Page 5 of 11 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 81 to 100 of 216

Thread: Enslaved: Odyssey to the West - [3D]

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Δημήτρη, δικό σου, δύσκολα σε βλέπω να αντιστέκεσαι... εγώ πάντως δεν αντιστάθηκα!
    http://hmv.com/hmvweb/displayProduct...1;-1&sku=54253
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα...έφυγε το preorder!!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    ειχα καιρο να καω ετσι με παιχνιδι...χτες πρωι ξεκινησα και τωρα το τελειωσα....

Pros

• E-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ σεναριο , που σε αφηνει στο τελος να σκεφτεσαι , σε προβληματιζει.
    • Αψογοι χαρακτηρες, δενεσαι μαζι τους, και επαγγελματικο voiceover.
    • Καταπληκτικο art direction. Παρολο που βρισκομαστε σε μετα-αποκαλυπτικη εποχη , τα περιβαλλοντα ειναι πανεμορφα , η παλετα χρωματων ζωντανη και σε συνδυασμο με την κλιμακα των σκηνικων μερικες φορες αισθανθηκα δεος κοιταζοντας γυρω μου.
    • Το platforming ειναι smooth να το πω αγγλικα και οι μαχες πολυ καλες με αποκορυφωμα τα boss.
    • Εχει φοβερο ρυθμο , κυνηγητα, μαχες ,εξερευνηση και καπακι ωραια cutscenes.
    • Διαρκεια σιγουρα στις 8+ ωρες.

Cons

• Το platforming ειναι πολυ ευκολο κατι που εμενα δε με χαλασε. Απλα δεν εχεις ελευθερια , το τι αλμα θα κανεις δηλαδη ειναι καθορισμενο,δεν μπορεις να πας οπου θες και να δοκιμαζεις . αυτο περιοριζει το trial and error βεβαια αλλα φαινεται να παιζεις σε ραγες οπως ειπε καποιος σε προηγουμενο ποστ.
    • Τα γραφικα δεν ειναι τοσο λεπτομερη απο κοντα.
    • Το animation του ηρωα θα σας φανει καπως βαρυ στην αρχη σα να χειριζεστε body builder.

Για μενα το παιχνιδι ειναι εκπληξη και ειναι αυτο που ζηταω. Ομορφη ιστορια, ενδιαφεροντες χαρακτηρες και τοπια που να μου κανουν κλικ στο ματι. Δε θα αρεσει σε πολλους αλλα οσοι το δοκιμασετε θα με θυμηθειτε. Eιναι μια διαφορετικη εμπειρια απο ολα τα action/adventure/platformers που εχετε παιξει.
    + ρεπ φιλε αν μπορω αν οχι στο χρωσταω.

Μολις παρελαβα κι εγω το παιχνιδι στα χερια μου οποτε θα το ξεκινησω σημερα μετα τη δουλεια και θα ερθω με πρωτες εντυπωσεις αυριο και συνολικα αφου το τελειωσω!

Περιμενω πως και πως να δω το στορυ!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

To oτι λετε οτι εχει καλο σεναριο ειναι παρα πολυ θετικο για μενα.Τωρα τα αρνητικα ειναι ψεγαδια θα ελεγα.οποτε μιλαμε για εναν πολυ καλο τιτλο...
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^Oλος ο κοσμος εκθειαζει το στορυ του και φανηκε απο το τελευταιο βιντεο στο ντεμο , αλλα και την προυπηρεσια της εταιρειας (για εμενα απο το heavenly sword αξιζε μονο το στορυ και τιποτα αλλο) σε προδιαθετει για κατι σπουδαιο σε αυτον τον τομεα.

Και αν κρινω απο το gameplay του ντεμο, αλλα και τις αποψεις των παιδιων/κριτικων ειναι πολυ πιο βελτιωμενο απο αυτο του heavenly sword οποτε σιγουρα μιλαμε για κατι πολυ καλυτερο.

Ειμαι στο 9o chapter...Τα 8αρακια που εχει παρει τα θεωρω υπερβολικα...πιο πολυ game του 7-7.5 ειναι για να περασει ευχαριστα η ωρα με ωραια τοπια και ακροβατικα γιατι απο combat mode ειναι μετριο.Καλη η προσπαθεια τους να αντιγραψουν το Uncharted στα ακροβατικα και στο βαθος των πολεων (με ψευτογραφικα) οταν τις κοιτας απο ψηλα αλλα μεχρι εκει....εξακολουθω να θεωρω το H.sword καλυτερο.

Name
    Δημήτρης

Λοιπον να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου, ειμαι στη μεση περιπου του 4ου chapter και μπορω να πω οτι δεν εχω απογοητευτει μεχρι στιγμης. Το παιχνιδι κανει μερικα πραγματα πολυ καλα και μερικα αλλα οχι και τοσο.

Το στορυ δειχνει οντως ακρως ενδιαφερον αν και ακομα δεν εχω μπει για τα καλα μεσα γιατι ειμαι στις αρχες. Το gameplay ειναι αρκετα καλο, και ο χειρισμος ειναι αμεσος αν και το σκαρφαλωμα ειναι παιχνιδακι και πραγματικα ειναι αδυνατον να χασεις την ωρα που κανεις platforming. Αυτο με βρισκει αντιθετο, θα επρεπε να υπαρχει το ελευθερο στον παικτη.

Oi μαχες και το συστημα αυτης ειναι ωραιο, αλλα εχει ενα ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος που πραγματικα απορρω γιατι το αφησαν ετσι στο παιχνιδι.΄Και αυτο ειναι η καμερα. Παρολο που ο παιχτης εχει τον πληρη ελεγχο της καμερας στο 90% των περιπτωσεων, εντουτοις υπαρχει τεραστιο προβλημα καθε φορα που τρως χτυπημα ή που ριχνεις εσυ ενα. Ο λογος? Η καμερα μετακινειται out of focus και καταληγεις να μην βλεπεις που βρισκονται οι εχθροι σου. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο, ειναι ομως αρκετα εκνευριστικο διοτι χαλαει και την ροη της μαχης και κανει και το παιχνιδι πιο δυσκολο χωρις λογο. Απειρες φορες εκει που εβλεπα ξεκαθαρα τους εχθρους μου, ξαφνικα βρεθηκα να βλεπω ενα ντουβαρι και 4 mech να με κυνηγανε απο πισω χωρις να τα βλεπω.

Το voice act και το setting του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα. Λατρευω τα post apocalyptic σκηνικα, αλλα αυτο διαφερει απο σκηνικα αλλων παιχνιδιων γιατι εκει που περιμενεις να δεις ενα σκηνικο ολοκαυτοματος, βλεπεις μια ζουγκλοειδη κατασταση σε μια μητροπολη οπως η Νεα Υορκη. Αυτη η διαφορετικοτητα το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα παιχνιδια. Εμενα μου αρεσε πολυ. Τα γραφικα ειναι ομορφα με ποικιλια χρωματων, οχι ομως τιποτα το ιδιαιτερο και ναι εχουν προβληματα tearing και πτωση του framerate. Παντως το παιχνιδι τρεχει σαφως καλυτερα απο το ντεμο.

Να πω οτι το pacing του τιτλου ειναι πραγματικα πολυ ομορφο και πιστευω οτι το ντεμο αδικει το παιχνιδι. Θα ελεγα να το δοκιμασετε ολοι, εστω να το νοικιασετε, αν μη τι αλλο περναει ευχαριστα η ωρα και το στορυ πραγματικα φαινεται να αξιζει.

Ενα WTF σημειο της ολης ιστοριας ειναι οτι το review copy που εχω -και δεν ξερω αν περιοριζεται μονο σε αυτο- δεν διαθετει πολυκαναλο ηχο, κατι που πραγματικα πρωτη φορα βλεπω σε παιχνιδι αυτης της γενιας. Θα περιεμενε κανεις οτι θα υπηρχε ενα στοιχειωδες 5.1, αλλα τιποτα. (αληθεια το παρατηρησε αλλος αυτο? υπαρχει και στις retail εκδοσεις?) Και ειναι κριμα γιατι το παιχνιδι εχει πολυ ομορφη μουσικη.

Αυτα για την ωρα περισσοτερα και αναλυτικοτερα στο review....
    Last edited by Valkyre; 05-10-2010 at 10:11.

Cool Member ZEBE1974's Avatar
    PSN ID
    zebe1974
    Name
    makis

μολις το τελείωσα παρα πολυ game αξίζει να το παίξετε

Senior Member Corsa_OPC's Avatar
    PSN ID
    Corsa_OPC

Το demo αδικει το παιχνιδι υπερβολικα...ειναι πολυ καλο..με καλο story. Πολυ καλο gameplay και φανταχτερα γραφικα που θυμιζουν uncharted σε αρκετα σημεια.

Ferrari_Italia_458 3d model made in Lightwave_3D

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Corsa_OPC View Post
    Το demo αδικει το παιχνιδι υπερβολικα...ειναι πολυ καλο..με καλο story. Πολυ καλο gameplay και φανταχτερα γραφικα που θυμιζουν uncharted σε αρκετα σημεια.
    Λοιπόν, αλήθεια διαβάζοντας το παραπάνω και έχοντας παίξει χθες το demo αναρωτιόμουν γιατί σας έχει κάνει τόσο πολύ εντύπωση αυτό το παιχνίδι. Καταρχάς οι συγκρίσεις με το Uncharted και κυρίως με τον Nate μου φαίνονται ολίγον άστοχες, βάση του demo πάντα και χωρίς να το έχω παίξει. Το παιχνίδι εμένα μου μοιάζει λιγότερο έως καθόλου με action adventure και περισσότερο με 3D plattform κάτι... Κατά τα άλλα δεν ξέρω είχα ένα deja vu όταν έπαιξα το demo μου φάνηκε δηλαδή γνώριμο, το οποίο ήταν συμπαθητικό γενικά αν και δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια. Ο χαρακτήρας και οι κινήσεις του περισσότερο μου φαίνεται ότι πιθηκίζει και βοηθάει και αυτό το ύφασμα που κρέμεται πίσω σαν ουρά. Μετά προς το τέλος του demo απέκτησε λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον το στόρι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι αν βασιζόμουν μόνο στο demo ίσως να μην ασχολιόμουν περισσότερο μαζί του ή να έμπαινε σε δεύτερη (και τρίτη μοίρα), αλλά οι κριτικές μελών όπως του james και του val με προβληματίζουν θετικά απέναντι του.

Name
    Δημήτρης

Το gameplay ειναι καλο, αλλα αυτο το πραγμα με την καμερα ειναι ηλιθιο πραγματικα. Anyway ειμαι στο chapter 8 και το στορυ αρχιζει και γινεται πολυ καλο.

Απο την αλλη ναι μεν τα γραφικα του ειναι ομορφα και φανταχτερα και θυμιζουν Uncharted στην παλετα χρωματων και Heavenly Sword στην αρχιτεκτονικη, αλλα η ποιοτητα εικονας ειναι αρκετα κακη και με πολλα jaggies. Δεν με χαλαει βεβαια, μια χαρα φαινεται το παιχνιδι, απλα δεν το θεωρω κατι αξιοθαυμαστο.

Παντως οντως παιδια το ντεμο το αδικει το παιχνιδι, πρωτα πρωτα το ντεμο διαδραματιζεται σε ενα κλειστο χωρο.... πραγμα που σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι δεν εχει ξαναγινει ποτε! Δηλαδη ειναι εντελως ακυρο το setting του demo με το setting του ουσιαστικου παιχνιδιου!

PSN ID
    Corsa_OPC

Its just a game...enjoy it, or leave it.
    Μια κουβεντα ειπα.
    Υπερβολικη αναλυση σε βαθος για μενα. Σιγουρα καποιοι το βλεπουν αλλιως...οπως βλεπω εγω τα αυτ/τα.

PSN ID
    Nek_Food

Καλά το ότι έκανα quote το μήνυμα σου φίλε corsa, δεν είναι ανάγκη να το πάρεις προσωπικά αλίμονο, απλά είναι κατά κάποιο τρόπο ένδειξη ότι πιάνομαι από αυτό για να συνεχίσω την κουβέντα και να αναπτύξω τους προβληματισμούς μου από το demo. Φυσικά και είναι παιχνίδι - χόμπι κλπ και ο καθένας έχει την άποψη του αφού λαμβάνει/απολαμβάνει διαφορετικά κάποια θέματα, ενώ ανέφερα ότι δεν έχω παίξει το παιχνίδι οπότε μπορεί να υπάρχει κάτι που να μην γνωρίζω. Απλά εάν μείνω μόνο στο demo και τις εντυπώσεις μου από αυτό δεν πρόκειται να το παίξω ποτέ, για αυτό όσο να 'ναι με ενδιαφέρουν και οι απόψεις των μελών του φόρουμ και δει όσων έχω ξεχωρίσει ότι ταιριάζουν κάπως τα χνώτα μας ή ότι μετράει για μένα λίγο παραπάνω αυτό που λένε.

Τέλος πάντων, από την άλλη νομίζω ότι το χόμπι μας χωράει ολίγον από αναλύσεις και συζητήσεις κλπ αλλιώς πως θα περάσω την ώρα μου στην δουλειά αυτή την δύσκολη περίοδο και μέχρι να γυρίσω σπίτι να πιάσω το DS3;

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

GT review:

[gt]705706[/gt]

Design:7.9
    Gameplay:8.0
    Story:8.8
    Presentation:8.5
    Overall:8.2
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    Corsa_OPC

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Καλά το ότι έκανα quote το μήνυμα σου φίλε corsa, δεν είναι ανάγκη να το πάρεις προσωπικά αλίμονο, απλά είναι κατά κάποιο τρόπο ένδειξη ότι πιάνομαι από αυτό για να συνεχίσω την κουβέντα και να αναπτύξω τους προβληματισμούς μου από το demo. Φυσικά και είναι παιχνίδι - χόμπι κλπ και ο καθένας έχει την άποψη του αφού λαμβάνει/απολαμβάνει διαφορετικά κάποια θέματα, ενώ ανέφερα ότι δεν έχω παίξει το παιχνίδι οπότε μπορεί να υπάρχει κάτι που να μην γνωρίζω. Απλά εάν μείνω μόνο στο demo και τις εντυπώσεις μου από αυτό δεν πρόκειται να το παίξω ποτέ, για αυτό όσο να 'ναι με ενδιαφέρουν και οι απόψεις των μελών του φόρουμ και δει όσων έχω ξεχωρίσει ότι ταιριάζουν κάπως τα χνώτα μας ή ότι μετράει για μένα λίγο παραπάνω αυτό που λένε.

Τέλος πάντων, από την άλλη νομίζω ότι το χόμπι μας χωράει ολίγον από αναλύσεις και συζητήσεις κλπ αλλιώς πως θα περάσω την ώρα μου στην δουλειά αυτή την δύσκολη περίοδο και μέχρι να γυρίσω σπίτι να πιάσω το DS3;
    προς θεου...ολα οκ Απλα το demo δε δειχνει τπτ απο το παιχνιδι.

Senior Member ultra's Avatar
    PSN ID
    gael_HELLAS

Eγώ το βρήκα ενδιαφέρον το παιχνίδι, σίγουρα με την ένα ή άλλο τρόπο θα το τιμήσω.
    Πάντα με γόητευαν τέτοιου είδους παιχνίδια και πιστεύω θα είναι ένα καλό συμπλήρωμα στην συλλογή μου.
    Και να συμπληρώσω οτι η γκόμενα στο παιχνίδι προσθέτει...

Cool Member ZEBE1974's Avatar
    PSN ID
    zebe1974
    Name
    makis

Quote Originally Posted by ultra View Post
    Eγώ το βρήκα ενδιαφέρον το παιχνίδι, σίγουρα με την ένα ή άλλο τρόπο θα το τιμήσω.
    Πάντα με γόητευαν τέτοιου είδους παιχνίδια και πιστεύω θα είναι ένα καλό συμπλήρωμα στην συλλογή μου.
    Και να συμπληρώσω οτι η γκόμενα στο παιχνίδι προσθέτει...
    το πιο σημαντικο τωρα το ειπες.η trip ειναι ολα τα λεφτα

Name
    Δημήτρης

Πρεπει να ειμαι κοντα στο τελος. Το παιχνιδι αξιζει για εμενα μεχρι στιγμης ειναι καλυτερο απο το Castlevania (αλλα δεν εχω ακομα ολοκληρωμενη αποψη για το δευτερο) και απλα 2-3 πραγματα κια να εκανε διαφορετικα και με περισσοτερη ποικιλια θα του αξιζε αρκετα μεγαλος βαθμος.

Το σεναριο εχει παρει για τα καλα φωτια και πραγματικα σε παρακινει να συνεχησεις για να δεις τι θα συμβει στο τελος. Οι 2 χαρακτηρες ειναι πολυ ενδιαφεροντες και η σχεση μεταξυ τους καθως και οι ανατροπες, ειναι φοβερες.

Ξαναλεω...μεγαλο WTF της υποθεσης ειναι ο ηχος στο παιχνιδι. Δεν ξερω γιατι, αλλα μαλλον μονο το review promo πρεπει να εχει αυτο το θεμα δεν εξηγειται αλλιως. Το promo Που εχω δεν υποστηριζει πολυκαναλο ηχο, ποτε ακουγονται δυνατα οι φωνες των χαρακτηρων και σχεδον καθολου η μουσικη και ποτε ακουγεται δυνατα η μουσικη και καθολου οι φωνες των χαρακτηρων. Ειναι αρκετα εκνευριστικο καθως δεν ξερεις που να ρυθμισεις τον ηχο... Επισης οσο και να παιξεις με τις ρυθμισεις του ηχου δεν βγαζεις ακρη για να διορθωθει το προβλημα...

PSN ID
    Nek_Food

Από ότι διαβάζω δεξιά και αριστερά στο θέμα του ήχου με την έκδοση του PS3 παίζει κάποιο πρόβλημα ίσως; Αναφορές λένε ότι στο 360 παίζει κανονικά πολυκάναλο 5.1 και στα PS3 δικάναλο στέρεο. Μήπως λοιπόν είναι να βγει κάποιο patch όχι μόνο για τις preview/promo κόπιες αλλά και για την κανονική κυκλοφορία;

Name
    Δημήτρης

^^ Αν αυτο που λες ισχυει και δεν ειναι προβλημα του PROMO που εχω τοτε, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Ειναι απιστευτο αδιανοητο να συμβαινει κατι τετοιο... δεν μιλαμε για "μικρο" λαθος, ουτε για απλη παραλειψη.... αυτο δεν το εχω ξανασυναντησει/ακουσει ποτε!

Σορρυ αλλα τους χρειαζεται τρομερο κραξιμο γι αυτο το πραγμα, και να πει κανεις οτι δεν ειχαν επαφη με το PS3....exclusive στο μηχανημα ηταν το προηγουμενο παιχνιδι τους...

Τι να πω τα λογια ειναι περιττα. Προσωπικα δεν θα το αγοραζα καν το παιχνιδι (και ειναι ΚΑΛΟ παιχνιδι) σε αυτην την κατασταση. Ο ηχος ειναι απλα ΧΑΛΙΑ.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Τι δικάναλο ρε παιδιά?Σοβαρολογούμε τώρα?Πφφφ....
    http://www.ninjatheory.com/forums/showthread.php?t=3331

Valkyre, σε μία άτυπη σύγκριση μεταξύ C: LoS και Ε: O ttW, ποιο κερδίζει για σένα?Ή μάλλον καλύτερα, ποιο δεν χάνει?

Page 5 of 11 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks