Page 61 of 62 FirstFirst ... 1151575859606162 LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Moderator odytsak's Avatar

Μιας και είπες για Τετάρτη να υπενθυμίσω πως μέχρι την Τρίτη είναι στα 7.5 ευρώ για τους plus,
    όποιος δεν είναι plus αξίζει να κάνει μια τρίμηνη συνδρομή,
    θα τα κάνει σίγουρα απόσβεση τα επιπλέον 7.5 ευρώ που θα πληρώσει,
    όλο και κάτι καλό θα παίξει με μόλις 2.5 ευρώ το μήνα.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    nikon εγώ σου είπα μην παίζεις warfare κάθονται όλοι με έναν sniper και για σας ενώ στο warfare ανάλογα με την πίστα αλλάζεις και class
    Ναι ρε c μου το έστειλες και pm και κόλλησα.....με έχεις δει ποτέ να παίζω warfare;;;;.....πάντα warzone παίζω και το σκηνικό που είπα έγινε στο operations αλλά δεν έχει να κάνει και σε warzone έχω πέσει σε ράμπο Ελληναράδες που τους γ@*%^& όλους.....quit και σε άλλο δωμάτιο απλά πράγματα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε φιλε και εγω επαιζα warzone αλλα θελει συνεργασια ενω το warfare πας μονος...γιαυτο και πλεον παιζω warfare μικρες πιστες μπαμ μπουμ για σας

Πάνω κάτω ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στις αποστολές στο warzone δεν είναι ανάγκη να παίζεις με Έλληνες και να μιλάς άσε που τι να μιλάς όταν στις 10 λέξεις οι 9 είναι μπινελίκια τέτοια συνεργασία να μου λείπει.
    Το μπαμ μπουμ γεια σας με μόνο σκοπό να φάω όσους μπορώ δεν με συγκινεί.

παιζει κανεις multiplayer με move να με πει αν παιζετε με ευκολια γιατι με το gamepad δεν τα παω πολυ καλα ;p

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eγω με move επαιζα και μου φανηκε πιο ευκολο στη πορεια.
    .

οκ σ ευχαρηστω μαλλον παμε κ για αγορα move

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Απλα υπολογιζε οτι στην αρχη θα σου φανει πολυ πολυ πιο δυσκολο απο το χειριστηριο.Θελει δουλεια για να εξοικειωθεις αλλα και πειραματισμους με τις ρυθμισεις.
    .

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    ...

Κι ένα προβληματάκι που εντόπισα,
    τα trophies της digital έκδοσης έχουνε ξεχωριστή καρτέλα (Killzone 3 Multiplayer)
    αντί για σκέτο Killzone 3,
    υπάρχουν κοινά trophies αλλά η digital περιέχει και κάποια επιπλέον.

To προβληματάκι είναι ότι τα trophies δεν συγχρονίζονται με τους servers του PSN.

Aκυρο το παραπάνω,
    μετά τη χθεσινοβραδινή συντήρηση στο psn πλέον συγχρονίζονται κανονικά.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Πλεον ειμαι και γω στο κόλπο.Εβαλα λεει λιγο να παιξω....εκανα το κεφαλι μου ταραμοσαλατα 4 ωρες εχει κοσμο και ειναι εθιστικό το multimixer του.Το multiplayer ηθελα να πω.
    Οσοι αναστησετε την ορεξη σας και παιζετε count me in.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Απογεύματα μετά τις 5 θα με βρεις μέσα ταραμοσαλατοκέφαλε.....μέχρι να έρθει ο μικρός να με ζαλίσει να του βάλω Trine 2 να παίξει όπως χθες και να αφήσω τον TdR να παλεύει μόνος του με τα θηρία.

PSN ID
    MajereMP44

Τα καλυτερα.
    Το warzone δεν περιλαμβανει το operations??Eγω γιατι τα θυμομουν αλλιως??Οποτε τελικα τι ειναι καλυτερο να παιξει κανεις να ανεβασει μπαμ μπαμ level?
    PS4

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Τα καλυτερα.
    Το warzone δεν περιλαμβανει το operations??Eγω γιατι τα θυμομουν αλλιως??Οποτε τελικα τι ειναι καλυτερο να παιξει κανεις να ανεβασει μπαμ μπαμ level?
    1 vs 1 με τον Νικο. Ολοι τον κερνανε, ανεβαινεις level για πλακα!

Τα καλυτερα.
    To warzone περιλαμβάνει Body Count, Capture and Hold, Search and Retrieve, Assassination και Search and Destroy και είναι το καλύτερο για να ανεβάσεις level.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    1 vs 1 με τον Νικο. Ολοι τον κερνανε, ανεβαινεις level για πλακα!
    Μπες καμιά μέρα να με κεράσεις.....να ξέρεις δεν έχει κατούρημα όμως με όπλα παίζεις.

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Απογεύματα μετά τις 5 θα με βρεις μέσα ταραμοσαλατοκέφαλε.....μέχρι να έρθει ο μικρός να με ζαλίσει να του βάλω Trine 2 να παίξει όπως χθες και να αφήσω τον TdR να παλεύει μόνος του με τα θηρία.
    Αν είναι για το καμάρι σου πάω πάσο...
    Τυχερούλη... Έχεις και παρέα στο σπίτι να παίζετε μαζί.
    Ενώ εμένα, η μικρή μου κόρη, που παίζαμε παρεΐτσα Little Big Planet, μεγαλώνει και με πουλάει κανονικά...
    Και δεν έχω άλλα παιδάκια στο σπίτι να με παίζουν...

Ζω ένα δράμα...
    Back in Town...

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Τα καλυτερα.
    Να συμπληρώσω, σε αυτό που σου απάντησε ο nikon, ότι, το mode Operations είναι πιο γραμμικό. Ως Helghast αμύνεσαι και ως ISA επιτίθεσαι. Αν η ομάδα των ISA καταφέρει την πρώτη αποστολή, μέσα στο χρονικό πλαίσιο, ξεκλειδώνει η επόμενη αποστολή και το επόμενο κομμάτι του χάρτη -και πάει λέγοντας. Αν η ομάδα των Helghast αμυνθεί αποτελεσματικά και δεν επιτρέψει στους ISA να προχωρήσουν, τότε, όλα τελειώνουν στο 5λεπτο -όσο διαρκεί ο χρόνος για την πρώτη αποστολή.
    Οι χάρτες είναι ίδιοι, με το Warzone, με κάποιες παραλλαγές / προεκτάσεις που ξεκλειδώνουν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Warzone κρατάει ως και 25λεπτά. Οι πόντοι που μαζεύεις δεν είναι μόνο από τα kills & τα headshots αλλά και από την συνολική απόδοση της ομάδας -όταν π.χ. ολοκληρώνεται μία αποστολή- μα και από την δική σου προσωπική συμμετοχή σε αυτές. Για παράδειγμα, αν το παιχνίδι σε επιλέξει ως στόχο στο assassination και επιζήσεις κερδίζεις +2000 βαθμούς. Αν έχει επιλέξει κάποιον συμπαίκτη σου και δεν τον φάνε λάχανο θα πάρεις +300 ή +500, δεν θυμάμαι ακριβώς. Οπότε σίγουρα είναι το κατάλληλο mode για να ανέβεις level πιο γρήγορα.

Πάντως τόσο τα όπλα, οι κλάσεις όσο και τα abilities (ακόμα περισσότερο) ξεκλειδώνονται γρήγορα. Δεν θα αργήσεις να έχεις ό,τι και οι υπόλοιποι. Και αν οι παλαιότεροι παίκτες θα χουν κάποιο πλεονέκτημα αυτό θα έχει να κάνει με την άνεση να κυκλοφορούν στους χάρτες που τους ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά.

Καλό Βόλι!
    Back in Town...

Quote Originally Posted by TdR View Post
    Αν είναι για το καμάρι σου πάω πάσο...
    Τυχερούλη... Έχεις και παρέα στο σπίτι να παίζετε μαζί.
    Ενώ εμένα, η μικρή μου κόρη, που παίζαμε παρεΐτσα Little Big Planet, μεγαλώνει και με πουλάει κανονικά...
    Και δεν έχω άλλα παιδάκια στο σπίτι να με παίζουν...

Ζω ένα δράμα...
    Ο δικός μου σε αντίθεση με την δικιά σου μεγαλώνει και θέλει να παίζει όλο και περισσότερο.....δεν είναι λίγες οι φορές που έχω σκεφτεί να πάρω 2ο ps3......και εγώ ζω το δικό μου δράμα.

PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by TdR View Post
    Να συμπληρώσω, σε αυτό που σου απάντησε ο nikon, ότι, το mode Operations είναι πιο γραμμικό. Ως Helghast αμύνεσαι και ως ISA επιτίθεσαι. Αν η ομάδα των ISA καταφέρει την πρώτη αποστολή, μέσα στο χρονικό πλαίσιο, ξεκλειδώνει η επόμενη αποστολή και το επόμενο κομμάτι του χάρτη -και πάει λέγοντας. Αν η ομάδα των Helghast αμυνθεί αποτελεσματικά και δεν επιτρέψει στους ISA να προχωρήσουν, τότε, όλα τελειώνουν στο 5λεπτο -όσο διαρκεί ο χρόνος για την πρώτη αποστολή.
    Οι χάρτες είναι ίδιοι, με το Warzone, με κάποιες παραλλαγές / προεκτάσεις που ξεκλειδώνουν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Warzone κρατάει ως και 25λεπτά. Οι πόντοι που μαζεύεις δεν είναι μόνο από τα kills & τα headshots αλλά και από την συνολική απόδοση της ομάδας -όταν π.χ. ολοκληρώνεται μία αποστολή- μα και από την δική σου προσωπική συμμετοχή σε αυτές. Για παράδειγμα, αν το παιχνίδι σε επιλέξει ως στόχο στο assassination και επιζήσεις κερδίζεις +2000 βαθμούς. Αν έχει επιλέξει κάποιον συμπαίκτη σου και δεν τον φάνε λάχανο θα πάρεις +300 ή +500, δεν θυμάμαι ακριβώς. Οπότε σίγουρα είναι το κατάλληλο mode για να ανέβεις level πιο γρήγορα.

Πάντως τόσο τα όπλα, οι κλάσεις όσο και τα abilities (ακόμα περισσότερο) ξεκλειδώνονται γρήγορα. Δεν θα αργήσεις να έχεις ό,τι και οι υπόλοιποι. Και αν οι παλαιότεροι παίκτες θα χουν κάποιο πλεονέκτημα αυτό θα έχει να κάνει με την άνεση να κυκλοφορούν στους χάρτες που τους ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά.

Καλό Βόλι!
    Ναι το διαπιστωνω οσο παιζω περισσοτερο το warzone εχει ψωμί.Οσο ειχα double XP ανεβαινα γρηγορα.Πλεον 10-12.000 ποντους μεσο ορο πως να παρω unlock points...αργωωωωωωω
    Τους δε χαρτες δεν τους ξερω ακομη... Το παλευω.
    PS4

Aπό αύριο στις 19:00 μέχρι την Δευτέρα στις 12:00 θα έχει double xp......κατέβασε τηλέφωνα πάρε δίπλα σου ξηρά τροφή και ένα παγούρι νερό και στα όπλα γιατρέ.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ετοιμαστείτε...σήμερα με τον majere τους σκισαμε

Bookmarks

Bookmarks