ΦΤΟΥ!!! Παίζει πολύ άσχημα να είναι αυτή η πρώτη collectors που θα αγοράσω Day1. Δεν ξέρω αλλά είμαι overhyped με το killzone 3 (το killzone 2 είναι φανταστείτε το πρώτο νομίζω παιχνίδι που έφερα από έξω για να παίξω πριν έρθει Ελλάδα) και το να μου τρίψει στα μούτρα την replica των helhgast την φιγούρα και το artbook, ΟΚ... τσουρουφλίζομαι... καίγομαι...
Φίλε Νίκο, σόρυ αλλά δεν έχω το move, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι συμβατό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι γιατί στα controls δείχνει ρυθμίσεις μόνο για το DS3. Μάλιστα η μόνη διαφορά είναι 1 κουμπί της σκόπευσης με το Melee αν θυμάμαι καλά. Δεν τρελαίνομαι για το Move, αλλά ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάω να το πάρω, οπότε θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Αν παίζει τότε μάλλον θα πάω να πάρω και το Navigation Controller για να τα δοκιμάσω πακέτο να πω εντυπώσεις.
Λοιπόν, έπαιξα και σήμερα αρκετές ώρες ώσπου μου κόλλησε και μου την έσπασε, γιατί αναγκάστηκα να κάνω reset το PS3. Νομίζω ήταν η δεύτερη ή η τρίτη φορά στο ίδιο μέρος, οπότε μάλλον φταίει ο server του KZ3. Πάντα συμβαίνει όταν έχει γίνει η "επιλογή" της πίστας μετά από ένα επιτυχημένο παιχνίδι και μαυρίζει η οθόνη για να περάσει στο "lobby" που επιλέγεις οπλισμό και έχει την αντίστροφη μέτρηση (30") για το νέο παιχνίδι. Κολλάει στην μαύρη οθόνη με το λαμπάκι από το wireless να αναβοσβήνει στο άπειρο και το DS3 να μην ανταποκρίνεται, μόνη λύση είναι παρατεταμένο πάτημα του off. Τέλος πάντων μάλλον φυσιολογικό είναι σε μία beta, δεν το κάνει φυσικά συνέχεια. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα ας μου το πει να ηρεμήσω γιατί μετά το update στην 3.50 μου έχει κάνει κάνα δυο τρελά.
Λοιπόν σήμερα, πήρα και άλλους βαθμούς, ξεκλείδωσα και άλλα abilities και όπλα, κάποιες αναβαθμίσεις στον μηχανηκάριο (μόνο για την ώρα). Τα ribbons που κερδίζεις μέσα στο παιχνίδι δεν σου τα μετράει μάλλον (δεν τα είδα να ενεργοποιούνται), ενώ στα "μετάλλια" που έχει το "κοντέρ" μετράει κανονικά (π.χ.: melee kills x/100). Δυστυχώς στο multi παίζει πάντα η ίδια πίστα (Frozen Dam / short version) αλλά ευτυχώς είμαι στην beta οπότε σκασίλα μου. Σήμερα κάποιος μου έκανε melee από μπροστά και εάν πρόλαβα να δω καλά, μου έχωσε τα δάκτυλα του στα μάτια και μετά μου έσπασε τον λαιμό. Πόσο cool είναι να σε σκοτώνουν με τέτοιο τρόπο;

Reply With Quote

Bookmarks