Page 6 of 62 FirstFirst ... 23456789101656 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

Σωστός ο Val,ένει να δούμε τι έπετε..Δεν μπορώ να φανταστώ Uncharted 3 σε 3d και το πως και αν θα τα καταφέρουν οι programers της Naughty dog.Πάντως ένα είναι σίγουρο...δεν θα ανησυχούμε για downscale κτλπ σε 3d στο PS4

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ downscale θα ειναι και παλι φιλε μου.Γιατι και παλι αν δεν εκαναν 3D τα παιχνιδια του PS4 θα εδειχναν ΑΚΟΜΑ καλυτερα

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Παιδια να ρωτησω κατι ως ασχετος; Εστω οτι ενα παιχνιδι τρεχει στα 720p σε 2D, για να παιξει 3D θα πρεπει να πεσει σε 480p για καθε ματι ή κατι τετοιο.. ; Για τι ακριβως downscale λετε; Θα ειναι σαν να παιζεις σε τηλεοραση με scart απλα θα ειναι 3D; Δεν εχω καταλαβει;

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by criter View Post
    Παιδια να ρωτησω κατι ως ασχετος; Εστω οτι ενα παιχνιδι τρεχει στα 720p σε 2D, για να παιξει 3D θα πρεπει να πεσει σε 480p για καθε ματι ή κατι τετοιο.. ; Για τι ακριβως downscale λετε; Θα ειναι σαν να παιζεις σε τηλεοραση με scart απλα θα ειναι 3D; Δεν εχω καταλαβει;
    Λογικα αποφασιζουν σε τι θελουν να κανoυν downgrade.Εφοσον ενα παιχνιδια τρεχει στα 1080p 60fps λογικα θα αποφασισουν να μειωσουν τα frames και την αναλυση στα 720p60.
    Aν το παιχνιδι ειναι ηδη 720p60 θα μειωσουν γεωμετρια,textures φανταζομαι πρωτα(βλ motorstorm2) και μετα θα δουν αν πρεπει να μειωσουν και την αναλυση.
    .

Name
    Δημήτρης

Για να αναπαραχθει το εφφε του 3d, χρειαζεται να προβαλλονται ταυτοχρονα 2 εικονες απο ελαφρως διαφορετικη οπτικη γωνια.Αν εχεις δει στο σινεμα 3D θα εχεις παρατηρησει οτι αμα βγαλεις τα γυαλια, βλεπεις σαν να ειναι 2 εικονες κοντα μεταξυ τους και τα βλεπεις ολα θολα.Το 3d λειτουργει ως εξης.Μια εικονα για το καθε ματι.Ετσι δημιουργειτε η οφθαλμαπατη οτι τα αντικειμενα πεταγονται εξω απο την οθονη σου.

Αρα για να τρεξει ενα παιχνιδι σε 3D θα πρεπει να προβαλλονται 2 εικονες ταυτοχρονα, με αποτελεσμα να χρειαζεται ακομα μεγαλυτερη επεξεργαστικη ισχυς.

Τουλαχιστον ετσι απλα λαικα το καταλαβαινω εγω με τις πενιχρες γνωσεις μου πανω στο αντικειμενο.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Στο σινεμα που ειχα δει 3D της PIXAR εντυπωσιαστηκα! Δεν φαινοταν κατωτερη η εικονα. Χωρις τα γυαλια τα εβλεπα διπλά. Στα παιχνιδια αναρωτιεμαι που ακουω και απο αρκετους που εχουν δει, οτι δεν ειναι το ιδιο. Αν η τελικα με την οφθαλμαπατη ξαναγινεται 720p τοτε οκ, αλλα αν πεφτει, θα βλεπουμε χαμηλοτερης αναλυσης textures και πιξελιασματα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εντελως διαφορετικο πραγμα οι ταινιες, δεν υπαρχει καποιος περιορισμος στο να εχεις 2 εικονες παραλληλα.Στο ps3 ομως υπαρχει ο περιορισμος του hardware.
    .

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by criter View Post
    θα βλεπουμε χαμηλοτερης αναλυσης textures και πιξελιασματα.
    Ναι, προς το παρόν ισχύει.Το παρατήρησα στο Motorstorm: PR 3D στην έκθεση.Αλλά μιλάμε για ένα game, το οποίο όταν αναπτύχθηκε δεν υπήρχε πρόβλεψη για να κυκλοφορήσει ως 3D και δουλεύτηκε εκ των υστέρων.
    Sorry για το offtopic.

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Απλα το θεμα ειναι οτι το 3D μπορει στην αρχη να μειωνει την ποιοτητα των textures αλλα δεν υποβαθμιζει τα γραφικα..γιατι ο τομεας των γραφικων εχει να κανει με τα οπτικα εφε, τον ρεαλισμο, οταν δηλαδη τα βλεπεις σαν στην πραγματικοτητα τα αντικειμενα πιστευω οτι το να εχουν λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα δεν παιζει κανενα ρολο..εξαλου τα games ειναι games δεν ειναι πραγματικοτητα, ουτε πρεπει να επιδιωκουμε το μεγιστο..και με την μεταβαση ολα θα βελτιωθουν. Το σταδιο αυτο δεν εχει αναπτυχθει ακομη αρκετα αλλα οι εταιρειες κανουν φιλοτιμες προσπαθειες..εγω ειμαι υπερ του 3D αλλα του 3D που δεν απαιτει 3D τηλεοραση..σιγα σιγα βεβαια η μεταβαση θα γινει οπως εγινε και απο τα "μπαουλα" στις LCD και Flat τηλεορασεις κλπ. Απλα το πρωτο βημα θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο αν γινοταν απλως με ειδικα γυαλια..γιατι αλλο να δωσεις 2.500 ευρω και αλλο να δωσεις 100..!
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν καταλαβαινεις τι λεω...

Για να γινει ενα παιχνιδι 3D χρειαζεται να γινουν θυσιες διοτι πρεπει αντι για μια μονο εικονα να αναπαραγει 2 ταυτοχρονα.Αυτο απο μονο του σημαινει οτι χρειαζεται να αναλωθουν πολλοι ποροι του συστηματος για να αναπαραγει αυτο το εφφε.Τα αποτελεσματα μπορει να ειναι καλυτερα για καποιον που εχει 3D τηλεοραση και αυτα που πεταγονται στην οθονη του να τον εντυπωσιαζουν πολυ, και να μην τον νοιαζουν τα μειωμενα textures , shaders κλπ.

Ομως ο κοσμος δεν εχει 3D τηλεορασεις και ουτε και προκειται να καθησει να παρει 3D επειδη η Sony αποφασισε (λεμε τωρα) να κανει downgrade τα παιχνιδια για ολους οσους δεν εχουν 3D τηλεορασεις.

Αν το παιχνιδι παιζει στην 2D μορφη του με καλυτερα textures απο οτι στην 3D , τοτε ειμαστε ολοι χαρουμενοι διοτι και οι μεν και οι δε μπορουν να ευχαριστηθουν το μεγιστο των δυνατοτητων του PS3.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν καταλαβαινεις τι λεω...

Για να γινει ενα παιχνιδι 3D χρειαζεται να γινουν θυσιες διοτι πρεπει αντι για μια μονο εικονα να αναπαραγει 2 ταυτοχρονα.Αυτο απο μονο του σημαινει οτι χρειαζεται να αναλωθουν πολλοι ποροι του συστηματος για να αναπαραγει αυτο το εφφε.Τα αποτελεσματα μπορει να ειναι καλυτερα για καποιον που εχει 3D τηλεοραση και αυτα που πεταγονται στην οθονη του να τον εντυπωσιαζουν πολυ, και να μην τον νοιαζουν τα μειωμενα textures , shaders κλπ.

Ομως ο κοσμος δεν εχει 3D τηλεορασεις και ουτε και προκειται να καθησει να παρει 3D επειδη η Sony αποφασισε (λεμε τωρα) να κανει downgrade τα παιχνιδια για ολους οσους δεν εχουν 3D τηλεορασεις.

Αν το παιχνιδι παιζει στην 2D μορφη του με καλυτερα textures απο οτι στην 3D , τοτε ειμαστε ολοι χαρουμενοι διοτι και οι μεν και οι δε μπορουν να ευχαριστηθουν το μεγιστο των δυνατοτητων του PS3.

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ downscale θα ειναι και παλι φιλε μου.Γιατι και παλι αν δεν εκαναν 3D τα παιχνιδια του PS4 θα εδειχναν ΑΚΟΜΑ καλυτερα
    Αυτό που λες δεν είναι σωστό... Αν όταν σχεδιάζεις ένα μηχάνημα λάβεις εξαρχής το 3D, θα σχεδιάσεις έτσι ώστε να πετύχεις το άλμα που θες να πετύχεις στα γραφικά...

Δεν θα σχεδιάσεις ένα μηχάνημα με συγκεκριμένα specs στην τύχη και μετά θα δεις τι βγαίνει βάζοντας ή όχι το 3D.

Το θέμα είναι τι στόχους θα βάλει η Sony για τα γραφικά και την επόμενη κονσόλα... Εγώ θεωρώ ότι η MS στην επόμενη γενιά θα δώσει ισχυρότερη κονσόλα.

Πέρα απ' αυτό νομίζω ότι τα γραφικά σίγουρα δεν είναι downscale σε σχέση με το παλιό... Ειδικά αν δείτε το βίντεο σε κανονική ανάλυση η λεπτομέρια είναι πολύ μεγαλύτερη στους ανθρώπους και γενικά ο φωτισμός είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ... Σε αντίθεση με το killzone 2, που το σκοτεινό περιβάλλο κάλυπτε και "έκρυβε" τις ατέλειες εδώ φαίνεται ότι η GG έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά γιατί δε φοβάται να βάλει φουλ φως στην πίστα και να αναδείξει όλα της τα στοιχεία...

Αν θέλετε να κάνουμε περαιτέρω ανάλυση, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, πολύ ευχαρίστως... Το 3D δε θα ρίξει τα γραφικά του τίτλου γιατί το videogame δεν είναι σαν την ταινία... Το 3D σε videogame εξαλείφει πολλά προβλήματα που εμφανίζοντα στα 2D games με αποτέλεσμα την αποδέσμευση πόρων που μπορούν να καλύψουν το 3D effect...

Στις ταινίες τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Σιγουρα το PS4 θα ειναι καλυτερο απο το καινουργιο Xbox γιατι 1) η sony ειναι ποιο πολυ καιρο στο χώρο, 2)το χβοχ θα βγει πρώτο, 3) η sony εχει την IBM, το xbox θα εχει απλα καποια καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτο που υπαρχει τωρα, ,ενω το ps4 θα εχει τη λογικη του ps3 πολλους επεξεργαστες κλπ.

οφφ

Name
    Δημήτρης

Κωστα εσυ ξερεις κατι παραπανω οποτε εγω δεν θα διαφωνησω. Παντως εφοσον μπορουν να βρουν πορους απο αλλου γιατι γινονται downscale τα αλλα παιχνιδια? Εγω εξακολουθω να πιστευω πως η ολη της σταση της Σονυ ειναι πολυ φουστικη οσον αφορα στο 3D γιατι θελει να μας οδηγησει ολους να βαλουμε το χερι στην τσεπη. Δεν νομιζω να διστασουν ιδιαιτερα να ριξουν την ποιοτητα επιτηδες στο 2D...

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κωστα εσυ ξερεις κατι παραπανω οποτε εγω δεν θα διαφωνησω. Παντως εφοσον μπορουν να βρουν πορους απο αλλου γιατι γινονται downscale τα αλλα παιχνιδια? Εγω εξακολουθω να πιστευω πως η ολη της σταση της Σονυ ειναι πολυ φουστικη οσον αφορα στο 3D γιατι θελει να μας οδηγησει ολους να βαλουμε το χερι στην τσεπη. Δεν νομιζω να διστασουν ιδιαιτερα να ριξουν την ποιοτητα επιτηδες στο 2D...
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... !!!! Όσο για την ποιότητα στα 2D games είναι προφανές ότι πρόκειται για "αρπαχτές" που χωρίς πολλά πολλά θέλουν να αρμέξουν από αυτούς που έχουν ήδη πάρει 3D τηλεόραση... Ακόμη και να πέσει λίγο σε ποιότητα η 3D έκδοση ενός παιχνιδιού δεν νομίζω να έχει ανάλογη μείωση και η 2D...

Απλά όπως είπες προσπαθούν να μας αναγκάσουν να πάρουμε νέες τηλεοράσεις!!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Moνο σε μενα δεν αρεσει το cover?
    .

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

SUPER EINAI

Member Johnny1981's Avatar
    PSN ID
    JyDud1981
    Name
    Giannis

Ειναι λιγο παραφορτωμενο απο logo και σηματακια.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δεν ειναι το τελικo cover.

Anyway...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GbDpbsTth0w&feature=player_embedded"]YouTube- E3 2010 - Let's Play Killzone 3[/ame]
    Last edited by WolfRathmA; 17-06-2010 at 06:24.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Page 6 of 62 FirstFirst ... 23456789101656 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks