Page 2 of 80 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1599

Thread: Pro Evolution Soccer 2011

PS4forums Fanatic redismagik's Avatar
    PSN ID
    redismagik

o VASILIAS epistreuei!!!fifakides eirthe to telos!xaxaxxa

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Προσωπικα η Konami με εχει (και θα με εχει) πελατη μιας και μετα απο τοοοοοοοοοοοοσα χρονια pro δεν μπορω να παιξω κατι αλλο (εχω δοκιμασει αλλα απλα δεν...). Αυτο ομως δεν με εμποδιζει απο το να βλεπω το αυτονοητο: εχει μεινει στασιμο εδω και παρα πολλα χρονια το franchise και δυστυχως δεν φαινεται να εχει καμια διαθεση η εταιρια να αλλαξει κατι. Λιγοστες αλλαγες καθε χρονο και ανακυκλωση ιδιοτητων και χαρακτηριστικων αδιαφοροντας για το τι κανει ο ανταγωνισμος, ποσο εχει προχωρησει κτλ.

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by redismagik View Post
    o VASILIAS epistreuei!!!fifakides eirthe to telos!xaxaxxa
    Κλασσικά. ! Και κάπου στα μέσα Ιουλίου - Αυγούστου, θα έχει αυτό το thread 45 σελίδες για το αν το pro είναι καλύτερο από το fifa και το αντίθετο.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Advanced Member ikaria_g4's Avatar
    PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

τι, θα βγει κι αλλο pro;;
    μα καλα ποιος το αγοραζει ακομα;
    αφου ολοι παιζουν το fifa πλεον...

τεσπα...
    για να δουμε...μακαρι να ειναι καλο....
    γιατι μετα απο 34χρονια που επαιζα προ φετος το αλλαξα κι εγω....
    μακαρι αλλα δεν το βλεπω....lol

Senior Member isspro's Avatar
    PSN ID
    isspro13
    Name
    Δημητρης

απιστοι θωμαδες, μετανοειτε!!

ειναι δεν ειναι καλο, ειναι δεν ειναι σουπερ, ειναι δεν ειναι σαπιο, εγω παλι θα το παρω για να λιωνω και να μπινελικωνομαι με τους φιλους μου και οποτε χανω θα λεω οτι ειναι ψεμα και απατη και οποτε κερδιζω (κατα 90%) θα λεω απλα οτι ειμαι ποιοτικος παικτης

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

skiiisteee

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    thanks.....
    to fifa xrhsimopoiei ayth thn mhxanh;
    θα ηθελα να το μαθω και εγω αυτο

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oxι δεν χρησιμοποιει την euphoria το fifa,απ'οσο γνωριζω.

Για καποιον λογο,ακομα και μετα τις συνεχομενες σφαλιαρες εδω και 3 χρονια απο την Κοναμι,συνεχιζω να ειμαι αισιοδοξος(αν και δεν θα επρεπε),πριν την κυκλοφορια ενος νεου pes.
    Δεν γινεται να ξεχασαν να φτιαχνουν ποδοσφαιρακια.Επι 12-13 χρονια ηταν με διαφορα καλυτεροι απο τον ανταγωνισμο.Τα 3 τελευταια χρονια,τα βλεπω ακομα ως κακη παρενθεση.Το θεμα ειναι γινεται να αντεξει καποιος(να κανει υπομονη) μετα και απο εναν 4ο χρονο απογοητευσης?

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

ειναι νωρις ακομα αλλα ρε παιδια οτι και να γινει οι fan του pro οτι και να βγαλει θα το παρουμε οποτε....

Elite liberostelios's Avatar
    PSN ID
    liberostelios

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Για καποιον λογο,ακομα και μετα τις συνεχομενες σφαλιαρες εδω και 3 χρονια απο την Κοναμι,συνεχιζω να ειμαι αισιοδοξος(αν και δεν θα επρεπε),πριν την κυκλοφορια ενος νεου pes.
    Δεν γινεται να ξεχασαν να φτιαχνουν ποδοσφαιρακια.Επι 12-13 χρονια ηταν με διαφορα καλυτεροι απο τον ανταγωνισμο.Τα 3 τελευταια χρονια,τα βλεπω ακομα ως κακη παρενθεση.Το θεμα ειναι γινεται να αντεξει καποιος(να κανει υπομονη) μετα και απο εναν 4ο χρονο απογοητευσης?
    Κι εγώ είμαι αισιόδοξος. Όμως σχετικά με το θέμα του ότι "δε γίνεται να ξεχάσαν να φτιάχνουν ποδοσφαιράκια", από ότι ξέρω το πρόβλημα είναι ο κεφτές ο Τακατσούκας! Αυτό ο τυπάς, λοιπόν, προέρχεται από τις arcade εκδόσεις του ISS και όχι από τις γνωστές και πιο... simulation εκδόσεις του ISS Pro και του μετέπειτα Pro Evolution Soccer. Ανέλαβε τα ινία της simulation σειράς από το PES 6 και μετά (δηλαδή την 1η χρονιά πήρε έτοιμο το PES 5 και έκανε κάποιες αλλαγές) και όλοι ξέρουμε τις συνέπειες... Συνεπώς, μπορεί η φίρμα να είναι ίδια, αλλά οι άνθρωποι που έφτιαξαν τα καλύτερα Pro που ξέρουμε, στην πραγματικότητα είναι άλλοι από αυτούς που σήμερα ασχολούνται με το next-gen PES. Όταν εμείς παίζαμε και χαιρόμασταν το ISS Pro/PES, ο Seabass απλώς δούλευε για να φτιάξει το arcade ISS στο N64 κλπ. Επομένως, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι αυτοί που δουλέυουν σήμερα για τη σειρά είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Υ.Γ.: Όλα τα παραπάνω τα λέω με επιφύλαξη... Δεν έχω επιβεβαιώσει από επίσημη πηγή αυτές τις πληροφορίες.
    Last edited by liberostelios; 05-05-2010 at 14:01.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by liberostelios View Post
    Κι εγώ είμαι αισιόδοξος. Όμως σχετικά με το θέμα του ότι "δε γίνεται να ξεχάσαν να φτιάχνουν ποδοσφαιράκια", από ότι ξέρω το πρόβλημα είναι ο κεφτές ο Τακατσούκας! Αυτό ο τυπάς, λοιπόν, προέρχεται από τις arcade εκδόσεις του ISS και όχι από τις γνωστές και πιο... simulation εκδόσεις του ISS Pro και του μετέπειτα Pro Evolution Soccer. Ανέλαβε τα ινία της simulation σειράς από το PES 6 και μετά (δηλαδή την 1η χρονιά πήρε έτοιμο το PES 5 και έκανε κάποιες αλλαγές) και όλοι ξέρουμε τις συνέπειες... Συνεπώς, μπορεί η φίρμα να είναι ίδια, αλλά οι άνθρωποι που έφτιαξαν τα καλύτερα Pro που ξέρουμε, στην πραγματικότητα είναι άλλοι από αυτούς που σήμερα ασχολούνται με το next-gen PES. Όταν εμείς παίζαμε και χαιρόμασταν το ISS Pro/PES, ο Seabass απλώς δούλευε για να φτιάξει το arcade ISS στο N64 κλπ. Επομένως, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι αυτοί που δουλέυουν σήμερα για τη σειρά είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Υ.Γ.: Όλα τα παραπάνω τα λέω με επιφύλαξη... Δεν έχω επιβεβαιώσει από επίσημη πηγή αυτές τις πληροφορίες.

H αληθεια ειναι οτι υπηρχαν παντα 2 oμαδες που εφτιαχναν Προ(oπως σωστα γραφεις),η μια(KCEO αν θυμαμαι καλα) εκανε τo arcade iss pro του Νιntendo 64,οπως επισης και καποιες εκδοσεις του ps2 και η αλλη(KCET) ασχοληθηκε με τα pro του ps1 και τα γνωστα μας προ του ps2.

Δεν γνωριζω αν ο Seabass δουλευε στην KCEO αρχικα,αλλα νομιζω οτι οντως αυτα τα pes μοιαζουν περισσοτερο τα arcade pes της KCEO,παρα με τα γνωστα winning eleven της KCET.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by ikaria_g4 View Post
    τι, θα βγει κι αλλο pro;;
    μα καλα ποιος το αγοραζει ακομα;
    αφου ολοι παιζουν το fifa πλεον...

τεσπα...
    για να δουμε...μακαρι να ειναι καλο....
    γιατι μετα απο 34χρονια που επαιζα προ φετος το αλλαξα κι εγω....
    μακαρι αλλα δεν το βλεπω....lol

το ονλινε ειναι παντα με 5.000+ ατομα ρε φιλε οι πιστοι φιλοι του προ δεν θα το εγκαταληψουν τοσο ευκολα , παντως αμα δεν προσθεθουν πρωταθληματα κ αυθεντικα εγω το εγκαταλειπω

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Ακομα ειναι νωρις να λεμε οτιδηποτε. Μολις βγει το πρωτο gameplay βιντεο θα δουμε την βελτιωση που εκαναν.

Προσωπικα, δεν περιμενω και πολλα φετος αλλα ελπιζω να μπει η βαση για το μελλον. Το Fifa ξεκινησε την αντεπιθεση του απο το 08. Το 09 εγινε αισθητο σε πολλους και με το 10 μπηκε για καλα στο κολπο. Εχουμε ηδη παρει μια γευση απο το 11 (με το WC 2010). Και μιλαμε για ενα παιχνιδι που πριν το 08 ελεγες Fifa και γελουσες...αλλα χρονο με χρονο βελτιωθηκε.

Το Pro 2+ χρονια εχει μεινει σχεδον στασιμο. Εκτος απο τα γραφικα που εχει γινει μεγαλη βελτιωση, στους υπολοιπους τομεις δεν εχει να δειξει κατι νεο. Δεν ειναι ευκολο σε μια χρονια να παρουσιασουν κατι τοσο διαφορετικο (ασε που μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ αν δεν προσεξουν).

Προσοχη, δεν συγκρινω το Fifa με το Pro. Απλα λεω οτι ο ενας (Fifa) δουλεψε, εξελιχθηκε και εφτασε τον αντιπαλο του ενω ο αλλος (Pro) με την στασιμοτητα του επρεψε να χασει την πρωτοπορια και πλεον πρεπει να τρεξει ωστε να μην μεινει πισω. Το σιγουρο ειναι οτι εχουν στενεψει τα περιθωρια.

ΥΓ: Και εγω με Pro μεγαλωσα (ειπαμε, πριν το 08 το Fifa δεν υπηρχε στον χαρτη) αλλα θελει πολυ δουλεια φετος. Ελπιζω να πετυχει και να αρχισει την δικη του αντεπιθεση.

PSN ID
    redismagik

olla tha pane kalitera fetos.o vasilias afou ekane mia diakopi gia na dei tous apistous tha vgalei to spathi tou ki tha kopsei glosses ...........ki kolous!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by redismagik View Post
    olla tha pane kalitera fetos.o vasilias afou ekane mia diakopi gia na dei tous apistous tha vgalei to spathi tou ki tha kopsei glosses ...........ki kolous!
    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !

ελπίζω να μην είμαστε όμως στο ίδιο έργο θεατες !!!

Advanced Member ikaria_g4's Avatar
    PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by the master View Post
    το ονλινε ειναι παντα με 5.000+ ατομα ρε φιλε οι πιστοι φιλοι του προ δεν θα το εγκαταληψουν τοσο ευκολα , παντως αμα δεν προσθεθουν πρωταθληματα κ αυθεντικα εγω το εγκαταλειπω

το ξέρω....
    δεν κατάλαβες μάλλον πως το λέω...
    είμαι ένας από αυτούς που πάντα θα παίζουν pro...
    ειρωνικά το είπα.....

πάντως εγώ ένα έχω να πω....

τα δυο καλύτερα ποδοσφαιρακια στον κόσμο (fifa και pro
    τα φτιάχνουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και οι ΙΑΠΩΝΕΣ...
    δηλαδή έλεος...
    οι 2 πιο αμπαλοι λαοί...
    και πάλι lol....

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by ikaria_g4 View Post
    το ξέρω....
    δεν κατάλαβες μάλλον πως το λέω...
    είμαι ένας από αυτούς που πάντα θα παίζουν pro...
    ειρωνικά το είπα.....

πάντως εγώ ένα έχω να πω....

τα δυο καλύτερα ποδοσφαιρακια στον κόσμο (fifa και pro
    τα φτιάχνουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και οι ΙΑΠΩΝΕΣ...
    δηλαδή έλεος...
    οι 2 πιο αμπαλοι λαοί...
    και πάλι lol....
    και οι πιο πλουσιοι!...

Senior Member isspro's Avatar
    PSN ID
    isspro13
    Name
    Δημητρης

και οι πιο πλουσιοι!...
    κ αυτο σωστο...

Εγώ πάλι αυτό το καλόπαιδο το Seabass τον έχω συμπαθήσει, μόνο και μόνο διότι έχει δηλώσει ότι το Pes5 είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Κόναμι. Κι επειδή νομίζω ότι το Pes5 είναι όντως το καλύτερο, θεωρώ ότι ο τύπος έχει μία σωστή κρίση και άποψη για το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα δύο στούντιο και το κατά πόσο ευθύνεται για την κατάντια του Προ, αυτό πραγματικά δεν το ξέρω, ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό...
    Για μένα, η πραγματικότητα είναι η εξής: φυσικά το Φίφα έκανε βήματα μπροστά, δημιούργησε ένα αξιόλογο σύνολο, αλλά δεν έχει καταφέρει να πιάσει ακόμα την ποδοσφαιρική ουσία, όπως την έπιανε το παλιό καλό Προ. Τώρα παίζω κι εγώ Fifa WC (αφού το Προ δεν λέει μία), είναι πολύ ωραίο, αλλά ακόμα κάτι λείπει....
    Παράλληλα, το Προ ξόδεψε 3 χρόνια ξηρασίας και στασιμότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχασε το παιχνίδι. Βασικά, το πρόβλημα είναι το άθλιο animation, που σε κάνει να νομίζεις ότι παίζεις κάτι ψεύτικο. Αν αυτό διορθωθεί, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ότι θα έχουμε επαναφορά του παιχνιδιού στα γνωστά στάνταρ. Πρέπει να βελτιωθούν κι άλλα πράγματα φυσικά....
    Μετά την επίσημη ανακοίνωση και το βίντεο, νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στο Pes2011. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι όλες για καλό ή ότι θα ενσωματωθούν επιτυχημένα. Αλλά το γεγονός και μόνο ότι δεν θα έχουμε μία από τα ίδια, προκαλεί αισιοδοξία...(αρκεί να λένε αλήθεια φυσικά).....

PSN ID
    redismagik

^ma fusika lene alitheia!oi iapones orkizonte sto theo gia auto.......!

ston diko mas........oxi ston diko tous!!xaaxxaxaax

Page 2 of 80 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks