Page 56 of 80 FirstFirst ... 64652535455565758596066 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1599

Thread: Pro Evolution Soccer 2011

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

nomizw oti ftanei mpes na deis kiolas alla nomizw oti ta 2mbps eine akreta san grammh gia online

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by gtakis View Post
    Παιδιά βγήκε νέο update???Έτσι διάβασα στην σελίδα του PES 2011 http://www.facebook.com/PES?v=wall&s...01524086581386 στο facebook....
    12 Οκτωβρίου θα βγει

Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.

Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.
    The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.
    http://winningelevenblog.com/blog/pe...dlc-announced/

Cool Member alexandros050's Avatar
    PSN ID
    alexandros050
    Name
    Αλέξανδρος

Βασικα δεν το εχω το 11 αλλα στο 10 κολλαγε οταν επαιζα με γαλλους ισπανουν κογκολεζους κτλ. απο Ελλαδα παρα πολυ λιγο

ενω οταν επαιζα Red dead redemption δεν κολουσε καθολου σπανια ρωταο εδω μηπως αλλαξε τιποτα στο 2011

Advanced Member ikaria_g4's Avatar
    PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

καμια ομαδα δε θα παρουν τα δικαιωματα;
    παλι εμεις θα φτιαχνουμε την sevillara;
    και πολυ fail να μην εχουν στα ροστερ παιχτες επειδη ηταν τραυματιες οταν εβγαζαν το παιχνιδι.

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

Πάντως μέχρι ώρας που το παίζω μου φαίνεται πολύ δύσκολο!!! (καλό είναι αυτό....!!!!)

Elite Heatspreader's Avatar
    PSN ID
    Lafas1987

Quote Originally Posted by gtakis View Post
    Πάντως μέχρι ώρας που το παίζω μου φαίνεται πολύ δύσκολο!!! (καλό είναι αυτό....!!!!)
    Χαζά δύσκολο όμως.
    Σου δένει τα χέρια από όπου και να το πιάσεις.
    iMac 27" (mid 2011) Intel i5 2.7GHz, 12GB RAM, Mac OSX 10.9 Mavericks / Magic Trackpad / Time Machine WD myBook 2TB / Samsung Galaxy Note 3 32GB + SD 64GB | White / Behringer MS20 / D Link USB Hub / Panasonic TXP46S20E (46") / APC Back-UPS 1500VA

AMD FX 8320 @4.4GHz 1.40V / Corsair H100i / ASRock 990FX Extreme 9 / 16GB Kingston HyperX 1600MHZ / 2-way SLI Gigabyte nvidia GTX 650 Ti Boost 2GB OC Edition / Samsung 840 EVO 500GB / Seagate 3TB 7.200rpm / Corsair Special Edition White Graphite Series 600T / Corsair RM750 / Windows 7 Ultimate x64 SP1 / Samsung 245B Plus / Samsung 40M86 (40") / Logitech Z5500 / Logitech Performance MX/ Coolermaster Devastator Keyboard/ APC Back-UPS 1100VA
    Playstation 3 40GB (400GB HDD Installed) / Playstation 4 500GB

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ti lete re paidia to paixnidi sigoura eine kalhtero apo persy kai epitelous den pairneis ton messi kai pas sta plagia kai dwstou treximo...

Cool Member alexandros050's Avatar
    PSN ID
    alexandros050
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by ikaria_g4 View Post
    καμια ομαδα δε θα παρουν τα δικαιωματα;
    παλι εμεις θα φτιαχνουμε την sevillara;
    και πολυ fail να μην εχουν στα ροστερ παιχτες επειδη ηταν τραυματιες οταν εβγαζαν το παιχνιδι.
    η Sevillara σου θα υπηρχε εαν το FIFA δεν ειχε ολα τα δικαωματα η Κοναμι δεν εχει κανενα προβλημα να τα παρει αλλα η φιφα εχει ηδη κλεισμενες συμφωνιες .

Αλλα μην φοβασε βγαινουν πατσ και φτιαχνεις ολες τις ομαδες κανονικα

EOJ Member Elite ALEO's Avatar
    PSN ID
    Mr_Aleo
    Name
    Θοδωρης

Ερωτηση
    δε μου λετε βρε παιδια εχτες σε καποια φαση επειδη βαριομουνα ειπα να διαλεξω στο Master Ligue online το αλλο αυτοματο προπονητη να κανει λεω αυτος τις αλλαγες κτ κτλ ξαφνικα ανακαλυψα ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!!!αναψα και εγω τσιγαρο και κοιτουσα λολ η απορια μου ειναι και ο αλλος κοιτουσε η επαιζε κανονικα αυτος δηλ οταν διαλεγεις αυτο στο μενου βρισκει 2 αντιπαλους που κοιτανε την ομαδα τους???

και κατι αλλο οι μονες πηγες χρηματων ειναι αμα παιζεις αγωνες και αμα πουλας παιχτες που να βρης 5.000.0000 π.χ να παρεις 4/5 παιχτες ακομα με το ζορι πηρα Βιερινια Κοντρερας Abidal Aduriz kai ANTBERK idios oi 3 τελευταιοι πολυ καλοι αν kai akriboi (79 kai 80 eπιπεδο) θες να παιζεις 6 μηνες λολ καμια ιδεα
    ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
    Last edited by ALEO; 09-10-2010 at 12:16.

PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by alexandros050 View Post
    η Sevillara σου θα υπηρχε εαν το FIFA δεν ειχε ολα τα δικαωματα η Κοναμι δεν εχει κανενα προβλημα να τα παρει αλλα η φιφα εχει ηδη κλεισμενες συμφωνιες .

Αλλα μην φοβασε βγαινουν πατσ και φτιαχνεις ολες τις ομαδες κανονικα
    και απο αλλες ομαδες πως πηραν τα δικαιωματα;

περσι παντως η sevilla στην αρχη ηταν παλι ετσι αλλα σε ενα απο τα πρωτα update την εκαναν κανονικα.

Φαγωθηκατε ρεεεεε ολοι με τον μη ρεαλισμο του προ .....!!! παιρνεις το μεσι και κανεις οτι θελεις κλπ. κλπ.... ε σας ακουσε η κοναμι και εκανε ενα ποδοσφαιρακι πιο ΑΨΥΧΟ και απο το ΦΙΦΑ ....δυστυχως εχει χασει το προ 11 την πλακα που ειχε ...πηρε πολυ στα σοβαρα το πραγμα ενω απλα ειναι ποδοσφαιρο ...εμεις ου εχουμε παι3ει ολοι πολυ λιγο μπαλα νμζ δν θελουμε ιμουλειτορ αλλα ενα παιχνιδακι να διασκεδασουμε.... πιο στιβαροο αλλα αψυχο το νεο προ οπως και το φιφα δινει χωρο σε 3 ανταγωνιστη στο μελλον νμζ σιγουρα του χρονου θα δουμε κατι νεο γιατι καιη κοναμι τα εκανε χαλια....τα κοντρολ ειναι αιωνια και κουραστικα και οι πασες δν ειναι προκληση αλλα σπασιμο νευρων ....ΚΟΥΡΑΖΕΙ απιστευτα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

to pro egine opws ithelan oi perisoteroi omws file mou,an theleis na pairneis ton messi kai na kaneis 100aria tote prepei na giriseis sto pro2008

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

μαλλον η κατηγορια 4 παραειναι για μενα,καλη επιστροφη στην 5!

PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

τι εννοείς;
    ποια ειναι η κατηγορια 4 και ποια η 5;

Quote Originally Posted by djpar View Post
    to pro egine opws ithelan oi perisoteroi omws file mou,an theleis na pairneis ton messi kai na kaneis 100aria tote prepei na giriseis sto pro2008
    TΟ Προ φιλε μου δν εγινε οπως το ηθελαν οι περισσοτεροι αλλα οπως το ηθελαν αυτοι που το γυρισαν στο φιφα...τοσα ατομα 3ερω ...μαζι με εμενα που ειδαν με καλο ματι το προ 11 αλλα οσο περναει ο καιρος 3ενερωνουν....δν ειναι τυχαιο ....μπαινουν πολλα ...πολλα ομως ακυρα γκολ ....το μονο θετικο ειναι οτι οι παικταραδες δν κανουν παπαδες ολως παλια αλλα αυτο απο μονο του δν λεει τπτ.....

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

perimente to epomeno patch re paidia kai persy ta idia legame alla meta to 2o patch ola ftiaxane prws to kalhtero,pantos tha to pw alla mia fora apo ton antagwnismo eine kalhtero

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Το περσινό σε θέμα διασκέδασης ήταν πολύ καλύτερο.Μπορεί να είχε πολλά κουσούρια αλλά σε θέμα σουτ τουλάχιστον το ένοιωθες.Τώρα βαράς σουτ και στην ουσία νοιώθεις ότι δεν βαράς ή ότι η κατάληξη είναι scripted(μπορεί να γινόταν και πέρυσι αλλά υπήρχε μια ομορφιά στα γκολ)
    Δυστυχώς αρχίζει να γίνεται αυτό που πολλοί φοβόντουσαν.
    Το pro αρχίζει και fifiζει και ίσως αυτό να είναι η χαριστική βολή
    To μόνο αρκετά θετικό είναι ότι μεταξύ των 2 περιοχών παίζεται πιο αληθινή μπάλα.Αλλά όταν πας για σουτ........

EOJ Member Elite ALEO's Avatar
    PSN ID
    Mr_Aleo
    Name
    Θοδωρης

Quote Originally Posted by ALEO View Post
    Ερωτηση
    δε μου λετε βρε παιδια εχτες σε καποια φαση επειδη βαριομουνα ειπα να διαλεξω στο Master Ligue online το αλλο αυτοματο προπονητη να κανει λεω αυτος τις αλλαγες κτ κτλ ξαφνικα ανακαλυψα ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!!!αναψα και εγω τσιγαρο και κοιτουσα λολ η απορια μου ειναι και ο αλλος κοιτουσε η επαιζε κανονικα αυτος δηλ οταν διαλεγεις αυτο στο μενου βρισκει 2 αντιπαλους που κοιτανε την ομαδα τους???

και κατι αλλο οι μονες πηγες χρηματων ειναι αμα παιζεις αγωνες και αμα πουλας παιχτες που να βρης 5.000.0000 π.χ να παρεις 4/5 παιχτες ακομα με το ζορι πηρα Βιερινια Κοντρερας Abidal Aduriz kai ANTBERK idios oi 3 τελευταιοι πολυ καλοι αν kai akriboi (79 kai 80 eπιπεδο) θες να παιζεις 6 μηνες λολ καμια ιδεα
    ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
    Kamia apantisi sto erotima mou vre leventes

PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

εχω κι εγω μια ερωτηση.
    πως μπορω να παρω στο online την ομαδα που εχω κανει στη μαστερ λιγκ;
    φτιαχνω ρουμ, επιλεγω να εχει χρηση και ομαδες απο τη μαστερ λιγκ.
    αλλα οταν παμε να διαλεξουμε ομαδα δεν μπορω να την παρω.
    πως γινεται;

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by ikaria_g4 View Post
    τι εννοείς;
    ποια ειναι η κατηγορια 4 και ποια η 5;
    στο μλο καθε βδομαδα γινετε αναναιωση των κατηγοριων δυναμικοτητας εγω ανεβηκα απο την 5 στην 4 αλλα εχουν γεμισει τα δυχτια μου γκολ!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks