Ναι δημιουργεις πρωτα εναν φακελο KONAMI_PES και περνας μεσα τα αρχεια
στο 11 δεν χρειαζεται να δημιουργησεις τιποτα. απλα αντιγραφεις τα αρχεια μουσικης στον σκληρο, κοιτας βεβαια να ειναι σε μορφη mp3 και τελος.
Πατάτα ήταν τα 2008-10, αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να παίζω pro
(έπαιζα από το winning eleven το πρώτο το 1997),
με εκνεύριζε απίστευτα όταν έπαιρνε ένας παίκτης την μπάλα από το κέντρο
διέσχιζε το μισό γήπεδο με κατοστάρι που δεν τον έφτανε κανένας
και μισοπεθαμένος από το σπριντ εκτόξευε βολίδα εκεί που γ... οι αράχνες.
Ευτυχώς το gameplay του 2011, ξαναθυμίζει ποδόσφαιρο.
πας σωστα επεξεργασια/ομαδες/επιλογη ομαδας/επευφημιες/βιβλιοθηκη χρηστη/ολα τα κομματια;
ειναι mp3 τα αρχεια;
Πηγαινε στο μενου xmb στο ps3 και δοκιμασε να βαλεις σε κανα 2 συνθηματα τιτλο αλμπουμ μπας και δει το αλμπουμ. σε μεγεθος ειναι πολυ μεγαλα;
μην φτιαχνεις φακελο βαλτα χυμα αλιως μετα δημιουργησε μια playlist με αυτο το ονομα. εγω τα εχω χυμα και τα βλεπει ολα
πολυ lag την τελευταια ωρα δεν παλευεται...ελπιζω να ναι λογω συντηρησης
Πραγματι κολλανε ολα!!! ρεεεε πλακα μου κανει?
Βλέπω οτι εχει διοργανωση τωρα και λεω ασ δοκιμασω... Παταω και λεει οτι οι εγγραφες ειναι κλειστες.. Ξαναπαταω στα καπακια και μου λεει οτι οι εγγραφες κλεισανε γιατι συμπληρωθηκε ο μεγιστος αριθμος παιχτων..! Ημαρτον!
παιδια αν ξερει καποιος,επειδη μερικοι παικτες βρισκονται μονο σε ΕΘΝΙΚΕΣ ομαδες,υπαρχει καποιος τροπος να κανεις "μεταγραφη" καποιον παικτη απο Εθνικη για να τον βαλεις μαυτον τον τροπο σε club team? καποιοι λενε οτι γινεται αλλα οταν προσπαθω να το κανω μου βγαζει διαθεσιμες μονο τις club teams.Υπαρχει καποιο κολπο?
μπα επαιξα πιο μετα με πολυ καλες συνδεσεις..! Μπορει να μου πει κανεις πως να παρω με ρος σε διοργανωση? Ειμαι απο πανω την ωρα που ξεκιναει και παταω εισοδο και δεν προλαβαινω..!!! Τι στο καλο..?
Bookmarks