα αλλα δεν με ακουγατε LOL

edit: 3 το ψηφισαμε τελικα χαχα
    Last edited by MajereMP44; 10-01-2012 at 11:49.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Εγω δεν το ειχα παιξει το παιχνιδι. Αλλα ετσι και αλλιως δεν θα αλλαζα την ψηφο μου. Και παλι το Uncharted 3 επι συνολου και κυριως λογω των setpieces ειναι πιο εντυπωσιακο.

Τεχνικα ομως το ΚΖ3 ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα. Να μην ειχε τοσο αθλιους διαλογους, αδιαφορους χαρακτηρες (σε σημειο να ειναι εκνευριστικοι) και επισης αδιαφορο στορυ... θα ηταν πολυ καλυτερο.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πάντως η χρωματική και περιβαλλοντική ποικιλία δεν συγκρίνεται. Στο KZ3 είναι κάπως πιο "μονότονα" τα πράγματα ακόμη και με την ζούγκλα/χιόνι μέσα και με όποια προσπάθεια να το ζωηρέψουν κάπως. Γεγονός είναι ότι το παιχνίδι χάνει επί του συνόλου του, εξαιτίας του αδιάφορου σε αυτό το στάδιο στόρι το οποίο δεν μας επιφύλασσε καμία εξέλιξη, κανένα δέσιμο, καμία έκπληξη. Δυστυχώς από αυτό το θέμα δεν υπήρχε πρόοδος αλλά μάλλον πισωγύρισμα κατά την γνώμη μου, βάλε μέσα και την μικρή διάρκεια του, εμένα γενικά μου φάνηκε κρύο και άψυχο δυστυχώς (σαν να το έβγαλαν μόνο και μόνο σαν super tech demo).

PSN ID
    MajereMP44

Απλα ουτε στην τραδα να μην βγει?για τα γραφικα λεω.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Ναι αξιζε και με το παραπανω να βγει και σιγουρα αξιζε την υποψηφιοτητα. Τεχνικα αυτο που εχουν καταφερει στο hardware μας ειναι απιστευτο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eιναι πολυ ανωτερο οπτικα απο το 2,αλλα γμτ προτιμω τη μουνταδα του k2.Εδινε περισσοτερο στην ατμοσφαιρα.
    .

PSN ID
    MajereMP44

Εκει θα συμφωνησω.Και γω θεωρω το killzone 2 ανωτερο "καλλιτεχνικά".Και σαν fps ηταν καλυτερο.Νομιζω τα βαζει ολα τα fps κατω ευκολα και με την προσεγγιση που ειχε στο χειρισμο.

Παντως μιας και υπαρχει μαι ωραια κουβεντα στο therad του ps4 για το πως θα θελαμε να ειναι τα πραγματα, θα ηθελα να μην ξαναβγει αλλο killzone.Αντε ακομα ενα να ειναι στη γη και τελος. Θα ηθελα αυτη η ομαδα να φτιαξει κατι σε στυλ Black του ps2.
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

Καλά γενικά είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων εκτός όσων αναφέραμε, όπως ότι για παράδειγμα έχει "παλιώσει" το παιχνίδι και πάντα στις δημοσκοπήσεις τα πιο φρέσκα παιχνίδια έχουν συνήθως το πάνω χέρι σε σχέση με τα παλαιότερα.

Πάντως δεν νομίζω ότι αδικήθηκε κατάφωρα, το uncharted εκτός τα γραφικά προσφέρει στο ίδιο πεδίο περισσότερα, όπως ποικιλία τοποθεσιών, καταστάσεων, εφέ, χρωματισμών, καλλιτεχνική απόδοση, κλπ αλλά κυρίως ότι δεν είναι ένα κάπως άψυχο έως αδιάφορο high tech τούμπανο που σε εντυπωσιάζει αλλά ως εκεί, σου προκαλεί και συναισθήματα που στο τέλος σε κερδίζουν αυτό το ένα κλικ παραπάνω για να πάρει την ψήφο σου. Σε ότι κάνει είναι εξαιρετικό - τέλειο σαν FPS παίζει να μην υπάρχει καλύτερο φέτος στο PS3 από όσο έχω δει, αλλά ακόμη και το Resistance 3 που γενικά είναι υποδεέστερο σε όλα του, είχε περισσότερη ζωντάνια μέσα του και στο σύνολο σου αφήνει θετικά συναισθήματα εδώ που το KZ3 σαν να σε απογοητεύει κάπου, προφανώς περίμενα πολλά εγώ από αυτό και δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου.

Name
    Δημήτρης

Ναι ουτε καλλιτεχνικα συγκρινεται με το Uncharted, αλλα θα διαφωνησω μαζι σας καλλιτεχνικα το 3 ηταν καλυτερο του 2...

το 2 εμοιαζε σαν να ειναι μια τεραστια πιστα. Το 3 ειχε πολλες διαφορετικες τοποθεσιες, μεγαλυτερη ποικιλια εχθρων και πραγματικα απορρω που λετε οτι το 2 ειχε περισσοτερη δουλεια στον τομεα αυτον. Στο 3 ειδαμε πολλα διαφορετικα πραγματα και καποια επιπεδα απαιτουσαν πολυ δουλεια, οπως η ζουγκλα, τα επιπεδα στο χιονι και το scrapyard που ειχε ολα τα πεταμενα σιδερα απο τις κατασκευες των σκαφων των hellghast. Ο δε τονος δεν αλλαξε, δηλαδη ακομα και εκει που ειχε χρωμα το παιχνιδι, ο τονος του και το υφος του παρεμεναν μουντα.

Βασικα εγω θα ηθελα ενα ακομα Killzone αλλα θα ηθελα να ειναι σωστο και να δωσει μεγαλυτερη βαση στο single player. Επισης να ζητησουν βοηθεια για να γραψει καποιος μια αξιοπρεπη ιστορια και αξιολογους χαρακτηρες.

Εξακολουθω να πιστευω οτι το Killzone ειχε την ευκαιρια να πει μια καταπληκτικη ιστορια βαση του συμπαντος που εχουν δημιουργησει σαν βαση. Ανταυτου η Guerilla παρολα τα παραπονα των χρηστων εξακολουθει να προβαλει τους Hellghast ως το ναζιστικο κινημα του μελλοντος, με εμφανεστατη συνδεση με Χιτλερ και παγκοσμιους πολεμους.

Και δεν θα ειχα προβλημα με αυτο εαν δεν ειχαν περιγραψει με τοση λεπτομερεια ποιοι ηταν οι Hellghast και πως κατεληξαν εκει που ειναι. Πραγματικα στα δικα μου ματια αν καποιος ειναι ο κακος της υποθεσης αυτοι ειναι ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ οι ISA.

Αυτο που κανουν οι Hellghast ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημενο. Οποιος εχει διαβασει την ιστορια ξερει ακριβως τι εννοω. Και αντι να πουν μια αξιολογη ιστορια πανω σε αυτο, σου πετανε εναν βλαχοαμερικανοπουερτορικανο βαρυμαγκα οπως ο Rico και κατι αλλους κλασσικους βλαχοπατριωτοαμερικους που υποτιθεται οτι ειναι αρχιδατοι μαγκες και ηρωες....

pathetic εντελως...

PSN ID
    Nek_Food

Πιπέρι και στο στόμα και στο σενάριο για διαφορετικούς λόγους. Στο στόμα γιατί λες κακές κουβέντες, στο σενάριο για να αποκτήσει λίγη γεύση.

Συμφωνώ για τους Helghast και στα multi όποτε μπορούσα πάντα αυτούς επέλεγα.

μιας που τωρα παιζω και το campaign του 2 ,γιατι μαλλον το ειχα ξεχασει λιγο αυτο που εχω να πω ειναι οτι ατμοσφαιρα του kz2 ειναι η καλυτερη για μενα σε παιχνιδι ,λιγο η μουνταδα λιγο τα ηχητικα εφφε λιγο ο ανεμος , το blur , το φιλτρο, οι φωτισμοι μεσα στα σκοταδια ,δεν παιζετε για μενα αλλα νταξει μαλλον εχω φαει καψουρα με το συγκεκριμενο παιχνιδι.Γενικοτερα φαινετε οτι στο παιχνιδι εχει πεσει χρημα μπολικο και ειχα επαινεσει τοτε την sony που εριξε χρημα σε ενα παιχνιδι το οποιο εχει περισσοτερο hardcore χαρακτηρα παρολο που απευθηνετε σε ολους. Πληροφοριακα και στο online εχει τον κοσμο του και γινονται εκπληκτικα παιχνιδια
    Last edited by spyros arianara; 11-01-2012 at 15:24.

Ευχάριστο μουσικό διάλυμα.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZM-_og_ZQQQ&feature=related"]Killzone 3 - Brutal Melee Montage HD - YouTube[/ame]

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

^Των lamb of god δεν ειναι το τραγουδι?

Κορυφαιοι.....

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

και σήμερα σκεφτόμουν να το βάλω ξανά στο tray

LocaSugar's Avatar
    PSN ID
    LocaSugar
    Name
    Χρύσα

Εγώ προσωπικά που το νοίκιασα, δεν μου άρεσε γιατί δυσκολεύεσαι να δεις τους εχθρούς και ζαλίζει αρκετά... Να μου λείπουν αυτά

Bookmarks

Bookmarks