Page 19 of 62 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1228

Thread: Killzone 3 - [Playstation®Move] - [3D]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

ΦΤΟΥ!!! Παίζει πολύ άσχημα να είναι αυτή η πρώτη collectors που θα αγοράσω Day1. Δεν ξέρω αλλά είμαι overhyped με το killzone 3 (το killzone 2 είναι φανταστείτε το πρώτο νομίζω παιχνίδι που έφερα από έξω για να παίξω πριν έρθει Ελλάδα) και το να μου τρίψει στα μούτρα την replica των helhgast την φιγούρα και το artbook, ΟΚ... τσουρουφλίζομαι... καίγομαι...

Φίλε Νίκο, σόρυ αλλά δεν έχω το move, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι συμβατό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι γιατί στα controls δείχνει ρυθμίσεις μόνο για το DS3. Μάλιστα η μόνη διαφορά είναι 1 κουμπί της σκόπευσης με το Melee αν θυμάμαι καλά. Δεν τρελαίνομαι για το Move, αλλά ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάω να το πάρω, οπότε θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Αν παίζει τότε μάλλον θα πάω να πάρω και το Navigation Controller για να τα δοκιμάσω πακέτο να πω εντυπώσεις.

Λοιπόν, έπαιξα και σήμερα αρκετές ώρες ώσπου μου κόλλησε και μου την έσπασε, γιατί αναγκάστηκα να κάνω reset το PS3. Νομίζω ήταν η δεύτερη ή η τρίτη φορά στο ίδιο μέρος, οπότε μάλλον φταίει ο server του KZ3. Πάντα συμβαίνει όταν έχει γίνει η "επιλογή" της πίστας μετά από ένα επιτυχημένο παιχνίδι και μαυρίζει η οθόνη για να περάσει στο "lobby" που επιλέγεις οπλισμό και έχει την αντίστροφη μέτρηση (30") για το νέο παιχνίδι. Κολλάει στην μαύρη οθόνη με το λαμπάκι από το wireless να αναβοσβήνει στο άπειρο και το DS3 να μην ανταποκρίνεται, μόνη λύση είναι παρατεταμένο πάτημα του off. Τέλος πάντων μάλλον φυσιολογικό είναι σε μία beta, δεν το κάνει φυσικά συνέχεια. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα ας μου το πει να ηρεμήσω γιατί μετά το update στην 3.50 μου έχει κάνει κάνα δυο τρελά.

Λοιπόν σήμερα, πήρα και άλλους βαθμούς, ξεκλείδωσα και άλλα abilities και όπλα, κάποιες αναβαθμίσεις στον μηχανηκάριο (μόνο για την ώρα). Τα ribbons που κερδίζεις μέσα στο παιχνίδι δεν σου τα μετράει μάλλον (δεν τα είδα να ενεργοποιούνται), ενώ στα "μετάλλια" που έχει το "κοντέρ" μετράει κανονικά (π.χ.: melee kills x/100). Δυστυχώς στο multi παίζει πάντα η ίδια πίστα (Frozen Dam / short version) αλλά ευτυχώς είμαι στην beta οπότε σκασίλα μου. Σήμερα κάποιος μου έκανε melee από μπροστά και εάν πρόλαβα να δω καλά, μου έχωσε τα δάκτυλα του στα μάτια και μετά μου έσπασε τον λαιμό. Πόσο cool είναι να σε σκοτώνουν με τέτοιο τρόπο;
    Last edited by Nek_Food; 28-10-2010 at 22:32.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παλι καλα που μας το ειπαν απο τωρα για την Collectors για να μαζεύουμε χρηματα! LOL

Ειναι τούμπανο ετσι; Απλα! Σίγουρη αγορά! Δε το συζητάω καν!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    The Killzone 3 Helghast Edition ($129.99) is a must-have for the fans. This one-of-a-kind set features a collectible replica of a Helghast Helmet containing an art book, Super Voucher (see below for contents) and the Killzone 3 game with bonus content. Also included is an exclusive Cloaking Helghast Marksman action figure created by DC Unlimited, that will not be sold anywhere else.
    Features

• Authentic Helghast Helmet replica opens to reveal art book, Super Voucher and Killzone 3 game.
    • Exclusive Cloaking Helghast Marksman action figure is 6.5” tall with multiple articulation points and will not be sold at retail
    • Includes bonus video content giving you a behind-the-scenes look at the making of the game.
    • Exclusive art book featuring imagery from the Killzone universe
    • Super Voucher includes
      • Killzone 3 soundtrack and PS3 Dynamic Theme
      • Retro Map Pack featuring two of the most popular multiplayer maps from Killzone 2
      • Double XP for the first 24 hours of multiplayer gameplay
      • Full access to all weapons and abilities during the first 24 hours of multiplayer gameplay

OMG OMG OMG OMG! ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!!!
    Μακάρι να την φέρουν Ελλάδα γμτ!
    Θέλω καινούριο σπίτι να μπορώ να στολίσω το κράνος!
    Last edited by WolfRathmA; 30-10-2010 at 05:41.

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

και θα σου σκασουν μια 180 ευρωπουλα και θα ψαχνεις λεφτα να πληρωσεις το ενοικιο μετα

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Δεν θέλω να σας την χαλάσω, εξάλλου και εγώ την θέλω σαν τρελός, αλλά μέχρι στιγμής η Collectors της φωτογραφίας είναι μόνο για US. Για Ευρώπη δεν ξέρουμε ακόμα, αν θα κυκλοφορήσει και αν θα είναι ίδια με την Αμερικάνικη.

http://www.nosplay.com/noticias/edic...-de-killzone-3 (Είναι στα Ισπανικά).
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

PSN ID
    Nek_Food

Λοιπόν δεύτερο update [71ΜΒ] στο killzone 3 πλέον παίζουμε στην 2.04. Δεν είδα κάποια αλλαγή οπότε μάλλον θα είναι bug fixes. Α, και δεν σας λέω τι έκανα... άντε να σας πω... έφτιαξα την PS3FORUMS.GR aka PSGR clan (αφού με άφησε να μην το δοκίμαζα;)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Eχεις πωρωθει ασχημα ε?

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Στο killzone γίνεται να κάνεις μια μόνιμη clan? Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Clan tag υπάρχει όπως στο call of duty?

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    The Killzone 3 Helghast Edition ($129.99) is a must-have for the fans. This one-of-a-kind set features a collectible replica of a Helghast Helmet containing an art book, Super Voucher (see below for contents) and the Killzone 3 game with bonus content. Also included is an exclusive Cloaking Helghast Marksman action figure created by DC Unlimited, that will not be sold anywhere else.
    Features

• Authentic Helghast Helmet replica opens to reveal art book, Super Voucher and Killzone 3 game.
    • Exclusive Cloaking Helghast Marksman action figure is 6.5” tall with multiple articulation points and will not be sold at retail
    • Includes bonus video content giving you a behind-the-scenes look at the making of the game.
    • Exclusive art book featuring imagery from the Killzone universe
    • Super Voucher includes
      • Killzone 3 soundtrack and PS3 Dynamic Theme
      • Retro Map Pack featuring two of the most popular multiplayer maps from Killzone 2
      • Double XP for the first 24 hours of multiplayer gameplay
      • Full access to all weapons and abilities during the first 24 hours of multiplayer gameplay

απιστευτη. κ πολυ καλη αμερικανικη τιμη. μακαρι να τη φερουν κ ελλαδα.
    Last edited by WolfRathmA; 30-10-2010 at 05:41.

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Αμα δε τη φερουν Ελλαδα θα κανω φόνο ε; Είδη να φανταστείτε εκανα και χωρο για να τη βαλω! LOL!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Cool Member kokos_13's Avatar
    PSN ID
    kokos_13

Αλλιώς την παραγγέλνουμε και απέξω!!!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Quote Originally Posted by kokos_13 View Post
    Αλλιώς την παραγγέλνουμε και απέξω!!!
    τοσο μεγαλο πακετο??

Spoiler!

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Η Helghast Edition θα διατίθεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού από τις 22 Φεβρουαρίου του 2011, παράλληλα με την κανονική έκδοση του τίτλου. Σύμφωνα με την Guerrilla, μία ειδική έκδοση του Killzone 3 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, αν και "δεν θα είναι ακριβώς η ίδια, αλλά επίσης καταπληκτική".

gameover.gr

Spoiler!

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^Eχεις πωρωθει ασχημα ε?
    Xμ... γιατί το λες αυτό;

Λοιπόν, ναι έκανα clan και έστειλα και μία invitation σε ένα παιδί από την friends list μου έτσι πειραματικά. Έχω φτάσει στο 10 επίπεδο από τα 45 ήτοι 4ο βαθμό Bronse καθώς έχει 15 βαθμούς οι οποίοι εναλλάσσονται ανά 3 επίπεδα αφού έχουν bronse/silver/gold στάδια. Ανά επίπεδο παίρνεις +1 unlock point ενώ ανά συγκεκριμένους βαθμούς σου κάνει unlock κάποια abilities [armor/extra health/ammo/etc]. Στα medals που ξεκλειδώνεις δεν είδα να αλλάζει κάτι είτε προς τους βαθμούς (XP) είτε προς τα όπλα κλπ, δεν ξέρω, μόνο για μόστρα είναι τελικά; Τα ribbons άφαντα γενικότερα, αφού το περιβάλλον δεν τα παρουσιάζει πουθενά και το Killzone 3 site δεν έχει τα στατιστικά.

Επίσης, ο "καμένος" μετά από συγκεκριμένο ερώτημα, αν και δεν είχα σκοπό για άμεση αγορά (λέμε τώρα, βαράτε με κι ας κλαίω) είπα what the hell, killzone είναι αυτό αξίζει το καλύτερο, οπότε πήγα και αγόρασα τα PS Move + Navigation controllers αλλά τζίφος δεν παίζει στην beta (αναμενόμενο μάλλον). Δεν πειράζει μου έμεινε για την επίσημη κυκλοφορία και για τα EyePet/Heavy Rain.
    Last edited by Nek_Food; 31-10-2010 at 10:00.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Nek Food, οι μέτριοι παίκτες στα fps θα δυσκολευτούν στο online? Ή απλά συνηθίζεις και μετά παίζεις άνετα?

PSN ID
    Nek_Food

Μα και εγώ μέτριος παίκτης είμαι ειδικά στα online, δεν είμαι natural born killer όπως άλλοι εδώ μέσα, άρα δεν νομίζω να δυσκολευτείς σε τίποτα. Ουσιαστικά είναι ίδιο με το Killzone 2 στο multi του. Αν μάθεις τις πίστες καλά (το αδύναμο μου σημείο συνήθως - τώρα με μία πίστα ουσιαστικά διαθέσιμη την έμαθα πια τί να κάνω), αν αναπτύξεις επίσης κάποιο σύστημα που να σου ταιριάζει και ξεκινήσεις με αρχικό σκοπό την προσπάθεια να παραμείνεις ζωντανός και μετά να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς από kills τότε θα στρώσει η κατάσταση. Προχθές άρχισα να εφαρμόζω νέες τακτικές από το τρέχω τριγύρω και ό,τι κάτσει και βελτιώθηκα αρκετά από το κινούμενο θύμα που ήμουν. Άλλαξα και οπλισμό γιατί αυτόν που είχα σαν μηχανηκάριος (το LMG) δεν ήταν τόσο καλός για μικρές/στριμωγμένες πίστες όσο του demo αφού, όσο μεγάλη δύναμη πυρός και να έχει στους στενούς διαδρόμους έχεις πρόβλημα καθώς θέλεις αρκετές σφαίρες να κατεβάσεις τον άλλο, ειδικά εάν ρίχνεις from the hip που κλωτσάει πολύ. Έχοντας τα LS13 και SMGs σε κατεβάζουν πιο γρήγορα εσένα. Έχοντας αναβαθμίσει πλήρως τα turrets επένδυσα σε άλλο όπλο (και εγώ σε SMG) και δείχνει να είναι πιο άμεσα τα αποτελέσματα σε αυτές τις κοντινές αποστάσεις κι ας έχει λιγότερες σφαίρες ανά γεμιστήρα, άλλωστε στην τελική αν δεν σου φτάσει ένας άστα βράστα.

[EDIT]
    Να μην κάνω καινούργιο Post, απλά να ενημερώσω ότι από ένα επίπεδο και μετά (10ο νομίζω) τα unlock points που σου δίνει είναι +2 και όχι +1 όπως έγραψα παραπάνω. Θεωρητικά σε ακόμη ανώτερο επίπεδο θα δίνει και περισσότερα, έτσι ώστε να μπορείς να ξεκλειδώσεις όλα τα όπλα, special abilities κλπ για όλες τις κατηγορίες (μηχανικός/medic/κλπ)
    Last edited by Nek_Food; 03-11-2010 at 12:04.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

KillZone 3 vs. Killzone 2: video compares the weapons of the PS3 shooter
    http://translate.google.bs/translate...hooter-796842/
    .

PSN ID
    Nek_Food

Λοιπόν, εάν είστε συνδρομητής του Plus+, καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε την επιλογή να σας στέλνουν e-mail από την Sony και να του ρίξετε και καμιά ματιά μπας και αυτή την φορά είστε λίγο πιο τυχεροί γιατί άλλοι 5000 συνδρομητές θα μπουν στην beta του Killzone 3.
    F... yeah, bring 'em on!!!

We've decided to expand the beta trial! 5,000 additional Plus-subscribers from SCEA and SCEE will automatically receive invites through PSN.
    http://twitter.com/KillzoneDotCom/st...02016077946880

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Tech Analysis: Killzone 3
    http://www.eurogamer.net/articles/di...-tech-analysis

Σε γενικες γραμμες λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα στο frame rate(ειδικα οταν τρεχει εναντιων bots και δουλευει το ΑΙ,δεν μας ενδιαφερει ιδιαιτερα εκει βεβαια),αλλα δειχνει καπως πιο smooth απο το 2.
    Κανει χρηση MLAA για ΑΑ και εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του(λογικα ειναι περισσοτερα τα θετικα).
    Μεγαλη διαφορα στο controler response.

Ο Nek_Food θα μας πει περισσοτερα.
    .

PSN ID
    Nek_Food

LoL, τί να μου πουν εμένα τα MLAA & AA και δεν ξέρω τι άλλους τεχνικούς όρους εφευρίσκουν για να δικαιολογήσουν τα κείμενα τους. Εμένα μου αρέσει; Ναι, μου αρέσει τόσο που όταν γυρίζω σπίτι από την δουλειά και έχω 15 λεπτά για να φάω και να φύγω για το κολυμβητήριο της μικρής, προλαβαίνω να "χωρέσω" και ένα warfare για το καλό. Ό,τι προλάβω, όποτε προλάβω, όσο προλάβω... στο PS3 αυτόν τον καιρό μόνο η beta γράφει ώρες (λίγο είδα τα demos του Move όταν διαπίστωσα ότι δεν παίζει στο KZ3 και τίποτε άλλο).

Πάντως να σας πω ότι το "γύρισα" λίγο αυτές τις ημέρες και από Warfare πλέον παίζω Warzone που είναι οι γνωστές back2back αποστολές που είχε και το 2 (assassination/search&retrieve/search&destroy/bodycount) σε μεγαλύτερους χάρτες από αυτούς του Warfare (είναι 3 οι χάρτες, αλλά ακόμη δεν έχω αξιωθεί να παίξω στην τρίτη όλο ψηφίζουν τις άλλες). Εκεί φυσικά γίνεται το σώσε που είναι πιο μεγάλοι και δεν ξέρω ακόμη τί μου γίνεται. Χθες έγινε ένας μικρός χαμός στην corinth αφού επισκεύασα (είπαμε μηχανηκάριος all the way) και έπιασα στα χέρια μου το κανόνι που έσπειρε τον θάνατο από απόσταση, μέχρι που αποφάσισε να με επισκεφτεί και εμένα μέσω ενός snipper ο οποίος μετά σε αυτό το παιχνίδι με "γλέντησε" αρκετά (σας έχω πει πόσο σας μισώ). Μετά το πήρα απόφαση και αφού το πάλεψα αρκετά και έριξα ένα headshot "έκλεψα" τον εξωσκελετό από αντίπαλο (μας κατέστρεφε ο αλητης συνέχεια τους δικούς μας) και έσπειρα πάλι όσο πρόλαβα μέχρι να λήξει το παιχνίδι.

Επίσης, έπαιξα και ένα operations που είναι στυλ: οι ISA επιτίθενται και προσπαθούν να καταστρέψουν τους στόχους των Helghast οι οποίοι και αμύνονται, και εκεί ένας μικρός χαμός, αν και στο παιχνίδι που μπήκα δεν είχε μαζέψει ακόμη πολλούς παίκτες. Κάτι σαν το αντίστοιχο mode που έχει στο Bad Company 2.

Αυτά... με το καλό να σας έρθουν οι προσκλήσεις και για όλους μας το release date!!!

Y.Γ.: Frame rate issues δεν έχω πετύχει προσωπικά στο multi αλλά ούτε θυμάμαι κάτι στην αρχή που έπαιξα κάνα δυο botzones. Το μόνο που έχω πετύχει και μου την σπάει είναι: α) στην frozen dam πας να ανέβεις μία σκάλα και "σκαλώνει" σχεδόν πάντα ο παίκτης μου, οπότε μπαίνω πηδώντας μέσα β) αρχίζουν και ανεβάζουν στροφές οι παραδοσιακά καλοί παίκτες και με "γλεντάνε" οπότε μου χαλάνε τα ποσοστά μου έχω πέσει κάτω από 0.75 D/K ratio. χμ... πρέπει να εφαρμόσω πάλι την τακτική που είχα αλλά εγκατέλειψα για να τρέχω να μάθω τις πίστες...
    Last edited by Nek_Food; 09-11-2010 at 14:07.

Bookmarks

Bookmarks