Results 1 to 20 of 216

Thread: Enslaved: Odyssey to the West - [3D]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Λοιπον να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου, ειμαι στη μεση περιπου του 4ου chapter και μπορω να πω οτι δεν εχω απογοητευτει μεχρι στιγμης. Το παιχνιδι κανει μερικα πραγματα πολυ καλα και μερικα αλλα οχι και τοσο.

Το στορυ δειχνει οντως ακρως ενδιαφερον αν και ακομα δεν εχω μπει για τα καλα μεσα γιατι ειμαι στις αρχες. Το gameplay ειναι αρκετα καλο, και ο χειρισμος ειναι αμεσος αν και το σκαρφαλωμα ειναι παιχνιδακι και πραγματικα ειναι αδυνατον να χασεις την ωρα που κανεις platforming. Αυτο με βρισκει αντιθετο, θα επρεπε να υπαρχει το ελευθερο στον παικτη.

Oi μαχες και το συστημα αυτης ειναι ωραιο, αλλα εχει ενα ΤΡΑΓΙΚΟ λαθος που πραγματικα απορρω γιατι το αφησαν ετσι στο παιχνιδι.΄Και αυτο ειναι η καμερα. Παρολο που ο παιχτης εχει τον πληρη ελεγχο της καμερας στο 90% των περιπτωσεων, εντουτοις υπαρχει τεραστιο προβλημα καθε φορα που τρως χτυπημα ή που ριχνεις εσυ ενα. Ο λογος? Η καμερα μετακινειται out of focus και καταληγεις να μην βλεπεις που βρισκονται οι εχθροι σου. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το εκαναν αυτο, ειναι ομως αρκετα εκνευριστικο διοτι χαλαει και την ροη της μαχης και κανει και το παιχνιδι πιο δυσκολο χωρις λογο. Απειρες φορες εκει που εβλεπα ξεκαθαρα τους εχθρους μου, ξαφνικα βρεθηκα να βλεπω ενα ντουβαρι και 4 mech να με κυνηγανε απο πισω χωρις να τα βλεπω.

Το voice act και το setting του παιχνιδιου ειναι εκπληκτικα. Λατρευω τα post apocalyptic σκηνικα, αλλα αυτο διαφερει απο σκηνικα αλλων παιχνιδιων γιατι εκει που περιμενεις να δεις ενα σκηνικο ολοκαυτοματος, βλεπεις μια ζουγκλοειδη κατασταση σε μια μητροπολη οπως η Νεα Υορκη. Αυτη η διαφορετικοτητα το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα παιχνιδια. Εμενα μου αρεσε πολυ. Τα γραφικα ειναι ομορφα με ποικιλια χρωματων, οχι ομως τιποτα το ιδιαιτερο και ναι εχουν προβληματα tearing και πτωση του framerate. Παντως το παιχνιδι τρεχει σαφως καλυτερα απο το ντεμο.

Να πω οτι το pacing του τιτλου ειναι πραγματικα πολυ ομορφο και πιστευω οτι το ντεμο αδικει το παιχνιδι. Θα ελεγα να το δοκιμασετε ολοι, εστω να το νοικιασετε, αν μη τι αλλο περναει ευχαριστα η ωρα και το στορυ πραγματικα φαινεται να αξιζει.

Ενα WTF σημειο της ολης ιστοριας ειναι οτι το review copy που εχω -και δεν ξερω αν περιοριζεται μονο σε αυτο- δεν διαθετει πολυκαναλο ηχο, κατι που πραγματικα πρωτη φορα βλεπω σε παιχνιδι αυτης της γενιας. Θα περιεμενε κανεις οτι θα υπηρχε ενα στοιχειωδες 5.1, αλλα τιποτα. (αληθεια το παρατηρησε αλλος αυτο? υπαρχει και στις retail εκδοσεις?) Και ειναι κριμα γιατι το παιχνιδι εχει πολυ ομορφη μουσικη.

Αυτα για την ωρα περισσοτερα και αναλυτικοτερα στο review....
    Last edited by Valkyre; 05-10-2010 at 10:11.

Bookmarks

Bookmarks